Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 25]

core

core

Η ψήφος μου πάει στον Sosa (Oda)........ :xD:

Sosa

Sosa

με καταλάβατε, παραδίνομαι

deko10ole

deko10ole

Έτσι εξηγούνται τα ελληνικά στοιχεία του One Piece.Άντε ρε συ Sosa γράψε και τίποτα μπας και φιλοτιμηθούν να μας βοηθήσουν οικονομικά και οι Ιάπωνες.

core

core

Sosa ξεκίνα τις μάχες ρε συ……
Μην το παρατραβάς τόσο με το μπλά μπλά…..

deko10ole

deko10ole

Xαχαχαχαχα από το στόμα σου και στου Sosa το αυτί

core

core

εμμμμμ........ :xD: :xD:

Gianna

παιδια χίλια συγνώμη αν κανω post με κάτι που έχει ήδη υποθεί, αλλά δεν είχα τον χρόνο να δω όλη την συζήτηση. δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό, αλλά ένας φίλος μου είπε ότι λόγω του περιστατικού με το bleach (αν καταλαβα καλά πέθανε ο δημιουργός του, και το τέλος παρήχθει από παραγωγους ) ο oda έχει γυρίσει ήδη το τελευταίο επεισόδειο σε περιπτωση που κάτι συμβεί ώστε ότι και να γίνει τουλάχιστον το τέλος να είναι εντελώς αυθεντικό. επίσης ο ίδιος φίλος μου είπε ότι διάβασε σε ξένο blog ότι ο luffy αφου κατακτά το one piece εκτελειται από τον Coby. ολα αυτα είναι φήμες τις οποίες μεταφέρω και όχι η προσωπική μου άποψη, αλλά αυτό με τον Coby δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο.
όσο αφορά το τι πιστεύω νομίζω πως δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να μην βρει ο luffy το one piece και να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών, αλλά επίσης πιστεύω ότι η περίπτωση να πεθάνει ο luffy είναι τεράστια. αν κατακτήσει το όνειρο του και ζήσει θα γίνει διάσημος, αν πεθάνει θα γίνει θρύλος. και δεν θέλω με τίποτα να δω το luffy να πεθαίνει αλλά νομίζω ότι αν όντως υπήρχε ο luffy δεν θα τον ένοιαζε να πεθάνει. μην ξεχνάμε εκείνο το χαμόγελο στην πλατφόρμα... ο gold roger παραδόθηκε και δεν έχουμε μάθει ακόμα το γιατί. πιστεύω ότι ο λόγος θα επηρεάσει και έναν ή όχι επικείμενο θάνατο του luffy.
όσο για το πλήρωμα εννοείται όπως είπα και πριν πως όλοι θα εκπληρώσουν τα όνειρα τους , ας μην ξεχνάμε πως πρακτικά ο ussop το έχει ήδη κάνει ως ένα βαθμό.

souidos

souidos

ενα ειναι τ συγουρο οτι ο luffy θ πεθανει γτ χωρις τετοιο τελος πως θ βαλουμε τελος στο O.P?!

http://watchop.com

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Ναι οντως αν δεν πεθανει δεν θα υπαρξει τελος. Εκτος και αν συνεχιστει με αλλον πειρατουλη μικρο και νεαρο να ψαχνει το ουαν πις το οποιο εχει κρυψει ο λουφυ στην ιστ μπλου

souidos

souidos

δν θ ειναι ο luffy ομως! αρα τελος το O.P!

n1ckagc

n1ckagc

Gianna έγραψε:παιδια χίλια συγνώμη αν κανω post με κάτι που έχει ήδη υποθεί, αλλά δεν είχα τον χρόνο να δω όλη την συζήτηση. δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό, αλλά ένας φίλος μου είπε ότι λόγω του περιστατικού με το bleach (αν καταλαβα καλά πέθανε ο δημιουργός του, και το τέλος παρήχθει από παραγωγους ) ο oda έχει γυρίσει ήδη το τελευταίο επεισόδειο σε περιπτωση που κάτι συμβεί ώστε ότι και να γίνει τουλάχιστον το τέλος να είναι εντελώς αυθεντικό. επίσης ο ίδιος φίλος μου είπε ότι διάβασε σε ξένο blog ότι ο luffy αφου κατακτά το one piece εκτελειται από τον Coby. ολα αυτα είναι φήμες τις οποίες μεταφέρω και όχι η προσωπική μου άποψη, αλλά αυτό με τον Coby δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο.
όσο αφορά το τι πιστεύω νομίζω πως δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να μην βρει ο luffy το one piece και να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών, αλλά επίσης πιστεύω ότι η περίπτωση να πεθάνει ο luffy είναι τεράστια. αν κατακτήσει το όνειρο του και ζήσει θα γίνει διάσημος, αν πεθάνει θα γίνει θρύλος. και δεν θέλω με τίποτα να δω το luffy να πεθαίνει αλλά νομίζω ότι αν όντως υπήρχε ο luffy δεν θα τον ένοιαζε να πεθάνει. μην ξεχνάμε εκείνο το χαμόγελο στην πλατφόρμα... ο gold roger παραδόθηκε και δεν έχουμε μάθει ακόμα το γιατί. πιστεύω ότι ο λόγος θα επηρεάσει και έναν ή όχι επικείμενο θάνατο του luffy.
όσο για το πλήρωμα εννοείται όπως είπα και πριν πως όλοι θα εκπληρώσουν τα όνειρα τους , ας μην ξεχνάμε πως πρακτικά ο ussop το έχει ήδη κάνει ως ένα βαθμό.

ο roger ξερουμε γτ παραδοθηκε. το εκανε γτ ηταν αρρωστος και ειχε βρει το OP και εφοσον δεν ειχε χρονο να αλλαξει τον κοσμο (γιατι φημολογικα το ΟΡ εχει να κανει με την αληθεια , τι εγινε πριν φτιαχτει το Goverment και Celestian Dragons, αρα και το πως να αλλαξει τον κοσμο) πανω κατω ολοι το ξερουμε αυτο απλα δεν ξερουμε το τι εγινε το πως κτλ κτλ. και μην ξεχναμε οτι περιμενουμε να μπει στο παιχνιδι και ο Monkey D. Dragon και να μεινουμε με ανοιχτο το στομα.

souidos

souidos

συμφωνα μ την θεωρεια σ ο KING PIRATE πρεπει ν συμμετασχει στην αλλαγη τ κοσμου... αρα λογικα πρεπει να ειναι ενα κομματι απο το puzzle π ψαχνει η robbin!

n1ckagc

n1ckagc

souidos έγραψε:συμφωνα μ την θεωρεια σ ο KING PIRATE πρεπει ν συμμετασχει στην αλλαγη τ κοσμου... αρα λογικα πρεπει να ειναι ενα κομματι απο το puzzle π ψαχνει η robbin!

gj! gj! gj!

dont talk to me, i k dont talk to me, i k dont talk to me, i k

Choperfan

Choperfan

souidos έγραψε:συμφωνα μ την θεωρεια σ ο KING PIRATE πρεπει ν συμμετασχει στην αλλαγη τ κοσμου... αρα λογικα πρεπει να ειναι ενα κομματι απο το puzzle π ψαχνει η robbin!

κατα καποιο τροπο εχει αλλαξει τον κοσμο γιατι αυτος ξεκινησε την εποχη των πειρατων
αλλα και γω συμφωνω πως ο βασιλιας των πειρατων θα κανει αλλη αλλαγη

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Θα γινει χαμος!!!!!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
μην κανετε σπαμ αυτα πειτετα στης θεωριες one piece! argh

Choperfan

Choperfan

hawkins έγραψε:μην κανετε σπαμ αυτα πειτετα στης θεωριες one piece! argh

ως ενα σημειο και τα δυο θεματα (θεωριες one piece και τι πιστευουμε τι θα γινει στο τελος)
μιλανε για το ιδιο πραγμα αρα δεν θεωρειται και τοσο πολυ σπαμ.και εξαλου τι πιστευουμε οτι θα γινει στο τελος ειναι μια υποκατηγορια των θεωριων one piece αρα δεν χρειαζεται να τα γραψουμε εκει.
αν ομως αυτο που λεω δεν ισχυει και ειναι σπαμ τοτε συγγνωμη so bored.

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Μην τον σκούτε καλε μια χαρα κολλάει εδώ... :xD:
Ρε χαουκινς μην τους τρολλάρεις... σιγα το σπάμ.. :conf:

Choperfan

Choperfan

Patty D Luffy έγραψε:Μην τον σκούτε καλε μια χαρα κολλάει εδώ... :xD:
Ρε χαουκινς μην τους τρολλάρεις... σιγα το σπάμ.. :conf:

σευχαριστω για την υποστηριξη patty plz plz plz

deko10ole

deko10ole

Κατά τη γνώμη είναι βέβαιο πως ο Λούφυ όταν γίνει βασιλιάς των πειρατών σίγουρα θα φέρει αλλαγή στον κόσμο όπως έκανε κι ο Ρότζερ, πιθανώς ενώνοντας όλους τους κατοίκους της Γης σαν ''ένα κομμάτι'' φέρνοντας μια νέα εποχή.Παράλληλα πιστεύω πως πριν δούμε τον LUFFY pirate king μάλλον θα δούμε 1-2 ακόμα στη θέση αυτή(αν θεωρήσουμε αυτόν τον τίτλο ως θέση) που καθένας θα έχει φέρει τη δικιά του αλλαγή.Δηλαδή δε μου φαίνεται απίθανο σε κανά 300 επεισόδια να έρθει η Dark Era με βασιλιά των blackbeard την οποία θα σβήσει ο Luffy στην τελική μάχη τους(πιο ακραία θεωρία θα ήταν να είχαμε εξέλιξη αλά Star Wars-Empire αλλά το καίμε με αυτό)
Τέλος,ένας λόγος ακόμα που πιστεύω πως θα πεθάνει ο Λουφυ είναι για να μη βιαστεί μετέπειτα το ΟΡ από άλλους

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Αν θέλουν να το βιάσουν θα βρούν τρόπο να τον αναστήσουν... (θα μαζέψουν τις Dragonball... :haha: )

deko10ole

deko10ole

Χαχα καλά ναι κι αυτό το σκέφτηκα επηρρεασμένος από αμερικάνικες σειρές,ειδικά Prison Break όπου στο τέλος ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ ξαναεμφανιστηκαν.

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Αν τελειώσει κάποια στιγμή ο Όντα το One Piece θα το κανει τόσο ΕΠΙΚ που δεν θα τους πέρνει καν να σκεφτούν να το ξαναξεκινήσουν... :xD:

Μετά θα τα οικονομούν απο παιχνίδια, φιγούρες , ταινίες, διακαιώματα στο εξωτερικό και όλα τα συναφή...

ZisAkiS

ZisAkiS

deko10ole έγραψε:Κατά τη γνώμη είναι βέβαιο πως ο Λούφυ όταν γίνει βασιλιάς των πειρατών σίγουρα θα φέρει αλλαγή στον κόσμο όπως έκανε κι ο Ρότζερ, πιθανώς ενώνοντας όλους τους κατοίκους της Γης σαν ''ένα κομμάτι'' φέρνοντας μια νέα εποχή.Παράλληλα πιστεύω πως πριν δούμε τον LUFFY pirate king μάλλον θα δούμε 1-2 ακόμα στη θέση αυτή(αν θεωρήσουμε αυτόν τον τίτλο ως θέση) που καθένας θα έχει φέρει τη δικιά του αλλαγή.Δηλαδή δε μου φαίνεται απίθανο σε κανά 300 επεισόδια να έρθει η Dark Era με βασιλιά των blackbeard την οποία θα σβήσει ο Luffy στην τελική μάχη τους(πιο ακραία θεωρία θα ήταν να είχαμε εξέλιξη αλά Star Wars-Empire αλλά το καίμε με αυτό)
Τέλος,ένας λόγος ακόμα που πιστεύω πως θα πεθάνει ο Λουφυ είναι για να μη βιαστεί μετέπειτα το ΟΡ από άλλους

Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 15 555517 Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 15 555517 Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 15 555517 Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 15 555517 Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 15 555517 Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 15 555517 Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 15 555517 Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 15 555517 Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 15 555517 Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 15 555517 Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 15 555517 Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 15 555517 Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 15 555517 Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 15 555517

-edit-
και τωρα μολις μου ηρθε μια ιδεα.... τι θα γινει αν στο Raftel φτασουν Luffy και Shanks ταυτοχρονα?? ο Shanks δεν προκειται να τον αφησει τον luffy αλλα και αυτος δεν θα θελει να γινει Pirate King ετσι... οποτε θα γινει μαχη.. (και ετσι θα συναντηθουν και ο Usopp με τον Yassop...) ΑΛΛΑ.. το σημειο της ξενερας θα ειναι οταν θα εμφανιστει κανας Roger που δεν θα εχει πεθανει αλλα αυτος που πιασανε και εκτελεσανε ηταν ενας "κλονος" του που δημιουργησε το crew του, και μπλεχτει και αυτος?
(ξερω, κανονικα επρεπε να το βαλω στο καμμενες σκεψεις αλλα.. σχετικα με το τελος ειναι οποτε...)

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Τι ειναι ολα αυτα βρε καμενα χαρτια!?!?!?!!?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 25]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης