Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 25]

Giorgos

Giorgos

ναι,σιγουρα ειναι σκεψεις....απλα νομιζω θα μ'αρεσε να το δω...

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Χαχαχαχα, μα αφού με προκαλείτε να μην σχολιάσω???? :haha: :haha:
Τα 2 φρούτα όντως σε ξενερώνουν γιατί το παιχνίδι μετα απο ένα σημείο χάνεται.. daaamn! Ελπίζω να είναι καλή η δικαιολογία του Όντα για τον Ταβερνιάρη :xD:

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Μα πως γινετε να παρει ο λουφι του ες εφοσον ο ες και το φρουτο του μαζι εχουν χαθει. Οσον αφορα την ανασταση του ες το αποκλειω εκτος αν παει κ τον φερει απο τον αλλο κοσμο ο μπρουκ :haha:

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker

Δευτερο φρουτο ο luffy δεν παιζει με την καμια. Αν γινει τοτε θα ειναι τεραστια βλακεια απο τον Oda. Οποιος εχει φαει φρουτο δεν μπορει να φαει και αλλο η τελοσπαντων να αποκτησει επιπλεον ιδιοτητες αλλου φρουτου.

Οσον αφορα τον Teach (aka Blackbeard) ειναι η ικανοτητα του Yami Yami No Mi. Αφου μπορει να απορροφησει μεχρι την ικανοτητα του φρουτου δεν μυ φαινεται παραξενο ο Blackbeard να εχει και αλλες δυναμεις. Βεβαια αν εχει και αλλες δυναμεις αμφιβαλλω αμα ξερει και haki....Τεσπα θα δουμε στην πορεια.

core

core

Αν δεν κάνω λάθος είχανε πει ότι όταν κάποιος πεθάνει μετά το φρούτο του ξαναδημιουργείτε, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος βέβαια και χωρίς να υποστηρίζω αυτήν την θεωρία….

Giorgos

Giorgos

ντεθ εχεις δικιο..ειναι η ικανοτητα του φρουτου του τετοια...απλα λεω οτι αν με καποιο τροπο γινοταν να εχει και το φρουτο του Ace θα μ αρεσε να δω συνδυαστικες επιθεσεις λαστιχου-φωτιας....

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Giorgos έγραψε:ντεθ εχεις δικιο..ειναι η ικανοτητα του φρουτου του τετοια...απλα λεω οτι αν με καποιο τροπο γινοταν να εχει και το φρουτο του Ace θα μ αρεσε να δω συνδυαστικες επιθεσεις λαστιχου-φωτιας....

Και αυτο θα το δουμε καπως...

core

core

Θα ήταν ενδιαφέρον όντως….

Giorgos

Giorgos

ρε χρηστο μην σποϊλαρεις....

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Δεν ειπα και τιποτα...

deko10ole

deko10ole

Εννοείται μετά θα είναι ξενέρα να σουλατσάρουν στη Grand Line διάφοροι τύποι με 2 και 3 φρούτα.Σκεφτείτε τον Ακαϊνού να έχει τα φρούτα και των 3 Άντμιραλς. Θα συλλάβει ακόμα και τις μύγες που ξεπερνάν το όριο ταχύτητας. Κι εγώ περιμένω την εξήγηση πως γίνεται να έχει 2 φρούτα ο ΒΒ.Ίσως το φρούτο, ίσως είναι καμιά ιδιότητα των D κάτι τέτοιο μη δούμε και τον Buggy με Logia.

Σπόιλερ:

Ένας λόγος που σκέφτηκα τον Λούφη με το φρούτο του Ace είναι για να δούμε και κανά Logia στους SH, αν κι εκεί πιστεύω θα έχουμε προσθήκη νέου μέλους Λόγκια από ψηλά μάλιστα.

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Σπόιλερ:

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Patty D Luffy έγραψε:
Σπόιλερ:

Σπόιλερ:

deko10ole

deko10ole

Βασικά το ''από ψηλά'' που έγραψα ήταν διφορούμενο σε στυλ Πυθίας.

Σπόιλερ:

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
deko10ole έγραψε:Βασικά το ''από ψηλά'' που έγραψα ήταν διφορούμενο σε στυλ Πυθίας.

Σπόιλερ:

Σπόιλερ:

Giorgos

Giorgos

δεν ειπες και ακριβως χρηστο,αλλα νταξει...τεσπα...ντεκο δεν ειπαμε να το ξεφτιλισουν κιολας με αυτους που θα εχουν παραπανω απο 1 φρουτο...να μην ειναι πολλοι δλδ...Ο BB πρεπει να πηρε το αλλο φρουτο μεσω του 1ου φρουτου του...Δλδ το 1ο του να εχει την ιδιοτητα να απορροφαει και τα φρουτα αλλων.... Πολλα σποϊλερ βλεπω στο θεμα του νεου μελους...χμμμ.....

core

core

Από την μία έχεις δίκιο δεν έχουμε δει κανέναν από το πλήρωμα να έχει Logia type και είναι πιθανό κάποια στιγμήν να μπει κάποιος…
Από την άλλη αυτό με τους D δεν πρέπει να παίζει….

Υ.Γ. παιδιά λίγο ήρεμα με τα spoiler γιατί εμείς δεν μπορούμε να τα διαβάσουμε και βλέπουμε μόνο post με spoiler και τίποτε άλλο..

Giorgos

Giorgos

και γω ειμαι της ιδια αποψης...Το D. δεν πρεπει να εχει σχεση...Πολυ σποϊλερ ρε κοουρ :conf:

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Giorgos έγραψε:και γω ειμαι της ιδια αποψης...Το D. δεν πρεπει να εχει σχεση...Πολυ σποϊλερ ρε κοουρ :conf:

To τελευταιο spoiler μου αφορα την νεα ταινια που θα βγει. Οποιος θελει διαβαζει. Λιγο πολυ ολοι ξερουμε τι θα δειξει. ouf

Giorgos

Giorgos

οκ....εγω ξερω πολυ λιγα...δεν θα ηθελα να το διαβασω... :)

core

core

Καλύτερα να δω μια νέα ιδιότητα του Haki που να μπορεί να κάνει διάφορα πράγματα ενάντια στους devil fruit users παρά να βλέπω να δέχονται δεύτερα φρούτα ένας ένας…

Giorgos

Giorgos

και γω...βασικα εγω ειπα και χθες οταν καποιος ανεφερε συνυπαρξη φρουτων λαστιχου και φωτιας οτι θα μ αρεσε να δω συνδυαστικες επιθεσεις απλα.....

N_G

N_G

Giorgos έγραψε:και γω...βασικα εγω ειπα και χθες οταν καποιος ανεφερε συνυπαρξη φρουτων λαστιχου και φωτιας οτι θα μ αρεσε να δω συνδυαστικες επιθεσεις απλα.....

έτσι όπως το σκέφτομαι δεν νομίζω ότι θα μπορούσαν να συνυπάρξουν αυτά τα 2 φρούτα (φωτιά,λάστιχο) σε περίπτωση δλδ που θα που θα μπορούσε ο luffy να πάρει και άλλο φρούτο και να ναι της φωτιάς καθώς για να δώσει μια φλεγόμενη μπουνιά θα πρέπει να χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα και τα 2 φρούτα και έτσι η φωτιά που θα πέρναγε απο το χέρι του θα το έλιωνε κατα κάποιο τρόπο....έτσι το φαντάζομαι με απλή λογική....απλή γνώμη λέω.... !!!

Giorgos

Giorgos

Nταξει,εχει μια λογικη αυτο που λες....Αλλα δεν θα ταν ωραιο να την ελεγχει την φωτια,να μην καιγεται δλδ,και να καιγεται ο αντιπαλος;

N_G

N_G

ωραίο ναι θα ήτανε...εγω το είπα απλά με βάση τη λογική του πράγματος για τα συγκεκριμένα 2 φρούτα...απο κει και πέρα πολλά γίνονται μακάρι να το δούμε αυτό ή κάτι παρόμοιο γτ όχι...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 25]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης