ναι,σιγουρα ειναι σκεψεις....απλα νομιζω θα μ'αρεσε να το δω...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
477 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 11 Σεπ 2012, 15:01
Patty D.Luffy
Χαχαχαχα, μα αφού με προκαλείτε να μην σχολιάσω???? :haha: :haha:
Τα 2 φρούτα όντως σε ξενερώνουν γιατί το παιχνίδι μετα απο ένα σημείο χάνεται.. Ελπίζω να είναι καλή η δικαιολογία του Όντα για τον Ταβερνιάρη :xD:
Τα 2 φρούτα όντως σε ξενερώνουν γιατί το παιχνίδι μετα απο ένα σημείο χάνεται.. Ελπίζω να είναι καλή η δικαιολογία του Όντα για τον Ταβερνιάρη :xD:
478 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 11 Σεπ 2012, 15:51
Xrhstos D. Kol
Μα πως γινετε να παρει ο λουφι του ες εφοσον ο ες και το φρουτο του μαζι εχουν χαθει. Οσον αφορα την ανασταση του ες το αποκλειω εκτος αν παει κ τον φερει απο τον αλλο κοσμο ο μπρουκ :haha:
479 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 11 Σεπ 2012, 16:02
Deathracer2009
Δευτερο φρουτο ο luffy δεν παιζει με την καμια. Αν γινει τοτε θα ειναι τεραστια βλακεια απο τον Oda. Οποιος εχει φαει φρουτο δεν μπορει να φαει και αλλο η τελοσπαντων να αποκτησει επιπλεον ιδιοτητες αλλου φρουτου.
Οσον αφορα τον Teach (aka Blackbeard) ειναι η ικανοτητα του Yami Yami No Mi. Αφου μπορει να απορροφησει μεχρι την ικανοτητα του φρουτου δεν μυ φαινεται παραξενο ο Blackbeard να εχει και αλλες δυναμεις. Βεβαια αν εχει και αλλες δυναμεις αμφιβαλλω αμα ξερει και haki....Τεσπα θα δουμε στην πορεια.
480 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 11 Σεπ 2012, 16:04
core
Αν δεν κάνω λάθος είχανε πει ότι όταν κάποιος πεθάνει μετά το φρούτο του ξαναδημιουργείτε, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος βέβαια και χωρίς να υποστηρίζω αυτήν την θεωρία….
481 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 11 Σεπ 2012, 16:13
Giorgos
ντεθ εχεις δικιο..ειναι η ικανοτητα του φρουτου του τετοια...απλα λεω οτι αν με καποιο τροπο γινοταν να εχει και το φρουτο του Ace θα μ αρεσε να δω συνδυαστικες επιθεσεις λαστιχου-φωτιας....
482 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 11 Σεπ 2012, 16:27
Xrhstos D. Kol
Giorgos έγραψε:ντεθ εχεις δικιο..ειναι η ικανοτητα του φρουτου του τετοια...απλα λεω οτι αν με καποιο τροπο γινοταν να εχει και το φρουτο του Ace θα μ αρεσε να δω συνδυαστικες επιθεσεις λαστιχου-φωτιας....
Και αυτο θα το δουμε καπως...
483 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 11 Σεπ 2012, 16:29
core
Θα ήταν ενδιαφέρον όντως….
484 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 11 Σεπ 2012, 17:39
Giorgos
ρε χρηστο μην σποϊλαρεις....
485 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 11 Σεπ 2012, 18:05
Xrhstos D. Kol
Δεν ειπα και τιποτα...
486 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 11 Σεπ 2012, 18:34
deko10ole
Εννοείται μετά θα είναι ξενέρα να σουλατσάρουν στη Grand Line διάφοροι τύποι με 2 και 3 φρούτα.Σκεφτείτε τον Ακαϊνού να έχει τα φρούτα και των 3 Άντμιραλς. Θα συλλάβει ακόμα και τις μύγες που ξεπερνάν το όριο ταχύτητας. Κι εγώ περιμένω την εξήγηση πως γίνεται να έχει 2 φρούτα ο ΒΒ.Ίσως το φρούτο, ίσως είναι καμιά ιδιότητα των D κάτι τέτοιο μη δούμε και τον Buggy με Logia.
Ένας λόγος που σκέφτηκα τον Λούφη με το φρούτο του Ace είναι για να δούμε και κανά Logia στους SH, αν κι εκεί πιστεύω θα έχουμε προσθήκη νέου μέλους Λόγκια από ψηλά μάλιστα.
- Σπόιλερ:
- Βέβαια κάπου έχω ακούσει ότι στο Μάνγκα αναφέρθηκε ότι γενικά το πλήρωμα του ΒΒ κλέβει φρούτα και περιμένω εξήγηση γι'αυτό.Ίσως το κάνει ο ΒΒ αλλιώς μετά όντως θα είναι ξενέρα αν ο καθένας μπορεί να γεμίζει με φρούτα
Ένας λόγος που σκέφτηκα τον Λούφη με το φρούτο του Ace είναι για να δούμε και κανά Logia στους SH, αν κι εκεί πιστεύω θα έχουμε προσθήκη νέου μέλους Λόγκια από ψηλά μάλιστα.
487 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 11 Σεπ 2012, 19:50
Patty D.Luffy
- Σπόιλερ:
- Aokiji??????? :conf: :conf: :conf: :conf:
488 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 11 Σεπ 2012, 21:23
Deathracer2009
Patty D Luffy έγραψε:
- Σπόιλερ:
Aokiji??????? :conf: :conf: :conf: :conf:
- Σπόιλερ:
- Δεν παιζει ο Aokiji. Πρωην Αdmiral; Ο συγκεκριμενος θα εμφανιστει στην νεα ταινια που θα βγει τον Δεκεμβριο και μετα λογικα γιοκ....
489 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τετ 12 Σεπ 2012, 01:42
deko10ole
Βασικά το ''από ψηλά'' που έγραψα ήταν διφορούμενο σε στυλ Πυθίας.
- Σπόιλερ:
- Δηλαδή από την μία εννοώ τον Ένελ κάτι που αν συμβεί παίζει και να δούμε τον Σάνζι γκέυ.Κυρίως εννοώ τον Aokiji Που δείχνει μια συμπάθεια στη Ρόμπιν,μοιάζει πιο ηθικός και πλέον δεν είναι στο ναυτικό.Το τελευταίο δεν παίζει να έγινε τυχαία.Στην τελευταία ταινία ο Ζ θα εμφανιστεί όχι ο Aokiji
490 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τετ 12 Σεπ 2012, 02:10
Deathracer2009
deko10ole έγραψε:Βασικά το ''από ψηλά'' που έγραψα ήταν διφορούμενο σε στυλ Πυθίας.
- Σπόιλερ:
Δηλαδή από την μία εννοώ τον Ένελ κάτι που αν συμβεί παίζει και να δούμε τον Σάνζι γκέυ.Κυρίως εννοώ τον Aokiji Που δείχνει μια συμπάθεια στη Ρόμπιν,μοιάζει πιο ηθικός και πλέον δεν είναι στο ναυτικό.Το τελευταίο δεν παίζει να έγινε τυχαία.Στην τελευταία ταινία ο Ζ θα εμφανιστεί όχι ο Aokiji
- Σπόιλερ:
491 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τετ 12 Σεπ 2012, 13:21
Giorgos
δεν ειπες και ακριβως χρηστο,αλλα νταξει...τεσπα...ντεκο δεν ειπαμε να το ξεφτιλισουν κιολας με αυτους που θα εχουν παραπανω απο 1 φρουτο...να μην ειναι πολλοι δλδ...Ο BB πρεπει να πηρε το αλλο φρουτο μεσω του 1ου φρουτου του...Δλδ το 1ο του να εχει την ιδιοτητα να απορροφαει και τα φρουτα αλλων.... Πολλα σποϊλερ βλεπω στο θεμα του νεου μελους...χμμμ.....
492 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τετ 12 Σεπ 2012, 13:25
core
Από την μία έχεις δίκιο δεν έχουμε δει κανέναν από το πλήρωμα να έχει Logia type και είναι πιθανό κάποια στιγμήν να μπει κάποιος…
Από την άλλη αυτό με τους D δεν πρέπει να παίζει….
Υ.Γ. παιδιά λίγο ήρεμα με τα spoiler γιατί εμείς δεν μπορούμε να τα διαβάσουμε και βλέπουμε μόνο post με spoiler και τίποτε άλλο..
Από την άλλη αυτό με τους D δεν πρέπει να παίζει….
Υ.Γ. παιδιά λίγο ήρεμα με τα spoiler γιατί εμείς δεν μπορούμε να τα διαβάσουμε και βλέπουμε μόνο post με spoiler και τίποτε άλλο..
493 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τετ 12 Σεπ 2012, 13:28
Giorgos
και γω ειμαι της ιδια αποψης...Το D. δεν πρεπει να εχει σχεση...Πολυ σποϊλερ ρε κοουρ :conf:
494 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τετ 12 Σεπ 2012, 13:41
Deathracer2009
Giorgos έγραψε:και γω ειμαι της ιδια αποψης...Το D. δεν πρεπει να εχει σχεση...Πολυ σποϊλερ ρε κοουρ :conf:
To τελευταιο spoiler μου αφορα την νεα ταινια που θα βγει. Οποιος θελει διαβαζει. Λιγο πολυ ολοι ξερουμε τι θα δειξει.
495 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τετ 12 Σεπ 2012, 13:51
Giorgos
οκ....εγω ξερω πολυ λιγα...δεν θα ηθελα να το διαβασω... :)
496 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τετ 12 Σεπ 2012, 14:09
core
Καλύτερα να δω μια νέα ιδιότητα του Haki που να μπορεί να κάνει διάφορα πράγματα ενάντια στους devil fruit users παρά να βλέπω να δέχονται δεύτερα φρούτα ένας ένας…
497 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τετ 12 Σεπ 2012, 14:19
Giorgos
και γω...βασικα εγω ειπα και χθες οταν καποιος ανεφερε συνυπαρξη φρουτων λαστιχου και φωτιας οτι θα μ αρεσε να δω συνδυαστικες επιθεσεις απλα.....
498 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τετ 12 Σεπ 2012, 15:31
N_G
Giorgos έγραψε:και γω...βασικα εγω ειπα και χθες οταν καποιος ανεφερε συνυπαρξη φρουτων λαστιχου και φωτιας οτι θα μ αρεσε να δω συνδυαστικες επιθεσεις απλα.....
έτσι όπως το σκέφτομαι δεν νομίζω ότι θα μπορούσαν να συνυπάρξουν αυτά τα 2 φρούτα (φωτιά,λάστιχο) σε περίπτωση δλδ που θα που θα μπορούσε ο luffy να πάρει και άλλο φρούτο και να ναι της φωτιάς καθώς για να δώσει μια φλεγόμενη μπουνιά θα πρέπει να χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα και τα 2 φρούτα και έτσι η φωτιά που θα πέρναγε απο το χέρι του θα το έλιωνε κατα κάποιο τρόπο....έτσι το φαντάζομαι με απλή λογική....απλή γνώμη λέω.... !!!
499 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τετ 12 Σεπ 2012, 23:41
Giorgos
Nταξει,εχει μια λογικη αυτο που λες....Αλλα δεν θα ταν ωραιο να την ελεγχει την φωτια,να μην καιγεται δλδ,και να καιγεται ο αντιπαλος;
500 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Πεμ 13 Σεπ 2012, 02:20
N_G
ωραίο ναι θα ήτανε...εγω το είπα απλά με βάση τη λογική του πράγματος για τα συγκεκριμένα 2 φρούτα...απο κει και πέρα πολλά γίνονται μακάρι να το δούμε αυτό ή κάτι παρόμοιο γτ όχι...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης