Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 25]

ZisAkiS

ZisAkiS

του χρωσταει ενα καπελο...
"Promise you will return this hat to me when you become a great pirate"
αρα μπορει να τον περιμενει ο shanks τον luffy στο Raftel... γιατι οχι?

core

core

Πολύ ενδιαφέρουσα η θεωρία αυτή…
Έτσι θα ήταν ευχαριστημένοι όλοι αλλά και πάλι έχει πολλά κενά…

Choperfan

Choperfan

περιμεντε και ο σανκσ και ο λουφυ στο ραφτελ? αυτο δε γινεται γιατι τοτε θα ναι δυο βασιλιαδες των πειρατων.και αμφιβαλλλω αν θα παλεψουν αυτοι οι δυο ο ενας σπαθι ο αλλος γροθιες καπως απιθανο

core

core

Δεν νομίζω να παλέψουν αυτοί οι δύο ποτέ….
Δεν πιστεύω ότι θα εξελιχθεί έτσι η ιστορία…

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Ούτε εγώ το πιστεύω... gj!

core

core

Την σύγκριση των δυνάμεων αυτών των δύο θα την δούμε σε κάποιον ενδεχόμενο κοινό αντίπαλο…

ZisAkiS

ZisAkiS

οταν θα δειρουν τον "ταβερνιαρη"

core

core

πολύ πιθανο....

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Μακαρι να το δουμε αυτο...

deko10ole

deko10ole

Ρε παιδιά ακόμα εγώ πιστεύω ότι ο Σανκς θα σκοτωθεί στο εγγύς μέλλον από τον Μπλάκμπερντ για να δημιουργήσει μια σχέση άσβεστου μίσους μαζί του ο Λούφυ.Αυτή είναι και η λύση για να μην έρθουν αντιμέτωποι. Ή έστω να νικήσει ο Λούφυ τον ΒΒ για χάρη του Σανκς, επειδή ο Κοκκινοτρίχης δε θα μπορεί(πχ λόγω αναπηρίας από τον ΒΒ)

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Γιατί λίγα έκανε στο Λούφαρο ήδη??? whistle
Εγώ θέλω να ψοφίσει ο Ακαινου από τον Λούφαρο :mueh:

Giorgos

Giorgos

και γω πατυ!!Και το πιο πανω σεναριο μ αρεσει παντως...

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Ναι καλό και το πάνω.. αλλα έχασε αδερφό, αν χάσει και τον μέντορα του από τον ταβερνιάρη... φανταστείτε τι έχει να γίνει whistle

Giorgos

Giorgos

της π........οπης :ρ

core

core

Μπα δεν θα ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο….
Εξάλλου ο Luffy μπορεί να χάσει τις δυνάμεις του από το φρούτο του ΒΒ ενώ ο Shanks όχι γιατί δεν έχει καν φρούτο….

Οπότε ο Shanks έχει ένα πλεονέκτημα σε αυτό….

ZisAkiS

ZisAkiS

δεν ξερουμε ομως αν μεσα στο διαστημα των 2 χρονων εχει "κλεψει" και τις δυναμεις απο αλλους devil frouit users.... θα ειχε ενδιαφερον να εχει και κανενα zoan.. αλλα μονο βοδι του ταιριαζει.... και αυτο ειναι πιασμενο...

core

core

Ε εντάξει πόσα φρούτα θα κλέψει πια….
Βέβαια ακόμα δεν έχει απαντηθεί το πώς κατάφερε να το κλέψει αυτό και πως επίσης κατάφερε να το αντέξει….

Choperfan

Choperfan

πιστευω πως εστω κι αν παλεψει ο λουφυ με τον ταβερνιαρη ο λουφυ θα μπορεσει να τον ζορισει γιατι παρολο που μπορει να παρει το φρουτο δε το παιρνει αμεσως με μια κινηση και επισης νομιζω πρεπει ναναι αναισθητος ο αλλος για να του παρει το φρουτο.τωρα πως μπορει να παρει πολλα φρουτα μαζι δεν το ξερω αν και νομιζω καπου εχει αναφερθει οτι εχει τρια προσωπα η κατι τετοιο αρα ισως να μπορει να παρει μεχρι τρια φρουτα.και παλι εστω και αν αντεχει με παραπανω απο τρια δε θα μπερεδευτει ?

core

core

δεν ξέρω αυτή η θεωρία έχει ακουστεί ξανά αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμα τι παίζει...
και πιστεύω θα αργήσουμε να το μάθουμε...

deko10ole

deko10ole

Εγώ πάντως είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα δούμε κι άλλα άτομα με παραπάνω φρούτα αλλά μόνο οι δυνατοί γιατί αλλιώς θα το χέσουν το θέμα.Ούτως ή άλλως από τα λίγα που ξέρουμε δεν είναι εύκολο να το αντέξει κάποιος αυτό. Έτσι πιστεύω πως ο Λούφυ θα αποκτήσει κι άλλο φρούτο κι υποψιάζομαι του Ace για να αναβιώσει τη μνήμη του αδερφού του κλπ(αν δεν εχει αναστηθεί μέχρι τότε με κάποιον τρόπο για να χαρούν και μερικοί εδώ μέσα).Έτσι θα κερδίσει τον ΒΒ προς το τέλος.

core

core

Σχετικά αυτό με το δεύτερο φρούτο του Luffy το έχω ακούσει και εγώ σαν θεωρία και ότι θα πάρει του Ace το φρούτο αλλά μου φαίνεται λίγο απίθανο…
Και γενικά είναι ένα πράγμα που θα τα μπερδέψει ακόμα πιο πολύ τα πράγματα και ίσως να μας ξενερώσει κιόλας…

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
deko10ole έγραψε:(αν δεν εχει αναστηθεί μέχρι τότε με κάποιον τρόπο για να χαρούν και μερικοί εδώ μέσα).

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: aww aww aww aww aww aww aww oh my love! oh my love! oh my love! oh my love! oh my love! aww3 aww3 aww3 aww3 aww3 pingpingeyes pingpingeyes pingpingeyes pingpingeyes maggie cuute maggie cuute maggie cuute maggie cuute maggie cuute yupi yupi yupi yupi yupi ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

core

core

Αναμενόμενη η αντίδραση σου….
Όταν το είπε κατάλαβα ότι θα ήσουν η πρώτη που θα το σχολιάσεις…

Giorgos

Giorgos

Δεν ειχα σκεφτει για 2ο φρουτο στον Λουφυ...ενδιαφερον.....Θα συνδυαζει επιθεσεις λαστιχου και φωτιας αν παρει του Ace....Καλα,αν αναστηθει ο Ace την βλεπω την Πατυ να κανει παρτυ.... :ρ

core

core

Καλά αυτό με το δεύτερο φρούτο είναι απλά σκέψεις που κάνουν σε κάποια φόρουμ στο εξωτερικό…
Δεν σημάνει ότι είναι εφικτό να γίνει κιόλας…
Καλά η πάττυ άστο…. Τι άλλο θέλει μετά…

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 25]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης