ακαρδη γυναικα... ο λουφυ δε θα πεθανει ετσι δεν ειναι ρε οντα? πες κατι δεν θα πεθανει δεν το δεχομαι με τιποτα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
252 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Κυρ 28 Αυγ 2011, 14:41
womanTENSAIinathens
kosni21 έγραψε:ακαρδη γυναικα... ο λουφυ δε θα πεθανει ετσι δεν ειναι ρε οντα? πες κατι δεν θα πεθανει δεν το δεχομαι με τιποτα
Θα μπορουσες να διαβασεις το ποστ μου πιο προσεκτικα γιατι το εγραψα πεντακαθαρα: Εγω δε θελω να πεθανει ο Luffy
Aλλα...
θα δεχτω το τελος οποιο και να ειναι και δε θα κατσω να σκασω ακομα και αν δε μ'αρεσει το τελος.
Αν πεθανει ο Luffy θα λυπηθω για καποιες ωρες αλλα οκ θα το δεχτω.Τι να κανω; Να πεσω στα βαρια; μα ελεος!
253 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Κυρ 28 Αυγ 2011, 14:47
kosni21
ωραια τα λες αλλα αν πεθανει θα πιω 2 μπουκαλια σιβας αλλα δεν θα πεθανει πες οτι δε θ πεθανει θα γινει βασιλιας κ ολα καλα
ε φανταστικη γουμαν???
ε φανταστικη γουμαν???
254 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Κυρ 28 Αυγ 2011, 14:57
womanTENSAIinathens
kosni21 έγραψε:ωραια τα λες αλλα αν πεθανει θα πιω 2 μπουκαλια σιβας αλλα δεν θα πεθανει πες οτι δε θ πεθανει θα γινει βασιλιας κ ολα καλα ε φανταστικη γουμαν???
*facepalm*
Eτσι κι αλλιως ο Oda θα τον κανει pirate king ακομα και αν αποφασισει να τον πεθανει
να λειπει το δουλεμα
255 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Κυρ 28 Αυγ 2011, 15:01
kosni21
ειλικρινα δε πηγα να σε δουλεψω κ το facepalm τι ειναι??
256 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Κυρ 28 Αυγ 2011, 15:07
womanTENSAIinathens
Face=προσωποkosni21 έγραψε:ειλικρινα δε πηγα να σε δουλεψω κ το facepalm τι ειναι??
palm=παλαμη
Οταν ακους μια βλακεια μερικες φορες δε χτυπας το προσωπο σου λεγοντας την ατακα: ''ωχ τι μπαρουφα ακουσα''
Ε αυτο λεγεται facepalm
257 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Κυρ 28 Αυγ 2011, 15:19
kosni21
οκ φχαριστω κ σορυ αν σε κανα να βαρας το προσωπο σου
αλλα ο λουφυ δε θα πεθανει κ θα τσακισει κ την κοτα το χοντρο μαυρογενη κ τον καμενο τον ακαινου
αλλα ο λουφυ δε θα πεθανει κ θα τσακισει κ την κοτα το χοντρο μαυρογενη κ τον καμενο τον ακαινου
258 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Κυρ 28 Αυγ 2011, 15:25
womanTENSAIinathens
kosni21 έγραψε:οκ φχαριστω κ σορυ αν σε κανα να βαρας το προσωπο σου
Ο,τι πεις κυριε Οda...
259 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Κυρ 28 Αυγ 2011, 16:29
petrikios
Ειλικρινα δεν πιστευω οτι ο Λουφη θα εχει το ιδιο ακριβως τελος με του Ροτζερ...γιατι αυτο θα φανει σαν να επαναλαμβανεται η ιστορια...περιμενω κατι πιο πρωτοτυπο απο τον Οντα και οχι τον Λουφη πανω στην εξεδρα να λεει My treasure if you want it go and find it και μετα να πεφτει το opening "We Are"....
260 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Κυρ 28 Αυγ 2011, 16:38
womanTENSAIinathens
Ενα πρωτοτυπο τελος θα μου αρεσε και μενα...
261 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Κυρ 28 Αυγ 2011, 16:46
petrikios
τι συμπτωση και μενα....
262 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Κυρ 28 Αυγ 2011, 16:48
Johnyman
εμένα όχι..τι ξεροκέφαλος που είμαι
263 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Κυρ 28 Αυγ 2011, 17:02
souidos
εγω θα πω ενα πραμα οτι το τελος πρεπει να ειναι το ιδιο με την αρχη γτ αλλιως δν θα υπαρχει τελος...
264 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Κυρ 28 Αυγ 2011, 18:51
didimakia
Sense.
This post makes none.
This post makes none.
265 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Κυρ 28 Αυγ 2011, 19:41
Z3r0k1ll3r
Epic το video ^^womanTENSAIinathens έγραψε:Face=προσωποkosni21 έγραψε:ειλικρινα δε πηγα να σε δουλεψω κ το facepalm τι ειναι??
palm=παλαμη
Οταν ακους μια βλακεια μερικες φορες δε χτυπας το προσωπο σου λεγοντας την ατακα: ''ωχ τι μπαρουφα ακουσα''
Ε αυτο λεγεται facepalm
266 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 30 Αυγ 2011, 10:27
Pain
Κατι αλλο που θυμήθηκα, ο Brook εχει αφησει τη φάλαινα ( δεν θυμαμαι ονομα, baloon νομιζω) να τον περιμένει διπλα σε εκεινο το βουνο. Οποτε υπαρχει περίπτωση να γυρισουν πισω ολοι μαζι εκει.
267 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 30 Αυγ 2011, 12:58
iFiVa
Αυτο θα γινει λογικα στο τελος.....
268 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 30 Αυγ 2011, 15:26
petrikios
Pain έγραψε: ( δεν θυμαμαι ονομα, baloon νομιζω)
Koντα επεσες...Laboon...
269 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Παρ 09 Σεπ 2011, 12:33
luffy_is_paok
παιδες φανταζεστε να παιθανουν και τα αλα δυο αδερφια στο τελος (luffy,sabo)
270 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 22 Νοε 2011, 15:17
Sosa
Έτσι όπως έχω ψυχολογήσει τον Oda ως τώρα, δε πιστεύω το OP να είναι κάποιος θησαυρός με την κυριολεκτική έννοια της λέξης...παρα είναι ψαγμένο όλο το anime δηλαδή για ένα τόσο απλό τέλος...
271 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 22 Νοε 2011, 15:41
Santouryuu
ο λούφυ θα βγει στην αναπηρική σύνταξη......
ΤΗΕ ΕΝD
272 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 22 Νοε 2011, 16:49
core
Ότι και να πούμε τώρα πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα έχουμε αλλάξει γνώμη με τόσα που έχουμε να δούμε.
273 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 22 Νοε 2011, 18:36
Gomugomunoluffy
Μου ειπανε κατι παιδια οτι (το βαζω σε σποιλερ για να μην ακουω βλακιες...)
- Σπόιλερ:
- ο λουφφυ ο kid και ο trafalgar Law θα ειναι οι 3 που θα βρουνε το ονε πιεσε...
274 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 22 Νοε 2011, 19:05
Mike13
Με τιποτα!!!Ενας θα βρει το One Piece και αυτος θα ειναι ο Luffy!!!Gomugomunoluffy έγραψε:Μου ειπανε κατι παιδια οτι (το βαζω σε σποιλερ για να μην ακουω βλακιες...)
- Σπόιλερ:
ο λουφφυ ο kid και ο trafalgar Law θα ειναι οι 3 που θα βρουνε το ονε πιεσε...
275 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 22 Νοε 2011, 22:54
ZisAkiS
παντος δεν ξερουμε τπτ ακομα... επειδη ειναι ο πρωταγωνιστης δεν σημαινει οτι θα τα κανει ολα.... μικρος που εβλεπα pokemon ο ash εφτανε στο πρωταθλημα και εχανε.. συνεχεια... (noobας μεγαλος..) και νομιζω και στον shaman king o yoh χανει στο τελος απο τον αδερφο του... αλλα δεν το ψαχνω γτ τρ παιρνω τα manga και δεν θελω spoiler.. ΚΑΙ (σας κουρασα;;) στο naruto(oxi to shippuden) ο naruto ενασε απο τον sasuke...
αλλα δεν ειναι να συγρινεις one piece με αυτα! οποτε μακαρι να το βρει... ολοι αυτο θελουν.. θα μας ξενερωσε πολυ ο oda αν τλκ δεν το βρει.. θα του κανω μυνηση...
αλλα δεν ειναι να συγρινεις one piece με αυτα! οποτε μακαρι να το βρει... ολοι αυτο θελουν.. θα μας ξενερωσε πολυ ο oda αν τλκ δεν το βρει.. θα του κανω μυνηση...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης