γτ αυτος στο sky island εσκασε πανο του 100000000 volt η o αλλος που εκαψε το κρανος ο ηλεκτρισμος ολοι ζισανεDon-Driger έγραψε:εγώ πιστεο ότι κανέναϛ δεν θα πεθανι γτ μέχρι τώρα έχουν σκοτοσι στο ανιμε μόνο τον ace και τον whitebeard.εδω δεν σκοτοσαν τον pell που εσκασε η βομπα πάνω του.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
226 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Δευ 08 Αυγ 2011, 09:40
Magda.D.Jim
227 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Σαβ 20 Αυγ 2011, 17:36
iFiVa
To one piece λογικα θα τελειωσει με την εκτελεση του luffy.....
228 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Σαβ 20 Αυγ 2011, 22:10
womanTENSAIinathens
Αυτο λιγο με ανησυχει και γιατι δε θελω να πεθανει ο Luffy(ας γινει βασιλιας των πειρατων και ας το χαρει!)αλλα με ανησυχει γιατι πιστευω οτι την ωρα της εκτελεσης , ο Luffy μπορει να πει αυτα που ειχε πει και ο Roger.Οτι δηλαδη υπαρχει θησαυρος και ψαξτε τον και τα σχετικα. Και μετα αντε ξανα απο την αρχη....
Αν γινει αυτο σημαινει οτι η ευρεση του one piece ειναι σαν ενας φαυλος κυκλος:το αφησα καπου, το βρηκε αλλος, τον εκτελεσαν , μετα παλι καπου ειναι, μετα το εψαξε ενας αλλος και το βρηκε και παει λεγοντας...
Εγω θα ηθελα ο Oda να κανει τον Luffy να ειναι ο τελευταιος που θα βρει το θησαυρο και μετα τελος.
Δεν θα ηθελα το τελος του one piece να μας αφησει με την αισθηση οτι μετα υπαρχει και συνεχεια. Αυτο το πραγμα παντα μου την εσπαγε.
Η μονη εκδοχη που αποδεχομαι ως και καλα η συνεχεια της ιστοριας οταν το τελειωσει ο Oda ειναι ενω ο Luffy βρει το οne piece και γινει βασιλιας των πειρατων, να πανηγυρισει καλα καλα και μετα αφου επιστρεψει το καπελο στον Shanks , να πει στους νακαμα του: ''Παιδια ωραια τα καταφεραμε τελικα, βρηκαμε και το one piece αλλα τωρα θελω απλα να συνεχισω το ταξιδι μου με την παρεα σας,παμε για την επομενη περιπετεια!''
Αυτη τη συνεχεια γουσταρω!
Οχι ο επομενος που θα βρει το θησαυρο,.
Αλλα το ταξιδι των straw hat πανω στο πλοιο τους να μη τελειωσει ποτε!
Το θεμα ειναι οτι αν επιστρεψει το καπελο, δεν θα ειναι πια το πληρωμα των straw hat....αυτο μου φαινεται λιγο ασχημο.
Αν γινει αυτο σημαινει οτι η ευρεση του one piece ειναι σαν ενας φαυλος κυκλος:το αφησα καπου, το βρηκε αλλος, τον εκτελεσαν , μετα παλι καπου ειναι, μετα το εψαξε ενας αλλος και το βρηκε και παει λεγοντας...
Εγω θα ηθελα ο Oda να κανει τον Luffy να ειναι ο τελευταιος που θα βρει το θησαυρο και μετα τελος.
Δεν θα ηθελα το τελος του one piece να μας αφησει με την αισθηση οτι μετα υπαρχει και συνεχεια. Αυτο το πραγμα παντα μου την εσπαγε.
Η μονη εκδοχη που αποδεχομαι ως και καλα η συνεχεια της ιστοριας οταν το τελειωσει ο Oda ειναι ενω ο Luffy βρει το οne piece και γινει βασιλιας των πειρατων, να πανηγυρισει καλα καλα και μετα αφου επιστρεψει το καπελο στον Shanks , να πει στους νακαμα του: ''Παιδια ωραια τα καταφεραμε τελικα, βρηκαμε και το one piece αλλα τωρα θελω απλα να συνεχισω το ταξιδι μου με την παρεα σας,παμε για την επομενη περιπετεια!''
Αυτη τη συνεχεια γουσταρω!
Οχι ο επομενος που θα βρει το θησαυρο,.
Αλλα το ταξιδι των straw hat πανω στο πλοιο τους να μη τελειωσει ποτε!
Το θεμα ειναι οτι αν επιστρεψει το καπελο, δεν θα ειναι πια το πληρωμα των straw hat....αυτο μου φαινεται λιγο ασχημο.
229 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Κυρ 21 Αυγ 2011, 00:34
karamin
iFiVa έγραψε:To one piece λογικα θα τελειωσει με την εκτελεση του luffy.....
συμφωνω και θελω να γινει ετσι για να μεινει στην ιστορια ο Luffy και ο καθενας απο τους strawhats να εχει εκπληρωσει τον στοχο του και να μας δειξει πως επιστρεφουν στα μερη τους με συγκινηση!!!επισης να μας δειξει πως ο κοσμος θα εξυμνει τον Luffy για την καλη του καρδια και τις καλες του πραξεις!!!!
230 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Κυρ 21 Αυγ 2011, 00:57
kosni21
εγω θελω αναμετρηση με σανκς κ το κρου του κ να κερδισουν οι στροχατς να γινει βασιλιας ο λουφυ κ να κρατησει κ την καπελαρα του
231 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Κυρ 21 Αυγ 2011, 01:03
karamin
αν παλεψει με τον Shanks και τον κερδισει,ναι μεν θα αποδειξει οτι ειναι υπερτουμπανο αλλα θα ξενερωσουμε!!!ο Shanks ειναι θεος!!!
232 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Κυρ 21 Αυγ 2011, 01:27
didimakia
Δεν νομιζω ο Luffy να εκτελεστει. Να πεθανει ναι αλλα να εκτελεστει οχι.
Παντως σε μια τετοια περιπτωση πιστευω πως θα γινοταν το εξης.
Αφου ο Luffy εχει γινει Pirate king κλπ, θα τους αφησει να τον ποιασουν και μπροστα στον κοσμο ολο θα πει την γνωστη φραση
Πιο πολυ ομως το κοβω να πηγαινει σε war και Peace all over the world αφου αποκαλυφθουν τα καμοματα της WG :)
Παντως σε μια τετοια περιπτωση πιστευω πως θα γινοταν το εξης.
Αφου ο Luffy εχει γινει Pirate king κλπ, θα τους αφησει να τον ποιασουν και μπροστα στον κοσμο ολο θα πει την γνωστη φραση
ενω στην πραγματικοτητα δεν θα υπαρχει. Το ταξιδι, η ελευθερια και η γαματοσυνη του να εισαι πειρατης ειναι το One Piece. Ετσι δινει την ευκαιρια στον κοσμο να ζησει αυτα τα συναισθηματα.one piece does exists!
Πιο πολυ ομως το κοβω να πηγαινει σε war και Peace all over the world αφου αποκαλυφθουν τα καμοματα της WG :)
233 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Κυρ 21 Αυγ 2011, 01:34
karamin
didimakia συμφωνω για τα λογια του luffy οτι υπαρχει το OP και για το world piece!!!!
234 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Κυρ 21 Αυγ 2011, 01:40
kosni21
για το τελος δεν με νοιαζει αρκει να γινει ο λουφυ καιζοκου κινγκ κ να σκοτωσει ακαινου κ μλακμπασταρντ ε σορυ μπλακμπερντ ηθελα να πω
235 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 23 Αυγ 2011, 11:32
Νικολής
kosni21 έγραψε:να σκοτωσει ακαινου κ μλακμπασταρντ ε σορυ μπλακμπερντ ηθελα να πω
xaxaxaxa πωπωπω κακία!
236 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 23 Αυγ 2011, 13:22
womanTENSAIinathens
Νικολής έγραψε:kosni21 έγραψε:να σκοτωσει ακαινου κ μλακμπασταρντ ε σορυ μπλακμπερντ ηθελα να πω
xaxaxaxa πωπωπω κακία!
Νιωθει οργη ο ανθρωπος, αστον να εκφραστει....
237 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 23 Αυγ 2011, 16:02
petrikios
Oxι ρε να εκτελεστει ο Λουφη...θα εχουμε δηλαδη ακριβως το ιδιο τελος με το Ροτζερ? Πολυ κλασσικο και στην ουσια ανακυκλωνεται η ιστορια ξανα....κατι αλλο θελω να γινει πιο πρωτοτυπο...αφηστε που λιγο πριν πεθανει ο W.B ειπε οτι καποτε θα γινει ενας τρομερος πολεμος σε ολοκληρο τον κοσμο πολυ χειροτερο ς απο αυτον που ειχε γινει ηδη,αντε να δουμε.....
238 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 23 Αυγ 2011, 19:11
womanTENSAIinathens
petrikios έγραψε:Oxι ρε να εκτελεστει ο Λουφη...θα εχουμε δηλαδη ακριβως το ιδιο τελος με το Ροτζερ? Πολυ κλασσικο και στην ουσια ανακυκλωνεται η ιστορια ξανα....κατι αλλο θελω να γινει πιο πρωτοτυπο...αφηστε που λιγο πριν πεθανει ο W.B ειπε οτι καποτε θα γινει ενας τρομερος πολεμος σε ολοκληρο τον κοσμο πολυ χειροτερο ς απο αυτον που ειχε γινει ηδη,αντε να δουμε.....
Αντε γιατι νομιζα οτι εγω μονο δεν θα ηθελα να εκτελεστει ο Luffy...
Υπαρχει και αλλος
239 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 23 Αυγ 2011, 20:46
Z3r0k1ll3r
LoL ρε, ούτε κι εγώ το θέλω αυτό.
Θα προτιμούσα να εκπλήρωνε ο καθένας τον στόχο του.
240 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 23 Αυγ 2011, 20:47
womanTENSAIinathens
Γιναμε τρεις!
241 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Σαβ 27 Αυγ 2011, 12:48
iFiVa
Z3r0k1ll3r έγραψε:LoL ρε, ούτε κι εγώ το θέλω αυτό.
Αυτο θα γινει σιγουρα....
242 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Σαβ 27 Αυγ 2011, 13:54
Σκληρός Καριόλης
Ο λουφφυ αν πεθανει η αρρωστησει θα ναι καθαρα φταιξιμο του... Ουτε η wg ουτε καποιος αλλος πειρατης θα τον φανε αλλα οι ιδιες οι δυναμεις του...
243 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Σαβ 27 Αυγ 2011, 14:04
iFiVa
Αυτο που δεν θα ηθελα να δω για τελος ειναι.........Ο Luffy γινεται Pirate King και επειδη ξερει οτι θα πεθανει παραδινεται στους Marines και τον εκτελουν!!!
244 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Σαβ 27 Αυγ 2011, 14:11
Z3r0k1ll3r
Δυστυχώς είναι πολύ πιθανό κι αυτό, διότι όταν πήγε στην Logue Town και πήγε να τον εκτελέσει ο Buggy, χαμογέλασε ακριβώς όπως είχε κάνει και Roger πριν την ώρα της εκτέλεσής του και αυτό μας το διευκρίνισε ο Smoker που σημάνει ότι ο Oda ήθελε να μας κάνει να το προσέξουμε αυτό το σημείο...
245 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Σαβ 27 Αυγ 2011, 17:13
petrikios
Καλα αμα τελειωσει ετσι πειτε απο τωρα να σταματησω το O.P....
246 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Σαβ 27 Αυγ 2011, 17:18
maggie
ετσι θα τελειωσει.
- Σπόιλερ:
- :mueh:
247 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Σαβ 27 Αυγ 2011, 17:19
Johnyman
petrikios έγραψε:Καλα αμα τελειωσει ετσι πειτε απο τωρα να σταματησω το O.P....
κοίτα τον ξεροκέφαλο!
248 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Σαβ 27 Αυγ 2011, 17:39
Z3r0k1ll3r
Εσύ που βλέπεις One Piece άνθρωπε του 50;
Πάνω στις πέτρες, μέσα στην σπηλιά τα φαντάζεσαι όλα αυτά;
Πάνω στις πέτρες, μέσα στην σπηλιά τα φαντάζεσαι όλα αυτά;
249 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Σαβ 27 Αυγ 2011, 17:48
Σκληρός Καριόλης
Johnyman έγραψε:petrikios έγραψε:Καλα αμα τελειωσει ετσι πειτε απο τωρα να σταματησω το O.P....
κοίτα τον ξεροκέφαλο!
Γιατι τον προσβαλλεις?
250 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Σαβ 27 Αυγ 2011, 18:00
womanTENSAIinathens
Λοιπον ακουστε πως παει το πραγμα.
Ολοι μα ολοι θα δεχτουμε το τελος που θα φτιαξει ο Οda!
Oπως και να ειναι το τελος και σε υποθεση και σε σχεδιο θα το δεχτουμε ολοι.
Εγω δε θελω να πεθανει ο Luffy , αλλα αν ο Oda τον κανει να πεθαινει στο τελος δε θα ακυρωσω το μεγαλειο του OP που εχω στο μυαλο και στην καρδια μου.
Οκ θα στεναχωρηθω μια μερα αλλα ως εκει.
Ψευτικα ειναι ολα αυτα!
Τη μια θα πεθανει , την αλλη δεν πεθαινει...
Αχ τα ειπα και νιωθω μια γαληνια ηρεμια στη ψυχη!
Ολοι μα ολοι θα δεχτουμε το τελος που θα φτιαξει ο Οda!
Oπως και να ειναι το τελος και σε υποθεση και σε σχεδιο θα το δεχτουμε ολοι.
Εγω δε θελω να πεθανει ο Luffy , αλλα αν ο Oda τον κανει να πεθαινει στο τελος δε θα ακυρωσω το μεγαλειο του OP που εχω στο μυαλο και στην καρδια μου.
Οκ θα στεναχωρηθω μια μερα αλλα ως εκει.
Ψευτικα ειναι ολα αυτα!
Τη μια θα πεθανει , την αλλη δεν πεθαινει...
Αχ τα ειπα και νιωθω μια γαληνια ηρεμια στη ψυχη!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης