womanTENSAIinathens έγραψε:Aldark's mother έγραψε:έπρεπε να το έχει τελειώσει.
γνώμη μου.αν θέλετε το συζητάμε(από αύριο)
Οχι! Δεν θα επρεπε να το ειχε τελειωσει. Γιατι και να ηθελε να το ειχε τελειωσει νωριτερα δεν θα το καθυστερουσε με φλας μπακ ή με το time skip , θα το ειχε τρεξει το θεμα. Θα μας πετουσε εκει ενα νακαμα στο ασχετο, θα ειχε βγαλει τον Ηodi απο τη μεση απο το 1ο τσαπτερ που τον ειδαμε και γενικως θα εκανε προχειροδουλειες.Σορρυ αλλα αυτο δεν ειναι το one piece.Eτσι λειτουργει ο Oda , το παει αργα και βασανιστικα. Ομως για μενα που ειμαι φαν του one piece δεν μ'εχει κουρασει καθολου. Και τωρα το φλας μπακ με Otohime, fisher tiger κλπ δεν με κουρασε καθολου γιατι ηταν απαραιτητο να γινει.Και στο επομενο τσαπτερ περιμενω φλας μπακ γιατι εγω πηγαινω συμφωνα με την ιστορια οπως ειναι εκεινη τη στιγμη χωρις αυτο να σημαινει οτι δε θελω να δω τους straw hat να ριχνουν ξυλο.Και τωρα οπως ειναι η πλοκη, δεν μου κολλαει να ερθουμε στο παρον της ιστοριας. Αλλα απο την αλλη δεν θελω να κρατησει αυτο το πραγμα για αλλα 10 χρονια γιατι δεν ξερω μεχρι ποτε θα μπορω να το παρακολουθω. Μεγαλωνουμε και οι υποχρεωσεις αυξανονται, θα μενει χρονος για one piece;
έπρεπε να έχει τελειώσει το OP γενικά..όχι να το τελειώσει τώρα απότομα.όσο είχα ακόμα επεισόδια μπροστά μου,όλα μου φαίνονταν καλά..είμαι όμως εδώ και ένα χρόνο + ongoing και το πράγμα κουράζει λίγο.εγώ προσωπικά χάνω λίγο και από το συναίσθημα της σειράς όταν περιμένω μια βδομάδα για να δω τη συνέχεια.φαντάσου να κρατήσει άλλα 7 χρόνια αυτό..
αν τα έβλεπα όλα μαζί δεν θα μου φαινόταν έτσι,αλλά από την άλλη ποιός θα καθόταν να δει 900 επεισόδια από μια σειρά?
κι εφόσον ο Όντα είχε σκεφτεί το τέλος από την αρχή,έπρεπε να το έχει τελειώσει.να μας έδειχνε λιγότερο,εξίσου όμως ποιοτικά.
και μην μου πείτε τώρα πως κάποια πράγματα δεν γίνεται να βγουν από την ιστορία..αν έβγαινε όλη η skypiea(αγαπημένο μου αρκ btw) δεν θα μας έλειπε τίποτα από τη συνέχεια της ιστορίας..από τη στιγμή που δεν θα το βλέπαμε δεν θα φανταζόμασταν ποτέ ότι θα ήταν απαραίτητο στοιχείο της ιστορίας.
επιπλέον εγώ για να κρίνω μια σειρά θέλω να έχει ένα δυνατό και όμορφο τέλος που να δένει ωραία..αν αυτό το τέλος αργεί τόσο φοβάμαι μήπως είναι λίγο σούπα.μου δίνει την εντύπωση(και ισχύει εν μέρει) πως ο Όντα το συνεχίζει γιατί πουλάει.το συνέχισε τότε και ξέφυγε κατά πόσα τσάπτερς από το αρχικό story line του και το ίδιο κάνει και τώρα.
ιδέες σίγουρα έχει και ποτέ δεν θα ξεπέσει αισθητά το OP,πάντως εγώ ήδη νοσταλγώ τον παλιό καιρό που όλα ήταν πιο απλά.λιγότερο δυνατοί μεν αλλά κάθε φορά μας ξάφνιαζε ο τρόπος που επέλεγε να γίνουν οι μάχες..αν τώρα μπαίνουν στο new world,έχοντας σπάσει στο ξύλο τους αντιπάλους με κάθε δυνατό τρόπο,τότε τι θα σκεφτεί για την συνέχεια που όλοι θα πρέπει να είναι πιο δυνατοί?
το ίδιο ισχύει για όλα τα μεγάλα ongoing shounen,απλώς το OP καταφέρνει να κρατάει ακόμα πολύ ψηλά
τέσπα,όπως και να τα κάνει ο Όντα εγώ τον θαυμάζω και θα διαβάσω το OP μέχρι τέλους και θα συνεχίσω να το υποστηρίζω.πάντως πιστεύω πως όλους θα μας σύμφερε όλους παραπάνω να έχει τελειώσει/να οδεύει προς το τέλος