Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 25]

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
womanTENSAIinathens έγραψε:
Aldark's mother έγραψε:έπρεπε να το έχει τελειώσει.
γνώμη μου.αν θέλετε το συζητάμε(από αύριο)

Οχι! Δεν θα επρεπε να το ειχε τελειωσει. Γιατι και να ηθελε να το ειχε τελειωσει νωριτερα δεν θα το καθυστερουσε με φλας μπακ ή με το time skip , θα το ειχε τρεξει το θεμα. Θα μας πετουσε εκει ενα νακαμα στο ασχετο, θα ειχε βγαλει τον Ηodi απο τη μεση απο το 1ο τσαπτερ που τον ειδαμε και γενικως θα εκανε προχειροδουλειες.Σορρυ αλλα αυτο δεν ειναι το one piece.Eτσι λειτουργει ο Oda , το παει αργα και βασανιστικα. Ομως για μενα που ειμαι φαν του one piece δεν μ'εχει κουρασει καθολου. Και τωρα το φλας μπακ με Otohime, fisher tiger κλπ δεν με κουρασε καθολου γιατι ηταν απαραιτητο να γινει.Και στο επομενο τσαπτερ περιμενω φλας μπακ γιατι εγω πηγαινω συμφωνα με την ιστορια οπως ειναι εκεινη τη στιγμη χωρις αυτο να σημαινει οτι δε θελω να δω τους straw hat να ριχνουν ξυλο.Και τωρα οπως ειναι η πλοκη, δεν μου κολλαει να ερθουμε στο παρον της ιστοριας. Αλλα απο την αλλη δεν θελω να κρατησει αυτο το πραγμα για αλλα 10 χρονια γιατι δεν ξερω μεχρι ποτε θα μπορω να το παρακολουθω. Μεγαλωνουμε και οι υποχρεωσεις αυξανονται, θα μενει χρονος για one piece;

έπρεπε να έχει τελειώσει το OP γενικά..όχι να το τελειώσει τώρα απότομα.όσο είχα ακόμα επεισόδια μπροστά μου,όλα μου φαίνονταν καλά..είμαι όμως εδώ και ένα χρόνο + ongoing και το πράγμα κουράζει λίγο.εγώ προσωπικά χάνω λίγο και από το συναίσθημα της σειράς όταν περιμένω μια βδομάδα για να δω τη συνέχεια.φαντάσου να κρατήσει άλλα 7 χρόνια αυτό..
αν τα έβλεπα όλα μαζί δεν θα μου φαινόταν έτσι,αλλά από την άλλη ποιός θα καθόταν να δει 900 επεισόδια από μια σειρά?
κι εφόσον ο Όντα είχε σκεφτεί το τέλος από την αρχή,έπρεπε να το έχει τελειώσει.να μας έδειχνε λιγότερο,εξίσου όμως ποιοτικά.
και μην μου πείτε τώρα πως κάποια πράγματα δεν γίνεται να βγουν από την ιστορία..αν έβγαινε όλη η skypiea(αγαπημένο μου αρκ btw) δεν θα μας έλειπε τίποτα από τη συνέχεια της ιστορίας..από τη στιγμή που δεν θα το βλέπαμε δεν θα φανταζόμασταν ποτέ ότι θα ήταν απαραίτητο στοιχείο της ιστορίας.
επιπλέον εγώ για να κρίνω μια σειρά θέλω να έχει ένα δυνατό και όμορφο τέλος που να δένει ωραία..αν αυτό το τέλος αργεί τόσο φοβάμαι μήπως είναι λίγο σούπα.μου δίνει την εντύπωση(και ισχύει εν μέρει) πως ο Όντα το συνεχίζει γιατί πουλάει.το συνέχισε τότε και ξέφυγε κατά πόσα τσάπτερς από το αρχικό story line του και το ίδιο κάνει και τώρα.
ιδέες σίγουρα έχει και ποτέ δεν θα ξεπέσει αισθητά το OP,πάντως εγώ ήδη νοσταλγώ τον παλιό καιρό που όλα ήταν πιο απλά.λιγότερο δυνατοί μεν αλλά κάθε φορά μας ξάφνιαζε ο τρόπος που επέλεγε να γίνουν οι μάχες..αν τώρα μπαίνουν στο new world,έχοντας σπάσει στο ξύλο τους αντιπάλους με κάθε δυνατό τρόπο,τότε τι θα σκεφτεί για την συνέχεια που όλοι θα πρέπει να είναι πιο δυνατοί?
το ίδιο ισχύει για όλα τα μεγάλα ongoing shounen,απλώς το OP καταφέρνει να κρατάει ακόμα πολύ ψηλά

τέσπα,όπως και να τα κάνει ο Όντα εγώ τον θαυμάζω και θα διαβάσω το OP μέχρι τέλους και θα συνεχίσω να το υποστηρίζω.πάντως πιστεύω πως όλους θα μας σύμφερε όλους παραπάνω να έχει τελειώσει/να οδεύει προς το τέλος

Aldark

Aldark

^συμφωνω εγω εχω κουραστει ηδη , ειναι γεγονος οτι δεν εχει ριξει το επιπεδο οπως εκανε το μπλητς , επρεπε οντως να το τελειωσει πριν. Πολλα μπορουσαν να μην ειχαν γινει και να το χε τελειωσει καπου (τωρα εχει παρει ενα μακρυ σκληρο δρομο που θελει τουλαχιστον 3 χρονια+ για να το τελειωσει). Στο τελος θα χει παντως 1000+ τσαπς και 900 επς , δε θα ναι τιποτα ευκολο να το διαβασει κανεις. Οποτε τυχεροι που το διαβαζουμε ονγκοινγκ. Η μαγεια σιγουρα χανεται παντως ετσι

+απειρα

patric94

patric94

δεν αντιλεγω παιδια καθολου,υπαρχουν αρκετα αχρηστα στην ιστορια πραμματα που δεν θα επρεπε να ειναι (btw skypeia arc το αγαπημενο σου ??? πως πως περιμενα να το τελειωσω...μονο η αυτοθυσια του sanji μου αρεσε πιο πολυ με τον enel που ετρωγε κεραυνους και τσουφ παλι πανω :P)ομως το συμπερασμα ειναι οτι παρ ολο που κραταει πολυ ολοι αγαπαμε One Piece και κανεις δεν θα το παρατησει στη μεση..μονο και μονο για να δει αυτο το γαματο τελος που μας ετοιμαζει ο οντα :)

Νικολής

Νικολής

Aldark's mother έγραψε:αν τώρα μπαίνουν στο new world,έχοντας σπάσει στο ξύλο τους αντιπάλους με κάθε δυνατό τρόπο,τότε τι θα σκεφτεί για την συνέχεια που όλοι θα πρέπει να είναι πιο δυνατοί?

Ε λογικα θα γινεται πιο δυνατος μεσα από τις μαχες.Πιστευω τωρα μετά την μαχη στο marineford,που απεκτησε και emperors haki θα ειναι πολύ δυνατότερος σε σχεση με πριν!!

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Aldark's mother έγραψε:
Aldark's mother έγραψε:έπρεπε να το έχει τελειώσει.
γνώμη μου.αν θέλετε το συζητάμε(από αύριο)

Οχι! Δεν θα επρεπε να το ειχε τελειωσει. Γιατι και να ηθελε να το ειχε τελειωσει νωριτερα δεν θα το καθυστερουσε με φλας μπακ ή με το time skip , θα το ειχε τρεξει το θεμα. Θα μας πετουσε εκει ενα νακαμα στο ασχετο, θα ειχε βγαλει τον Ηodi απο τη μεση απο το 1ο τσαπτερ που τον ειδαμε και γενικως θα εκανε προχειροδουλειες.Σορρυ αλλα αυτο δεν ειναι το one piece.Eτσι λειτουργει ο Oda , το παει αργα και βασανιστικα. Ομως για μενα που ειμαι φαν του one piece δεν μ'εχει κουρασει καθολου. Και τωρα το φλας μπακ με Otohime, fisher tiger κλπ δεν με κουρασε καθολου γιατι ηταν απαραιτητο να γινει.Και στο επομενο τσαπτερ περιμενω φλας μπακ γιατι εγω πηγαινω συμφωνα με την ιστορια οπως ειναι εκεινη τη στιγμη χωρις αυτο να σημαινει οτι δε θελω να δω τους straw hat να ριχνουν ξυλο.Και τωρα οπως ειναι η πλοκη, δεν μου κολλαει να ερθουμε στο παρον της ιστοριας. Αλλα απο την αλλη δεν θελω να κρατησει αυτο το πραγμα για αλλα 10 χρονια γιατι δεν ξερω μεχρι ποτε θα μπορω να το παρακολουθω. Μεγαλωνουμε και οι υποχρεωσεις αυξανονται, θα μενει χρονος για one piece;

έπρεπε να έχει τελειώσει το OP γενικά..όχι να το τελειώσει τώρα απότομα.όσο είχα ακόμα επεισόδια μπροστά μου,όλα μου φαίνονταν καλά..είμαι όμως εδώ και ένα χρόνο + ongoing και το πράγμα κουράζει λίγο.εγώ προσωπικά χάνω λίγο και από το συναίσθημα της σειράς όταν περιμένω μια βδομάδα για να δω τη συνέχεια.φαντάσου να κρατήσει άλλα 7 χρόνια αυτό..
αν τα έβλεπα όλα μαζί δεν θα μου φαινόταν έτσι,αλλά από την άλλη ποιός θα καθόταν να δει 900 επεισόδια από μια σειρά?
κι εφόσον ο Όντα είχε σκεφτεί το τέλος από την αρχή,έπρεπε να το έχει τελειώσει.να μας έδειχνε λιγότερο,εξίσου όμως ποιοτικά.
και μην μου πείτε τώρα πως κάποια πράγματα δεν γίνεται να βγουν από την ιστορία..αν έβγαινε όλη η skypiea(αγαπημένο μου αρκ btw) δεν θα μας έλειπε τίποτα από τη συνέχεια της ιστορίας..από τη στιγμή που δεν θα το βλέπαμε δεν θα φανταζόμασταν ποτέ ότι θα ήταν απαραίτητο στοιχείο της ιστορίας.
επιπλέον εγώ για να κρίνω μια σειρά θέλω να έχει ένα δυνατό και όμορφο τέλος που να δένει ωραία..αν αυτό το τέλος αργεί τόσο φοβάμαι μήπως είναι λίγο σούπα.μου δίνει την εντύπωση(και ισχύει εν μέρει) πως ο Όντα το συνεχίζει γιατί πουλάει.το συνέχισε τότε και ξέφυγε κατά πόσα τσάπτερς από το αρχικό story line του και το ίδιο κάνει και τώρα.
ιδέες σίγουρα έχει και ποτέ δεν θα ξεπέσει αισθητά το OP,πάντως εγώ ήδη νοσταλγώ τον παλιό καιρό που όλα ήταν πιο απλά.λιγότερο δυνατοί μεν αλλά κάθε φορά μας ξάφνιαζε ο τρόπος που επέλεγε να γίνουν οι μάχες..αν τώρα μπαίνουν στο new world,έχοντας σπάσει στο ξύλο τους αντιπάλους με κάθε δυνατό τρόπο,τότε τι θα σκεφτεί για την συνέχεια που όλοι θα πρέπει να είναι πιο δυνατοί?
το ίδιο ισχύει για όλα τα μεγάλα ongoing shounen,απλώς το OP καταφέρνει να κρατάει ακόμα πολύ ψηλά

τέσπα,όπως και να τα κάνει ο Όντα εγώ τον θαυμάζω και θα διαβάσω το OP μέχρι τέλους και θα συνεχίσω να το υποστηρίζω.πάντως πιστεύω πως όλους θα μας σύμφερε όλους παραπάνω να έχει τελειώσει/να οδεύει προς το τέλος

Κοιτα εσυ ηθελες να ειχε τελειωσει. Περιμενεις για το τελος με ανυπομονησια απ'οτι βλεπω. Οπως και γω αλλωστε. Αλλα εγω που δε βιαζομαι καθολου, που δε με χαλανε , δε με κουραζουν οχι τα 900 αλλα ουτε τα 1900 επεισοδια; Και δεν το κανει το μανγκα ο Οντα για να πουλησει οπως λες γιατι οκ μπορει να πληρωνεται για να το κανει, ομως ειναι ξεκαθαρο οτι το κανει με αγαπη. Αν το συνεχιζε απλα για να πουλησει δε θα ηταν το μανγκα ετσι οπως ειναι παντα. Αλλο πραγμα ειναι οτι τον πληρωνουν γιατι ισως αυτη ειναι η δουλεια του και αλλο ειναι οτι το συνεχιζει επειδη πουλαει χωρις να πληρωνεται. Μα σκεψου λιγο: αν πουλουσε αλλα ηταν κατι που δεν ηταν τοσο σημαντικο γι'αυτον (γιατι εγω πιστευω οτι το ΟP ειναι η ζωη του και οτι αφιερωνει ωρες για καθε τσαπτερ) θα το συνεχιζε; Αν λες οτι το συνεχιζει επειδη πουλαει ειναι σαν να λες οτι το συνεχιζει μονο για το κερδος του. Εγω παλι το βλεπω αλλιως! Το πηγαινει με το πασο του γιατι το αγαπαει και θελει να ασχολειται μ'αυτο για παρα πολυ καιρο ακομα. Δεν ξερω , ειμαι λιγο αθωα και το βλεπω λιγο ρομαντικα;
Αυτα! Δεν ξερω αν εγινα κατανοητη....

patric94

patric94

σαφεστατη και ο ολοσωστη εισαι :)
το One Piece δεν ειναι μονο ξυλο και αντε να γινει ο luffy pirate king, κρυβονται και αλλα μεσα σ αυτο και περναει αρκετα μηνυματα (πρωτο και καλυτερο η αξια του nakama! :D) ο ανθρωοπος αυτος το δουλευει με μερακι γιατι το νιωθει και φαινεται αυτο...λιγα κρατανε 8 χρονια και εχουν τοσο μεγαλη απηχηση και θα παραμεινουν και για αρκετα χρονια ακομα on-going..γι αυτο περιμενετε και θα μας ανταμοιψει ολους ο Oda :)

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

patric94 έγραψε:σαφεστατη και ο ολοσωστη εισαι :)
το One Piece δεν ειναι μονο ξυλο και αντε να γινει ο luffy pirate king, κρυβονται και αλλα μεσα σ αυτο και περναει αρκετα μηνυματα (πρωτο και καλυτερο η αξια του nakama! :D) ο ανθρωοπος αυτος το δουλευει με μερακι γιατι το νιωθει και φαινεται αυτο...λιγα κρατανε 8 χρονια και εχουν τοσο μεγαλη απηχηση και θα παραμεινουν και για αρκετα χρονια ακομα on-going..γι αυτο περιμενετε και θα μας ανταμοιψει ολους ο Oda :)

Aυτο ακριβως! Τα ειπες ολα! Το OP δεν ειναι μονο ξυλο, γινεται ο Luffy βασιλιας των πειρατων και μετα το χαος! Συγνωμη αλλα εγω δεν θα το γουσταρα το OP αν ηταν ετσι!Το γουσταρω πολυ οπως το πηγαινει ο Oda!
H αξια του νακαμα, της φιλιας δηλαδη ειναι το βασικο μηνυμα του OP.Oχι το ξυλο που και γω αυτο γουσταρω αλλα ειπαμς οχι και να υπερβαλουμε.Αλλωστε και που το καθυστερει τοσο πολυ ο Oda υπαρχει ανθρωπος που αμφιβαλλει οτι το τελος θα ειναι μουφα; Εγω παλι που τον εμπιστευομαι τον Oda , ειμαι 100% σιγουρη οτι οσο και να το αργει, οσο και να μας κουραζει, το τελος θα με ανταμειψει και με το παραπανω! Πως να το πω ρε παιδι μου;! Δε με νοιαζει που το καθυστερει γιατι ειμαι σιγουρη οτι το τελος θα ειναι τελειο και επιπλεον για μενα μετραει το ταξιδι, οχι o προορισμος.

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
1) το ΟΠ το βλέπω πιο πολύ για την ιστορία παρά για το ξύλο..το ξύλο αρκετές φορές με ξενέρωσε(και φοβάμαι μην το ξανακάνει)..αυτό το λέω για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου
2) το συνεχίζει και γιατί πουλάει..σίγουρα το αγαπάει,σίγουρα αφιερώνει πολλές ώρες με μεράκι πάνω σε αυτό,όμως κερδίζει πολλά.

πώς γίνεται να ξέφυγε τόσο από τα αρχικά σχέδια?

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Aldark's mother έγραψε:1) το ΟΠ το βλέπω πιο πολύ για την ιστορία παρά για το ξύλο..το ξύλο αρκετές φορές με ξενέρωσε(και φοβάμαι μην το ξανακάνει)..αυτό το λέω για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου
2) το συνεχίζει και γιατί πουλάει..σίγουρα το αγαπάει,σίγουρα αφιερώνει πολλές ώρες με μεράκι πάνω σε αυτό,όμως κερδίζει πολλά.

1) Αν το εβλεπες περισσοτερο για την ιστορια δε θα ηθελες τοσο πολυ να τελειωσει το φλας μπακ και να δεις ξυλο. Θα περιμενες με υπόμονη να τελειωσει το φλας μπακ
2)Και που ειναι το περιεργο; Αυτη ειναι η δουλεια του! Εννοειται οτι θα βγαλει λεφτα απο αυτο το πραγμα.
Ομως συγνωμη δεν ειναι ωραιο να λες οτι το συνεχιζει επειδη πουλαει και αμεσως μετα να λες οτι εχει πραγματικη αγαπη γι'αυτο. Δε μου ακουγεται πολυ ωραιο...
Και αλλωστε οπως εγραψα σε προηγουμενο ποστ οι αληθινοι φαν οπως ειμαι εγω δεν κοιτανε τι πουλαει και τι δεν πουλαει και ειλικρινα μου ειναι τελειως αδιαφορο αν πουλαει το ΟP ή οχι. Εγω το παρακολουθω επειδη μου αρεσει. Και ως πραγματικη φαν δε βιαζομαι καθολου για το τελος. Ας το καθυστερει ο Oda οσο θελει, ας δειξει οσα φλας μπακ θελει, ας κανει οσα διαλειμματα θελει, δε με νοιαζει. Και να σου πω γιατι το λεω αυτο; Γιατι ειμαι τοσο σιγουρη οτι θα εχει ενα υπεροχο τελος που οσο και να αργει αυτο το τελος δε με χαλαει καθολου η προσμονη.
Οταν βγαινει το καθε τσαπτερ επικεντρωνομαι σ'αυτο οπως ειναι , δε με νοιαζει η συνεχεια. απλως την περιμενω.
Νομιζω ειχες γραψει οτι φοβασαι οτι το OP θα γινει σουπα. Κατι τετοιο! Αυτο και σορρυ που το λεω ειναι δικο σου προβλημα, οχι του Oda. Aν αρχισει το OP να σε ξενερωνει, εσυ να το σταματησεις, δεν θα το σταματησει αυτος που το γραφει. Γιατι αυτο που ξενερωνει εσενα, μπορει να πορωνει και να ξετρελαινει τους αλλους. Ειναι υποκειμενικο!
Και οταν λες οτι ξεφυγε απο τα αρχικα σχεδια τι εννοεις; Τα σχεδια των χαρακτηρων; Τωρα τους φτιαχνει ολους καλυτερα.Εχει βελτιωσει τον σχεδιασμο του. Ή μηπως εννοεις τις ιστοριες που φτιαχνει καθε φορα δηλαδη οπως σχεδιαζει στο μυαλο του την καθε περιπετεια; Αν εννοεις αυτο τοτε τι περιμενες; Οτι ο Oda θα τα σχεδιαζει ολα οπως εσυ τα φανταστηκες;Μηπως τον ρωτησες ποια ηταν τα αρχικα του σχεδια και βλεπεις οτι τωρα ξεφυγε;Ξερεις εσυ ή ξερω εγω τι ειχε στο μυαλο του o Oda οταν ξεκινουσε το ΟP; Εσυ που ξερεις ποια ηταν τα αρχικα του σχεδια, πως το ειχε φανταστει και λες οτι ξεφυγε; Πραγματικα αυτο δεν το καταλαβαινω...
Και κανε υπομονη ως το τελος και απολαυσε το οσο μπορεις. Εισαι σιγουρος οτι το τελος θα σε ανταμειψει; Αν εισαι σιγουρος δεν υπαρχει λογος να βιαζεσαι και αν σε ξενερωνει καμμια φορα το παρατας.

didimakia

didimakia

Αυτο που εννοει οτι ξεφυγε απ τα αρχικα του σχεδια ειναι οτι το One Piece προοριζοταν για 5 χρονια και οχι για 15 + .

Σοφια στο τελος θα μας βγαλεις οτι εσυ εισαι η μονη πραγματικη φαν επειδη δεν εχουμε ολη την δικη σου υπομονη -_-

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

didimakia έγραψε:Αυτο που εννοει οτι ξεφυγε απ τα αρχικα του σχεδια ειναι οτι το One Piece προοριζοταν για 5 χρονια και οχι για 15 + .

Σοφια στο τελος θα μας βγαλεις οτι εσυ εισαι η μονη πραγματικη φαν επειδη δεν εχουμε ολη την δικη σου υπομονη -_-

Οχι ρε Ευθυμη δεν ειμαι η μονη πραγματικη φαν αλλα αν τον εχει ξενερωσει γιατι δεν το παραταει για λιγο;
Εμας μας ρωτησε αν μας αρεσει ετσι οπως το πηγαινει ο Oda;
Εγω προσωπικα δε βρισκω λαθος και μπορω να περιμενω οσο χρειαζεται για το τελος γιατι ξερω οτι το τελος θα με ανταμειψει. Δεν εχω λογο να βιαζομαι!

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
Aldark's mother έγραψε:1) το ΟΠ το βλέπω πιο πολύ για την ιστορία παρά για το ξύλο..το ξύλο αρκετές φορές με ξενέρωσε(και φοβάμαι μην το ξανακάνει)..αυτό το λέω για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου

1) Αν το εβλεπες περισσοτερο για την ιστορια δε θα ηθελες τοσο πολυ να τελειωσει το φλας μπακ και να δεις ξυλο. Θα περιμενες με υπόμονη να τελειωσει το φλας μπακ
2)Και που ειναι το περιεργο; Αυτη ειναι η δουλεια του! Εννοειται οτι θα βγαλει λεφτα απο αυτο το πραγμα.
Ομως συγνωμη δεν ειναι ωραιο να λες οτι το συνεχιζει επειδη πουλαει και αμεσως μετα να λες οτι εχει πραγματικη αγαπη γι'αυτο. Δε μου ακουγεται πολυ ωραιο...
Και αλλωστε οπως εγραψα σε προηγουμενο ποστ οι αληθινοι φαν οπως ειμαι εγω δεν κοιτανε τι πουλαει και τι δεν πουλαει και ειλικρινα μου ειναι τελειως αδιαφορο αν πουλαει το ΟP ή οχι. Εγω το παρακολουθω επειδη μου αρεσει. Και ως πραγματικη φαν δε βιαζομαι καθολου για το τελος. Ας το καθυστερει ο Oda οσο θελει, ας δειξει οσα φλας μπακ θελει, ας κανει οσα διαλειμματα θελει, δε με νοιαζει. Και να σου πω γιατι το λεω αυτο; Γιατι ειμαι τοσο σιγουρη οτι θα εχει ενα υπεροχο τελος που οσο και να αργει αυτο το τελος δε με χαλαει καθολου η προσμονη.
Οταν βγαινει το καθε τσαπτερ επικεντρωνομαι σ'αυτο οπως ειναι , δε με νοιαζει η συνεχεια. απλως την περιμενω.
Νομιζω ειχες γραψει οτι φοβασαι οτι το OP θα γινει σουπα. Κατι τετοιο! Αυτο και σορρυ που το λεω ειναι δικο σου προβλημα, οχι του Oda. Aν αρχισει το OP να σε ξενερωνει, εσυ να το σταματησεις, δεν θα το σταματησει αυτος που το γραφει. Γιατι αυτο που ξενερωνει εσενα, μπορει να πορωνει και να ξετρελαινει τους αλλους. Ειναι υποκειμενικο!
Και οταν λες οτι ξεφυγε απο τα αρχικα σχεδια τι εννοεις; Τα σχεδια των χαρακτηρων; Τωρα τους φτιαχνει ολους καλυτερα.Εχει βελτιωσει τον σχεδιασμο του. Ή μηπως εννοεις τις ιστοριες που φτιαχνει καθε φορα δηλαδη οπως σχεδιαζει στο μυαλο του την καθε περιπετεια; Αν εννοεις αυτο τοτε τι περιμενες; Οτι ο Oda θα τα σχεδιαζει ολα οπως εσυ τα φανταστηκες;Μηπως τον ρωτησες ποια ηταν τα αρχικα του σχεδια και βλεπεις οτι τωρα ξεφυγε;Ξερεις εσυ ή ξερω εγω τι ειχε στο μυαλο του o Oda οταν ξεκινουσε το ΟP; Εσυ που ξερεις ποια ηταν τα αρχικα του σχεδια, πως το ειχε φανταστει και λες οτι ξεφυγε; Πραγματικα αυτο δεν το καταλαβαινω...
Και κανε υπομονη ως το τελος και απολαυσε το οσο μπορεις. Εισαι σιγουρος οτι το τελος θα σε ανταμειψει; Αν εισαι σιγουρος δεν υπαρχει λογος να βιαζεσαι και αν σε ξενερωνει καμμια φορα το παρατας.

απάντηση στο 1
επειδή το βλέπω για την ιστορία,δεν θέλω να το δω να την χαλάει..γιατί όσο πιο πολύ τραβάει τόσο πιο πολύ χαλάει.τόσο πιο πολύ επαναλαμβάνεται,τόσο πιο πολύ προβλέψιμο γίνεται κτλ.
αυτό ισχύει για όλα..πάρε για παράδειγμα τα ελληνικά σήριαλ,τις αμερικανικές σειρές,τις ταινίες σε συνέχεια κτλ..

και στο 2 εν μέρει απαντάει αυτό:

didimakia έγραψε:Αυτο που εννοει οτι ξεφυγε απ τα αρχικα του σχεδια ειναι οτι το One Piece προοριζοταν για 5 χρονια και οχι για 15 + .

αυτό εννοώ όταν λέω πως ξέφυγε από τα αρχικά του σχέδια.

και θέλω να διαβάσω κάτι που εγώ ο ίδιος δεν θα σκεφτόμουν.αυτό μέχρι στιγμής το έχει πετύχει ο όντα στο έπακρο.αλλά δεν θέλω να καταντήσει μια ιστορία που όταν δέρνουν έναν δυνατό αμέσως εμφανίζεται καινούριο υπέρ τούμπανο.και κάτι που δεν έχω αναφέρει μέχρι στιγμής είναι πως προσωπικά θέλω μέσα σε αυτό το υπερφυσικό σύμπαν να υπάρχει μια λογική..και δεν δέχομαι σαν απάντηση: ΟΠ είναια αυτό,μην ψάχνεις λογική.
δεν μπορώ να χωνέψω ο λούφυ να νικάει τον οζ,όσο τούμπανο κι αν είναι ο λούφυ.του αρέσει του όντα να τους κάνει τεράστιους,αλλά εμένα αυτό μου φαίνεται χαζό...εκεί για μένα νικάει το khr..κρατάει ανθρώπινες αναλογίες.τέσπα αυτό δεν έχει να κάνει με αυτά που λέμε,απλώς πιστεύω στο nw όλοι και όλα θα είναι τεράστια.

και δεν μαρέσει να περιμένω να δω τι έχει να μου πλασάρει ο Όντα και να το δέχομαι όπως έχει.θέλω να σκεφτώ να κάνω εικασίες και μετά να διαψευθώ ή να βγω αληθινός..αλλά βγω δεν βγω αληθινός θέλω αυτό που θα μου παρουσιάσει να με ευχαριστήσει.

έντιτ

Οχι ρε Ευθυμη δεν ειμαι η μονη πραγματικη φαν αλλα αν τον εχει ξενερωσει γιατι δεν το παραταει για λιγο;
Εμας μας ρωτησε αν μας αρεσει ετσι οπως το πηγαινει ο Oda;
Εγω προσωπικα δε βρισκω λαθος και μπορω να περιμενω οσο χρειαζεται για το τελος γιατι ξερω οτι το τελος θα με ανταμειψει. Δεν εχω λογο να βιαζομαι!

αυτό το κάνω εδώ και πολύ καιρό...συνήθως διαβάζω τα τσάπτερς 5-5.
σε αυτό όμως δεν φταίει ο όντα.απλώς δεν μαρέσει να περιμένω μια ολόκληρη βδομάδα για καινούριο τσάπτερ,χάνω το συναίσθημα,ξεχνάω πράγματα κτλ κτλ.τα ξανάπα αυτά

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Aldark's mother έγραψε:

απάντηση στο 1
επειδή το βλέπω για την ιστορία,δεν θέλω να το δω να την χαλάει..γιατί όσο πιο πολύ τραβάει τόσο πιο πολύ χαλάει.τόσο πιο πολύ επαναλαμβάνεται,τόσο πιο πολύ προβλέψιμο γίνεται κτλ.
αυτό ισχύει για όλα..πάρε για παράδειγμα τα ελληνικά σήριαλ,τις αμερικανικές σειρές,τις ταινίες σε συνέχεια κτλ..

και στο 2 εν μέρει απαντάει αυτό:

αυτό εννοώ όταν λέω πως ξέφυγε από τα αρχικά του σχέδια.

και θέλω να διαβάσω κάτι που εγώ ο ίδιος δεν θα σκεφτόμουν.αυτό μέχρι στιγμής το έχει πετύχει ο όντα στο έπακρο.αλλά δεν θέλω να καταντήσει μια ιστορία που όταν δέρνουν έναν δυνατό αμέσως εμφανίζεται καινούριο υπέρ τούμπανο.και κάτι που δεν έχω αναφέρει μέχρι στιγμής είναι πως προσωπικά θέλω μέσα σε αυτό το υπερφυσικό σύμπαν να υπάρχει μια λογική..και δεν δέχομαι σαν απάντηση: ΟΠ είναια αυτό,μην ψάχνεις λογική.
δεν μπορώ να χωνέψω ο λούφυ να νικάει τον οζ,όσο τούμπανο κι αν είναι ο λούφυ.του αρέσει του όντα να τους κάνει τεράστιους,αλλά εμένα αυτό μου φαίνεται χαζό...εκεί για μένα νικάει το khr..κρατάει ανθρώπινες αναλογίες.τέσπα αυτό δεν έχει να κάνει με αυτά που λέμε,απλώς πιστεύω στο nw όλοι και όλα θα είναι τεράστια.

και δεν μαρέσει να περιμένω να δω τι έχει να μου πλασάρει ο Όντα και να το δέχομαι όπως έχει.θέλω να σκεφτώ να κάνω εικασίες και μετά να διαψευθώ ή να βγω αληθινός..αλλά βγω δεν βγω αληθινός θέλω αυτό που θα μου παρουσιάσει να με ευχαριστήσει.

Καλα αστο δεν συμφωνουμε με τιποτα! Εσυ βιαζεσαι να τελειωσει, εγω δε βιαζομαι καθολου.
Και μονο που συγκρινεις ενα μανγκα με τις αμερικανιες και τα διαφορα σηριαλ αυτο τα λεει ολα!Δεν θα πω κατι αλλο μετα απο αυτον τον συσχετισμο που εκανες.
Εγω μια χαρα το βρισκω το OP και οσο παει το βρισκω ολο και πιο ενδιαφερον δηλαδη το ακριβως αντιθετο απο ενα σηριαλ.
Την βαρεθηκα αυτη τη κουβεντα...Ολα οσα ηθελα να πω , τα ειπα κ πολυ περισσοτερα... Αυτα απο εμενα!

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
αλλά και πάλι δεν με κατάλαβες..ήθελα να έχει τελειώσει όχι γιατί δεν με ευχαριστεί..επειδή έτσι θα ήταν καλύτερα..

και παράδειγμα ήταν τα σήριαλ. omfg ellefson is an idiot
αλλά το μπλιτς γιατί κατέλειξε εκεί που κατέλειξε?

Fallenangie

Fallenangie

Σοφια,εφοσον μιλας για τον εαυτο σου,μιλας υποκειμενικα(εμενα δεν με κουραζει καθολου,εμενα μου αρεσει το φλας μπακ κτλ)μην το πλασαρεις σαν αντικειμενικη αποψη.

Αυτο που ειπε για τις αμερικανικες σειρες.Το πας μακρυα?Φωσκολος!15 και βαλε χρονια ανακυκλωση 5(και πολλες λεω)υποθεσεων ηταν!

Σπόιλερ:

Εχεις την δικη σου αποψη για το ποτε θα επρεπε να τελειωσει το OP,μα υπαρχουν κι αλλες αποψεις,που δν σου ειπε κανενας να τις ασπαστεις,αλλα τουλαχιστον ακουσε τις(στην προκειμενη περιπτωση διαβασε τις)πες και την δικη σου,αλλα μην αρχιζεις και μπαινεις στην διαδικασια να...πως να το πω...προσβαλεις κατα καποιο τροπο τους υπολοιπους που δεν το βλεπουν οπως εσυ.Αυτα...

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Fallenangie έγραψε:Σοφια,εφοσον μιλας για τον εαυτο σου,μιλας υποκειμενικα(εμενα δεν με κουραζει καθολου,εμενα μου αρεσει το φλας μπακ κτλ)μην το πλασαρεις σαν αντικειμενικη αποψη.

Αυτο που ειπε για τις αμερικανικες σειρες.Το πας μακρυα?Φωσκολος!15 και βαλε χρονια ανακυκλωση 5(και πολλες λεω)υποθεσεων ηταν!

Σπόιλερ:

Εχεις την δικη σου αποψη για το ποτε θα επρεπε να τελειωσει το OP,μα υπαρχουν κι αλλες αποψεις,που δν σου ειπε κανενας να τις ασπαστεις,αλλα τουλαχιστον ακουσε τις(στην προκειμενη περιπτωση διαβασε τις)πες και την δικη σου,αλλα μην αρχιζεις και μπαινεις στην διαδικασια να...πως να το πω...προσβαλεις κατα καποιο τροπο τους υπολοιπους που δεν το βλεπουν οπως εσυ.Αυτα...

Aν νομιζεις οτι προσπαθω να επιβαλλω τη γνωμη μου απλα κανεις μεγαλο λαθος. Εγω δεν ειπα οτι καποιοι δεν εχουν το δικαιωμα να το εχουν βαρεθει λιγο το OP, εγω ειπα οτι αφου το βαρεθηκες εσυ , παρατησε το αλλα οχι να λες να το σταματησει ο μανγκακας . Οκ, μερικοι μπορει να εχουν ψιλοξενερωσει και θελουν να τελειωσει οσο πιο γρηγορα γινεται. Αυτοι ομως δε ρωτανε τους αλλους αν θελουν να τελειωσει τωρα. Δεν το βλεπω εγω εγωιστικα γιατι δεν επιβαλλω τη γνωμη μου, καποιοι αλλοι το βλεπουν εγωιστικα και λενε αφου αισθανομαι οτι με χαλαει, ας τελειωσει. Εγω δηλαδη που δεν εχω χαλαστει και δε θελω ακομα να δω το τελος; Δεν προσβαλα ποτε κανεναν, αντιθετως αλλοι μιλανε ασχημα για το OP. Mας ξενερωνει, μας κανει, μας ρανει...ε διαβαστε κατι αλλο!
Εννοειται οτι δεν θα ασπαστω καποια αλλη αποψη , ομως νομιζα οτι ουτε εσενα σε ειχε κουρασει αλλα ισως...
Ειμαι τοσο ξεκαθαρη σε οσα λεω! Ας εχει ο καθενας την αποψη του αλλα αλλο να θες να τελειωσει επειδη εσυ μονο το βαρεθηκες και αλλο οτι πρεπει να τελειωσει ετσι κι αλλιως δεν μας μενει κατι αλλο εκτος απο το τελος.
Ορεξη ειχα να επιβαλλω τη γνωμη μου, αλλο καημο δεν ειχα...Πραγματικα!

Fallenangie

Fallenangie

Ε,τοτε,μην το συνεχιζεις τοσο παθιασμενα για το τι,και αν,και ποιος κτλ

Και επισης ειπε οτι ψιλοβαρεθηκε?Του προτεινεις να σταματησει να το διαβαζει/παρακολουθει?
Και εχεις χασει λιγο το νοημα.Ειπαν οτι θα επρεπε να το εχει τελειωσει,οχι οτι σονυ και ντε θελουν να το τελειωσει τωρα.
Επισης.
Νομιζεις οτι αυτη την στιγμη θιγουμε τον Οντα?Και οταν λες

Και ως πραγματικη φαν δε βιαζομαι καθολου για το τελος.
Δεν ειναι σαν να λες οτι εσεις δεν ειστε?
Μιλησαν ασχημα για το OP?Ε οχι.

Και να το!Πες μου οτι ειπα οτι με κουρασε!Αλλα καταλαβαινω πως το βλεπουν και οι υπολοιποι.Δεν καθομαι να τους εξηγω τους ΔΙΚΟΥΣ μου λογους και οτι σκεφτονται λαθος.

Και αν αλλο καημο δεν ειχες,σταματα το please εδω...Δεν οδηγει πουθενα.

maggie

maggie

Aldark's mother έγραψε:έπρεπε να έχει τελειώσει το OP γενικά..όχι να το τελειώσει τώρα απότομα.όσο είχα ακόμα επεισόδια μπροστά μου,όλα μου φαίνονταν καλά..είμαι όμως εδώ και ένα χρόνο + ongoing και το πράγμα κουράζει λίγο.εγώ προσωπικά χάνω λίγο και από το συναίσθημα της σειράς όταν περιμένω μια βδομάδα για να δω τη συνέχεια.φαντάσου να κρατήσει άλλα 7 χρόνια αυτό..
αν ελειπε ολη η Skypiea
*πως θα εκανε η ναμι upgrade για να τα βαλει με τους cp9?
*η merry θα επαιρνε ποδι ηταν κανονισμενο, πως θα επαιρναν καινουριο πλοιο χωρις το χρυσο απο την skypiea?
*αν η Ρομπιν δεν εβλεπε το ονομα του Roger στην καμπανα, δεν θα ρωταγε τον Ray τπτ και δεν θα μαθαιναμε οτι το πληρωμα το Roger ηξερε την αληθινη ιστορια...αυτο μπορει να ειναι αδιαφορο για καποιους, αλλα οχι για την Ρομπιν που ειναι το ονειρο της να μαθει τι εγινε στον void century, βοηθαει στην αναπτυξη του χαρακτηρα της κατα καποιο τροπο...

το Skypiea Arc ειναι ενα arc που δεν το πολυσυμπαθω αλλα δεν ισχυει το οτι αν εβγαινε δεν θα μας ελειπε τπτ απο την ιστορια...γενικα ολα τα περισσοτερα αρκ του one piece ειναι μεταβατικα για το επομενο...γτ αυτος ο καταραμενος εχει την κακια συνηθεια να σου πεταει κατι και να στο αναλυει στο επομενο saga :/ -_-... anyway ειναι off topic αυτο και σταματω...

και δεν θα τελειωσει ποτεεεεεε~~~~!!!!! angel2 angel2 angel2

leon black

leon black

ο enel θα γυρήσει και θα τους καταστρέψει όλους... θα γινει επική μάχη... ο enel θα έχει ένα απο τα όπλα που εξιστορούν τα poneglyth και ... σκευτείτε μόνοι σας την συνέχεια

http://spbserials.blogspot.com/

patric94

patric94

αμαν εσυ και ο enel σου!!! εχω βαρεθει σε ολα τα ποστ να βλεπω το ονομα του και να λενε οτι θα γυρισει....εε ας γυρισει μπας και αλλαξετε θεμα!!
Σπόιλερ:
φαινομαι τσαντισμενος απλα κουραστηκα τα ιδια και τα ιδια συνεχεια...sorry :P

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
maggie έγραψε:
Aldark's mother έγραψε:έπρεπε να έχει τελειώσει το OP γενικά..όχι να το τελειώσει τώρα απότομα.όσο είχα ακόμα επεισόδια μπροστά μου,όλα μου φαίνονταν καλά..είμαι όμως εδώ και ένα χρόνο + ongoing και το πράγμα κουράζει λίγο.εγώ προσωπικά χάνω λίγο και από το συναίσθημα της σειράς όταν περιμένω μια βδομάδα για να δω τη συνέχεια.φαντάσου να κρατήσει άλλα 7 χρόνια αυτό..
αν ελειπε ολη η Skypiea
*η merry θα επαιρνε ποδι ηταν κανονισμενο, πως θα επαιρναν καινουριο πλοιο χωρις το χρυσο απο την skypiea?
*αν η Ρομπιν δεν εβλεπε το ονομα του Roger στην καμπανα, δεν θα ρωταγε τον Ray τπτ και δεν θα μαθαιναμε οτι το πληρωμα το Roger ηξερε την αληθινη ιστορια...αυτο μπορει να ειναι αδιαφορο για καποιους, αλλα οχι για την Ρομπιν που ειναι το ονειρο της να μαθει τι εγινε στον void century, βοηθαει στην αναπτυξη του χαρακτηρα της κατα καποιο τροπο...

το Skypiea Arc ειναι ενα arc που δεν το πολυσυμπαθω αλλα δεν ισχυει το οτι αν εβγαινε δεν θα μας ελειπε τπτ απο την ιστορια...γενικα ολα τα περισσοτερα αρκ του one piece ειναι μεταβατικα για το επομενο...γτ αυτος ο καταραμενος εχει την κακια συνηθεια να σου πεταει κατι και να στο αναλυει στο επομενο saga :/ -_-... anyway ειναι off topic αυτο και σταματω...

και δεν θα τελειωσει ποτεεεεεε~~~~!!!!! angel2 angel2 angel2

έλα τώρα..μόνο για την ρόμπιν αυτό το αρκ στέκει..μέχρι στιγμής πάντα.

και όπως αναφέρφθηκε από την fallenκάτι (:P) δεν θέλω να τελειώσει τώρα.τώρα δεν γίνεται να τελειώσει επειδή έχει μπει ήδη στον δρόμο για άλλα 400 τουλάχιστον τσάπτερς..απλώς ένα OP πιο μικρό και εξίσου περιεκτικό θα ήταν πιο εύκολο να παρακολουθηθεί από τους φανς,πιο εύκολο να κερδίσει νέους φανς,θα βαθμολογούταν στο σύνολό του και θα βλέπαμε και το πολυαναμενόμενο τέλος του

τέσπα δεν είμαι hater σε καμία περίπτωση,απλώς είδα και τα πράγματα λίγο διαφορετικά..το OP είναι ακόμα κορυφαίο μου μάνγκα(μαζί με το monster)

Νικολής

Νικολής

maggie έγραψε:
αν ελειπε ολη η Skypiea

1. Γιατι εκανε η nami uprgrade στην skypiea??Ολοι οι αλλοι πολεμησανε εκτός από αυτήν.
2. Θα μπορουσε να αλλαξει η ιστορια και να παιρνανε χρυσο από την vivi στην Αραμπαστα η μπορει να τους το εφτιαχνε ο franky και ο iceburg τσαμπα.Επισης,θα μπορουσε ο οντα να αποφασισει αλλιως και να μην εχει προβλημα η μερρυ και να πηγαινανε με αυτήν στο raftel.
3. Θα μπορουσε να το εγραφε στα poneglyph στην Αραμπαστα η μπορει ο Ραυ να της ειπε<Εσυ ασχολησαι με ιστορια??Εμεις ξερουμε τι εγινε στον void century>καπως ετσι.Ολα ειναι πιθανα

leon black

leon black

patric94 έγραψε:αμαν εσυ και ο enel σου!!! εχω βαρεθει σε ολα τα ποστ να βλεπω το ονομα του και να λενε οτι θα γυρισει....εε ας γυρισει μπας και αλλαξετε θεμα!!
Σπόιλερ:
φαινομαι τσαντισμενος απλα κουραστηκα τα ιδια και τα ιδια συνεχεια...sorry :P
ναί... όμως σκέψου οτι ο oda τον άφησε να ζήσει... δεν θα είναι εύκολος whistle

http://spbserials.blogspot.com/

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
Νικολής έγραψε:
maggie έγραψε:
αν ελειπε ολη η Skypiea

1. Γιατι εκανε η nami uprgrade στην skypiea??Ολοι οι αλλοι πολεμησανε εκτός από αυτήν.
2. Θα μπορουσε να αλλαξει η ιστορια και να παιρνανε χρυσο από την vivi στην Αραμπαστα η μπορει να τους το εφτιαχνε ο franky και ο iceburg τσαμπα.Επισης,θα μπορουσε ο οντα να αποφασισει αλλιως και να μην εχει προβλημα η μερρυ και να πηγαινανε με αυτήν στο raftel.
3. Θα μπορουσε να το εγραφε στα poneglyph στην Αραμπαστα η μπορει ο Ραυ να της ειπε<Εσυ ασχολησαι με ιστορια??Εμεις ξερουμε τι εγινε στον void century>καπως ετσι.Ολα ειναι πιθανα

ακριβώς! αν ο Όντα μας παρουσίαζε μια άλλη ιστορία διαφορετική κανείς δεν θα έλεγε τίποτα.
πάλι το ίδιο θα πωρωνόμασταν

maggie

maggie

αλλο Johnyboy το:
Aldark's mother έγραψε:αν έβγαινε όλη η skypiea(αγαπημένο μου αρκ btw) δεν θα μας έλειπε τίποτα από τη συνέχεια της ιστορίας
και αλλο το
Aldark's mother έγραψε:έλα τώρα..μόνο για την ρόμπιν αυτό το αρκ στέκει..μέχρι στιγμής πάντα.
here and there

Νικολής έγραψε:
maggie έγραψε:
αν ελειπε ολη η Skypiea

1. Η ναμι δεν εκανε upgrade στην Skypiea...αλλα εκανε upgrade o Ουσοπ στο Clima-Tact χρησιμοποιωντας τα dials, και ετσι μπορεσε να πολεμησει εναντιον των cp9.
2 & 3. "θα μπορουσε"...ναι οκ, φυσικα και θα μπορουσε, αλλα εμενα δεν θα μαρεσε τοσο...θα μπορουσε και να μην ανεπτυζε τους χαρακτηρες τοσο αλλα δεν το κανει...θελω να πω οτι το οπ μαρεσει για την ιστορια του και για την υποθεση του και οχι πχ για τις μαχες του...αν αλλαζε κατι ο οντα θα εχανε την μαγεια που εχει, την μαγεια που τραβηξε εμεναν τουλαχιστον για να το θεωρω ενα απο τα καλυτερα ανιμε/μανγκα αυτην την στιγμη...ο Οντα εχει τον τροπο του να πλασαρει γεγονοτα και αυτος ο τροπος μαρεσει παρα πολυ (ασχετα αν τον βριζω :xD: )...αν λοιπον ο Ray ελεγε στην Robin "εσυ ασχολεισαι με την ιστορια? εμεις ξερουμε τι εγινε στον void century" τοτε θα ετρωγε αμεσως ντροπαρισμα το μανγκα...δεν θα μαρεσε αυτος ο τροπος...

edit:
Aldark's mother έγραψε:ακριβώς! αν ο Όντα μας παρουσίαζε μια άλλη ιστορία διαφορετική κανείς δεν θα έλεγε τίποτα.
πάλι το ίδιο θα πωρωνόμασταν
talk about yourself Johnyboy whistle

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 25]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης