τι λες ρε? θα σου άρεζε και θα έλεγες και ένα τραγούδι
και όσο για το άλλο που αναφέρεις το όνομά μου,την απάντηση στην έδωσε ο νικολής
και όσο για το άλλο που αναφέρεις το όνομά μου,την απάντηση στην έδωσε ο νικολής
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
50 φορες εχω κοιταξει αυτο το θεμα και παντου λες για τον ενελ.Σορυ κιολας αλλα αν δεν γυρισει για ποιον θα μας λες?leon black έγραψε:ο enel θα γυρήσει και θα τους καταστρέψει όλους... θα γινει επική μάχη... ο enel θα έχει ένα απο τα όπλα που εξιστορούν τα poneglyth και ... σκευτείτε μόνοι σας την συνέχεια
Πεστα!patric94 έγραψε:αμαν εσυ και ο enel σου!!! εχω βαρεθει σε ολα τα ποστ να βλεπω το ονομα του και να λενε οτι θα γυρισει....εε ας γυρισει μπας και αλλαξετε θεμα!!φαινομαι τσαντισμενος απλα κουραστηκα τα ιδια και τα ιδια συνεχεια...sorry :P
- Σπόιλερ:
ακομα δεν εχουμε δει τις full ικανοτητες του crew μετα τα 2 χρονια οποτε μπορει ο enel να ειναι παλι ενας απλος εχθρος και να μην δυσκολευτει καθολου το crew να το κερδισει και μπορει να εχει αναπτυξει τις ικανοτητες τις η robin στο θεμα του poneglyph και αυτης της γλωσσα και να βρει τη λυση να νικισει τον enel...
leon black έγραψε:ο enel θα γυρήσει και θα τους καταστρέψει όλους...
womanTENSAIinathens έγραψε:leon black έγραψε:ο enel θα γυρήσει και θα τους καταστρέψει όλους...
Θα τους καταστρεψει ολους; Ποιους ολους; Δεν μας διευκρινησες! Ολους τους χαρακτηρες του OP ή απλα ολους τους straw hat?Αλλα σορρυ λιγο βλακεια αυτη η ερωτηση γιατι αν απαντησεις, μπορει καταλαθος να κανεις σποιλερ...
- Σπόιλερ:
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Fallenangie έγραψε:womanTENSAIinathens έγραψε:leon black έγραψε:ο enel θα γυρήσει και θα τους καταστρέψει όλους...
Θα τους καταστρεψει ολους; Ποιους ολους; Δεν μας διευκρινησες! Ολους τους χαρακτηρες του OP ή απλα ολους τους straw hat?Αλλα σορρυ λιγο βλακεια αυτη η ερωτηση γιατι αν απαντησεις, μπορει καταλαθος να κανεις σποιλερ...
- Σπόιλερ:
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Οχι ρε συ!
Μην τον προκαλεις να μας πει!Δεν θελω!
- Σπόιλερ:
Ενταξει ενταξει το καταλαβαμε ολοι,ο ενελ θα γυρισει,θα κοψει κωλους και τι ωραια τι καλα
leon black έγραψε:παιδιά μην βρίζετε! γνώμη μου...
womanTENSAIinathens έγραψε:leon black έγραψε:παιδιά μην βρίζετε! γνώμη μου...
Ναι βρε αδερφε γνωμη σου ειναι αλλα δεν κολλαει σ'αυτο το τοπικ. Εδω λεμε για το τελος του OP.
Και δεν καταλαβες τι μας εχει τσαντισει. Οτι το λες ολη την ωρα αυτο το πραγμα με τον Enel.
Δεν μας εχει τσαντισει οτι εχεις απλα μια γνωμη και την εκφραζεις αλλα το γραφεις και σε ασχετα τοπικ...
ευχαριστώ που μας στέλνεις πίσω στο τοπικ μου αλλα εδώ δεν μηλάμε για το τέλος? όπως και να έχει... ο luffy στο τέλος σύγουρα θα παιθάνει...patric94 έγραψε:βαλτοι ειστε ολοι σας ?? :P υπαρχει topic που λεει ποιος πιστευει οτι ο ενελ θα γυρισει? εκει παρακαλω να γραφετε σχετικα με την επιστροφη του
οχι σε καθε τι που εχει One Piece για τιτλο να πετατε και το ονομα του...
Ευχαριστω πολυ αν και φανικα λιγο κακος :P
patric94 έγραψε:βαλτοι ειστε ολοι σας ?? :P υπαρχει topic που λεει ποιος πιστευει οτι ο ενελ θα γυρισει? εκει παρακαλω να γραφετε σχετικα με την επιστροφη του
οχι σε καθε τι που εχει One Piece για τιτλο να πετατε και το ονομα του...
Ευχαριστω πολυ αν και φανικα λιγο κακος :P
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Τρι 31 Μάης 2011, 15:50, 1 φορά
ok κοπελια!!! ο black beard ειναι o καλυτερος του one piece και στο τελος θα γινει pirateking !!!!!maggie έγραψε:δεν ξερω τι θα γινει στο τελος του one piece, ουτε τι θα γινει με τον Ενελ, αλλα ξερω τι θα γινε με εσας αν συνεχισετε το σπαμ
leon black έγραψε:μάνο γαμ*****σε που θα φίνει και pitate king τρομάρα σου
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης