Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 25  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 25]

ZisAkiS

ZisAkiS

μιλησα με τον oda και μου ειπε οτι αυτο ηταν το αρχικο σεναριο... αλλα δεν ηηξερε αν θα τ κρατησει ιδιο η θα το αλλαξει.... Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 16 929118

Choperfan

Choperfan

ZisAkiS έγραψε:
deko10ole έγραψε:Κατά τη γνώμη είναι βέβαιο πως ο Λούφυ όταν γίνει βασιλιάς των πειρατών σίγουρα θα φέρει αλλαγή στον κόσμο όπως έκανε κι ο Ρότζερ, πιθανώς ενώνοντας όλους τους κατοίκους της Γης σαν ''ένα κομμάτι'' φέρνοντας μια νέα εποχή.Παράλληλα πιστεύω πως πριν δούμε τον LUFFY pirate king μάλλον θα δούμε 1-2 ακόμα στη θέση αυτή(αν θεωρήσουμε αυτόν τον τίτλο ως θέση) που καθένας θα έχει φέρει τη δικιά του αλλαγή.Δηλαδή δε μου φαίνεται απίθανο σε κανά 300 επεισόδια να έρθει η Dark Era με βασιλιά των blackbeard την οποία θα σβήσει ο Luffy στην τελική μάχη τους(πιο ακραία θεωρία θα ήταν να είχαμε εξέλιξη αλά Star Wars-Empire αλλά το καίμε με αυτό)
Τέλος,ένας λόγος ακόμα που πιστεύω πως θα πεθάνει ο Λουφυ είναι για να μη βιαστεί μετέπειτα το ΟΡ από άλλους

Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 16 555517 Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 16 555517 Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 16 555517 Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 16 555517 Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 16 555517 Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 16 555517 Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 16 555517 Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 16 555517 Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 16 555517 Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 16 555517 Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 16 555517 Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 16 555517 Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 16 555517 Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? - Σελίδα 16 555517

-edit-
και τωρα μολις μου ηρθε μια ιδεα.... τι θα γινει αν στο Raftel φτασουν Luffy και Shanks ταυτοχρονα?? ο Shanks δεν προκειται να τον αφησει τον luffy αλλα και αυτος δεν θα θελει να γινει Pirate King ετσι... οποτε θα γινει μαχη.. (και ετσι θα συναντηθουν και ο Usopp με τον Yassop...) ΑΛΛΑ.. το σημειο της ξενερας θα ειναι οταν θα εμφανιστει κανας Roger που δεν θα εχει πεθανει αλλα αυτος που πιασανε και εκτελεσανε ηταν ενας "κλονος" του που δημιουργησε το crew του, και μπλεχτει και αυτος?
(ξερω, κανονικα επρεπε να το βαλω στο καμμενες σκεψεις αλλα.. σχετικα με το τελος ειναι οποτε...)

o oντα δε κανει τετοια πραγματα οτι δηθεν πεθανε ενας κλωνος του roger γιαυτο ανεπιφυλακτα θα θεωρηθει καμενη σκεψη :xD:

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Με τιποτα να εμφανιστει ο ροτζερ! Αν εμφανιστει θα πεθανει ο θριλος του και οχι αυτος!

souidos

souidos

το τελος θ ειναι το ιδιο με την αρχη αλλιως δν υπαρχει τελος! μπορειτε να το καταλαβατε αυτο?

http://watchop.com

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

The new era

Giorgos

Giorgos

Το τελος μπορει να ειναι Λουφυ Vs. Σανκς....

Choperfan

Choperfan

δεν νομιζω οτι ο λουφυ και ο σανκσ θα παλεψουν ποτε και ακομα κιαν παλεψουν δεν θαναι σοβαροι στη μαχη εννοω να σκοτωσουν η να τραυματισουν πολυ ο ενας τον αλλο

Giorgos

Giorgos

ενταξει,συμφωνω εν μερει...Μπορει να παλεψουν δυνατα για να δει ο Σανκς ως πιο μεγαλος πώς ανεπτυξε τις δυναμεις του ο Λουφυ,αλλα οχι και μεχρι θανατου....Απο την αλλη μπορει να παλεψει ο Λουφυ με τον Blackbeard ή καποιον αλλον ισως που θα τον δειξει στη συνεχεια...Εχουμε καιρο... ;)

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Με τον σανκς αποκλειεται. Μην ξεχναμε οτι ειναι ο εμπνευστης ο του λουφη και ποτε του δν θα εναντιονοτανε στον λουφι

ZisAkiS

ZisAkiS

παντως ουτε και να τον αφησει να νικησει.. ξερει οτι ο Luffy δεν θα το 'θελε...

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Ναι ισχυει και αυτο. Απλα δεν πιστευω να την δουμε ποτε αυτη την μαχη

ZisAkiS

ZisAkiS

εγω θελω...

Giorgos

Giorgos

ναι χρηστο...ισως και να μην γινει...Ζησακη.... gj!

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Εγω να σου πω την αληθεια δεν πολυθελω να την δω...

Giorgos

Giorgos

και εγω ετσι και ετσι χρηστο...απλα ειπα οτι ΙΣΩΣ να γινει η μαχη αυτη στο τελος...οτι μπορει να ειναι απο τις πιθανες δηλαδη....εχουμε χρονια ακομα για αυτα...φεεεετα!! :Ρ αυριο να δουμε τι θα γινει.... :mueh:

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Αυριο εχει ξυπνημα το πρωη και κατευθειαν στο watchop.com

Giorgos

Giorgos

ετσι φιλε....!!!Και γω μαζι με το πρωινο θα δω το νεο επεισοδειακι.... gj!

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Ειμαστε ανετοι

Choperfan

Choperfan

εγω παντως πιστευω οτι θα παλεψουν ο σανκσ με λουφη γιατι ο σανκσ ειπε οτι θα πρεπει να του επιστρεψει το καπελο οταν θαχει γινει δυνατοτερος απαυτον αρα για να δουν ποιος ειναι δυνατοτερος πως αλλιος θα το καταλαβουν εκτος απτο να παλεψουν?

να σας ρωτησω κατι παιδια εχεται δει ποτε επεισοδειο με το που βγηκε γυρω στις 5μιση με 5 το πρωι.εγω το χω κανει κειναι τελειο gj!

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Εγω ομολογω πως δεν το εχω κανει... Οσον αφορα αυτο που ειπες με τν σανκς, δεν ειπε θα του δωσει το καπελο οταν θα ειναι δυνατοτερος απο τον ιδιο αλλα θα του το δωσει ως σπουδαιος πειρατης

Choperfan

Choperfan

Xrhstos D. Kol έγραψε:Εγω ομολογω πως δεν το εχω κανει... Οσον αφορα αυτο που ειπες με τν σανκς, δεν ειπε θα του δωσει το καπελο οταν θα ειναι δυνατοτερος απο τον ιδιο αλλα θα του το δωσει ως σπουδαιος πειρατης

δεν ειπε οτι θα πρεπει να του το δωσει οταν εχει γινει καλυτερος απτον ιδιο ? δεν τα θυμαμαι και πολυ καλα

Giorgos

Giorgos

Το χω κανει τσοπερφαν gj! ...Αυτο που λεει ο χρηστος ισχυει....''επεστρεψε το μου ως ενας σπουδαιος πειρατης''...

Choperfan

Choperfan

αα ενταξη μαλλον δεν το θυμομουν καλα

deko10ole

deko10ole

Ο Σανκς αργά ή γρήγορα θα πεθάνει για να δώσει τη θέση του στη νέα γενιά των πειρατών. Μάλλον από το χέρι του ΒΒ έτσι για μεγαλώσει κι άλλο η αντιπάθεια προς τον ταβερνιάρη.

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Πολυ σωστη σκεψη αυτη ντεκο. Πολυ πιθανον να συμβει πιστευω. Ο ταβερνιαρης χαρακτηριζει απολυτα τον μπλακμπερντ!! :xD:

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 25]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 25  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης