Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 25]

didimakia

didimakia

potato king εννοει

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

manos-sk8 έγραψε: ο black beard ειναι o καλυτερος του one piece και στο τελος θα γινει pirateking !!!!! heh look at that Johnyman

i hate everythin\' shocked?! fuck no. just saw 2girls1cup

Aldark

Aldark

womanTENSAIinathens έγραψε:
manos-sk8 έγραψε: ο black beard ειναι o καλυτερος του one piece και στο τελος θα γινει pirateking !!!!! heh look at that Johnyman

i hate everythin\' shocked?! fuck no. just saw 2girls1cup

αυτος σιγουρα θα γινει POTATO KING

Kauko

Kauko

μηπως εννοει pidate (πηδατε) king???

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

captain usopp έγραψε:μηπως εννοει pidate (πηδατε) king???

μπορει να εννοει pinate (πεινατε)king...

Elidor

Elidor

Avarga
captain usopp έγραψε:μηπως εννοει pidate (πηδατε) king???

μπορει να εννοει pinate (πεινατε)king...

Mπορει να εννοει banate(ban) King

leon black

leon black

οχι οχι οχι.... συγνώμη .... χρησιμοποιώ καινούργιο πληκτρολόγιο και μου τα έχει πρήξει.... pirate king ενοούσα ο καβλομίρης

http://spbserials.blogspot.com/

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

leon black έγραψε:οχι οχι οχι.... συγνώμη .... χρησιμοποιώ καινούργιο πληκτρολόγιο και μου τα έχει πρήξει.... pirate king ενοούσα ο καβλομίρης

δηλαδη πατησες το r και σου βγηκε το t;
:haha:

leon black

leon black

όχι... πήγα να πατίσω r και πάτησα t που είναι απο δίπλσ :xD:

leon black

leon black

το ξαναεκανα... αντι για α πάτησα σ! μου την σπάει!!!

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
leon black έγραψε:οχι οχι οχι.... συγνώμη .... χρησιμοποιώ καινούργιο πληκτρολόγιο και μου τα έχει πρήξει.... pirate king ενοούσα ο καβλομίρης

και συνεχίζουμε..

καβλομίρης? μήπως εννούσες καυλομοίρης?

Σπόιλερ:

leon black

leon black

ναί ... :)
Σπόιλερ:

Aldark

Aldark

Σπόιλερ:

οντοπικ συντομα εχω αναπτυξει μια θεωρια σε σχεση με το τελος του ουαν πις , ο τιτλος niggas δεν ειναι τυχαιος

leon black

leon black

χαχαχχαχαχαχαχχχαχαχχχαχαχχααχα
Σπόιλερ:

sogeking-san

sogeking-san

εγω πάλι σκέφτηκα όλοι να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους (οποσδήποτε)
o luffy να γινεί king of the pirates όλοι να γυρήσουν στα χωριά τους και όταν γυρίσει ο λούφι στο χωριό του να δει τον shanks να του δώσει το καπέλο του κλαίγοντας και έτσι να τελειώσει [img][/img]

leon black

leon black

εγω πάλι σκέφτηκα όλοι να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους (οποσδήποτε)
o luffy να γινεί king of the pirates όλοι να γυρήσουν στα χωριά τους και όταν γυρίσει ο λούφι στο χωριό του να δει τον shanks να του δώσει το καπέλο του κλαίγοντας και έτσι να τελειώσει [img][/img]

νομίζω οτι ήθελες να βάλεις κάποια εικόνα...

Magda.D.Jim

Magda.D.Jim

μιας και μιλαμε για τελος τι πιστευετε οτι θα γινει οταν συναντιθει o Luffy με τον Shanks??

Aldark

Aldark

Magda.D.Jim έγραψε:μιας και μιλαμε για τελος τι πιστευετε οτι θα γινει οταν συναντιθει o Luffy με τον Shanks??

ΤΑΣ ΠΟΥΤΑΝΣ που ελεγε και ο Ελλεφσον

ωπ εντιτ για να δωσω μια αποψη για το ουαν πις.

Ο οντα τρολλαρει τοσο καιρο μανκες , το one piece (ο θησαυρος) θα ειναι προφανως ενα κομματι , απο τι δε ξερω αλλα θα ειναι ενα κομματι , να το θυμαστε , δεν ειναι τυχαιο το ονομα
(a piece of freedom maybe?)

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
ο κόσμος θα γίνει ένα..ένα σώμα μια φωνή μια δύναμη

Magda.D.Jim

Magda.D.Jim

να γινεις ποιητης οταν μεγαλοσεις

leon black

leon black

έχω την αίσθηση οτι δεν τους πολυπάει τους ποιητές....

katalanosGR

katalanosGR

δεν εχω ιδεα τι μπορει να γινει ποτε δεν ξερεις θελω ολοι να πραγματοποιησουν ολοι τα ονειρα τους και τετοια αλλα αυτο ισως να ειναι λιγο χαζοχαρομενο και παιδικο... αλλα πιστεω οτι και να γινει θα μ'αρεσει.Αλλωστε ειδαμε οτι δεν υπαρχει παντα καλο τελος σε μια περιπετεια βλ.ace. :buhu: Το σιγουρο ειναι οτι το τελος του op θα περασει καποιο μυνημα ζωης σε εμας τους καηλες! gj!

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

katalanosGR έγραψε:δεν εχω ιδεα τι μπορει να γινει ποτε δεν ξερεις θελω ολοι να πραγματοποιησουν ολοι τα ονειρα τους και τετοια αλλα αυτο ισως να ειναι λιγο χαζοχαρομενο και παιδικο... αλλα πιστεω οτι και να γινει θα μ'αρεσει.Αλλωστε ειδαμε οτι δεν υπαρχει παντα καλο τελος σε μια περιπετεια βλ.ace. :buhu: Το σιγουρο ειναι οτι το τελος του op θα περασει καποιο μυνημα ζωης σε εμας τους καηλες! gj!

Μας εχει περασει ηδη και βασικα μας περναει απο την αρχη το μηνυμα της μεγαλης και αληθινης φιλιας. Αυτο που λεμε nakama. Οπως και το οτι οταν θες να πετυχεις κατι ή να φτασεις καπου , χρειαζεται αγωνα και θυσιες.

katalanosGR

katalanosGR

katalanosGR έγραψε:δεν εχω ιδεα τι μπορει να γινει ποτε δεν ξερεις θελω ολοι να πραγματοποιησουν ολοι τα ονειρα τους και τετοια αλλα αυτο ισως να ειναι λιγο χαζοχαρομενο και παιδικο... αλλα πιστεω οτι και να γινει θα μ'αρεσει.Αλλωστε ειδαμε οτι δεν υπαρχει παντα καλο τελος σε μια περιπετεια βλ.ace. :buhu: Το σιγουρο ειναι οτι το τελος του op θα περασει καποιο μυνημα ζωης σε εμας τους καηλες! gj!

Μας εχει περασει ηδη και βασικα μας περναει απο την αρχη το μηνυμα της μεγαλης και αληθινης φιλιας. Αυτο που λεμε nakama. Οπως και το οτι οταν θες να πετυχεις κατι ή να φτασεις καπου , χρειαζεται αγωνα και θυσιες.
Δεν ειπα οτι απο την αρχη δεν μας εχει περασει μυνηματα ζωης και ετσι,απλα στο τελος να περιμενετε κατι διαφορετικο αυτο λεω.

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

katalanosGR έγραψε:

Δεν ειπα οτι απο την αρχη δεν μας εχει περασει μυνηματα ζωης και ετσι,απλα στο τελος να περιμενετε κατι διαφορετικο αυτο λεω.

ναι καταλαβα τι ηθελες να πεις απλα σου λεω οτι στο τελος αυτο που θα μας μεινει ειναι αυτο που λεμε nakama.Η εννοια της φιλιας και της αλληλεγγυης. Aν θα εχουμε και καποιο αλλο μηνυμα στο τελος, προφανως ναι, δεν αποκλειεται!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 25]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης