Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 25  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 25]

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

διαβασα, σε ενα αλλο topic βεβαια αλλα ειπα οτι κολλαει καλυτερα εδω, πολλες γνωμες οτι ο μαυρογενης θα ειναι ο απολυτος κακος και η μαχη μεταξυ αυτου και του luffy θα ειναι η τελευταια που θα κρινει τα παντα.....

οτι θα ειναι ο υπερτατος villain δν υπαρχει αμφιβολια,εχει παρει και το ονομα ενος αληθινου και αιμοβορου πειρατη (τυχαιο??? δν νομιζω!),αλλα πιστευω η τελευταια μαχη θα ειναι shanks-luffy

ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο oda θα κανει κατι τετοιο

core

core

Παιδιά και 3 να το βρούνε που δεν παίζει θα παλέψουν μεταξύ τους ειδικά ο kid γιατί θα θέλει το μονοπολειο

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

κοιτα αυτο στεκει ετσι οπως το συζηταγα με τα παιδια αλλα ειναι πολυ νωρις για να εχει ακουστει τετεια αποφαση απο τον οντα...(οχι πως ειπε κανεις οτι το εχει ανακηνωσει ο ιδιος) γιαυτο το λεω...παντως στεκη γιατι θυμαστε μονο οι 11 supernovas που καταφεραν να μπουν red line ειναι αυτοι που αναζητουν το One piece ή καλυτερα αυτοι που τα καταφεραν να φτασουν μεχρι εκει δηλαδη οι πιο αξιοι...!

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

Gomugomunoluffy έγραψε:κοιτα αυτο στεκει ετσι οπως το συζηταγα με τα παιδια αλλα ειναι πολυ νωρις για να εχει ακουστει τετεια αποφαση απο τον οντα...(οχι πως ειπε κανεις οτι το εχει ανακηνωσει ο ιδιος) γιαυτο το λεω...παντως στεκη γιατι θυμαστε μονο οι 11 supernovas που καταφεραν να μπουν red line ειναι αυτοι που αναζητουν το One piece ή καλυτερα αυτοι που τα καταφεραν να φτασουν μεχρι εκει δηλαδη οι πιο αξιοι...!

δν ειναι μονο αυτοι...υπαρχει εννοειται ο blackbeard, o gecko moria ειχε οτι ηθελε να γινει pirate king και πολυ πιθανον και οι yonkou να εχουν παρομοιες φιλοδοξιες
οπως ειχε πει και ο kid οποιος δν ειναι ετοιμος να βρει το one piece δν ειναι ανταξιος να παει στον Νεο Κοσμο (ή καπως ετσι τεσπα)

Sosa

Sosa

leon black έγραψε:ο enel θα γυρήσει και θα τους καταστρέψει όλους... θα γινει επική μάχη... ο enel θα έχει ένα απο τα όπλα που εξιστορούν τα poneglyth και ... σκευτείτε μόνοι σας την συνέχεια
΄

σε καταλαβαίνω απόλυτα, κι εμένα ο Enel (aka Eminem) είναι ο αγαπημένος μου villain....
μακάρι να επιστρέψει ρεεεεεεε

ZisAkiS

ZisAkiS

οντως δεν ξερουμε τι πραγματικα θελουν οι Yonko.. αν θυμαστε ομως ο WB ηθελε να κανει τον Αce kaizokou-o... αλλα... και βαζω αμεσως καλου κακου το σποιλερ (αν δεν εχει φτασει κανεις μεχρι εκει μην το ανοιξει θα ξενερωσει)
Σπόιλερ:

tsiblis

tsiblis

Για να πω την γνώμη μου και εγώ πιστεύω πως είναι πάρα πολύ νωρίς για να συζητάμε κάτι τέτοιο ως τόσο κουβέντα να γίνεται...Συμφωνώ με τα περισσότερα που έχουν ειπωθεί πιστεύω πως θα κατά το τέλος του OP θα πρέπει να γίνει μια ένας GREATER WAR όπου θα είναι όλοι οι φίλοι των straw hat pirates VS Marine-Wo.Go. όπου όλοι θα έχουν γίνει τούμπανα και θα γίνει της πουτάνας και μην ξεχνάμε πως για να τελειώσει το OP θα πρέπει να εκπληρωθούν όλες οι υποσχέσεις που έχουν δώσει όλοι στους εαυτούς τους ή σε άλλους και εννοώ και οι υποσχέσεις των "κακών". Ξαναλέω πως είναι πολύ νωρίς για τέτοιες κουβέντες αν κρίνουμε και από το γεγονός πως ξέρουμε μόλις τους 2 από τους 4 Yonkou...Λέω να ξαναμπώ στο τοπικ μετά από μερικά χρόνια που θα έχουμε δει καμια 200 επεισόδια ακόμα :xD:
Σπόιλερ:

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

well said...

core

core

Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να το συζητάμε το μέλλον γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ανατροπές που θα μας κάνουν να αλλάξουμε γνώμη.

Σπόιλερ:

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

συμφωνω...αλλα λιγο πολυ ολοι μας σιγουρα προσπαθουμε να μαντεψουμε τι μπορει να γινει στο μελλον
οι απαντησεις ομως ευτυχως βρισκονται καλα κρυμμενες στο μυαλο του oda xD

Νικολής

Νικολής

Oπως ειπαν και από πανω αμα ο λουφυ δεν βρει το one piece θα του κανουμε μυνηση.Οι επικες μαχες θα ερθουν σιγα σιγα,αν και δεν νομιζω να παλεψει o luffy με τον shanks.

Οντως ανατροπες θα υπαρχουν και εχουμε ακομα να δουμε τι θα κανει ο blackbeard,2 yonkou,supernova,sabo,coby και dragon!

core

core

όσο τα σκέφτομαι όλα αυτά τρελαίνομαι...
άντε να περάσουν τα επεισόδια να εμφανίζονται σιγά σιγά οι χαρακτήρες γιατί έχω τρελαθεί

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

δν εισαι ο μονος...

luffy_is_paok

luffy_is_paok

στανταρ θα παραδοθει σαν τον roger

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

α εσυ το πηγες πολυ μπροστα...!

core

core

Εγώ πιστεύω ότι η World Government θα εξαφανιστεί και όταν θα παραδοθεί ο Luffy θα το κάνει σαν ήρωας και θα τον τιμούν μέχρι και οι Marines

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

γτ ρ παιδια να παραδοθει...δν θα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως ο roger
και αν θυμαμαι καλα ο μονος λογος που ο roger παραδοθηκε ειναι γτ θα πεθαινε ετσι κι αλλιως απο την αρρωστια του

core

core

Νομίζω είχε πει ο Rayleigh ότι κατάφερε και την ξεπέρασε την αρρώστια που είχε και ότι το έκανε για να αλλάξει τον κόσμο

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

η αρρωστια του roger ηταν αγιατρευτη το μονο που καταφερε ο γιατρος crocku ειναι να τη καθηστερησει...τωρα το τελευταιο που λες δν το θυμαμαι μπορει να εχει δικιο

core

core

Θα ξαναβάλω να δω το επεισόδιο και θα σου πω.
Το έλεγε τότε που τα εξηγούσε όλα στη Robin

Santouryuu

Santouryuu

γιατί προσπαθείτε να βρείτε λύση; αν ήξερα από τώρα το τέλος, μα τη παναγία θα σταματούσα να κοιτάω one piece! όπως και ο luffy θα σταματούσε να είναι πειρατής αν ήξερε που είναι ο θησαυρός!

γι'αυτό και σταμάτησα να διαβάζω το manga... μου γάμησε εντελώς το σασπένς!!!!

core

core

Απλά σκέψεις κάνουμε για το μέλλον δεν νομίζω ότι ψάχνουμε να βρούμε λύση σε κάτι…
Και σε άλλα τόπικ το ίδιο κάνουμε

Santouryuu

Santouryuu

εξ'άλλου το τέλος θα μου είναι εντελώς αδιάφορο..... το μόνο που θα μου μείνει είναι η πίκρα για το τέλος μιας επικής εποχής!

core

core

Πάντα το τέλος σε ξενερώνει σε ότι και αν είναι αυτό

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

αμα ομως ηξερες οτι δν θα υπαρχει ενα τελος δν θα το ξεκινουσες καν...η αγωνια για το τελος ειναι που σε κραταει πορωμενο!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 25]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 25  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης