Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Χαρακτήρες που Αντιπαθήσατε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 10]

luffy_is_paok

luffy_is_paok

ξέρω ότι πολύ θα με μισήσουν για αυτό αλλα τα άτομα που δεν χωνεύω ΚΑΘΌΛΟΥ στο one piece 1 "κιζαρου" και αυτό επειδή είναι κάτσε καλά τύπος και παριστάνει τον βλάκα και τον μόρια (αυτούς από τους σοβαρούς αντιπαλους του luffy ) aaaaaah!

Magda.D.Jim

Magda.D.Jim

akainu ειναι αυτος που 8ελο να πε8ανει στο ανιμε

karamin

karamin

εμενα μου τη σπαει αυτη η Perona....εχει πολυ σπαστικη φωνη ρε παιδι μου και μιλαει συνεχεια...

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Akainu και Blackbeard....

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

karamin

karamin

οντως ο blackbeard ειναι πολυ μα...ας...χεστης!μακαρι να τον βασανισουν....χαχαχχαχχα..

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Λεμόνι στα μάτια...

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

karamin

karamin

χαχααχαχα........γαργαλητο στις πατουσες.....

Νικολής

Νικολής

karamin έγραψε:μακαρι να τον βασανισουν....χαχαχχαχχα..

xaxaxa μακαρι να τον νικησει σε μαχη ο ussopn να ξεφτιλιστει!

Aldark

Aldark

karamin έγραψε:οντως ο blackbeard ειναι πολυ μα...ας...χεστης!μακαρι να τον βασανισουν....χαχαχχαχχα..

ειναι χεστρακος μωρε και μου πορωνεται ο διδις και λεει οτι ειναι τρου βιλλαιν αλλα ειναι για πολυ ξυλο ο μπεμπης να πουμε

ωστωσω ειναι μοχθηρος και νταρκ aww

karamin

karamin

ετσι !!!και εγω αυτο πιστευω!!!!θα δειτε που θα φασει τρελο ξυλο...το ερωτημα ειναι ποιος τελικα θα του το δωσει!!!ο Luffy?ο Shanks??ο Marco???παντως αυτη η μαχη προβλεπεται τεραστια και θα μπει πολυς κοσμος μεσα!!!!

Νικολής

Νικολής

O marko δεν νομιζω να μπορει να το κερδισει

karamin

karamin

μαλλον....ποτε δεν ξερεις!!!παντως θα γινει τρελη μαχη τοτε!!!

Kauko

Kauko

με τον Blackbeard θα γινει η τελικη μαχη

luffy_is_paok

luffy_is_paok

και γιατι να μην δειρουν τον akainu και οι 3 (luffy, shanks, marco)
gj! aaaaaah!

karamin

karamin

ενα ειναι σιγουρο...θα παει η π...α συννεφο!!!!θα γινουν επικες μαχες και βλεπω και αλους επικους θανατους τυπου ace....φανταζεστε να πεθανει ο Ussopp και σωζοντας τον Luffy και να μεινει ετσι στην ιστορια;;;χαχαχαχ...θελω να δω τι θα κανει αυτος ο μυταρας...λετε να αλλαξει η συμπεριφορα του;;

Νικολής

Νικολής

Η μαχη με τον blackbeard θα γινει λιγο πριν φτασουν τα πληρωματά τους στο raftel και φυσικα ο νικητής της μαχης παιρνει το one piece.Παιζει να γινει και η μαχη στο raftel.Ετσι πιστευω εγω

karamin

karamin

τι ειναι το raftel....???

didimakia

didimakia

Το τελευταιο νησι της grand line

karamin

karamin

ααααα...μαλιστα...εκει θα γινει της που....ας....

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Ρε παιδια ειναι δεδομενο , δηλαδη εχει αναφερθει απο τον Oda οτι το οne piece θα το παρει αυτος που θα νικησει στη τελευταια μαχη; (που και γω πιστευω οτι κατα 98% με 99% θα ειναι με Blackbeard)Δηλαδη ο Luffy (μη πειτε οτι κανω σποιλερ, ο Luffy ειναι ο πρωταγωνιστης , αυτος θα το παρει)θα παλεψει πρωτα με καποιον ή απλα θα φτασει εκει που ειναι το one piece και θα παει να το παρει;
Σορρυ για τη χαζομαρα που εγραψα.... sorry

karamin

karamin

υπομονη...μεχρι τοτε θα γινουν σοδομα και γομορρα!!!

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

karamin έγραψε:υπομονη...μεχρι τοτε θα γινουν σοδομα και γομορρα!!!
Χαιρω πολυ, η απαντηση σου με διαφωτισε... :xD:

karamin

karamin

ε τι να απαντησω;;;να μπω στο μυαλο του oda και να αποκαλυψω το σεναριο;;;χαχααχα...δεν μπορω να το κανω... :haha: :muaha:

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

karamin έγραψε:ε τι να απαντησω;;;να μπω στο μυαλο του oda και να αποκαλυψω το σεναριο;;;χαχααχα...δεν μπορω να το κανω... :haha: :muaha:

Οχι και να μπορουσες να μπεις στο μυαλο του Oda δε θα σ'αφηνα εγω να μπεις. geek
Βασικα απολογηθηκα, ειπα:σορρυ για τη χαζομαρα που εγραψα.

karamin

karamin

οκ δεν τρεχει κατι!!! angel1

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 10]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης