Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Χαρακτήρες που Αντιπαθήσατε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 10]

Red Dragon

Red Dragon

doflamingo, θελω να παρει ενα γερο μαθημα απο το luffy τωρα που εγινε υπερβολικα δυνατος. Επισης ο akainu ειναι αντιπαθητικος για αυτο που εκανε αλλα μαρεσει η δυναμη του.

roronoa zoro

roronoa zoro

πιο πολυ απο χαρακτηρες του one piece μου τι δινει ο mr3 και λιγο ο buggy

Kauko

Kauko

εγω δεν χωνευω τον Kuma γιατι χωρισε το crew. και τον Absalom γιατι... δεν ξερω γιατι αλλα τον μισω aaaaaah!

Siris-One piece

ο πιο σπαστικος ειναι ο Kizaru!!

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
swetty i dont wanna!! why me sigh

δεν θα το έλεγα...

Aldark

Aldark

Ο ΚΟΥΜΑ; Ο ΚΙΖΑΡΟΥ;

Ban them ρε....

knife

βατόμουρο

Law Defender
^ασε τα παιδια να εκφρασουν ελευθερα τη γνωμη τους...

ΤΟΝ KUMA ΒΡΕ?TON KIZARU??ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?! ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?!

......ουφ.
:xD:

Siris-One piece

Ε Πιος αλλος ειναι αφου ο kizaru ειναι καθυστερημενος στο μυαλο daaamn!

Aldark

Aldark

Ναι ρε...αλλα ο Ακαινου που ειναι πιο φισιολογικος απ'τους αλλους δυο (ουτε καθυστερας , ουτε εχει υπνηλιες) ειναι ο most Αντιπαθης...

Siris-One piece

ΧΑΧΑΧα μπορεις να το πεις και αυτο !χαχαχ

Νικολής

Νικολής

roronoa zoro έγραψε:πιο πολυ απο χαρακτηρες του one piece μου τι δινει ο mr3 και λιγο ο buggy

Αφου ο mr 3 βοηθησε τοσες φορες τον luffy

Giotto

Giotto

silk worm
silk worm
Πιο πολύ από όλους μου την δίνει ο Blackbeard.

OG Pandaman

OG Pandaman

Εγω μισησα τον Chopper μετα απ' αυτο το video.

Και τον ειχα για αθωο...

Giotto

Giotto

silk worm
silk worm
E, καλά, δεν είναι και κανένα σοβαρό video για να το πάρεις στα αλήθεια :xD:

maxuris

maxuris

Λολ ρε μλκ , τι εχουν κανει οι καμμενοι ? xDDDDD

DerZa

DerZa

Εμένα μου την έσπασε ο Bellamy
Αλλά μετά έφαγε ενα υπερτιτανομεγιστανοεπικοτεράστιο μπουκέτο από τον Luffy και ησύχασα!

http://www.neobux.com/?r=DerZZa

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

ο Blackbeard δεν τον μπορω! το παιζει και γενναιος που κλεβει τα φρουτα(τις δυναμεις) των αλλων! ποτε θα τον ''στρωσει '' o Luffy?!

Fallenangie

Fallenangie

Θα πω Blackbeard για τον λογο που γραψε η womantensaiinathens,αλλα και ο Akainu,ο οποιος ελεγε μετασυγχωρησεως Μ*****ες.

Xenia

Xenia

Ο Blackbeard και ο Kizaru. Ο Kizaru ειδικα εχει μια φατσα που θελω να την στραπατσαρω στον τοιχο...! Και αυτος ο τροπος που μιλαει...

Red Dragon

Red Dragon

το παρατσουκλι του Akainu που ειχα διαβασει σε ξενο forum (red dog of the hell) του ταιριαζει γαντι

kosni21

kosni21

γενικα δεν παω τους μαρινς εκτος απ τον γκαρπ αλλα αυτους που μισω ειναι ο μπλακμπερντ κ ο καταραμενος ο ακαινου

Νικολής

Νικολής

Xenia έγραψε:Ο Kizaru ειδικα εχει μια φατσα που θελω να την στραπατσαρω στον τοιχο...! Και αυτος ο τροπος που μιλαει...

Justice with lazyness!Seems look you all rookies of 100 million and over are all monsters :muaha:

Invulneratus

Invulneratus

ο Luchi cp9 μου την έσπασε παρα πολύ ρε και αυτός και ο αρχηγός τους ( spandam ) αλλα τις έφαγαν και οι δυο ο ένας από LUffy και ο άλλος από Robin :xD: :xD: :xD:

Νικολής

Νικολής

Γιατι στην εσπασε ο luccy?

Aldark

Aldark

πολυ καλος ο Λουτσι αλλα σαν τον Κακου δεν εχει...κι επειδη μολις ειδα οτι δεν εχω απαντησει...

Ο Σπανταμ οταν ηταν με τη κανονικη μυτη πριν του τη σπαει ο φρανκυ (λολ) και ο χοντρος ο γιαμα απο σκαιπια , +τενρυουμπιτο +ακαινου λιγο (οχι επειδη εφαγε τον ασσο , απλα σπαστικος)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 10]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης