Μονο τοσο λιγο μπαουντι;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
177 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 05 Αυγ 2015, 13:14
Hawkins
και εγω περιμενα απο 850 μεχρι 900 το μπαουντι του δεν περιμενα τοσο λιγο,δεν ξερω αν ισχυει το σποιλερ μπορει να ειναι και μουφα αλλα επειδη στην ιαπωνια το περνουν πιο γρηγορα το τσαπτερ και γενικα τα σποιλερ εκει κυκλοφορουν νωριτερα ειπα μπας και ειναι αληθεια...αλωστε ποιος ο λογος ο τυπας να φτιαξει μια σελιδα να καθετε να γραφει ψευτικα σποιλερ ενας καμμενος θα το εκανε αυτο
να και αλλο ενα σποιλερ
τελικα ηταν ο σενγκοκου με την τσουρου και οχι ο γκαρπ που ελεγα
"The title is "Soldier-san's determination".
Tsuru asked Marine whether Luffy is still in Dressorosa.
Marine answered that they already found him and he is seriously injured.
Sengoku tells Fujitora that he heard about Fujitora's dogeza and the collision with Akainu. Sengoku laughs and says it is fortunate that he is not Fleet Admiral anymore.
Tsuru tells Senogku to shut up and asks Fujitora why he doesn't capture the pirates."
... It's been 3 days after Luffy defeated Doflamingo.
τελικα πρεπει να ειναι καραμουφε τα σποιλερ του αλλου αυτα ειναι τα official
να και αλλο ενα σποιλερ
τελικα ηταν ο σενγκοκου με την τσουρου και οχι ο γκαρπ που ελεγα
"The title is "Soldier-san's determination".
Tsuru asked Marine whether Luffy is still in Dressorosa.
Marine answered that they already found him and he is seriously injured.
Sengoku tells Fujitora that he heard about Fujitora's dogeza and the collision with Akainu. Sengoku laughs and says it is fortunate that he is not Fleet Admiral anymore.
Tsuru tells Senogku to shut up and asks Fujitora why he doesn't capture the pirates."
... It's been 3 days after Luffy defeated Doflamingo.
τελικα πρεπει να ειναι καραμουφε τα σποιλερ του αλλου αυτα ειναι τα official
178 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 05 Αυγ 2015, 14:23
Santouryuu
Τι 800, τι 850; οχι γιαννης γιαννακης...
179 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 05 Αυγ 2015, 15:19
Hawkins
αλλιως ακουγεται 800 αλλιως 850 και λεω να ξεκιναει απο 850 και να φτανει 900 δεν λεω αποκλειστικα 850
180 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 05 Αυγ 2015, 17:13
Santouryuu
Εγω τον ηθελα στο 1 δις... γιατι ο πουθενας ο κιντ πριν το ταϊμ σκιπ ειχε 470 μυρια... μπορει να εχει ανεβει κι αλλο τωρα... και ολοκληρος γιονκο 800 μυρια; πολλη ξενερα...
181 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 05 Αυγ 2015, 17:27
Scarlet D.
ρε συς ακυρο, από το One Piece Film Z το εχω δει αλλα πως ο sengoku από μαυρο μαλλι το πηγε σε ασπρο? Απολυθηκε και τωρα δεν εχει χρηματα ουτε για βαφη μαλλιων?
182 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 05 Αυγ 2015, 18:40
Tcixlas
αν το πρώτο ισχύει αύριο εγώ θέλω ένα πμ που να μου λέει μην διαβάσεις το τσαπτερ να μην το ανοίξω καν... αν πάλι δεν ισχύει και ισχύει το δεύτερο συνεχίζουμε κανονικά χαχα
183 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 05 Αυγ 2015, 19:06
Aldark
δε ξέρω σε 2 χρόνια έγινε άλλος άνθρωπος ο τύπος (rip και στον voice actor του παρεπιπτόντως...όπως είδατε έχει άλλον πλέον :( )Crimson Viper έγραψε:ρε συς ακυρο, από το One Piece Film Z το εχω δει αλλα πως ο sengoku από μαυρο μαλλι το πηγε σε ασπρο? Απολυθηκε και τωρα δεν εχει χρηματα ουτε για βαφη μαλλιων?
τι λέει το πρώτο στα ιαπωνικά; ποιος έχει 900 μύρια μπάουντυ λελ; ο Κάιντο;
το 2ο ισχύει προφανώς πάντως.
184 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 05 Αυγ 2015, 19:23
Tcixlas
λέει ότι έχει 796 ότι αγγίζει τα 800 έλεος
185 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 05 Αυγ 2015, 20:25
Hawkins
santo o kid πριν το ταιμσκιπ 315 ειχε οχι 470 τωρα ειναι 470 μετα απο 2 χρονια
186 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 05 Αυγ 2015, 22:18
Tcixlas
έχει και μια φορά δίκιο ο χοκ
187 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 05 Αυγ 2015, 23:13
Santouryuu
Εστω...
Το ποϊντ ειναι: 470 ο κιντ, 800 ο καϊντο... α στα διαλα... ο οντα εχει χασει την μπαλα, καλα θα κανει να την τελειωνει τη μαλακια...
Το ποϊντ ειναι: 470 ο κιντ, 800 ο καϊντο... α στα διαλα... ο οντα εχει χασει την μπαλα, καλα θα κανει να την τελειωνει τη μαλακια...
188 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 06 Αυγ 2015, 00:26
Aldark
δε νομίζω να ισχύει ρε το 800άρι , τα σπόιλς που διάβασα εγώ άλλα λέγανε.
- Σπόιλερ:
- απλά πέρασαν 3 μέρες και δείχνει σενγκόκου τσούρου.
189 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 06 Αυγ 2015, 02:17
Hawkins
δεν το περιμενα με την καμμια να περασουν 3 μερες αρα οτι εγινε στο νησι του κιντ εχει τελειωσει
και λογικα η τσουρου φερνει και μπαουντις μαζι της για να δουμε τι θα δουμε
και λογικα η τσουρου φερνει και μπαουντις μαζι της για να δουμε τι θα δουμε
190 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 06 Αυγ 2015, 09:33
Tcixlas
πότε βγαίνει τσαπτερ??? θα δουλεύω? χαχαχ
edit: τσεκάρετε παίδες
http://www.mangapanda.com/one-piece/796
θα πειμένω και τη μετάφραση του manga stream αλλά παρόλα αυτά δεν με εντυπωσίασε κιόλας ένα απλό τσαπ ήταν το άλλο ίσως είναι καλό... μαλακία που δεν έχει bounties ακόμα χαχαχ
edit: τσεκάρετε παίδες
http://www.mangapanda.com/one-piece/796
θα πειμένω και τη μετάφραση του manga stream αλλά παρόλα αυτά δεν με εντυπωσίασε κιόλας ένα απλό τσαπ ήταν το άλλο ίσως είναι καλό... μαλακία που δεν έχει bounties ακόμα χαχαχ
191 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 06 Αυγ 2015, 10:33
karamin
μετριο chapter....δεν μας εδειξε απολυτως τιποτα...περαν της παρουσιας του Sengoku και της γριας...λετε να μπει ο Bellamy στο πληρωμα;ή παει ο Luffy στο παλατι για να προσκαλεσει την Rebeca;
192 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 06 Αυγ 2015, 10:51
Scarlet D.
η μπορει να παει ο luffy μαζι με kyros στο παλατι μονο και μονο για να φυγουν τα rumors
, αν μπει ο μπελαμυ θα τρολλαρω απειρα τον τσιχλα.Που είναι η monet σου τωρα τσιχλα ε????
, αν μπει ο μπελαμυ θα τρολλαρω απειρα τον τσιχλα.Που είναι η monet σου τωρα τσιχλα ε????
193 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 06 Αυγ 2015, 11:30
Hawkins
μετριο τσαπτερ βεβαια δεν μπορω να πω κατι ηταν πολυ ωραια τα τελευταια 4 τσαπτερ
ξενερωσα μονο στο οτι περιμενα να δουμε τα μπαουντις με την εμφανιση του ναυτικου
δεν περιμενα παντως να ξανα ερθει στο νησι ο φουτζιτορα και με εχει εκνευριση πολυ απο εκει που ηταν ο αγαπημενος μου αντμιραλ τωρα τον θεωρω μαλακα τα αφηνει ολλα στην τυχη και περιμενα ηταν καλος
ενδιαφερον τα λογια του λουφη οτι εχει καποια πραγματα να κανονιση...και στο αμεσος επομενο πανελ βλεπουμε την ρεμπεκα αρα οτι εχει να κανει ειναι με αυτην
αυτο που με καιει περισσοτερο ειναι το οτι ο ταμαγκο ειχε πει οτι το παρτυ της μπιγκ μομ ειναι σε λιγες μερες και απο το φισμαν μεχρι τωρα περασαν λιγες μερες...μου φενεται θα δουμε την σκηνη σε 3-4 τσαπτερ που η μαμα ανοιγη τους θυσαυρους και σκαει η βομβα θα ειναι επικ η σκηνη
ξενερωσα μονο στο οτι περιμενα να δουμε τα μπαουντις με την εμφανιση του ναυτικου
δεν περιμενα παντως να ξανα ερθει στο νησι ο φουτζιτορα και με εχει εκνευριση πολυ απο εκει που ηταν ο αγαπημενος μου αντμιραλ τωρα τον θεωρω μαλακα τα αφηνει ολλα στην τυχη και περιμενα ηταν καλος
ενδιαφερον τα λογια του λουφη οτι εχει καποια πραγματα να κανονιση...και στο αμεσος επομενο πανελ βλεπουμε την ρεμπεκα αρα οτι εχει να κανει ειναι με αυτην
αυτο που με καιει περισσοτερο ειναι το οτι ο ταμαγκο ειχε πει οτι το παρτυ της μπιγκ μομ ειναι σε λιγες μερες και απο το φισμαν μεχρι τωρα περασαν λιγες μερες...μου φενεται θα δουμε την σκηνη σε 3-4 τσαπτερ που η μαμα ανοιγη τους θυσαυρους και σκαει η βομβα θα ειναι επικ η σκηνη
194 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 06 Αυγ 2015, 12:26
Santouryuu
Για αλλη μια φορα τα σποϊλς του χωκ ηταν για τα πανηγυρια...
Και ο φουτζι επιτιθεται, χα... το'ξερα. Εσεις ολη την ωρα《θα τους αφησει》... φατε φαπα. :D
Και ο φουτζι επιτιθεται, χα... το'ξερα. Εσεις ολη την ωρα《θα τους αφησει》... φατε φαπα. :D
195 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 06 Αυγ 2015, 12:55
Hawkins
Santouryuu έγραψε:Για αλλη μια φορα τα σποϊλς του χωκ ηταν για τα πανηγυρια...
ποια πανηγυρια δεν ποσταρα τα οφισιαλ με δουλευεις τωρα?
196 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 06 Αυγ 2015, 14:41
Scarlet D.
α ρε κακομοιρε fujitora ένα ζαρι δεν μπορεις να ριξεις....η tsuru σου δειξε πως παει το πραμα.ασ το παιδι μου ο τσογος δεν είναι για σενα...
197 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 06 Αυγ 2015, 16:14
The Red-Haired
Λογικά ο Luffy θα κατευθυνθεί προς το παλάτι για να αποκαταστήσει την αλήθεια. Δεν το γλιτώνει το face to face με τον Fujitora.. Μένει να δούμε αν ο Zoro και ο Law τον ακολουθήσουν.
Με τους Cp-0 όμως τί γίνεται? σύμφωνα μα τον Sabo καταφτάνουν στο νησί από στιγμή σε στιγμή! Μπορεί το Dressrosa arc να μην έχει τελειώσει ακόμα...
Με τους Cp-0 όμως τί γίνεται? σύμφωνα μα τον Sabo καταφτάνουν στο νησί από στιγμή σε στιγμή! Μπορεί το Dressrosa arc να μην έχει τελειώσει ακόμα...
198 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 06 Αυγ 2015, 18:04
Tcixlas
εγώ πιστέυω ότι ο φούτζι θα τους αφήσει να ψιλογλιτώσουν με κάποιο τρόπο ακόμα κι αν πέσουν πάν του χαχαχα... επίσης δήμο εγώ είπα ότι θέλω να μπει η μονέτ επόμενη στο πλήρωμα και ότι μπορεί όντως να μπει.... ποιός σου είπε ότι θα μπει κάποιος σίγουρα??? επίσης μόνο εγώ είδα ότι ο λο άφησε τον μπέλαμυ να ζήσει και πιστεύω ότι θα πάει στο πλήρωμα του λο?
199 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 06 Αυγ 2015, 18:22
The Red-Haired
tcixlas έγραψε: επίσης μόνο εγώ είδα ότι ο λο άφησε τον μπέλαμυ να ζήσει και πιστεύω ότι θα πάει στο πλήρωμα του λο?
Μάλλον:) Λέει πως του χάρισε τη ζωή μόνο και μόνο επειδή του είπε ο Luffy πως είναι φίλος του και του επισήμανε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον σκοτώσει αμέσως..
200 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 06 Αυγ 2015, 18:28
Tcixlas
ναι ρε το λέει αυτό το διάβασα αλλά το θέμα είναι ότι έχουμε δει τον λο να κάνει άκυρο ρικρουτ απο μια κουβέντα και μόνο πιστεύω ότι μπορεί να τσακώσει και τον μπέλαμυ αν όχι τον καβέντις
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης