Εμενα μου ειναι αδιαφοροι... ουτε κρυο ουτε ζεστη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
152 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 04 Αυγ 2015, 00:54
Aldark
θα γούσταρα μια σφαλιάρα για να δούμε λίγη δράση από τον τρίτο πιο hyped χαρακτήρα της σειράς (μετά από σανκς και ντράγκον) , αλλά δε θα γίνει λογικά μιας και κάτι θα κάνουν αυτοί. Μη σου πω ότι θα τα τακιμιάσουν κιόλας.
153 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 04 Αυγ 2015, 02:40
Santouryuu
Aldark έγραψε:θα γούσταρα μια σφαλιάρα για να δούμε λίγη δράση από τον τρίτο πιο hyped χαρακτήρα της σειράς (μετά από σανκς και ντράγκον) , αλλά δε θα γίνει λογικά μιας και κάτι θα κάνουν αυτοί. Μη σου πω ότι θα τα τακιμιάσουν κιόλας.
Μπα... αυτοι ειναι αορατοι γι'αυτον...
154 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 04 Αυγ 2015, 12:28
Aldark
πολύ πιθανό , αλλά γιατί αυτός νόμιζε ότι είναι στη Dressrosa;
155 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 04 Αυγ 2015, 13:04
Hawkins
ρε γιατι ειπατε οτι εχει μπρεικ αυτη την εβδομαδα σε ενα αλλο φορουμ που τους το ειπα λενε πως εχει κανονικα τσαπτερ
156 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 04 Αυγ 2015, 13:12
Aldark
αν θυμάμαι καλά έχει μπρέηκ το Jump αυτή την εβδομάδα , αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος.
157 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 04 Αυγ 2015, 14:08
Hawkins
κανονικα θα το δειξει το τσαπτερ
158 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 04 Αυγ 2015, 14:08
Santouryuu
Να πας στο αλλο φορουμ τοτε...
159 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 04 Αυγ 2015, 14:13
dem
WB = Strongest HUMAN in the world.
Kaido = Strongest CREATURE/PIRATE in the world
πιστευω το μανγκα εχει δωσει ολες τις απαραιτητες πληροφοριες για να μην υπαρχουν οι παρεξηγησεις που βλεπω...
πιστευω το μανγκα εχει δωσει ολες τις απαραιτητες πληροφοριες για να μην υπαρχουν οι παρεξηγησεις που βλεπω...
160 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 04 Αυγ 2015, 14:32
Scarlet D.
big mom : Strongest WHALE in the world XD
161 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 04 Αυγ 2015, 14:55
Hawkins
big mom: strongest milf in the world
162 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 04 Αυγ 2015, 15:26
Σκληρός Καριόλης
Νομίζω ότι το μάνγκα το έγραψε με δεδομένο πως ο WB είναι νεκρός. Άρα ο Κάιντο είναι τώρα ο δυνατότερος
163 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 04 Αυγ 2015, 15:52
Santouryuu
Crimson Viper έγραψε:big mom : Strongest WHALE in the world XD
Λαμπουν στρονγκεστ ουεϊλ
Σκληρός Καριόλης έγραψε:Νομίζω ότι το μάνγκα το έγραψε με δεδομένο πως ο WB είναι νεκρός. Άρα ο Κάιντο είναι τώρα ο δυνατότερος
Σωστος... αϊ αγκρι
164 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 04 Αυγ 2015, 16:27
uchiha1991
δλδ ο kaido ειναι πιο δυνατος του WB?dem έγραψε:WB = Strongest HUMAN in the world.
165 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 04 Αυγ 2015, 17:06
Hawkins
μαγκες μην τα μπερδευεται ειπε πλασμα γνωμη μου ειναι οτι απλα ειναι το πιο δυνατο πλασμα
ισως να ειναι ο oars 2 μοιαζουν και πολυ και να εφαγε φρουτο σαν τον τσοπερ και να μοιαζει με ανθρωπω ισως για αυτο αναφερει συνεχεια πλασμα γιατι ειναι εξαρχης χωρις φρουτο
ισως να ειναι ο oars 2 μοιαζουν και πολυ και να εφαγε φρουτο σαν τον τσοπερ και να μοιαζει με ανθρωπω ισως για αυτο αναφερει συνεχεια πλασμα γιατι ειναι εξαρχης χωρις φρουτο
166 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 04 Αυγ 2015, 17:20
Σκληρός Καριόλης
Ρε μη κολλάτε στη λέξη creature αν είναι δυνατόν.
Ετυμολογικά πηγάζει από την λέξη create (την λατινική creatura). Πιστεύω πως απλά χρησιμοποιεί αυτή την έκφραση για να δείξει πως είναι το δυνατότερο πλάσμα που υπάρχει (αυτή την στιγμή) στον κόσμο (δυνατότερο από κάθε άνθρωπο, ζώο, γίγαντα, πεταλούδα, οτιδήποτε). Είναι πολύ απλό. Πέθανε ο WB και τώρα η πιο δυνατή ύπαρξη είναι ο Κάιντο.
Creature είναι και ο Λούφι και ο Κάιντο και η Μπιγκ μαμ και οτιδήποτε ζει.
Ετυμολογικά πηγάζει από την λέξη create (την λατινική creatura). Πιστεύω πως απλά χρησιμοποιεί αυτή την έκφραση για να δείξει πως είναι το δυνατότερο πλάσμα που υπάρχει (αυτή την στιγμή) στον κόσμο (δυνατότερο από κάθε άνθρωπο, ζώο, γίγαντα, πεταλούδα, οτιδήποτε). Είναι πολύ απλό. Πέθανε ο WB και τώρα η πιο δυνατή ύπαρξη είναι ο Κάιντο.
Creature είναι και ο Λούφι και ο Κάιντο και η Μπιγκ μαμ και οτιδήποτε ζει.
167 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 04 Αυγ 2015, 17:41
Aldark
λογικά , απ'τη μία πέθανε ο Ασπρογέννης , άρα αυτός είναι το πιο δυνατό "πλάσμα" , απ'την άλλη παίζει λιγάκι με την ιδιοσυγκρασία και τις δυνάμεις του Kaido.Σκληρός Καριόλης έγραψε:Νομίζω ότι το μάνγκα το έγραψε με δεδομένο πως ο WB είναι νεκρός. Άρα ο Κάιντο είναι τώρα ο δυνατότερος
Πιθανά δεν είναι από τη φυλή των ανθρώπων , ίσως είναι κάτι σαν τον Οζ (Oars) , συν ότι μιας και το nickname του είναι Kaido of the hundred beasts και ξέρουμε ότι και τα Smiles ήταν Zoan , θα έχει κι αυτός κάτι παρόμοιο.
Να προσθέσω εδώ , ότι ο πόλεμος που λέει ο Κάιντο , μάλλον ετοιμαζόταν χρόνια... "THIS IS THE AGE OF SMILES!" , φώναζε προ διετίας ο Doflamingo ... και έχει δώσει κι άλλα χιντς.. Για να δούμε...
168 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 04 Αυγ 2015, 17:58
Santouryuu
Αφου ηθελε να επιτεθει στον ουαϊτμπιρντ... αλλα μπηκε στη μεση ο σανκουσου και απετρεψε το γουορ... απορω βεβαια γιατι ο καϊντο περιμενε δυο χρονια... μαλλον θα ειχε πονοκεφαλο απο τις φαπες του ουαϊτμπιρντ...
169 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 04 Αυγ 2015, 20:30
Scarlet D.
γιατι υποτιθετε δυο χρονια ετοιμαζε στρατο, πριν δυο χρονια αρχησε να τον φτιαχνει
170 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 04 Αυγ 2015, 22:28
The Red-Haired
Ελπίζω να δείξει κανά flashback με τον Kaido! Να δούμε τις μάχες με WB και Shanks!
171 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 04 Αυγ 2015, 22:30
Santouryuu
Crimson Viper έγραψε:γιατι υποτιθετε δυο χρονια ετοιμαζε στρατο, πριν δυο χρονια αρχησε να τον φτιαχνει
Και με τι πηγε να πολεμησει τον ουαϊτμπιρντ; μετα τον θυμηθηκε τον στρατο;
172 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 05 Αυγ 2015, 01:52
Scarlet D.
κοιτα ο στρατος του ηταν μαλλον αρκετα δυνατος ηδη για να πολεμησει με τον whitebeard τωρα απ ότι εχουμε καταλαβει αφου εφυγε απ την μεση ο wb εχει ένα σχεδιο πολύ μεγαλυτερο από το να αποτελειωσει οσους whitebeard pirates εχουν απομεινει, οποτε θα χρειαζοταν δυνατοτερο στρατο, γι αυτό και δυο χρονια ταιζε το πληρωμα του zoan φρουτα, γι αυτόν τον μεγαλυτερο σκοπο.
173 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 05 Αυγ 2015, 03:08
Hawkins
ο καθενας μετα το τελευταιο τσαπτερ το βλεπει διαφορετικα αυτο με τον καιντο και τον γουαιτ
εγω ειμαι της αποψης οτι ο καιντο ηθελε να παει μαρινφορντ για να σκοτωθει επιτελους απο τον μονο ανθρωπο που θα μπορουσε να το κανει δηλαδη τον γουαιτμπιαρντ αλλα μοιαζει για χαρακτηρα που δεν περνει απο λογια τι ακριβως του ειπε ο σανκς για να του αλλαξει γνωμη?
επισης πιστευω οταν ειπε ο ντοφλας για τα σμαιλ πρωτη φορα δεν νομιζω να εννοουσε τον πολεμο που θα κανει ο καιντο...αρα συμπερενουμε οτι τον πολεμο που ετοιμαζει ο καιντο τον κανει γιατι θελει να παιθανει επιτελους και αφου το καταφερε ο γουαιτμπιαρντ γιατι οχι και αυτος...θελει να βρει εναν ομορφο θανατο
τωρα αυτος ο πολεμος που ετοιμαζει ο καιντο λογικα δεν θα ειναι τοσο καλος(δλδ δε θα επιτεθη στην κυβερνηση) λογικα θα ειναι κατι που θα νευριασει πολυ τον λουφη για να τον πλακωσει...και μιας και βλεπουμε οτι σε ενα απο τα νησια του καιντο εχει ξεκινηση επανασταση λογικα θα δουμε και επαναστατες στο αρκ που θα ειναι main villian o kaido
εγω ειμαι της αποψης οτι ο καιντο ηθελε να παει μαρινφορντ για να σκοτωθει επιτελους απο τον μονο ανθρωπο που θα μπορουσε να το κανει δηλαδη τον γουαιτμπιαρντ αλλα μοιαζει για χαρακτηρα που δεν περνει απο λογια τι ακριβως του ειπε ο σανκς για να του αλλαξει γνωμη?
επισης πιστευω οταν ειπε ο ντοφλας για τα σμαιλ πρωτη φορα δεν νομιζω να εννοουσε τον πολεμο που θα κανει ο καιντο...αρα συμπερενουμε οτι τον πολεμο που ετοιμαζει ο καιντο τον κανει γιατι θελει να παιθανει επιτελους και αφου το καταφερε ο γουαιτμπιαρντ γιατι οχι και αυτος...θελει να βρει εναν ομορφο θανατο
τωρα αυτος ο πολεμος που ετοιμαζει ο καιντο λογικα δεν θα ειναι τοσο καλος(δλδ δε θα επιτεθη στην κυβερνηση) λογικα θα ειναι κατι που θα νευριασει πολυ τον λουφη για να τον πλακωσει...και μιας και βλεπουμε οτι σε ενα απο τα νησια του καιντο εχει ξεκινηση επανασταση λογικα θα δουμε και επαναστατες στο αρκ που θα ειναι main villian o kaido
174 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 05 Αυγ 2015, 09:06
Tcixlas
Santouryuu έγραψε:Δεν εχει καμια σχεση η δυναμη κατ εμε... εμενα δεν μου αρεσει ο λουφι π.χ. που ειναι ο πιο δυνατος... και ο σαντζι ειναι απλα κουραστικος μετα το ταϊμ σκιπ και ειναι ο τριτος πιο δυνατος... οποτε δεν ειναι θεμα ισχυος, αλλα χαρακτηρα προφανως
Μην μπερδευεις την ελλειψη χαρακτηρα με την αδυναμια... ο γιουσοπ που ειναι ο πιο αδυναμος αντρας του κρου, εχει εξελιχθει τρομερα...
Οπως ειχα ξαναγραψει καποτε... οι περισσοτεροι ειναι κατωτεροι των περιστασεων... ο οντα απετυχε παταγωδως μεχρι στιγμης... μονο ο τζορο και ο γιουσοπ και η ρομπιν αξιζουν τα λεφτα τους για την ωρα...
Ειδικα παντως αυτος ο τσοπερ ειναι για τα πανηγυρια... πιο ενδιαφερον εχει ο κροκους παρα αυτος... ειναι ενας απο τους πιο επιπεδους χαρακτηρες που εχουν φτιαχτει... επισης η ναμι στο νιου γουορλντ ειναι εντελως γλαστρα... και οπως ξαναπα, δεν εχει να κανει με την ωμη δυναμη...
δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο.... κοιτάξτε επειδή είδα το κομμεντ της πάττυς εμένα pre timeskip μου άρεσαν όλοι πάρα πολύ και ξεχώριζαν ελάχιστα το monster trio....
μετά το timeskip μου άρεσαν πάρα πολύ ζόρο λούφυ και ουζοπ, αρκετά ρόμπιν και μπρούκ και λίγο λιγότερο ο φράνκυ, αλλά οι άλλοι μου άρεσαν ελάχιστα.... μου φάνηκαν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων μέχρι στιγμής, περίμενα απο όλο το πλήρωμα να έχει γίνει τουλάχιστον 5 φορές καλύτερο και σάντζι τσόπερ και νάμι δεν το ξεπέρασαν αυτό....ο σάντζι ήταν στο monster trio που κοντεύει να γίνει monster duo όπως πάει.... αν δεν τον σώσει ο όντας κάπως στο επόμενο αρκ θα αρχίσω να βλαστημάω αλήθεια.... δεν είναι χειτ το είπα και πιο πριν... απλά μου κατέστρεψε την εικόνα που είχα στο μυαλό μου ο όντας.... γι αυτό δεν τ βλέπουμε όλα αυτά ρε παίδες? για την εικόνα που φτιάχνουμε στο μυαλό μας.... αν αυτή κατστρέφεται να πάει να γαμηθεί.... για μένα ή να τον φτιάξει σαν χαρακτήρα ή να τον σκοτώσει να δώσει hype ακόμα...
Aldark έγραψε:το πρόβατο μωρέ...
Πάττυ όμορφο το ποστ σου , συμφωνώ σχεδόν 100%
Να πω βέβαια κι εγώ την αμαρτία μου , τη Ρόμπιν ποτέ (με ελάχιστες εξαιρέσεις) δεν τη θεώρησα εντελώς(οκ κυρίως παλιά) μέλος του πληρώματος και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πολύ τη λατρεύουν. Μάλλον είναι ανθρώπινο. Φυσικά δεν ξεχνώ τη συνεισφορά της , ότι χάρη σε εκείνη είχαμε το καλύτερο αρκ και τι θα προσφέρει στη συνέχεια. Απλά πάντα την είχα υποτιμημένη στο μυαλό μου... Επίσης , ο Μπρουκ μου φαινόταν αχρείαστος , αλλά μετά το Τάημ Σκιπ , σαν να τον συμπάθησα κι αυτόν πιο πολύ , χαλάρωσε και λίγο (μιας και πριν ήταν ένας τρελός άνθρωπος , 50 χρόνια μόνος...:( ) . Πλέον ταιριάζει με το σύνολο , όπως και η Ρόμπιν , που την είδαμε να κάνει πλάκα και να παίρνει "γκριμάτσες" στο παρών αρκ , συν ότι όσο είχε γίνει παιχνίδι , ο Ουζόππ ξέχασε κι έχασε όλο το development του απ'το Ένιες Λόμπυ. Έχουμε πολλά να δουμε , κι ελπίζω να κάνει ένα φόκους στο πλήρωμα ο Όντα , γιατί κακά τα ψέμματα (συμφωνώ Σάντο) , έχει χάσει λίγο την μπαλίτσα...τον Τσόππερ τον έχει πετάξει κυριολεκτικά στην άκρη , και η Νάμι έχει γίνει γλαστρούλα για παράδειγμα.
είπες εσύ κριτική για τον oda???? κρατάει κανείς ημερολόγιο...??? ψιλοσυμφωνώ και λίγο και με σένα αλλα λίιιιιγο...
χααχα
καριόλη σκληρέ ότι έγραψες ήταν σχεδόν ίδιο με τις σκέψεις μου όταν διάβαζα γαμώ το κεφάλι μου... χαχα
175 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 05 Αυγ 2015, 12:37
Hawkins
βγηκαν κατι σποιλερ αλλα δεν ξερω αν ειναι τα κανονικα
- Σπόιλερ:
- バレ候補① 796話『8億の首』
カイドウ「こんな退屈な世界壊れてもいい! 世界最高の戦争を始めようぜ!!」」
突如現れた四皇の一角”百獣のカイドウ”。その前に立ちはだかるのはキッド、アプー、ホーキンスら3人の超新星たち。
アプー「お、おいコイツまさか…」
キッド「手配書と同じ顔のようだが…」
ホーキンス「たった今見せた常識外れの生命力…空島から落ちて無傷の人間などそうはいまい」
冷や汗ダラダラ垂らしながらも臨戦態勢の3人。
キッド「コイツが世界最高”8億の首”」
カイドウ「ほう、オレを知っているのか小童」
キッド「知らねェ奴がこの海にいるかよ」
アプー「で? お前らどうすんだ」
キッド「言うまでもねェよ 順番は狂ったがいずれはぶつかる相手」
無言で剣を抜くホーキンス「……」
アプー「3対1だが悪く思うなよ アッパッパ~!!」
先手を取ったのはアプー。
「海鳴り ”スクラッチ”!!」
レコードをスクラッチするかのような動きを見せるアプー、と同時にレコード大の丸い空気の刃ができあがる。
アプー「これでもチェケラッチョ!!」
気円斬のようなものを投げるアプー。
だがカイドウは腕組みをしたまま避けようともしない。
ズバンッ
アプー「!!」
切り傷一つつかず、アプーは驚きを隠せない。
逆に驚いたようなリアクションを見せるカイドウ「ほほう」
さらにキッドも動く。
周囲に散乱した瓦礫や武器を左手に集めると、それらを一気に弾き飛ばす。
「”反発散弾銃(リペルショットガン)”!!」
ホーキンスも続く
「降魔の相 釘散雨!!」