Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 13]

Santouryuu

Santouryuu

Aldark έγραψε:ξεχνάς την κιβωτό , το τραίνο , την αραμπάστα , το λιτλ γκάρντεν et caetera et caetera here and there

Καταρχη ειναι et cetera... :Ρ

Στην κιβωτο τι εγινε, δε θυμαμαι... βασικα δε θυμαμαι καν κιβωτο :Ρ

Στο τρενο δεν θα συμφωνησω... στην ουσια δεν εκανε απολυτως τιποτα, απετυχε παταγωδως... ισα ισα ο φρανκυ τους εσωσε, θυσιαζοντας τον εαυτο του

Αραμπαστα; δεν ξερω τι τρελο εκανε εκει... παντως και εκει ο τζορο ηταν επικ... ηταν και αυτος που βρηκε το κολπο με το διπλο σημα στο μπρατσο

Λιτλ γκαρντεν... α ναι θυμαμαι... που ειχε "χαθει" και δεν πολεμησε καθολου και το μονο που εκανε ειναι να απαντησει στο τηλεφωνο... τρελη βοηθεια, ευτυχως που υπαρχει κι αυτος δηλαδη *sarcasm*

Εντιτ, θυμηθηκα... τους "απελευθερωσε" απο το κλουβι... βασικα η ουρα του κροκοδειλου τους απελευθερωσε... ο σαντζι ειναι εντελως τρομπας...

Scarlet D.

Scarlet D.

και σχεδόν σολαρε ολο το arc της dressrosa μιλαμε, οποιον συναντουσε στον δρομο τον σκοτωνε

http://www.onepiecegr.com/

Tcixlas

Tcixlas

σάντο πέστα στα φαν μποι γιατί θα τα πάρω... μας εγινε και ο σαντζι σημαντικός χαχα που αν δεν ήταν ο λούφυ κι ο ζόρο θα είχε πεθάνει απο το baratie

Santouryuu

Santouryuu

Crimson Viper έγραψε:και σχεδόν σολαρε ολο το arc  της dressrosa μιλαμε, οποιον συναντουσε στον δρομο τον σκοτωνε

πως μπόρεσα και ξέχασα αυτή την φανταστική επίδοση

Tcixlas

Tcixlas

μιλάμε ειδικά ντρεσροζα έδωσε ρέστα κόντεψε να χτυπήσει και νοτφλαμίνγκο στο ποδαράκι

Hawkins

Hawkins

γιατι με βασει δυναμης το πατε εσεις ποιος ειναι ο αγαπημενος σας
ενταξει δεν ειναι και στο επιπεδο του λουφη-ζορο αλλα εχει πολυ πλακα...εξαλου μην τον κανετε σαν να ειναι σκουπιδη θα γινει τρομερα δυνατος επιπεδου κιζαρου και δεν ξερω αν θα γινει και πιο δυνατος απο αντμιραλ θελω να μου πειτε τι κανανε στην ηλικια του ο κιζαρου αοκιτζι ακαινου....που ο σαντζι ειναι δεκα χρονια μπροστα τους την δυναμη που εχει ο σαντζι τωρα την ειχαν στα 30 αυτοι

Tcixlas

Tcixlas

γιατί ξέρεις τι δύναμη είχαν στα 30???? ο ακάινου συγκεκριμένα στα 30 του βύθιζε πλοίο απο μακριά και κατέστρεφε ένα μικρό νησάκι για την πλάκα του χωρίς να ζοριστεί.... ο αόκιτζι πάγωνε έναν γίγαντα μέχρι αηδιάς απλά με το δαχτυλάκι του και αντίστοιχα κι ο κιζάρου θα ήταν μπομπας.... ο σάντζι τι το σημαντικό έχει επιδείξει μέχρι στιγμής??? ναι οκ ξεχωρίζει απο τους άλλους, αλλά αναλογίσου το επίπεδο των άλλων.... για μένα πάντα ήταν 3ος στη δύναμη εντάξει ούτε λατρεμένος ούτε χειτ όμως... αλλά μετά το ταιμσκιπ γύρισε πολύ κατώτερος των περιστάσεων... μα πολύ όμως.... ο ζόρο πιστεύω ότι αν τον έβαζες απέναντι στον ντόφλα θα άντεχε στα σοβαρά και για ώρα... κι ο άλλος μέσα σε 1 λεπτό και ούτε σοβαρά έπεσε σαν σακί.... δεν ξέρω με έχει απογοητεύσει.... δεν είναι ο σάντζι που θυμόμουν κι ελπίζω να τον φτιάξει ο όντας γιατί αν δεν δείξει σύντομα λίγο δύναμη θα τον περάσει ο γιουσόπαρος

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Haters, haters everywhere.. whistle

Aldark

Aldark

ελπίζω να τρολλάρετε γιατί χειτάρετε αδικαιολόγητα μ8ς...κι εμένα ο Ζόρο δεν είναι ο αγαπημένος μου , αλλά δε βγαίνω να πω "ο μαν , άχρηστος , ας ψοφίσει , δεν έκανε ποτέ τίποτα".
Πέρα του comedy relief (που όλοι τους έχουν , ο Ζόρο χάνεται αδικαιολόγητα πχ , ο Ουζόππ κάνει σα πριξ@ρχίδι και κλαίει ακόμα και τώρα (ελπίζω να κοπεί)) με τις γκόμενες , δεν έχει κάτι άλλο για να υστερεί...
Θυμήθηκα και το Ένιες Λόμπυ , στο οποίο έσκασε όταν τα χαν βρει σκούρα ο Ζόρο με τον Ουζόππ.
Ας μην τον εκμηδενίζουμε , και ας μην μπαίνουμε σε ανόητες συγκρίσεις "ο ΑΚΑΙΝΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΝΤΖΙ ΣΟΥ".

Santouryuu

Santouryuu

Aldark έγραψε:ελπίζω να τρολλάρετε γιατί χειτάρετε αδικαιολόγητα μ8ς...κι εμένα ο Ζόρο δεν είναι ο αγαπημένος μου , αλλά δε βγαίνω να πω "ο μαν , άχρηστος , ας ψοφίσει , δεν έκανε ποτέ τίποτα".
Πέρα του comedy relief (που όλοι τους έχουν , ο Ζόρο χάνεται αδικαιολόγητα πχ , ο Ουζόππ κάνει σα πριξ@ρχίδι και κλαίει ακόμα και τώρα (ελπίζω να κοπεί)) με τις γκόμενες , δεν έχει κάτι άλλο για να υστερεί...
Θυμήθηκα και το Ένιες Λόμπυ , στο οποίο έσκασε όταν τα χαν βρει σκούρα ο Ζόρο με τον Ουζόππ.
Ας μην τον εκμηδενίζουμε , και ας μην μπαίνουμε σε ανόητες συγκρίσεις "ο ΑΚΑΙΝΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΝΤΖΙ ΣΟΥ".

Πωωω... δηλαδη επειδη εισαι σαντζι φαν μποϊ, δε μπορουμε να εκφερουμε αποψη; δεν ειπα οτι ειναι αχρηστος... αλλα εσυ μας τον παρουσιασες σαν τον μεσσια...τους εσωσε ο σαντζι...στο ουισκι πικ που ο τζορο εσωζε το πληρωμα και ο σαντζουκος κοιμοταν με τα σαλια να τρεχουν γιατι δεν αναφερεσαι; παραδειγμα εφερα ετσι; ολοι εκ του πληρωματος καποια στιγμη εκαναν κατι που αλλος δεν θα μπορουσε, οποτε ειναι ασκοπο να λες "αυτος τους εσωσε"... και επειδη αντιπαρηλθα στα επιχειρηματα σου δεν σημαινει οτι χεϊταρω...ελεος

Εντιτ... μολις διαβασα οτι ειχα γραψει οτι ειναι τελειως τρομπας... ενταξει, ημουν αδικος μαζι του... ειναι απλα τρομπας και δεν μου αρεσει σα χαρακτηρας...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Santouryuu στις Δευ 03 Αυγ 2015, 21:39, 1 φορά

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Ο Σάντζι ήταν κουλ μόνο στο αρκ που τον γνωρίσαμε. Μετά έγινε μια αποτυχία. Ο πιο βαρετός του πληρώματος μαζί με τσόπερ

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Ασχετο ποστ αλλα ρε βαρέθηκα να μαλώνετε, όλοι γαμάτοι ειναι, τους αγαπάω όλους.
Και εγω προσωπικα δεν καταλαβαίνω το χειτ για Νάμι, Τσόπερ, Μπρουκ.. Αν δεν σας αρέσουν κακο του κεφαλιού σας. Εσεις είστε τοσο στενομυαλοι που να μετρατε τον χαρακτήρα με το ποσο δυνατος είναι και ποσο πιο πολυ από τους άλλους έχει προσφέρει στο πλήρωμα.
Και εγώ λατρευω τον Ζορό αλλα δεν μαρέσει που όλο κοιμάται και δεν δένεται τόσο με το κρου, που είναι απλα μονος του και κάνει τρεινινγκ. Αλλα καταλαβαινω για πιο λόγο ειναι έτσι και το σέβομαι.
Από την άλλη λατρευω πόσο χαζοβιόλιδες είναι Λούφυ, Ουσοπ, Τσόπερ, Μπρούκ και Φράνκυ.
Λατρευω να τους βλέπω να κάνουν χαζομάρες. Και ενταξει κάποιοι μπορει να ειναι πιο αδύναμοι αλλα σημασια εχει πως είναι πιστοι στα όνειρα τους και στον καπετάνιο τους. Κανένας δεν είναι λιγοτερο άξιος από τους άλλους.
Όσο για τον Σάντζι πιο παλλια το έλεγε πιο συχνα , αλλα έτσι μεγάλωσε. Αυτες είναι οι αρχες του, να συμπεριφέρεται καλα στις γυναίκες. Προσωπικα το θεωρώ χαζο σαν νοοτροπία αλλα το σέβομαι. Και ναι μπορεί να τον λέτε μουνόδουλο (και είναι) αλλα πέρα από το comic relief των χαρακτήτων όλα εξηγούνται με το πως μεγάλωσαν.
Και ναι , κ εγω πιστεύω πως ο Ζορο είναι δυνατοτερος σε σωματική διάπλαση και ισχύ από τον Σάντζι, αλλα από την αρχή ο Όντα τον έχει ορίσει captain's right hand. Είναι ο πρώτος Νακάμα, πρέπει να είναι ο δυνατοτερος. Και επίσης δεν μπορείς να συγκρίνεις το potential που έχει ένας ξιφομάχος με χάκι και τρια σπαθιά σε τεχνικές και εξέλιξη συγκριτικά με έναν που μάχαιται μονο με κλοτσιές.(και το πόσο πιο δύσκολο είναι για τον Όντα να σκευτει νέες επιθέσεις που να εντυπωσιάζουν.) Ο Σάντζι αν δεν ήταν ο Σάντζι, αν δεν είχε χάκι και αν ήταν ένας νορμαλ άνθρωπος δεν θα μπορούσε να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο δύναμης. Είναι ο μοναδικός χωρίς φρούτι ή όπνλο. Είναι ο τρίτος δυνατότερος στο πλήρωμα-τέρας δύναμης και είναι και από τους πιο έξυπνους στο πληρωμα και το έχειδ είξει αρκετές φορές. Να τον ακυρώνει  κάποιος (μαζί με το μισό πλήρωμα που είναι "αδύναμο") είναι σαν να λες πως βλέπεις ορ μόνο για τις μάχες του Ζορο και του Λούφυ.
Εεε τι να πω αν έχει φτάσει κάποιος σε αυτο το σημείο για εμένα έχει χάσει το παιχνιδι και δεν θα προσπαθήσω άλλο να πείσω κανέναν πόσο σημαντικοί είναι όλοι οι ψαθοκαπλάδες.

Σόρυ αν κούρασα, αλλα είναι 3 και νυστάζω και έχω βαρεθεί τόσο καιρο να διαβάζω διαφωνίες για πιο άχρηστους νακάμα και πόσο αχρήστευσε ο Σάντζι μετα το ταιμ σκιπ κτλ...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Patty D.Luffy στις Δευ 03 Αυγ 2015, 03:32, 1 φορά

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Ο Μπρουκ γαμάει ρε έχει και πλάκα.

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Έχω ακούσει αρνητικά και για τον Μπρούκ στο παρελθόν γιαυτο το έγραψα.
Τεσπα. Εμένα προσωπικά μαρέσουν ολοι. Για ένα διάστημα με εκνεύρισε η συμπεριφορά του Ουσόπ στο Ένυς Λόμπυ, αλλα για λίγο. Από εκει και πέρα δεν έχω κάτι να πω. Θα συνεχίζω να απολαμβάνω το ΟΡ.

Για εμένα αυτο είναι το One Piece...
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 6 Strawhatfamily_by_sergiart-d701iqt

Santouryuu

Santouryuu

Δεν εχει καμια σχεση η δυναμη κατ εμε... εμενα δεν μου αρεσει ο λουφι π.χ. που ειναι ο πιο δυνατος... και ο σαντζι ειναι απλα κουραστικος μετα το ταϊμ σκιπ και ειναι ο τριτος πιο δυνατος... οποτε δεν ειναι θεμα ισχυος, αλλα χαρακτηρα προφανως

Μην μπερδευεις την ελλειψη χαρακτηρα με την αδυναμια... ο γιουσοπ που ειναι ο πιο αδυναμος αντρας του κρου, εχει εξελιχθει τρομερα...

Οπως ειχα ξαναγραψει καποτε... οι περισσοτεροι ειναι κατωτεροι των περιστασεων... ο οντα απετυχε παταγωδως μεχρι στιγμης... μονο ο τζορο και ο γιουσοπ και η ρομπιν αξιζουν τα λεφτα τους για την ωρα...

Ειδικα παντως αυτος ο τσοπερ ειναι για τα πανηγυρια... πιο ενδιαφερον εχει ο κροκους παρα αυτος... ειναι ενας απο τους πιο επιπεδους χαρακτηρες που εχουν φτιαχτει... επισης η ναμι στο νιου γουορλντ ειναι εντελως γλαστρα... και οπως ξαναπα, δεν εχει να κανει με την ωμη δυναμη...

Hawkins

Hawkins

γιατι δεν μας ειπατε επεισης για την κλοτσια του σαντζι σε κομαντερ του καιντο?που βοηθησε το πληρωμα να ξυφηγει ετσι

και δεν ειναι καθολου κατωτερος τον περιστασεων μετα το ταιμσκιπ και επειδη δεν τον εδειξε για 1.5 χρονο θα δουμε μεγαλα πραγματα απο αυτον

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Τον Sanji δεν τον βαριέμαι καθόλου -μόνο στο νησί που τον έστειλε ο Kuma δεν ήθελα καθόλου να τον βλέπω:P- είναι φοβερός χαρακτήρας και συνήθως σώζει τα πιο αδύναμα μέλη του πληρώματος -Nami, Chopper-. Παίζει ξύλο μόνο όταν χρειαστεί δεν ρίχνεται στη μάχη όπως οι άλλοι 2.

Φυσικά προτιμώ να βλέπω τις μάχες των Zoro και Luffy. Είναι και οι αγαπημένοι μου από το πλήρωμα μαζί με τη Robin, αλλά αν ήταν έτσι κι ο Sanji θα είχαμε ξύλο και μόνο ξύλο στο story.

Αυτούς που βαριέμαι πάρα πολύ από το πλήρωμα είναι ο Franky και ο Brook και οι ιστορίες με τον Momo σε αυτό το arc με έχουν κουράσει πολύ...

Santouryuu

Santouryuu

Hawkins έγραψε:γιατι δεν μας ειπατε επεισης για την κλοτσια του σαντζι σε κομαντερ του καιντο?που βοηθησε το πληρωμα να ξυφηγει ετσι

και δεν ειναι καθολου κατωτερος τον περιστασεων μετα το ταιμσκιπ και επειδη δεν τον εδειξε για 1.5 χρονο θα δουμε μεγαλα πραγματα απο αυτον

Σιγα ρε τον κομμαντερ το εδεσες και κομπο... ειναι τοσο αδυναμος που ο μπρουκ με ευκολια απετρεψε την επιθεση του... σε λιγο θα μας πεις οτι ηταν και το δεξι χερι του καϊντο... ημαρτον...

Scarlet D.

Scarlet D.

εχω χασει επισοδειο?για ποιον commander μιλαμε?

http://www.onepiecegr.com/

Santouryuu

Santouryuu

"Κομμαντερ"... εκεινο το τσιρακι του καϊντο λεει στο τελευταιο τσαπτερ...

Aldark

Aldark

το πρόβατο μωρέ...
Πάττυ όμορφο το ποστ σου , συμφωνώ σχεδόν 100%
Να πω βέβαια κι εγώ την αμαρτία μου , τη Ρόμπιν ποτέ (με ελάχιστες εξαιρέσεις) δεν τη θεώρησα εντελώς(οκ κυρίως παλιά) μέλος του πληρώματος και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πολύ τη λατρεύουν. Μάλλον είναι ανθρώπινο. Φυσικά δεν ξεχνώ τη συνεισφορά της , ότι χάρη σε εκείνη είχαμε το καλύτερο αρκ και τι θα προσφέρει στη συνέχεια. Απλά πάντα την είχα υποτιμημένη στο μυαλό μου... Επίσης , ο Μπρουκ μου φαινόταν αχρείαστος , αλλά μετά το Τάημ Σκιπ , σαν να τον συμπάθησα κι αυτόν πιο πολύ , χαλάρωσε και λίγο (μιας και πριν ήταν ένας τρελός άνθρωπος , 50 χρόνια μόνος...:( ) . Πλέον ταιριάζει με το σύνολο , όπως και η Ρόμπιν , που την είδαμε να κάνει πλάκα και να παίρνει "γκριμάτσες" στο παρών αρκ , συν ότι όσο είχε γίνει παιχνίδι , ο Ουζόππ ξέχασε κι έχασε όλο το development του απ'το Ένιες Λόμπυ. Έχουμε πολλά να δουμε , κι ελπίζω να κάνει ένα φόκους στο πλήρωμα ο Όντα , γιατί κακά τα ψέμματα (συμφωνώ Σάντο) , έχει χάσει λίγο την μπαλίτσα...τον Τσόππερ τον έχει πετάξει κυριολεκτικά στην άκρη , και η Νάμι έχει γίνει γλαστρούλα για παράδειγμα.

uchiha1991

uchiha1991

τωρα διαβασα το τσαπτερ...νταξει καλουτσικο ηταν αλλα με μπερδεψε αρκετα...και δεν μου αρεσε που απλα ειπαν οτι παρατριχα γλιτωσε το πληρωμα απο τη μπιγκ μαμ..ελπιζω  συντομα να μαθουμε πιο πολλες λεπτομερειες για το τι εγινε..
επισης αυτο που λενε για τον καιντου stronger beast σημαινει δλδ οτι ειναι πιο δυνατος απο whitebeard garp και αλλους πχ?

τωρα για το σαντζι που λετε μια χαρα ειναι...νταξει δεν ειναι και ο αγαπημενος μου αλλα ειναι σιγουρα πανω απο οκ...αυτο ειναι το κακο οταν εχεις πολλους χαρακτηρες στο πληρωμα..ειναι δυσκολο να τους κανεις ολους ταυτοχρονα να φαινονται ενδιαφεροντες..εμενα πχ κανενας απο το πληρωμα δεν μαρεσει παρα πολυ..πιο πολυ προτιμω χαρακτηρες εκτος πληρωματος..(εκτος της ρομπιν βεβαια που για μενα ειναι οτι καλυτερο εχει το   one piece με διαφορα)

Hawkins

Hawkins

η λογικη λεει οτι ναι ειναι κομαντερ εχε κερατα και αυτος και απο οτι φανηκε ειναι ζοαν τιπ

σιγα μην εβαζε ο καιντο ενα απλο μελος σε αποστολη και απο το sheep sama που του ειπαν τα αλλα μελοι συμπερενουμε οτι ειναι πανω απο αυτους αρα κομαντερ

παντως δεν θα τον εβαζα για αντιπαλο του μαστερ 3 λογικα ειναι απο τους πιο αδυναμους κομαντερ τα καλα χαρτια θα αργηση να τα δειξει

Santouryuu

Santouryuu

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 6 2lus31h

ετσι η ρομπιν... δειχνει και λιγο ενθουσιασμο :Ρ

N_G

N_G

Υπάρχει κανείς άλλος ή είμαι ο μόνος που θέλω ο Καίντο να σκάσει μια σφαλιάρα και στους 3 της συμμαχίας και να τους στείλει στα επείγοντα;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 13]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης