Ασχετο ποστ αλλα ρε βαρέθηκα να μαλώνετε, όλοι γαμάτοι ειναι, τους αγαπάω όλους.
Και εγω προσωπικα δεν καταλαβαίνω το χειτ για Νάμι, Τσόπερ, Μπρουκ.. Αν δεν σας αρέσουν κακο του κεφαλιού σας. Εσεις είστε τοσο στενομυαλοι που να μετρατε τον χαρακτήρα με το ποσο δυνατος είναι και ποσο πιο πολυ από τους άλλους έχει προσφέρει στο πλήρωμα.
Και εγώ λατρευω τον Ζορό αλλα δεν μαρέσει που όλο κοιμάται και δεν δένεται τόσο με το κρου, που είναι απλα μονος του και κάνει τρεινινγκ. Αλλα καταλαβαινω για πιο λόγο ειναι έτσι και το σέβομαι.
Από την άλλη λατρευω πόσο χαζοβιόλιδες είναι Λούφυ, Ουσοπ, Τσόπερ, Μπρούκ και Φράνκυ.
Λατρευω να τους βλέπω να κάνουν χαζομάρες. Και ενταξει κάποιοι μπορει να ειναι πιο αδύναμοι αλλα σημασια εχει πως είναι πιστοι στα όνειρα τους και στον καπετάνιο τους. Κανένας δεν είναι λιγοτερο άξιος από τους άλλους.
Όσο για τον Σάντζι πιο παλλια το έλεγε πιο συχνα , αλλα έτσι μεγάλωσε. Αυτες είναι οι αρχες του, να συμπεριφέρεται καλα στις γυναίκες. Προσωπικα το θεωρώ χαζο σαν νοοτροπία αλλα το σέβομαι. Και ναι μπορεί να τον λέτε μουνόδουλο (και είναι) αλλα πέρα από το comic relief των χαρακτήτων όλα εξηγούνται με το πως μεγάλωσαν.
Και ναι , κ εγω πιστεύω πως ο Ζορο είναι δυνατοτερος σε σωματική διάπλαση και ισχύ από τον Σάντζι, αλλα από την αρχή ο Όντα τον έχει ορίσει captain's right hand. Είναι ο πρώτος Νακάμα, πρέπει να είναι ο δυνατοτερος. Και επίσης δεν μπορείς να συγκρίνεις το potential που έχει ένας ξιφομάχος με χάκι και τρια σπαθιά σε τεχνικές και εξέλιξη συγκριτικά με έναν που μάχαιται μονο με κλοτσιές.(και το πόσο πιο δύσκολο είναι για τον Όντα να σκευτει νέες επιθέσεις που να εντυπωσιάζουν.) Ο Σάντζι αν δεν ήταν ο Σάντζι, αν δεν είχε χάκι και αν ήταν ένας νορμαλ άνθρωπος δεν θα μπορούσε να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο δύναμης. Είναι ο μοναδικός χωρίς φρούτι ή όπνλο. Είναι ο τρίτος δυνατότερος στο πλήρωμα-τέρας δύναμης και είναι και από τους πιο έξυπνους στο πληρωμα και το έχειδ είξει αρκετές φορές. Να τον ακυρώνει κάποιος (μαζί με το μισό πλήρωμα που είναι "αδύναμο") είναι σαν να λες πως βλέπεις ορ μόνο για τις μάχες του Ζορο και του Λούφυ.
Εεε τι να πω αν έχει φτάσει κάποιος σε αυτο το σημείο για εμένα έχει χάσει το παιχνιδι και δεν θα προσπαθήσω άλλο να πείσω κανέναν πόσο σημαντικοί είναι όλοι οι ψαθοκαπλάδες.
Σόρυ αν κούρασα, αλλα είναι 3 και νυστάζω και έχω βαρεθεί τόσο καιρο να διαβάζω διαφωνίες για πιο άχρηστους νακάμα και πόσο αχρήστευσε ο Σάντζι μετα το ταιμ σκιπ κτλ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Patty D.Luffy στις Δευ 03 Αυγ 2015, 03:32, 1 φορά