το οτι θα ελεγα εγω σε ολλα τα μελλοι να σταματησουν το σπαμ δεν το περιμενα :p αλλα οπως και να εχει ειμαστε σε τοπικ του οπ και μιλατε για μεθ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
277 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 08 Αυγ 2015, 13:32
Scarlet D.
πραγματικα ο oda μας κορυφωνει την αγωνια και μετα μας κανει να περιμενουμε 2 ολοκληρα τσαπτερς γιαα να δουμε τι εγινε με τον yonko poy μολις μας συστηθηκε...
278 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 08 Αυγ 2015, 13:33
Santouryuu
Η μεθ παντου υπαρχει... δεν ξερω βεβαια κανεναν αλλα ολοι κανουν... επισης μιλαμε στο σπαμ για ουαν πιςς και ετσι εξισορροπειται η κατασταση
279 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 08 Αυγ 2015, 14:15
Tcixlas
μπράβο σάντο στήριξε με χαχαχΑΧαχαχα
επίσης ο όντα πάντα θέλει να μας σπάει τα νεύρα με καθυστερήσεις...
επίσης ο όντα πάντα θέλει να μας σπάει τα νεύρα με καθυστερήσεις...
280 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 08 Αυγ 2015, 14:23
Scarlet D.
αααα καλα εισαι, νομιζει ότι μας στηνει ενταση αλλα το θεμα είναι ότι εδώ και 700 επισοδεια αυτό μας κανει...
281 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 08 Αυγ 2015, 14:30
Tcixlas
ναι ναι αυτός απλά μας στήνει κι όχι ένταση αλλά σε μια γωνιά λες και περιμένουμε ραντεβού που έχει αρ΄γησει μέρες
282 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 11 Αυγ 2015, 18:46
Santouryuu
τζορο βερσους φουτζι στο επομενο... μου το ειπε ο οντα στο σκαϊπ!
283 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 11 Αυγ 2015, 20:46
Aldark
Zoro VS Kaido στο 944.
284 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 11 Αυγ 2015, 20:53
Santouryuu
χ0α0χ0αχα0
ρε σεις... εχει οντως πολυ μεγαλη σημασια η μεταφραση... εβλεπα στο τιουμπ στιγμες ΟΡ και ειδα μαχη φουτζι-σαμπο και τοτε μονο καταλαβα τι εγινε... οτι η μαχη τους ηταν προφαση για να μην αναμιχθει ο φουτζι στο γουορ. επισης σας το'λεγα οτι θα κανει κινηση στο τελος, δε με πιστευατε!
ρε σεις... εχει οντως πολυ μεγαλη σημασια η μεταφραση... εβλεπα στο τιουμπ στιγμες ΟΡ και ειδα μαχη φουτζι-σαμπο και τοτε μονο καταλαβα τι εγινε... οτι η μαχη τους ηταν προφαση για να μην αναμιχθει ο φουτζι στο γουορ. επισης σας το'λεγα οτι θα κανει κινηση στο τελος, δε με πιστευατε!
285 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 11 Αυγ 2015, 20:56
Σκληρός Καριόλης
Ισχύει και εγώ το anime το κατάλαβα. Έτσι όπως τα μετάφραζαν στο μάνγκα δεν έβγαζαν νόημα οι κινήσεις του Φούτζι
286 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 11 Αυγ 2015, 21:02
Tcixlas
ρε τα μάνγκα μεταφράζονται πολύ σαπια και δεν ξέρω γιατί... δηλαδή σε βαθμο ελεεινό...
287 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 11 Αυγ 2015, 21:04
Santouryuu
εγω ουτως η αλλως ειμαι ανιμε φαν
288 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 11 Αυγ 2015, 22:30
The Red-Haired
Santouryuu έγραψε:εγω ουτως η αλλως ειμαι ανιμε φαν
Κι εγώ anime παρακολουθούσα, αλλά επειδή πήγαινε πολύ .. αργά ξεκίνησα το manga. Μόνο mangastream κρατάει ένα επίπεδο, τα άλλα κάνουν λίγο καλύτερη δουλειά από το google translator:-)
289 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 11 Αυγ 2015, 23:00
Tcixlas
ακριβώς αυτό αλλά και πάλι δεν είναι τέλεια... αν σκεφτείς ότι βλέποντας ακριβείς μεταφράσεις καταλαβαίνεις ένα 30% που δεν το είχες πιάσει ποτέ
290 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 11 Αυγ 2015, 23:08
Santouryuu
εγω βρηκα και ενα γερμανικο... συνηθως ειναι καλη η μεταφραση, οποτε διαβαζω απο κει
291 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 11 Αυγ 2015, 23:15
Tcixlas
κατάλαβα κωλόφαρδος που ξέρεις τόσο καλά γερμανικά άρα... εγώ ξέρω σε μέτριο επίπεδο
292 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 12 Αυγ 2015, 12:50
Aldark
Καλημέρα/Καλησπέρα παιδιά , τι θα λέγατε να κάνουμε κάθε εβδομάδα νέο θέμα για τα chapters σε ξεχωριστό sub section και να αφήσουμε το κυρίως για τη γενική συζήτηση (θεωρίες,συζήτηση για το πλήρωμα του λω , τις γκόμενες κτλπ :P)
293 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 12 Αυγ 2015, 12:51
Dr. Jimalicious
Ναι οκ από εμένα.
294 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 12 Αυγ 2015, 13:17
Aldark
Το νέο section είναι γεγονός. Τιμής ένεκεν το αφήνω ανοιχτό μέχρι το επόμενο τσάπτερ , όπου θα μεταφερθούμε εκεί
295 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 12 Αυγ 2015, 13:20
Tcixlas
δηλαδή η ιδέα του να μείνει κι αυτό και να μεταφέρεται το κάθε ευδομαδιαίο θρεντ εδώ μέσα σαν αρχειο δεν άρεσε καθόλου?
296 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 12 Αυγ 2015, 13:21
Dr. Jimalicious
Μα το κάθε ένα θα κλειδώνει και θα μένει ως αρχείο. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μείνει και αυτό.
297 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 12 Αυγ 2015, 13:26
Tcixlas
ρε αν μένει της κάθε εβδομάδας κλειδωμένο θα έιναι πόσες σελίδες στην κατηγορία με ευδομαδιαία... ενώ αν μπαίνει αμέσως μέσα στο latest chapter θα ξέρουμε όλα μαζεμένα που θα είναι και θα μπορούμε να ξανασχολιάζουμε κάτι παλιό κι εκεί... αυτό σκεφτομαι ρε
298 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 12 Αυγ 2015, 13:29
Aldark
το κάθε ένα , θα μένει ως αρχείο. Αν κλειδώνει και μεταφέρεται εδώ απλά , ένας νέος χρήστης δε μπορεί να μπει και να διαβάσει συζήτηση μόνο για το τσαπ πχ 793 ;)
Το παλιο τσαπ θα κλειδωνει , κι οταν μαζευτουν πολλα , θα κανω πχ κι αλλο σαμπ φορουμ με τα παλια τσαπς για να βλεπουμε και να μη γεμιζει σαβούρα! Πρακτικό κι εύκολο.
Επίσης θα υπάρχει η γενική συζήτηση περί manga εδώ (το άλλο θέμα ή και καινούριο για ένα clean start) για να μιλάμε για όοοολα τα τεκτενόμενα και όλα τα παλιά κεφάλαια!
win-win situation
Το παλιο τσαπ θα κλειδωνει , κι οταν μαζευτουν πολλα , θα κανω πχ κι αλλο σαμπ φορουμ με τα παλια τσαπς για να βλεπουμε και να μη γεμιζει σαβούρα! Πρακτικό κι εύκολο.
Επίσης θα υπάρχει η γενική συζήτηση περί manga εδώ (το άλλο θέμα ή και καινούριο για ένα clean start) για να μιλάμε για όοοολα τα τεκτενόμενα και όλα τα παλιά κεφάλαια!
win-win situation
299 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 12 Αυγ 2015, 13:34
Qaaz
Ενα section που καθαρα θα εχει μονο threads συζητησεων του καθε chapter ξεχωριστα πρωτα απ' ολα δεν θα περιεχει αχταρμα απο αλλα threads και καθε συζητηση θα γινεται ξεχωριστα στο καθε ενα.
Επισης αν ενα thread ειναι για ολα τα chapters θα μαζευτουν παρα πολλες σελιδες και καποιος θα βαριεται να τις κοιταξει ενω με λιγες σελιδες και γνωριζοντας περιπου τι θελει να δει και ποτε συζητηθηκε θα μπορει να το βρει ευκολα
Επισης αν ενα thread ειναι για ολα τα chapters θα μαζευτουν παρα πολλες σελιδες και καποιος θα βαριεται να τις κοιταξει ενω με λιγες σελιδες και γνωριζοντας περιπου τι θελει να δει και ποτε συζητηθηκε θα μπορει να το βρει ευκολα
300 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 12 Αυγ 2015, 13:36
Tcixlas
τι να πω ότι θέλετε ;)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης