Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 13]

Aldark

Aldark

ο κάβεντις δεν έχει ήδη πλήρωμα;

Santouryuu

Santouryuu

Περιζητητος ο μπελαμυς

Aldark

Aldark

from zero to hero...

Santouryuu

Santouryuu

Την αλλη βδομαδα μπρεϊκ...

Αρα θα αργησουμε να μαθουμε τον νεξτ νακαμα :(

Tcixlas

Tcixlas

ναι και στεναχωρήθηκε ο σαντος αχαχαχα σιγά μην μάθεις στο επόμενο τσαπ νιου νακαμα... έτσι όπως πάει τα καμώματα της ντρεσρόζα και οι τρύπες που άνοιξε τώρα με καίντο κτλπ θέλουν 2 μήνες ακόμα για να κλείσουν τουλάχιστον

Santouryuu

Santouryuu

Ρε χωρις πλακα τωρα... καπου ειχα γραψει οτι ο σιζαρ θα καταλαβει τι τροπας ειναι ο ντοφλα και θα συμμαχησει με στροχατς... πραγμα που δεν εγινε, ενω θα ειχε φαση... λετε ομως αντ'αυτου να ειναι νεξτ νακαμα;

Tcixlas

Tcixlas

για ποιόν φακινγκ λόγο?

Santouryuu

Santouryuu

Επιστημονας γαρ... θα τους φτιαχνει ατομικες βομβες...

Επισης το σαντ διαλυθηκε, το σμαϊλ ειναι στον πατο του ωκεανου... αρα ειναι ανεργος!

Tcixlas

Tcixlas

να τις κάνουν τι??? αφού ο κωλσκοπευτής του πληρώματος και ατομικές και πυρηνικές με το κφυσοκάλαμο θα τις ρίχνει... σκοπευτής να σου πετύχει του παν ρίξε με ότι σε βολεύει κι αφού δεν πήρε και παντόφλα να πετάει σαν ρακέτα είμασταν τυχεροί... άκου εκεί kabuto...

μετά απο ένα σύντομο ξεσπάθωμα για τον γιουσόπαρο(ετερναλ λοβ) θα σου πω ότι ο σίζαρ δεν μου κάνει κάθόλου στο πλήρωμα θα ήταν μια ηλίθια μεταγραφή εκτός απο την δύναμη του και το ότι είναι logia αλλά σκέψου τώρα να παλεύουν κια η δύναμη του να έιναι να εξαφανίζει τον αέρα απο όλους ή να πετάει απο δω κι απο κει εκρήξεις και να τους χτυπάει συνέχεια όλους.....

Santouryuu

Santouryuu

Γαματο!

Tcixlas

Tcixlas

εσύ πρέπει να τρολάρεις χαχαχαχα

Santouryuu

Santouryuu

Γιατι δεν θυμασαι την ναμι που δεν ηξερε να χρησιμοποιει το clima tact και ηλεκτροφορουσε σαντζι και τζορο; χαχαχαχαχα

Επικες εποχες... ετσι και ο σιζαρ, θα βαραει τις βομβες και θα ανατιναζει και καναν τσοπερ μαζι

Εμενα μου αρεσει ο σιζαρ...

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Για nakama δύσκολο γιατί τον μισεί ο Chopper. Αλλά μπορεί να τους πεί κάποια αδυναμία των smiles και να τους βοηθήσει απέναντι στον Kaido. Και η Big Mom συγκαταλέγεται στους εχθρούς του!!

Tcixlas

Tcixlas

για ally ίσως με δυσκολία να το δω αν τον κάνει νακαμα ο όντα θα μου σπάσει τα νεύρα αλήθεια

Hawkins

Hawkins

και εγω πιστευω με τα χιλια νεξτ νακαμα σεζαρ

Tcixlas

Tcixlas

γιατί ρε μαλάκες τόσο πολύ??? αλήθεια τώρα??? μην με ξενερώνετε

Aldark

Aldark

όπως είπα και στο άλλο θέμα , μου την έσπαγε ο Σαίζαρ , αλλά εκτός του ότι έχει το 3ο-4ο πιο έπικ γέλιο στο οπ , τελευταία είναι τίγκα καραγκιόζης , συν ότι δεν έχει πλέον ντοφλαμίνγκο να κρέμεται από τις μπάλες του :xD:

Tcixlas

Tcixlas

και γι αυτό αξίζει να γίνει νακαμα????? είπαμε ally ναι αλλά νακαμα δεν νομίζω ρε μην με χαλάτε

Scarlet D.

Scarlet D.

τσιχλα μην τους ακους!!!η monet θα γινει η νεα nakama ακους!!! η monet και μονο η monet!!! :P

http://www.onepiecegr.com/

Aldark

Aldark

εμείς σε χαλάμε; Αν θέλει να τον βάλει ο άλλος θα τον βάλει , δε θα βγει να ρωτήσει τον Τσίχλα "τι λες ρε μαν , να βάλουμε τον Σαίζαρ στην παρέα; Γουστάρεις ή να φέρω κανάν άλλον , να φέρω τον Κάιντο στο πλήρωμα; Είναι αρκετά τούμπανος για σένα;"

Tcixlas

Tcixlas

απλά όλοι έχουν έναν ρόλο ρε στο πλήρωμα... η μονετ θα είχε ρο΄λο... ο πετινός το ίδιο.... άντε κι ο κύρος δύσκολα... ο σίζαρ τι θα κάνει???? θα φτιάχνει τη χημεία του πληρώματος??? ο μπέλαμυ τον σάκο??? έχουν τον ουζοπ για σάκο του μποξ η μονετ θα ήταν αστρονόμος που χρειάζονται στάνταρ και ο μπαρτο θα ήταν defence οι άλλοι?

Scarlet D.

Scarlet D.

θα βουλιαξει το καραβι μονο και μονο που στεκετε σε αυτόν ρε δεν κανει!...νταξ είναι προφανες ότι ο επομενος nakama θα είναι ο kizaru!βαρεθηκε να είναι admiral λογικα

Tcixlas

Tcixlas

ρε μαλάκα έχω κάπου άδικο σε αυτό που σου λέω?

Scarlet D.

Scarlet D.

βασικα σε ένα σημειο ναι.Η robin μεχρι στιγμης τι κανει? τιποτα απλα αποκρυπτωγραφει τα poneglyphs  ΑΝ βρει κανενα .Και χωρις αυτή θα μπορουσε ο ray να τους πει την δικια του εκδοχή της ιστοριας ετσι κι αλλιως δεν εχουμε θεμα.Αυτο που θελω να πω είναι ότι δεν χρειαζεται να εχει καποιον τρανο σκοπο για να γινεις μελος των strawhatσ, ο σιζαρ μπορει ως χημικος να κανει πολλες εφευρέσεις τις οποιες μπορει να χρησιμοποιει το πληρωμα για upgrade ας πουμε σε επιπεδο βιολογιας, ένα δυναμωτικο ποτο ας πουμε.Εγω προσωπικα παντως δεν πιστευω ότι ο σιζαρ θα μπει

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Crimson Viper στις Παρ 07 Αυγ 2015, 02:06, 1 φορά

Aldark

Aldark

ο κύρος ως τι θα έμπαινε/μπει Θανάση; Fighter; (τώρα το σκέφτηκα κι εγώ , αν και τον έχω στις υποψηφιότητες).
Ο Μπαρτολομέο δεν μπαίνει προφανώς , αλλά γίνεται πρώτης τάξεως σύμμαχος ;)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 13]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης