και το δακρυ να τον πνίγει χαχαχα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
152 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Τετ 15 Ιουλ 2015, 21:09
Scarlet D.
την monet πως την βλεπεις για strawhat?IoannisMin έγραψε:χαχαχαχα ναι οντως luffy senpai!!!! :P :P
154 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Τετ 15 Ιουλ 2015, 21:22
IoannisMin
Δεν ξερω δεν εχω καλη αποψη για αυτην θα προτιμουσα τον caesar!!! ασε που γιατρο εχει το πληρωμα!!!Crimson Viper έγραψε:την monet πως την βλεπεις για strawhat?IoannisMin έγραψε:χαχαχαχα ναι οντως luffy senpai!!!! :P :P
156 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Τετ 15 Ιουλ 2015, 21:31
Tcixlas
αυτή δεν έιναι γιατρός έιναι astonomist χαχαχ κι επίσης είναι καλουλα ο σιζαρ είναι κακός... χαχαχα αρκετα δυνατή και logia και τονίζω είναι αστρονόμος για να πάνε διαστημα όπως λέγεται χρειάζονται έναν τέτοιο
157 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Τετ 15 Ιουλ 2015, 21:35
IoannisMin
ωραια εστω οτι ειναι astronomist εδω σε 700 επεισοδια δεν εχουν βρει το one piece ακομα και θελεις να πανε και στο διαστημα!!!! θα πεθανουμε και ακομα one piece θα εχει!! :P
158 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Τετ 15 Ιουλ 2015, 21:37
Tcixlas
είναι μπροστα τους άλλα 500 περίπου κι αν σκεφτείς ότι για να βρούνε το one piece θα πρέπει να πάνε και στο διαστημα ή σε νησιά πολύ ψηλα κτλπ θα χρειαστούν αστρόνομιστ και γρήγορα αν όχι τώρα στάνταρ μετά το wano
159 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Τετ 15 Ιουλ 2015, 21:38
Scarlet D.
ποποπποπο tcixla ας το σε εσκισε, σου εσπασε οτι ονειρα ειχες για την monet
160 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Τετ 15 Ιουλ 2015, 21:40
IoannisMin
μμμ σε θαλασσες και πελαγα με πλοιο πειρατικο ελεγε το τραγουδι στο alter!!! δεν θυμαμαι τιποτα για διαστημα :P
161 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Τετ 15 Ιουλ 2015, 21:41
Scarlet D.
εχει απενεργοποησει την αναπαραγωγη σε αλλους ιστοτοπους αλλα το θυμαμε το opening
162 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Τετ 15 Ιουλ 2015, 21:50
Tcixlas
ναι ρε εντάξει απλά προχωράει η ιστορία... άσε που το έλεγε ντρεικ χαχα εκει κολλάς?
163 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Τετ 15 Ιουλ 2015, 21:55
IoannisMin
χαχαχαχαχα οχι ρε ενταξει απλα λεω....παντως η μονετ ειναι useless σκεψου δεν χρειαστηκε να φτασει ουτε στον luffy ο ζορρο την εφαγε χωρις να θελω να υποτιμησω τον zoro :P
164 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Τετ 15 Ιουλ 2015, 21:57
Scarlet D.
μα η monet πηγε να τον αποτελειωσει τον luffy
165 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Τετ 15 Ιουλ 2015, 22:54
IoannisMin
Ναι εχεις δικιο μου διεφυγε αυτο....παντως θελω jimbei για να ελεγχει τις θαλασσες....υπαρχει αμοιβαιος σεβασμος και τον εχει βοηθησει ουκ ολιγες φορες!!
166 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Πεμ 16 Ιουλ 2015, 01:38
Hawkins
τσιχλα στο εχω ξανα πει φιλε ο εγωισμος σκοτωνει καλο κανει να μην εισαι απολυτος.
Αλλα πως γινετε να μπει η μονετ αφου ειναι νεκρη?
Αλλα πως γινετε να μπει η μονετ αφου ειναι νεκρη?
167 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Πεμ 16 Ιουλ 2015, 01:43
IoannisMin
Το ενδεχομενο να μην ειναι??? και να μπορεσε να την σκαπουλαρει με καποιο τροπο??
168 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Πεμ 16 Ιουλ 2015, 01:45
Hawkins
δεν γινετε να την σκαπουλαρε...ανατυναχθηκε ολλο το μερος ηταν ετοιμη να παιθανει και τα τελευταια της λογια εδειχναν φοβεροι αγαπη προς τον ντοφλαμινγκο
169 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Πεμ 16 Ιουλ 2015, 01:48
IoannisMin
Τοτε θα μπορουσε σε ενα παραλληλο συμπαν να υπαρχει αυτο το σεναριο....για την αποψη μου jimbe η Aokiji πως σου φαινεται?
170 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Πεμ 16 Ιουλ 2015, 01:50
Hawkins
κοιτα το καθε μελος εχει διαφορετικο αρχικο γραμμα στο ονομα του οποτε σε αυτο εισαι μεσα αλλα ο αοκιτζι εχει μπει στο πληρωμα του blackbeard οσο για τον τζινμπε πιστευω θα παιθανει και δεν θα μπει
171 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Πεμ 16 Ιουλ 2015, 02:23
Tcixlas
δεν έχει πεθάνει και αν ζει θα σε βάλω να χάσεις και δεύτερο στοίχημα πάλι χαχαχαχα επίσης δεν ανατινάχτηκε όλο το μέρος... και τρίτον αν γυρίσει εγώ την θέλω που κολλάτε εσείς ?? χαχαχα
172 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Πεμ 16 Ιουλ 2015, 02:27
Santouryuu
Φτιαχνει και χιονι... νεο φριεντ ζοουν για τσοπερ... μετα απο αυτο με ρομπιν
173 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Πεμ 16 Ιουλ 2015, 02:31
Tcixlas
έτσι μπράβο κι επίσης να μεγαλώνουν και οι χυλόπιτες στον σαντζούκο... να φωνάζει monet-chwan και να τρώει καρφί απο πάγο στο κουτελο
174 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Πεμ 16 Ιουλ 2015, 08:57
IoannisMin
χαχαχαχα ποτε πηγε ρε παιδια ο aokiji στους blackbeard και δεν το πηρα πρεφα...τεσπα η monet εχει πεθανει get over with it :P αλλα και παλι τι σου αρεσει απο αυτην δεν ειναι και καμια τρελλη γκομενα.
175 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Πεμ 16 Ιουλ 2015, 11:16
Tcixlas
δεν μου αρέσει σαν γκόμενα ρε... χαχααχ σαν χαρακτήρας είναι too good to be true είναι γαμάτη και συνεχίζω να επιμένω.. κι επίσης δεν έχει πεθάνει ρε δεν την έχει δείξει....ο όντα σε όσους ήθελε να τους σκοτώσει πραγματικά(και ήταν κομμάτια της ιστορίας) τους έδειχνε και να πεθαίνουν κι νεκρούς... και αυτή και ο βεργκο θα γυρίσουν και θα δείτε εδώ ο λούφυ επιβίωσε με τρύπα απο μαγμα στο στομάχι και ο jimbei το ίδιο
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης