:muaha: :muaha: :muaha:
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
227 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 17 Ιουλ 2015, 22:51
Santouryuu
- new member:
- πλησιαζει η ωρα του μπελαμυ λετε;
228 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Σαβ 18 Ιουλ 2015, 09:41
Tcixlas
αυτό φοβάμαι και αν μπει το παπάρι θα ξεράσω απο τα αυτιά
229 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Σαβ 18 Ιουλ 2015, 13:05
Aldark
Σας παρακαλώ να γράφετε σε spoiler tag μιας και είμαστε στο anime section
230 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Πεμ 24 Σεπ 2015, 02:07
23ReBoRn23
Crimson Viper έγραψε:ρε η nami ειχε μια απειλιτικη επιθεση την οποια ο oda εβγαλε, αν την ειχε κρατησει θα ηταν πιο op απ τον luffy, μιλαω για την κινηση happiness punch που χρησιμοποιησε η nami στην arabasta.Ηταν τοσο δυνατη επιθεση που εβγαλε knock out ολο το τοτε πληρωμα των strawhats
xaxa για αυτην μιλας;
παιδια δεν ξερω για εσας αλλα εγω πιστευω οτι στο πληρωμα θα μπουν αλλοι 2 συνολο 10 οπως ειχε πει ο λουφυ στο πρωτο τσαπτερ και πιστευω οτι τον 10 τον γνωριζουμε ηδη τζινμπει(τον ειχε καλεσει ο λουφυ ειχε αρνηθει,ειχε πει μετα στον νεπτουνε ο τζιμπει οτι θα δεχτει την προταση του λουφυ αφου κανονιζε τα σχεδια του με τηνν μπιγκ μομ) αρα αμα συναντησουμε την μπιγκ μομ σε 2-3 αρκ μετα την ντρεροσα μιας και κυνηγαγε και το μισο πληρωμα ηδη αυτο σημαινει οτι ο 9 νακαμα πρεπει να βρισκεται καπου κοντα πιθανοτατα στο ζοο αρκ ή στο γουανο
231 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 25 Σεπ 2015, 00:40
Scarlet D.
ενα ακριβως ιδιο ποστ εγραψα πριν πολλες σελιδες οταν πρωτομπηκα στο φορουμ :P.
καλα τα λες μονο μια μικρη λεπτομερεια!Ο Jinbey ποτε δεν αρνηθηκε τον luffy.Μπροστα στην μουρη του ειπε οτι εχει δουλειες και αμα τις τελειωσει θα μπει.Οποτε εγω δεν το βλεπω declined το status αλλα pending
καλα τα λες μονο μια μικρη λεπτομερεια!Ο Jinbey ποτε δεν αρνηθηκε τον luffy.Μπροστα στην μουρη του ειπε οτι εχει δουλειες και αμα τις τελειωσει θα μπει.Οποτε εγω δεν το βλεπω declined το status αλλα pending
232 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Κυρ 11 Οκτ 2015, 12:23
23ReBoRn23
ειναι αυτο που λεμε μια εικονα χιλιες λεξεις...αρα λογικα αν ειναι φορεσαντου αυτη η εικονα εχουμε τζινμπει στο 10 και τον 11 μετα αν και νομιζα οτι θα γινει το αντιστροφο
233 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Κυρ 11 Οκτ 2015, 12:44
Scarlet D.
το εχουμε πει πολλες φορες αυτο :P αλλα καλη προσπαθεια. Επεισης πολλοι λενε οτι ο jinbey θα φαει wipe απ την big mom και δεν θα μπει στο πληρωμα
234 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Κυρ 11 Οκτ 2015, 13:01
Deathracer2009
:inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
:mueh: :mueh: :mueh: :mueh:
:muaha: :muaha: :muaha: :muaha:
235 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Κυρ 11 Οκτ 2015, 16:11
Scarlet D.
α πριν ειχες βαλει μονο το φιλλετο και διεγρραψες το ποστ σου και αναρωτιομουν γιατι το διεγραψες XD.Εγω παντως πιστευω οτι ο jinbey ειναι πολυ σοβαρος για το πληρωμα...Σοβαρα.. εχουν ασπρησει τα μαλλια του και θελει ακομα να γινει πειρατης...Δεν καθεται λεω γω στην κοσμαρα του στον βυθο να τελειωνει
238 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Τετ 10 Φεβ 2016, 21:05
Kamikaze
Και εγώ θέλω αλλά δεν θα μπει για 1002 λόγους.
239 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Τετ 10 Φεβ 2016, 21:19
Tcixlas
ξερω γω έχει αρχίσει να χτυπάει λίγο,
- Σπόιλερ:
- τον είπε ο λουφυ με το νειμ του, βοήθησε με το ζου, είναι με σαντζι μππορεί να βοηθήσει στο ρεσκιου για να γλιτώσει
240 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Τετ 10 Φεβ 2016, 21:28
Kamikaze
Στοιχεία για να πεις ότι μπορεί να μπει υπάρχουν απλά το θέμα είναι πως δεν είναι αρκετά. Μιλάς σε άτομο που θέλει να τον δει ανάμεσά τους.
241 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Πεμ 11 Φεβ 2016, 10:01
Tcixlas
καλά μην ξεχνάς πως μπήκε και η ρομπιν, σε αυτό το αρκ μπορεί να αλλάξουν όλα
- Σπόιλερ:
- αν ο σιζαρ βοηθήσει στο να σώσουν τον σαντζι και να ξεφύγουν μπορεί να αλλάξει τελείως...
242 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Πεμ 11 Φεβ 2016, 14:13
Kamikaze
- Σπόιλερ:
- O Caesar είναι μαζί με το Sanji.
243 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Πεμ 11 Φεβ 2016, 14:33
Tcixlas
- Σπόιλερ:
- γι αυτο το λέω ρε επειδή είναι εκεί, αν κάπως βοηθήσει στο να ξεφύγουν μπορεί να αλλάξει η μπαρα
245 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Πεμ 11 Φεβ 2016, 15:41
Tcixlas
ε άρα νεξτ νακαμα ο σιρορορορορορ τον τραβάει το πλήρωμα να χουμε κι έναν λογκια
247 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 12 Φεβ 2016, 02:30
Aldark
Kι εγώ , αλλά πια αποκλείεται. Οπότε φέρτε τον Σαίζαρ ή κάποιο γκομενάκι..
248 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 12 Φεβ 2016, 02:33
NikosV20
Εεε τότε για γκομενα κι το κωβω τον Σεζάρ τον αποκλειστικά φουυυυλ
250 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 12 Φεβ 2016, 16:07
Kamikaze
Ο Caesar είναι ένας από αυτούς που θα μπουν λογικά. Απλά πρώτα πιστεύω Jinbe.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης