γιατι ο μπελαμυ προσπαθει!θα τον παορουν στο πλοιο τους(η τουλαχιστον οτι εχει μεινει απ την σωρό του) XD
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
52 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Τρι 23 Ιουν 2015, 23:39
Tcixlas
τι προσπαθεί ρε, ή μόνη προσπάθεια που έκανε ο συγκεκριμένος έιναι να φάει ξύλο μεχρι αηδίες και να γίνει η bitch του μινγκο... που είσαι ρε viper και εδώ δεν εκτιμάνε το χιούμορ μου και μου ρίξανε warn κλαψ κλαψ... (θα το χτυπάω μέχρι να βγεί το warn ή να φάω και μπαν γιατί δεν υπάρχει λόγος για το warn πραγματικά, κι αν υάρχει να μου το πούνε... όποιον ενόχλησε το χιούμορ μου δεν το κόβω για κανέναν λόγω αυτό δεν είναι δημοκρατία μέσα σε ένα φόρουμ που ζήτημα να κρατάμε 5 άτομα ενεργο και λέω ξανα ζήτημα 5... τέλος παρένθεσης και συνεχίζω)
απάντα ρε καθόλου γιατί μιλάω μόνος μου και δεν έχει φάση αντε σήμερα που έχω κενό και μεθαύριο τελειώνω εξεταστική και είμαι φρι τώρα
απάντα ρε καθόλου γιατί μιλάω μόνος μου και δεν έχει φάση αντε σήμερα που έχω κενό και μεθαύριο τελειώνω εξεταστική και είμαι φρι τώρα
53 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Τετ 24 Ιουν 2015, 00:35
Hawkins
κοιτα πρεπει να εισαι κουλ,εμενα οταν μου βαζαν γουαρν ελεγα να μου το χαμηλωσουνε για να ταιριαζει το χρωμα του με το αβαταρ μου
54 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Τετ 24 Ιουν 2015, 01:52
Scarlet D.
δες το απ την καλη πλευρα, τωρα εισαι παλι 100 :P
ερ χεμ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ
λοιπον ειναι προφανες οτι Ο ΜΠΕΛΑΜΥ θα ειναι ο νεος strawhat γιατι το πλοιο χρειαζεται εκτος των αλλων εναν ειδικο σακο του μποξ, ο μπελαμυ κανει καλη δουλεια σε αυτον τον τομεα
ερ χεμ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ
λοιπον ειναι προφανες οτι Ο ΜΠΕΛΑΜΥ θα ειναι ο νεος strawhat γιατι το πλοιο χρειαζεται εκτος των αλλων εναν ειδικο σακο του μποξ, ο μπελαμυ κανει καλη δουλεια σε αυτον τον τομεα
55 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Τετ 24 Ιουν 2015, 16:34
Tcixlas
και είμαι πάλι 50... ταιριάζει με το ψαθοκαπελάκι μου λες? χαχαχαχ
ναι νομίζω ότι σε αυτόν τον τομέα θα έκανε την καλύτερη δουλειά ε΄χεις δίκαιο τελικά χαχαχαχαχα
ναι νομίζω ότι σε αυτόν τον τομέα θα έκανε την καλύτερη δουλειά ε΄χεις δίκαιο τελικά χαχαχαχαχα
56 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Πεμ 25 Ιουν 2015, 22:25
Kishishi
Ελπίζω να μην είναι ο Bellamy o νέος mugiwara. Δίνει την εντύπωση του loser και δεν ταιριάζει κατά την γνώμη μου στο crew. H Viola θα παρά είναι βολική με το clairvoyance και θα τρελάνει τον Sanji.
Ψηφίζω Cavendish ή Kyros.
Ψηφίζω Cavendish ή Kyros.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kishishi στις Πεμ 25 Ιουν 2015, 23:36, 1 φορά
57 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Πεμ 25 Ιουν 2015, 23:13
Scarlet D.
Αππορυπτω Kyros: Ενας μαχητης του παλατιου γινεται παιχνιδι και χανει την γυναικα του, ετσι μενει με την κορη του για 10 χρονια η οποια νομιζει οτι ειναι μονο ενα παιχνιδι και δεν ξερει οτι καποτε ηταν ανθρωπος και ο πατερας της.Μετα απο 10 χρονια Ανακαλυπτει λοιπον οτι το παιχνιδι ειναι οντως ο πατερας της και σκαει στο κλαμα,ενω τωρα προσπαθει να την προστατει απο τον diamante.
Οποτε εχουμε και λεμε:Μαχητης του παλατιου του βασιλια, οικογενειαρχης που εχει μαλιστα μια κορη που μολις καταλαβε οτι ειναι ο πατερας του και ολη την dressrosa να στηριζεται σε αυτον και αυτος θα πει : Screw that, i am becoming a pirate.
Μετα για τον Cavendish:Μια διαταραγμενη προσωπικοτητα που οταν κοιματε γινεται τρομερος φονιας,ειναι captain δικου του πληρωματος και θελει ολη την φημη γι αυτον, και αυτον τον ανθρωπο τον εχεις να γινει nakama του luffy?
Οποτε εχουμε και λεμε:Μαχητης του παλατιου του βασιλια, οικογενειαρχης που εχει μαλιστα μια κορη που μολις καταλαβε οτι ειναι ο πατερας του και ολη την dressrosa να στηριζεται σε αυτον και αυτος θα πει : Screw that, i am becoming a pirate.
Μετα για τον Cavendish:Μια διαταραγμενη προσωπικοτητα που οταν κοιματε γινεται τρομερος φονιας,ειναι captain δικου του πληρωματος και θελει ολη την φημη γι αυτον, και αυτον τον ανθρωπο τον εχεις να γινει nakama του luffy?
58 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Πεμ 25 Ιουν 2015, 23:25
Dr. Jimalicious
Viola: Ε τρίτος πειρασμός για τον Σάντζι; Το παιδί κόντεψε να πάθει αιμορραγικό σοκ από ρινορραγία 2 αρκς πίσω
Kyros, Cavendish: Συμφωνώ με τον Scarlet
Διωχνω από τώρα Barto: Πολύ fanboy για SH
Rebecca: Βλέπε Viola + είναι ο λόγος που κάθεται ο Kyros πίσω.
Bellamy: Χαχαχαχαχαχαχαχα
Για να είμαι ειλικρινής δεν με έκανε κανένας τόση εντύπωση που να περιμένω να τον δω στο πλήρωμα.
Kyros, Cavendish: Συμφωνώ με τον Scarlet
Διωχνω από τώρα Barto: Πολύ fanboy για SH
Rebecca: Βλέπε Viola + είναι ο λόγος που κάθεται ο Kyros πίσω.
Bellamy: Χαχαχαχαχαχαχαχα
Για να είμαι ειλικρινής δεν με έκανε κανένας τόση εντύπωση που να περιμένω να τον δω στο πλήρωμα.
59 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Πεμ 25 Ιουν 2015, 23:31
Scarlet D.
Ενας ακομα λογος για να μην μπει η βιολα στο πλοιο ειναι επειδη ο sanji θα εχει ετοιμο γκομενακι.Αυτη τον αγαπει, αυτος την αγαπαει.Θα αφησει μονες τους την Nami-swan και Robin-swan δεν θα τις κυνηγαει οπως καποτε και θα τραβιεται με αυτη.Αμα γινει αυτος σιγουρα δεν θα ναι ο γκομενακιας Sanji που γνωρισαμε.
60 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Πεμ 25 Ιουν 2015, 23:33
Kishishi
O Cavendish, συμφωνώ ότι όντως έχει το δικό του crew, αλλά μ αρέσει το power του, είναι από τους πιο δυνατούς του arc και μ' αρέσει η κόντρα με τον luffy (θυμίζει sanji/zoro).
Ο Kyros πολύ πιο χλωμό, αλλά μ αρέσει το raw power του. Manga spoil:
Εν ολίγεις, μπορεί να μην έχουν potential για το crew λόγω ιστορίας αλλά κολλάνε πιο πολύ από Bellamy (loser, μούφα φρούτο, βαρετός) από θέμα δυνατότητων και χαρακτήρα. Καλύτερα Viola.
Ο Kyros πολύ πιο χλωμό, αλλά μ αρέσει το raw power του. Manga spoil:
- Σπόιλερ:
- χωρίς φρούτο και χάκι καθάρισε τον diamante παίρνοντας την θέση του Sanji (που λείπει) να νικήσει έναν executive.
Εν ολίγεις, μπορεί να μην έχουν potential για το crew λόγω ιστορίας αλλά κολλάνε πιο πολύ από Bellamy (loser, μούφα φρούτο, βαρετός) από θέμα δυνατότητων και χαρακτήρα. Καλύτερα Viola.
61 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Πεμ 25 Ιουν 2015, 23:37
Scarlet D.
σαν δυναμεις εχεις δικιο αλλα ψιλοξενερωσα που του λειπει ενα ποδι (προσωπικη γνωμη). Btw να κολλησω σε μια προταση σου, κατα την γνωμη μου το φρουτο του bellamy ειναι παρα πολυ ωραια, επειδη αυτος ειναι εντελως ηλιθιος και δεν ξερει να το χρησιμοποιει ειναι δικο του προβλημα.Φαντασου τον luffy να εχει το bane bane no mi και τον bellamy να εχει το gomu gomu no mi. Θα ελεγες το ιδιο ας πουμε?
62 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 26 Ιουν 2015, 00:38
Santouryuu
Viola... ειναι η βασιλισσα (οταν πεθανει ο ρικου)... δεν φευγει
Kyros... κουτσος, αγαπαει ντρεσροσα και ειναι πιστος.στην βασιλικη οικογενεια... δεν φευγει
Rebecca... αδυναμη, θα κατσει με τον πατερα της, παραειναι απειρη...δεν φευγει...
Cavendish... σιχαινεται λουφι, αποκλειεται να τον δεχτει σαν καπταιν
Barto... εχει κρου και οπως σωστα ειπατε παραειναι φαν μποϋ, οπως ο αλνταρκ με οντα, και παττυ με γκεϋ γερμανους στρατιωτες, οπως εγω με τζορο... κουραστικο :Ρ
Law... απλα δεν λεει... εχει κρου και τωρα που ηττηθηκε ο φλαμινγκο, παιζει και να σταματησει το πειρατιλικι...
Βellamy... αυτος με τις μεγαλυτερες πιθανοτητες, χωρις alliance, μεγαλος σεβασμος απεναντι σε λουφι...που ειναι και λιγο αμοιβαιος ασχετα με το τι λετε... αλλα συμφωνω οτι δεν ταιριαζει, ως χαρακτηρας, ως μεγεθος... τον κοβω για μπαρτο μερια
Jinbe... δεν μου κολλαει... εξ αλλου του εγινε προταση, αρνηθηκε... και το πλοιο σαλπαρε γι'αυτον... οι αλλοι εχουν περασει πολλα μαζι, δεθηκαν... τωρα να μπει ετσι ξεκαρφωτα τωρα προς το τελος δεν λεει... και γενικα, εκανε τον κυκλο του, ειχε τους φιλους του, τις περιπετειες του, πιο πολυ για συνταξη τον κοβω πως να το κανουμε...
Kyros... κουτσος, αγαπαει ντρεσροσα και ειναι πιστος.στην βασιλικη οικογενεια... δεν φευγει
Rebecca... αδυναμη, θα κατσει με τον πατερα της, παραειναι απειρη...δεν φευγει...
Cavendish... σιχαινεται λουφι, αποκλειεται να τον δεχτει σαν καπταιν
Barto... εχει κρου και οπως σωστα ειπατε παραειναι φαν μποϋ, οπως ο αλνταρκ με οντα, και παττυ με γκεϋ γερμανους στρατιωτες, οπως εγω με τζορο... κουραστικο :Ρ
Law... απλα δεν λεει... εχει κρου και τωρα που ηττηθηκε ο φλαμινγκο, παιζει και να σταματησει το πειρατιλικι...
Βellamy... αυτος με τις μεγαλυτερες πιθανοτητες, χωρις alliance, μεγαλος σεβασμος απεναντι σε λουφι...που ειναι και λιγο αμοιβαιος ασχετα με το τι λετε... αλλα συμφωνω οτι δεν ταιριαζει, ως χαρακτηρας, ως μεγεθος... τον κοβω για μπαρτο μερια
Jinbe... δεν μου κολλαει... εξ αλλου του εγινε προταση, αρνηθηκε... και το πλοιο σαλπαρε γι'αυτον... οι αλλοι εχουν περασει πολλα μαζι, δεθηκαν... τωρα να μπει ετσι ξεκαρφωτα τωρα προς το τελος δεν λεει... και γενικα, εκανε τον κυκλο του, ειχε τους φιλους του, τις περιπετειες του, πιο πολυ για συνταξη τον κοβω πως να το κανουμε...
63 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 26 Ιουν 2015, 00:51
Tcixlas
μονετ ξεκάθαρα με όλα τα άλλα συμφωνώ... op devilfruit αστρονόμος επίσης απο ότι φαίνεται logia δεν υπάρχει άλλος στο κρου, όπως φαίνεται είχε πει ο όντα για είσοδο πρωην εχθρού, έχει αναπτυχθεί ένα στόρι με ζόρο κτλπ που δεν την έκοψε με χάκι επίσης alabasta ρομπιν αρχαιολόγος υψηλά ιστάμενο θυληκό μέλος στη baroque works αντίστοιχα μονετ αστρονόμος υψηλα ιστάμενο μέλος του dofla family μου κάνει ακόμα πιο πολύ όσο το σκέφτομαι
64 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 26 Ιουν 2015, 00:56
Santouryuu
Α ναι, την ξεχασα αυτην... αλλα δεν ξερω... τοτε που ειχε εμφανιστει η περονα, ελεγα πως θα ειναι η επομενη, αλλα διαψευστηκα.... ιδιο περιπου στορυ με μονετ... ισως να την ξαναεμφανισει, αλλα δεν πιστευω να μπει
65 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 26 Ιουν 2015, 00:59
Tcixlas
τι να σου πω ρε εσσιέν πραγματικά η μόνη που μου ταιριάζει αλλιώς δνε θέλω κανέναν
66 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 26 Ιουν 2015, 01:29
Santouryuu
Σκεψου ομως... με ποιον απο ΒΒ κροθ α τα βαλει η μονετ;
67 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 26 Ιουν 2015, 01:48
Scarlet D.
παιδια αν το πατε ετσι κανεις δεν θα μπει στο πληρωμα μεχρι να βρει ο luffy το one piece, γι αυτο αλλωστε θα παρουν τον μπελαμυ, δεν θα χει με ποιον να παιξει ξυλο και θα βαραει τον εαυτο του...βολικοτατο
69 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 26 Ιουν 2015, 12:16
Tcixlas
ρε παιδιά πιστέυετε ότι το πλήρωμα του bb είναι έτοιμο? δεν είναι κλειστό ακόμα όπως δεν είναι και του λούφυ... λαμπουν συμφωνώ αλλά θα μπει πολύ αργότερα ίσως...
70 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 26 Ιουν 2015, 12:41
Santouryuu
Ψιλο κλειστο ειναι... γτ αν μπει κι αλλος, θα θελουμε δυο(!) νεους στροχατς
71 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 26 Ιουν 2015, 12:48
Tcixlas
να σου πω κάτι απο ότι έχουμε δει όλα τα πληρώματα έχουν το βασικό πλήρωμα που αποτελείται απο καμια 10αριά μίνιμουμ και μετά πετάει κομπαρσους...το πλήρωματου λόυφυ ακόμα είναι ακόμα 8 και ο λούφυ θέλει σταντέ άλλους 2 όπως και ο bb
72 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 26 Ιουν 2015, 14:09
Scarlet D.
το one piece ειναι περιπου 60% ολοκληρωμενο τωρα, ο οντα εχει ακομα 40% να μας δειξει, πιστευετε οτι μεσα σε αυτο το 40% δεν θα βρουν και οι δυο πλευρες εστω δυο καινουργιους nakama?
73 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 26 Ιουν 2015, 14:18
Tcixlas
αυτός ακριβώς νομίζω ρε οπότε μην προσπαθείτε να συνδέσετε αντιπάλους ακόμα για να βρε΄τε νακαμα... εγώ αυτό που σου λέω είναι ότι η μονετ είναι η ρόμπιν ουσιαστικά της dressrosa arc και με λίγα λόγια έχει ένα πολύ καλό φρούτο και θα είναι η πρώτη Logia στο πλήρωμα πολύ σημαντικό για μένα
74 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 26 Ιουν 2015, 14:29
Scarlet D.
δες το με μια αλλη εκδοχη, αν μπει στο πληρωμα του blackbeard και γινει αντιζηλος της robin?
75 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 26 Ιουν 2015, 14:33
Tcixlas
δεν πρόκειται να ξανα γίνει εχθρός των στροχατς ρε δεν το βλέπω να την γυρνάει έτσι
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης