Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Νέο μέλος στους Straw Hats

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 11]

76Νέο μέλος στους Straw Hats - Σελίδα 4 Empty Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 26 Ιουν 2015, 21:02

Kishishi

Kishishi

Scarlet έγραψε:σαν δυναμεις εχεις δικιο αλλα ψιλοξενερωσα που του λειπει ενα ποδι (προσωπικη γνωμη). Btw να κολλησω σε μια προταση σου, κατα την γνωμη μου το φρουτο του bellamy ειναι παρα πολυ ωραια, επειδη αυτος ειναι εντελως ηλιθιος και δεν ξερει να το χρησιμοποιει  ειναι δικο του προβλημα.Φαντασου τον luffy να εχει το bane bane no mi και τον bellamy να εχει το gomu gomu no mi. Θα ελεγες το ιδιο ας πουμε?

Βασικά τη δύναμη του φρούτου του μπορεί να την αντιγράψει άνετα ο luffy με την ελαστικότητα του και να γίνει ελατήριο ο ίδιος. Γι αυτό και το φρούτο και ο χαρακτήρας γενικά fail για μένα.

H monet ρε παιδιά δεν είναι νεκρή, ή κάτι δεν έχω καταλάβει καλά? Ίσως στην τελική να κρατήσουν τον Caesar εφόσον τον κουβαλάνε τόσο καιρό μαζί τους :P

77Νέο μέλος στους Straw Hats - Σελίδα 4 Empty Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 26 Ιουν 2015, 21:12

Tcixlas

Tcixlas

η μονετ φ'ανηκε νεκρή όπως φάνηκε και ο σαμπο νεκρός όπως φάνηκαν τόσα πράγματα που άλλαξαν μετά... έδιξε απλά το σίζαρ να πάει να καρφώσει την καρδιά της και να μην την καρφώνει σχεδόν καθόλου και ο ζόρο δεν της είχε κάνει τίποτα απλά την είχε τρομάξει και την έκοψε λίγο η τασιγκι... οπότε νεκρή τόσο εύκολα δεν νομίζω να είναι ρε παιδί μου γιατί ήταν πολύ δυνατή γενικά... η έκρηξη που έδειξε ήταν παραπλανητική και επειδή πραγματικά χρειάονται αστρονόμο και φαίνεται για διαβασταερη μέχρι τώρα κα ιστα βιβλία της ήταν βιβλίο αστρονομίας.... επίσης ακούγεται ότι ο επόμενος νακαμα θα είναι πρωην εχθρός εμένα μου ταιριάζει γιατί δημιουργήθηκε και το στόρι με τον ζόρο που δεν την έκοψε.. ήταν και καλή με τα παιδιά, μοιάζει και ο ρόλος της με τον ρόλο της ρομπιν στην αραμπαστα που γίνεται η σύγκριση με dresrossa οπότε τι να πω... μου κάνει πολύ

78Νέο μέλος στους Straw Hats - Σελίδα 4 Empty Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 26 Ιουν 2015, 21:25

Scarlet D.

Scarlet D.

tcixlas έγραψε:η μονετ
μααα κολλημα :p θελω να βαλουμε στοιχημα εμεις οι δυο εγω θα πω οτι δεν θα μπει κανεις κι εσυ λεγε monet :xD:
ο jinbey παντως αφου ειπε οτι θα μπει, θα μπει ( αν και δεν τον γουσταρω σαν χαρακτηρα στο πληρωμα)

http://www.onepiecegr.com/

79Νέο μέλος στους Straw Hats - Σελίδα 4 Empty Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 26 Ιουν 2015, 21:38

Tcixlas

Tcixlas

ώωωωπα εσύ έλεγες μπέλαμι.... χαχαχα το κανείς είναι η εναλλακτική μου αν δεν πάρουν μονετ... εγώ αν ψάξεις τα ποστ μου μαζί με τον εσσιεν λέγαμε ότι δεν θέλουμε κανέναν αλλά λέω ότι η μονετ είναι η ρόμπιν τη ντρεσόζα και ότι είναι πιθανό αυτό.... εκεί πάμε και στοιχημα χαχαχα αν μπει η μονετ warn σε μένα ξανα στο 50 αν μπει ο μπελαμις warn εσύ χαχαχ τι λέτε αντμινς σύμφωνοι??? :p

80Νέο μέλος στους Straw Hats - Σελίδα 4 Empty Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 26 Ιουν 2015, 21:38

Kishishi

Kishishi

Στο anime πάντως μια χαρά της καρφώνει την καρδιά και η όλη δραματοποίηση (περισσότερο και απ' το θάνατο του Ace) δείχνει ότι πεθαίνει. Τώρα τι να πω με αυτή τη λογική μπορεί και ο Ace να αναστηθεί. Πιστεύω πάντως ότι Monet και Vergo είναι (και πρέπει να παραμείνουν) νεκροί.

81Νέο μέλος στους Straw Hats - Σελίδα 4 Empty Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 26 Ιουν 2015, 21:42

Tcixlas

Tcixlas

ο vergo καταρχήν δεν έχουμε κανένα στοιχείο ότι είναι νεκρός έτσι... ξέρουμε πολύ καλά ότι ο λο κόβει τα πάντα σε ένα δωμάτιο και μπορεί να τα κρατήσει χωριστά και ο άλλος να είναι ζωντανός... δες κινιεμον... απλά έδιξε λοιπόν κομμάτια του ξεχωριστά... δεν νομίζω να τον σκότωσε πάντως... τι να σου πω δεν ξέρω... δεν είμαι και τόσο υπερ των θανάτων ρε παιδί μου... ο ace πέθανε ξεκάθαρα δεν τον έσωζε τίποτα....

82Νέο μέλος στους Straw Hats - Σελίδα 4 Empty Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 26 Ιουν 2015, 22:18

Kishishi

Kishishi

Αυτή την εντύπωση έχω εφόσον ακολουθεί έκρηξη (που να κουνηθεί αφού είναι κομμάτια :P). Επίσης, η δραματοποίηση και με τους 2, που τους χαιρετά ο Doffy σε φάση "καλή δουλειά, ευχαριστώ... αντίο", δίνει την εντύπωση ότι όντως πεθαίνουν και δεν θα τους ξαναδούμε. Στο one piece wiki επίσης τους έχει και τους 2 deceased, αν και δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι.

Ψηφίζω Caesar, αφού τον κρατάνε, δεν έχει που να πάει, η δουλειά με τον Doffy χάλασε, πρώην villain, τον θέλει η Moma, o Kaido, oi Marine. Άρα έστω και προσωρινά θα τον κρατήσουν για το impact. Αν και λόγω evil πολύ δύσκολο για nakama, δεν μου πολύ αρέσει και δεν ταιριάζει. Αλλά Oda είναι αυτός...

Αν και συμφωνώ με τα περισσότερα από όσα είπατε για τον Kyros, θα ήταν ο αγαπημένος μου new nakama. Μου θυμίζει Guts (Berserk),
Σπόιλερ:
και είναι φτιαγμένος για να παλεύει, όχι να ζήσει την υπόλοιπη ζωη του σε μία ειρηνική Dezrossa με την κόρη του, που ξέρει πια να πολεμάει και έχει και τη θεία και τον παππού της. Φανταστείτε δηλαδή να φάει κανα φρούτο και να μάθει χάκι. Τέλος, άσχετο αλλα έχει και ελληνικό όνομα "Κύρος".

83Νέο μέλος στους Straw Hats - Σελίδα 4 Empty Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 26 Ιουν 2015, 22:24

Tcixlas

Tcixlas

συμφώνω για τον κύρο αλλά είναι αυτός ο ρομαντισμός του one piece, well όσος έχει απομείνει που δεν θα τον αφήσει να μπει για να μείνει με την κόρη του... επίσης σου ξαναλέω είδαμε να κλαίνε τον σάμπο με μαύρο δάκρυ, που όταν τον εμφάνισε, όλοι λέγαμε, γιατί σκότωσε το σάμπο κι αποκλείεται να τον εμφάνισει, απλά για να τον σκοτώσει, δεν θυμίζει όντα αυτό... το ίδιο πιστεύω κι εδώ σε αυτούς....

84Νέο μέλος στους Straw Hats - Σελίδα 4 Empty Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 26 Ιουν 2015, 22:36

Kishishi

Kishishi

Πάντως η πιο dominant θεωρία είναι Jimbei για 10th member of the crew:

O Oda δίνει το hint σε αυτό το εξώφυλλο (μπλούζα του παιδιού κάτω δεξιά).
http://mangafox.me/manga/one_piece/v77/c765/1.html

85Νέο μέλος στους Straw Hats - Σελίδα 4 Empty Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Παρ 26 Ιουν 2015, 22:50

Tcixlas

Tcixlas

too good to be true αλλα με οντα δεν ξες ποτε

86Νέο μέλος στους Straw Hats - Σελίδα 4 Empty Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Σαβ 27 Ιουν 2015, 18:03

BlackLeg

BlackLeg

Monet και τα μυαλα στα καγκελα

87Νέο μέλος στους Straw Hats - Σελίδα 4 Empty Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Σαβ 27 Ιουν 2015, 18:05

Tcixlas

Tcixlas

έτσι μπράβο that's my boy.... αχαχαχαχα επιτέλους ένας που να θέλει κι αυτός τη μονετ

88Νέο μέλος στους Straw Hats - Σελίδα 4 Empty Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Σαβ 27 Ιουν 2015, 21:19

Scarlet D.

Scarlet D.

μονο ο μπελαμι γινεται strawhat, ολοι οι strawhat εχουν σχεση με το ξυλο, οι υπολοιποι δινουν πολυ ξυλο αυτος τρωει πολυ ξυλο! αληθεια τωρα που το σκεφτομαι τοσα εχει φαει κι ακομα να πεθανει, μηπως ειναι το τανκ της υποθεσης? XD

89Νέο μέλος στους Straw Hats - Σελίδα 4 Empty Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Σαβ 27 Ιουν 2015, 21:50

Tcixlas

Tcixlas

ο μπέλαμι είναι άχρηστος στο πλήρωμα αυτό δνε καταλαβαίνεις... όλοι όσοι έχουν μπει μέχρι τώρα έχουν έναν ρόλο... ακόμα κι ο τζιμπει είναι ο ψαρανθρωπος που κάθε πλοίο θέλει... σακί για ξύλο δεν θέλουν πουθενά... ενώ αστρονόμο θέλουν αφού όπως είδαμε υπάρχει διαστημα που έχει πάει ο ενέλ και φημολογείται ότι το ραφτελ είναι στο διαστημα... και ειδικά η σανυ που είναι φτιαγμένη να πετάει θα πάει κάποια μέρα άρα θέλουν άνετα αστρονόμο... μονετ ρε δεχτείτε το... ξέρει ο μαυροπόδαρος απο πάνω

90Νέο μέλος στους Straw Hats - Σελίδα 4 Empty Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Σαβ 27 Ιουν 2015, 23:33

Scarlet D.

Scarlet D.

δεν θελω σακη για μποξ?εισαι καλα? ολα τα πληρωματα πρεπει να χουν σακη για box :haha: τελος παντων, εχουμε παντως καταληξει οτι ΚΑΝΕΝΑΣ απο την dressrosa δεν θα μπει, οκ αυτο? xD

91Νέο μέλος στους Straw Hats - Σελίδα 4 Empty Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Σαβ 27 Ιουν 2015, 23:37

Tcixlas

Tcixlas

ναι εντάξει απο τους παρόντες τώρα δεν το βλέπω... απο το αρκ ολόκληρό κάποιος θα μπει απλά δεν ξέρ πότε χαχαχα

92Νέο μέλος στους Straw Hats - Σελίδα 4 Empty Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Κυρ 28 Ιουν 2015, 00:47

Scarlet D.

Scarlet D.

ρε συς τωρα μου ρθε, λετε κανας sabo να μπει στο πληρωμα?να μου πειτε ειναι στο revolutionary ναι, αλλα και η robin ηταν, μπορει απλα να παρει αδεια απο τον αρχηγο της οργανωσης να παει μαζι με τον luffy και να τον προσεχει, μια που ειναι πατερας του αλλα να μου πεις, ειναι πολυ op για το πληρωμα

93Νέο μέλος στους Straw Hats - Σελίδα 4 Empty Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Κυρ 28 Ιουν 2015, 00:54

uchiha1991

uchiha1991

αν ο νεος strawhat ειναι απο τους χαρακτηρες που εχουμε δει μεχρι τωρα πιστευω αυτος θα ειναι ο jinbei.υπαρχει και η προσκληση που του εκανε ο λουφυ.ολοι οι υπολοιποι ειναι πολυ αδιαφοροι για να μπουνε στο πληρωμα.Αν και ο jinbei μου φαινεται πολυ σημαντικος χαρακτηρας για να μπει στο πληρωμα και θα ηθελα να μην παει στους strawhats.περισσοτερο μπορω να τον φανταστω σαν εναν ally σαυτα που θα γινουν αργοτερα.αλλα απο το να πανε στο πληρωμα ατομα σαν τη μονετ μπελαμυ κτλ χιλιες φορες ο τζινμπε.παντως εγω θα προτιμουσα να μην μπει κανεις αλλος στο πληρωμα.ηδη ειναι αρκετα τα ατομα..η ιστορια εχει προχωρησει αρκετα και αν μπει καποιος αλλος στη συνεχεια πιο πολυ σαν βαρος και αχρηστος θα μου φαινεται..οπως ο brook ενα πραγμα που απορω γιατι υπαρχει.οσο περναει ο καιρος ολο και πιο δυσκολα μπορει να βγει ενας χαρακτηρας που να σε ''κερδισει'' και να σε κανει να δεθεις μαζι του ωστε να θες να τον δεις στο πληρωμα ..και αν μπει καποιος στο crew αργοτερα θα εχει χασει απειρες σημαντικες στιγμες που εχουν ζησει oi strawhats.και αυτο θα με χαλαει.οποτε αν ειναι να μπει καποιος (που δε θελω)ας ειναι τουλαχιστον ο τζινμπε που τον ξερουμε,εχει καποιο ενδιαφερον και εχει ζησει σημαντικες στιγμες με το λουφυ.

94Νέο μέλος στους Straw Hats - Σελίδα 4 Empty Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Κυρ 28 Ιουν 2015, 01:01

Scarlet D.

Scarlet D.

uchiha1991 έγραψε: ατομα σαν τη μονετ κτλ χιλιες φορες ο τζινμπε..
παρ'τα tcixla :haha:

Ο jinbey ειναι ο μονος σιγουρος, ειπε οτι θα μπει στο πληρωμα οταν τελειωσει καποιες δουλειες, και τις δουλειες αυτες βλεπουμε στο manga οτι τις κανει σιγα σιγα, μονο κανας ξαφνικος θανατος θα τον κανει να μην μπει, λοιπον, οσο για τον brook διαφωνω, πειρατες χωρις πειρατικη μουσικη δεν παει, ο brook ειναι το piratebay των strawhats και εχει την πλακα του, δεν θα τον ελεγα σε καμια περιπτωση ελειπεις.

95Νέο μέλος στους Straw Hats - Σελίδα 4 Empty Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Κυρ 28 Ιουν 2015, 01:25

uchiha1991

uchiha1991

ε καλα σιγα ποσο θα μας ελειπε ο brook αν δεν υπηρχε στην ιστορια.εγω ουτε που θα παρατηρουσα οτι χρειαζεται στο πληρωμα ενας μουσικος.και στους main χαρακτηρες των αλλων πληρωματων δεν θυμαμαι να εχω δει κανα μουσικο.δεν λεω οτι δεν μαρεσει σαν χαρακτηρας ο μπρουκ..πλακα εχει..αλλα μου φαινεται οτι ειναι σε δευτερη μοιρα απο το υπολοιπο crew.ισως θα μπορουσε ο οντα να τον κανει να φαινεται λιγο πιο σημαντικος στην ιστορια.ολοι οι υπολοιποι εχουν ενα σημαντικο impact στην ιστορια και εχουν ενα σημαντικο ρολο.
Νταξει για τους πρωτους 5 δεν χρειαζεται να πω και πολλα επιχειρηματα.Στην ουσια αυτο ηταν το αρχικο και βασικο crew.Μετα ειναι ο τσοπερ που σαν γιατρος ειναι απαραιτητος,η ρομπιν που με τα poneglyph θα εχει πολυ σημαντικο ρολο στην ιστορια του οne piece ,o franky που ειναι ο μηχανικος του πλοιου ,εφτιαξε το πλοιο και ηταν και μαθητης αυτου που εφτιαξε το πλοιο στον ροτζερ,οποτε εχει μια αξια αυτο,και απο την αλλη εχω τον brook που αν θυμαμαι καλα δεν σχετιζεται με κανεναν main χαρακτηρα του οne piece,και το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να ξαναδει τη φαλαινα που στην αρχη εγω νομιζα οτι η λαμπουν ειναι φιλλερ χαρακτηρας.δεν εχει να προσφερει κατι στην ιστορια για μενα μεχρι τωρα ο brook, εκτος αν το αλλαξει στο μελλον ο οντα αυτο.θα τον προτιμουσα σαν εναν απλο ally που ετυχε να βοηθησει τους strawhat στο θριλερ μπαρκ και τιποτα παραπανω.

96Νέο μέλος στους Straw Hats - Σελίδα 4 Empty Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Κυρ 28 Ιουν 2015, 03:39

Tcixlas

Tcixlas

σκαρλετάκο θα δεις μονετ και θα τρίβεις τα μάτια σου και θα λες να ο τσίχλας είχε δίκιο μου τα έλεγε και δεν τον άκουσα.... ρε μονετ ρε logia αστρονομος haki και αρκετά δυνατή κιόλας κι όπως η ρόμπιν έχει και dark side αλλά καταβάθως είναι καλή... μονετ και τα μυαλά στα κάγκελα δεν διαφωνώ με τζίμπε αλλά μπορεί να αργήσει λίγο κι αν είναι να μπει κάποιος θα μπει τώρα για να τους μάθει μέχρι το τέλος

97Νέο μέλος στους Straw Hats - Σελίδα 4 Empty Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Κυρ 28 Ιουν 2015, 13:42

Scarlet D.

Scarlet D.

καλα, πλακα πλακα η nami ως navigator δεν θα πρεπε να ξερει και αστρονομια? 2 χρονια στο timeskip τι σκατα μαθαινε :P

98Νέο μέλος στους Straw Hats - Σελίδα 4 Empty Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Κυρ 28 Ιουν 2015, 13:53

Tcixlas

Tcixlas

σιγά μην έμαθε αστρονομία εδώ δεν έμαθε να ντύνεται χαχαχαχαχα δεν σε έχω πεισει για την μονετ ακόμα?

99Νέο μέλος στους Straw Hats - Σελίδα 4 Empty Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Κυρ 28 Ιουν 2015, 15:28

Scarlet D.

Scarlet D.

ποτεεεεεε εγω την θεωρω νεκρη, τι κι αν ειναι logia ο shirorororo της εκοψε την καρδια, δεν ηταν καν ετοιμη γι αυτο :P υπαρχουν πολλοι λογοι για να πω οτι η monet δεν θα μπει στο πληρωμα Xd

100Νέο μέλος στους Straw Hats - Σελίδα 4 Empty Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Κυρ 28 Ιουν 2015, 15:44

Tcixlas

Tcixlas

περιμένω αιτιολογημένα το γιατί όχι για να το δεχτώ.. το δεν μου αρέσει ή θέλω αλλον δεν μου κ΄νει χαχαχαχαχαχα εγώ σου έδωσα λόγους ουσιαστικούς και επιχειρήματα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 11]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης