οχι σοβαρα στο λεω καμία απολύτως περίπτωση ακουυ εκει....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
128 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Δευ 13 Ιουλ 2015, 00:03
Santouryuu
Πιστευω οι πιθανοτητες ειναι φιφτυ-φιφτυ
129 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Δευ 13 Ιουλ 2015, 00:44
Hawkins
καλο κα κανει να μην εισαι απολυτος σε κατιtcixlas έγραψε:δεν υπάρχει περίπτωση σαντο αλήθεια χαχα
130 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Δευ 13 Ιουλ 2015, 01:40
Santouryuu
Καλα σου λεει... πριν κανα μηνα πιστευες οτι ο παγωτατζης θα ηταν με ξεδοντιαρη;
131 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Δευ 13 Ιουλ 2015, 09:46
Tcixlas
ποιός είναι ο παγωτατζής???? και με ποιόν πιστευα ότι θα είναι??? χαχα
επίσης λέγεται τρολ δεν είμαι απόλυτως χοκ απλά ο σάντο το πιάνει κι εσύ το συνεχίζεις χααχαχα
επίσης λέγεται τρολ δεν είμαι απόλυτως χοκ απλά ο σάντο το πιάνει κι εσύ το συνεχίζεις χααχαχα
132 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Δευ 13 Ιουλ 2015, 17:42
Patty D.Luffy
Ελα ρε δεν ξερεις τον Παγωτατζή??
133 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Δευ 13 Ιουλ 2015, 18:41
Hawkins
παγωτατζη ειχε βγαλει ενα μελλος παλια τον αοκιτζι (dimis) super rookie ηταν αλλα τον μπαναρε ο ελιντορ και δεν ξαναμπηκε
134 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Δευ 13 Ιουλ 2015, 18:44
Santouryuu
Και ο ξεδοντιαρης ειναι ο μπλακμπιρντ
135 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Δευ 13 Ιουλ 2015, 19:16
Tcixlas
τον παγωτατζή τον έπιασα αλλά με τον ξεδοντιάρη είχα θέμα και έπρεπε να κάνω σωστό ποστ χαχαχα
βασικά είχα δει ένα θιορι και μου έκανε οπότε ναι πριν κανα μήνα το ψιλοπίστευα αλλά σίγουρος δεν μπορούσα να είμαι έδινα περισσοτερες πιθανότητες στον επαναστατικό είναι η αλήθεια... τεσπά πιστεύω ότι το νέο μέλος θα είναι αρκετά δυνατό γιατί πρέπει να είναι στο επίπεδο του κρού τουλάχιστον και να μην γίνει ο πιο αδύνατος κ΄ρικος στηρίζω ακόμα μονετ αλλά πιστεύω και για μπαρτο πλέον όσο και να μην το θέλω
βασικά είχα δει ένα θιορι και μου έκανε οπότε ναι πριν κανα μήνα το ψιλοπίστευα αλλά σίγουρος δεν μπορούσα να είμαι έδινα περισσοτερες πιθανότητες στον επαναστατικό είναι η αλήθεια... τεσπά πιστεύω ότι το νέο μέλος θα είναι αρκετά δυνατό γιατί πρέπει να είναι στο επίπεδο του κρού τουλάχιστον και να μην γίνει ο πιο αδύνατος κ΄ρικος στηρίζω ακόμα μονετ αλλά πιστεύω και για μπαρτο πλέον όσο και να μην το θέλω
136 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Δευ 13 Ιουλ 2015, 20:00
NikosV20
Πιστεύω και θέλω τον Bon Chan !!!
137 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Δευ 13 Ιουλ 2015, 20:09
Tcixlas
δεν νομίζω ρε έτσι στο άκυρο να πετάξει έναν bon-chan θα εμφανιστεί σίγουρα αργότερα απλά δεν ξέρω αν θα είναι μέλος
138 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Δευ 13 Ιουλ 2015, 21:14
NikosV20
Εγώ το θέλω πάρα πολύ ως μέλος γιατί κουβαλάει και την τρέλα και επικ χαρακτήρας είναι και πλάκα θα έχει !!!
139 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Δευ 13 Ιουλ 2015, 21:26
Scarlet D.
tcixlas έγραψε:δεν νομίζω ρε έτσι στο άκυρο να πετάξει έναν bon-chan θα εμφανιστεί σίγουρα αργότερα απλά δεν ξέρω αν θα είναι μέλος
εγω παντως δεν νομιζω ετσι στο ακυρο να πεταξυ μια Monet-chan, θα εμφανιστει σιγουρα αργοτερα (αν εχει επιζησει απο το καρδιακο επισοδειο) απλα δεν ξερω αν θα ειναι μελος :haha:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Scarlet στις Δευ 13 Ιουλ 2015, 21:27, 1 φορά
140 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Δευ 13 Ιουλ 2015, 21:27
Tcixlas
ναι απλα πω θα βοηθήσει το πλήρωμα σε μάχες? θα αλλάζει φάτσες μέχρι να ξεκαρδίσει τον αντίπαλο?
141 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Δευ 13 Ιουλ 2015, 21:28
Deathracer2009
Eιπαμε Monet αλλα τη θελω να εμφανιστει normal χωρις τα φτερα.
142 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Δευ 13 Ιουλ 2015, 21:29
Scarlet D.
πλακα κανεις? για μενα ο bon εχει το καλυτερο φρουτο οταν προκειται για κατασκοπεια και διησδηση, αν μπορεσει να μιμιτε τον χαρακτηρα θα ηταν απιστευτος, επεισης αν προσθεσει armansment haki στις κινησεις μπαλετου του θα ειναι και επικινδινος :P
143 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Δευ 13 Ιουλ 2015, 21:47
Tcixlas
ρε απλά ο μπον τσαν δεν θα ταιριάξει στο πλήρωμα ρε... γι αυτό λέω ότι το πλήρωμα δνε έχει αυτή τη μορφή εξυπνάδας και κατασκοπίας άσε που το κάνει καλύτερα με την ρόμπιν... πετάει ένα αυτί ας πούμε κάπου κρυφά και ακούει ότι θέλει
144 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Τετ 15 Ιουλ 2015, 20:20
IoannisMin
Παιδια καλησπερα ειμαι καινουριο μελος στο φορουμ αλλα παρακολουθω το One Piece απο οταν ημουν πιτσιρικας.....Ειχα την ιδια συζητηση με ενα φιλαρακι μου και θα ηθελα να ειναι ενας εκ των δυο:Aokiji ή Jimbey....θα προτιμησω τον δευτερο για να εχει και ενα μελος που θα ξερει καλα την θαλασσα ;)
145 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Τετ 15 Ιουλ 2015, 20:23
Tcixlas
Καλως ήρθες ιωάννη... εγώ θα προτιμούσα απο δύναμη aokiji και απο πλάκα και μυαλό jimbei αλλα΄με αν κρινω απο το σημερινό manga μάλλον θα έιναι κάποιος που δεν θα ήθελα με τίποτα χαχαχαχα... αφήνει αιχμές
146 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Τετ 15 Ιουλ 2015, 20:35
IoannisMin
Να σαι καλα αγορινα δεν το ηξερα οτι υπηρχε ενα τετοιο φορουμ και ειναι οτι εψαχνα για να μπορω να μαθαινω και να λεω τις αποψεις μου.Παντως αν ηταν ενας απο αυτους που βρισκεται στο Dofy island θα προτιμουσα τον bartolomeo λογω defence stance και ειναι κατι που το χρειαζονται μιας και ολοι ειναι offence ειδικα ο Captain :D
147 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Τετ 15 Ιουλ 2015, 20:45
Tcixlas
ναι απο αυτούς στο νησί θα έλεγα bartolomeo αλλά εγώ πάντα έλεγα μονετ χαχαχαχα
βέβαια απο ότι βλέπω μας το πάνε για τον σακο του μποξ τον βλάκα τον ξανθόψηρρα χαχαχα
βέβαια απο ότι βλέπω μας το πάνε για τον σακο του μποξ τον βλάκα τον ξανθόψηρρα χαχαχα
148 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Τετ 15 Ιουλ 2015, 20:50
IoannisMin
χαχαχαχαχα ναι οντως και αμα βγαζει καρδουλες καθε φορα που βλεπει τον luffy τοτε θα ειναι useless!!!
149 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Τετ 15 Ιουλ 2015, 20:53
Tcixlas
σκέψου να κάνει νέα κίνηση ο λουφυ κι αυτός να παρατάει την μαχη και να κλαίει χαχα
150 Απ: Νέο μέλος στους Straw Hats Τετ 15 Ιουλ 2015, 21:02
IoannisMin
χαχαχαχα ναι οντως luffy senpai!!!! :P :P
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης