δεν ειναι μονο το αυτι του κομμενο, πρεπει απ οτι ειδα στην εικονα να καηκε το δερμα του απ τον παγο στο λαιμο, αααα ρε aokiji δεν παραιτηθηκες χωρις μαχη εε??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
802 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Ιουλ 2015, 20:13
Tcixlas
αφού παλέυανε σχεδόν ίσα για μια ολόκληρη βδομάδα λέει χαχαχαχα και μετά το λήξανε... χααχα επίσης η μετάφραση στο στριμ είναι τρομερά καλύτερη βγάζει πολύ νοημα σε σχέση με πριν κι επίσης απο ότι κατάλαβα δεν πρόκειται να τους κυνηγήσει τώρα... ίσα ίσα κοντράρει τον ακαινου και αν τους κυνηγήσει θα έιναι μετά επι ίσοις όροις
803 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Ιουλ 2015, 22:39
Patty D.Luffy
που τη βρηκατε αυτη τη μεταφραση, γιατι μονο την μουφα εχω βρει..
804 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Ιουλ 2015, 22:44
Deathracer2009
Patty D.Luffy έγραψε:που τη βρηκατε αυτη τη μεταφραση, γιατι μονο την μουφα εχω βρει..
Στο mangastream ειναι η καλη μεταφραση. Στο mangapanda ηταν οτι χειροτερο εχω δει το σημερινο.....
805 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Ιουλ 2015, 22:45
Hawkins
manga streamPatty D.Luffy έγραψε:που τη βρηκατε αυτη τη μεταφραση, γιατι μονο την μουφα εχω βρει..
τελικα ειχα δικιο οτι ο καπονε δουλευει για την μαμα και τελικα ξεφηγαν η καπελακιδες
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
806 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Ιουλ 2015, 22:49
Patty D.Luffy
Thanks guys!!
807 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Ιουλ 2015, 22:53
Tcixlas
ουαου χοκ με εξεπληξες χαχαχα
808 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Ιουλ 2015, 22:58
Hawkins
tcixlas έγραψε:ουαου χοκ με εξεπληξες χαχαχα
εμενα με ξενερωσες :p περιμενα γυρνωντας σπιτι απο την βολτα να διαβασω 20 σελιδες με θεωριες σας και τετοια και ουτε μια δεν ειχατε κανει :xD:
809 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:00
Santouryuu
Σωστος ο χοκινς... εχουμε πεσει
810 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:03
Tcixlas
θα αρχίσω σε λιγακι ρε αχαχαχα
811 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:11
Dr. Jimalicious
Πωωωωω πόσο μέτρησε σήμερα το chapter. Επιτέλους μετά από τόσο καιρό ξεκολλήσαμε λίγο από Dressrosa.
812 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:14
Tcixlas
ναι ρε επιτέλους ένα αρκετά καλο ρε ΄φιλε έχουμε μείνει όλοι μαλάκες μου φάινεται χαχα
813 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:23
Scarlet D.
πλακα κανεις, αυτο το chapter, ειχε τοσες αλλαγες τοσες καινουργιες πληροφοριες και τοσα απροοπτα, στην dressrosa τα chaptairs πηγαιναν θανατηφορα αργα, σε ενα τσαπτερ που σιγουρα θυμαστε ειναι που ο tank μετρουσε αντιστρωφα ωστε να ξυπνησει ο luffy και το haki του...αυτο μονο....τιποτε αλλο
814 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:24
Dr. Jimalicious
Δίνει προοπτική για καλύτερα chapters, αυτό είναι σίγουρο.
Επίσης, Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ SANJI!
Επίσης, Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ SANJI!
815 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:37
Tcixlas
εγώ έκανα προβλεψη ότι στο επόμενο θα τον δούμε χχαχαχα ναχαρεί και λίγο ο αλ
816 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 10 Ιουλ 2015, 01:45
Patty D.Luffy
O Fuji ανέβηκε στα ματια μου μετα απο αυτο!!
817 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 10 Ιουλ 2015, 08:52
Tcixlas
εμενα να δεις πόσο.... στο τελευταίο επεισόδιο στο anime παρατήρησα κάτι που δεν είχα δει στο manga τόσο καλά και σε αυτό το τσαπτερ έμεινα μαλάκας... μιλάμε τον έχω τελικά πολύ πιο τούμπανο απο ότι περίμεναα και τόσο ψηλά για μένα που τα χώνει στον ακαινου στα ίσα που πιστεύω ότι θα τον δουμε λείαν συντόμως φλιτ αντμιραλ
818 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 10 Ιουλ 2015, 11:07
Scarlet D.
κατσε να δουμε και τον τριτο admiral μπορει να ειναι καλυτερος απο τον fujitora, θα μπορουσε να χει ενδεχομενο οτι ειναι καποιος που ξερουμε
819 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 10 Ιουλ 2015, 12:27
Tcixlas
καλύτερος σε δύναμη μπορεί αλλά για να κρατά τις προηγούμενες ισορροπίες θα πρέπει να είναι κι αυτός σκυλί της κυβερνησης όπως ο ακαινου
820 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 10 Ιουλ 2015, 12:45
Scarlet D.
κι ο kizaru μπορει να θεωρηθει, οχι φανατικος βεβαια γιατι ο τυπος ειναι λες και καπνιζει βαρυ
821 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 10 Ιουλ 2015, 13:07
Tcixlas
ο κιζάρου ήταν απλα ένα βαρετό σκυλάκι με μικρή αίσθηση δικαιοσύνης ήταν ντεμι απο πριν... για να υπάρχει ισορροπία θέλουμε άλλο ένα κοπρόσκυλο
822 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 10 Ιουλ 2015, 13:32
Scarlet D.
εγω λεω να ειναι και αυτος καλος σαν τον fujitsu ετσι ωστε να αποδυναμωθει το συστημα ,να μαλακωσουν ολοι και ετσι να μπορεσουν οι πειρατες να "τρυπησουν" την ισχυρη πανοπλια του ναυτικου και να μπουνε κατευθυαν στα ενδοτερα στην world goverment, οπου εκει θα κλαψουνε μανουλες
823 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 10 Ιουλ 2015, 13:38
Tcixlas
εγώ λέω ότι είσαι ονειροπόλος χαχαχαχαχα μετά θα μας πεις ότι θα γίνεις και pirate king... είναι πολύ τραβηγμένο ρε αυτό
824 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 10 Ιουλ 2015, 13:50
Hawkins
μονο εγω γελασα οταν ελεγε μελος του καιντο
kaidou-samaaaaa that idiot joker gone and fucked up!!! χαχαχαχα
kaidou-samaaaaa that idiot joker gone and fucked up!!! χαχαχαχα
825 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 10 Ιουλ 2015, 13:51
Scarlet D.
tcixlas έγραψε:εγώ λέω ότι είσαι ονειροπόλος χαχαχαχαχα μετά θα μας πεις ότι θα γίνεις και pirate king... είναι πολύ τραβηγμένο ρε αυτό
το ιδιο ελεγαν και για τον luffy, κοιτα τον τωρα!ακολουθησε τα ονειρα του και ειναι ετοιμος να γινει ενας σωστος pirate king χαχαχαχα
βασικα πρεπει καπως να ξετυναξουν το ναυτικο ετσι ωστε να πανε να σκισουν το world goverment ετσι κι αλλιως, δεν τειθετε θεμα, εκτος αν ειναι τοσο ηλιθιοι οι gorosei και πανε και πολεμησουν μαζι με το ναυτικο, τι να σου πω
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης