Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Scarlet D.

Scarlet D.

[quote="Aldark"] μακάρι να σκάσει ο ένελ /quote] κι εγω το ευχομαι, ωστοσο τον θελω σαν ally του luffy οπως ο crocodile, του σπασε που του σπασε το ηθικο, του σπασε και τ @@@ τουλαχιστον ας επωφεληθει λιγο και αυτος

http://www.onepiecegr.com/

Tcixlas

Tcixlas

κι εγώ το θέλω πολύ να το δω θα ήταν επικό καμ μπακ... χαχαχαχα

βλεπω απο τώρα τον σαντζι να είναι σε μια γωνία με αίματα στη μύτη γιατί πήγε να πολεμησει την μπιγκ μαμα κι εκεί που νικούσε καταλαβαίνει ότι πολεμάει με οκάμα και λιποθύμισε χαχαχαχαχαχαχαχα

Aldark

Aldark

^ε; ο σάντζι ΝΙΚΟΥΣΕ τη yonkou big mom η οποία ήταν οκάμα; xD

Tcixlas

Tcixlas

χαχαχαχα τρολοθεωρία αλλά φαντάζεσαι/??? τον σαντζι depressed σε μια γωνίτσα??? και να δείχνει φλαςμπακ και γι αυτόν απο το πως εκπαιδεύτηκε όπως στους άλλους??? χαχα

Hawkins

Hawkins

κλαιω ετοιμασα ολοκληρο ποστ και εσβησε ο υπολογιστης πριν το ποσταρω....

edit----επιτελους θα εχουμε εμφανιση μπιγκ μομ στοπ επομενο εγκειρες πηγες αλλα δεν μπορω να σας πω απο ποιον γιατι θα πρεπει να σας σκοτοσω μετα

επισης οριστε και ο καιντο για τους ανυπομωνους του τσαπτερ
Σπόιλερ:
Σπόιλερ:

Scarlet D.

Scarlet D.

ποιος απ τους δυο? XD

Tcixlas

Tcixlas

πάλι άρχισε τις μαλακίες ο όντα πεολείχος... χαχαχαχαχα

αυτός έιναι σαν τον αρχίδα τον ψαράνθρωπο με γυαλιά ντοφλαμινγκο

Hawkins

Hawkins

μα καλα κανενας δεν καταλαβε οτι στην δευτερη εικονα απεικονιζετε ο καιντο και οχι στην πρωτη?
στην πρωτη ειναι αυτος που φωναζε τον καιντο

Santouryuu

Santouryuu

Ο δευτερος.ειναι σαν τον ντορυ...

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Ειναι 100% confirmed οτι ο δευτερος στη φωτο ειναι ο Kaido; Η θα γελανε τα μουστακια μας την Πεμπτη; whistle

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Δεν μου πολυγεμίζει το ματι αλλα οκ..

Hawkins

Hawkins

xoxoxoxo σας τρολαρα

Santouryuu

Santouryuu

Ντορυ

Tcixlas

Tcixlas

σιγά μην είναι ρε ο καιντο οι μαλακίες του χοκ θα έιναι...

edit: πήγα στην 60 μόλις και είδα ότι τρόλαρ χαχαχα

Hawkins

Hawkins

εννοειτε οτι τρολλαρα καλα κανενας δεν προσεξε το χιονι ποσο χαλια ειναι ζωγραφισμενο?

εντιτ---σιγα μην σε πιστεψω ησουν θυμα αυτη την φορα

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Ωχ αρχισανε τα trollαρισματα.....ας εξαφανιστουμε μεχρι να βγει το chapter... :teme:

Tcixlas

Tcixlas

όχι μην εξαφανίζεσαι ντεθρεισερ θέλω με κάποιον να μιλάω σοβαρά ο χοκ θα αρχίσει παπαριές μέχρι να βγει και έχουμε μέρες χαχαχα

Scarlet D.

Scarlet D.

χοκ θα παρεις warn για παραπληροφοριση κοινου, σου αξιζει XD

πραγματικα ουτε μια στιγμη δεν σε πιστεψα, ουτε τα μαλλια δεν ταιριαζαν ουτε τα ματια

Tcixlas

Tcixlas

χοκ βρες μου μια κατάλληλη εικόνα για να ταιρίάζει και στον αντμιραλ και στον σίτσι χαχαχαχα

Santouryuu

Santouryuu

Σιγα ρε που δεν θα εμφανιστεις παλι μεχρι την πεμπτη... πολυ σοβαρα παιρνετε ενα καρτουν με πρωταγωνιστη λαστιχανθρωπο

Tcixlas

Tcixlas

εδώ έχουμε μανγκα με πρωταγωνιστή έναν μαλακιστή που το έχουμε κάνει είδωλο χαχαχαχα

Santouryuu

Santouryuu

Μη μιλας ετσι για τον κουροσαβα νταξει μη χεστουμε εδω μεσα... οταν θα μιλας για ονανι μαστερ θα μιλας με σεβασμο, χωρις τρολινγκ και πλακιτσες!

Tcixlas

Tcixlas

σορρυ σάντο έχεις δίκιο στρέβλωσα το είδωλο....

Santouryuu

Santouryuu

Ειναι ινδαλμα... μεχρι και τα φλοκια σκουπιζει για να μη σιχαινεται η καθαρηστρια :Ρ

Tcixlas

Tcixlas

είδες το παιδί παρόλο πυο έιναι ανώμαλος είναι σεβαστικό παιδί χαχαχαχαχα επειδή έιμαστε οφ ας σβήσει κάποιος τα ποστ χαχα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης