Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Santouryuu

Santouryuu

Κατσε να γραψω κατι για ξεκαρφωμα...

Και πανω που μιλαγαμε για την γκιλφ τσουρου..., τσοοοουπ, εμφανιζεται με γκαρπ... λετε να ειναι η μανα του ντραγκον;

Tcixlas

Tcixlas

αν παίξει κάτι τέτοιο και η τσουρου είναι παλιό γκομενάκι του γκαρπ και γιαγιά του λόυφυ δεν τους ξεπλαίνει τίποτα... χαχαχα να και το λογοπαίγνιο.... πέρα απο την πλάκα ωράιο plot twist αχαχα

Santouryuu

Santouryuu

Εχω εμπνευση...

Γιατι ο πορνογερος γκαρπ ολο τσουρου τσαν και τσουρου τσαν... τις εδωσε και παξιμαδι... βρεγμενο στο γαλα για τα ουλα της

Tcixlas

Tcixlas

εγώ σκέφτομαι τον ενδεχόμενο ο λούφυ να έχει κι άλλο πραγματικό αδερφό... και επίσης την μαλακία που είχε πει ο μπαγκι ότι ο ρειλιφ πρέπει να είναι θείος του λούφυ... λές να είναι αδερφός του γκαρπ???

Scarlet D.

Scarlet D.

μπααα δεν νομιζω,ο ray ηταν ενας τυχαιος με μια τυχαια κλεμμενη βαρκα που τυχαια τον βρηκε ο roger και ειπε να παει μαζι του...ποσο σατανικη πια συμπτωση?

http://www.onepiecegr.com/

Tcixlas

Tcixlas

ναι αλλά γιατί ο μπαγκι που ήξερε τον ροτζερ και τον ρειλιφ απο μικρός είπε όταν έμαθε οτι ο λουφυ έιναι εγγονος του γκαρπ και γιος του ντράγκον ότι είναι θείος του λούφυ?? λες να είναι αδερφός της μάνας του λούφυ?

Santouryuu

Santouryuu

Νομιζω ηταν απλα εικασιες του μπαγκυ... πως λεμε θεωριες του χωκινς;

Tcixlas

Tcixlas

δεν νομίζω ότι είναι τελείως τυχαία όλα αυτά ...

Hawkins

Hawkins

οριστε ο 7ος σιτσιμπουκαι
Σπόιλερ:
οριστε και ο αντμιραλ green bull
Σπόιλερ:

μαγκες ειναι απο εγκειρες πηγες σε λεω μην τα ποσταρετε σε αλλα φορουμ γιατι δεν θελω να μαθευτει

Tcixlas

Tcixlas

είσαι στοκος αλήθεια χααχαχαχα

Hawkins

Hawkins

σορυ τσιχλα για το σποιλερ αλλα εσυ μου τα ζητησες...επεισης ακουσα απο εναν εντιτορ οτι το τσαπτερ θα βγει τεταρτη

Tcixlas

Tcixlas

wtf????? επειδή θα έχει καιντο???

Hawkins

Hawkins

ναι μαγκα

Hawkins

Hawkins

περασαν 2 μερες κανω duble post....
φημες λενε οτι το επομενο τσαπτερ θα αφοσιωθει στον σαμπο

Tcixlas

Tcixlas

τι φήμες το λένε???? (αφού σου απαντάω ένωσε τα ποστ σου να είσαι τυπικος χαχαχ)

πάλι ρώτησες τον oda στον ύπνο του??

μακάρι να αφιερωθεί το τσαπ στον σάμπο αλλά να έχει αξια να μην μας δείχνει πως του γλύφουν τα παπαρια ο λαός που νίκησε τον μπαρτζες

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Hawkins έγραψε:περασαν 2 μερες κανω duble post....
φημες λενε οτι το επομενο τσαπτερ θα αφοσιωθει στον σαμπο

Φημες λενε οτι οι οι φημες που λες ισχυουν....Αν και το chapter δεν φαινεται κατι το τρομερο!

Tcixlas

Tcixlas

αυτά τα μεταφέρετε απο oro jackson????

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
tcixlas έγραψε:αυτά τα μεταφέρετε απο oro jackson????

yep..... 100% confirmed....

Tcixlas

Tcixlas

μμμμμ ναι τα διαβάζω κι εγώ γι αυτό πολλές φορές είμαι αντίθετος με τις φήμες γιατί ότι μαλακία διαβάσουμε απο ξένους είναι νόμος και τελικά την πατάμε χαχαχα

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
tcixlas έγραψε:μμμμμ ναι τα διαβάζω κι εγώ γι αυτό πολλές φορές είμαι αντίθετος με τις φήμες γιατί ότι μαλακία διαβάσουμε απο ξένους είναι νόμος και τελικά την πατάμε χαχαχα

Γενικα οποτε στο oro jackson οι mods ανεβαζουν τα spoilers παντα πεφτουν μεσα.

Tcixlas

Tcixlas

την τελυταια φορά ανέβασαν μόνο μια εικόνα στην αρχή και 2 άκυρα απο κάτω που τα αλλαξαν αργότερα χαχαχ ειδα αυτό και τα πήρα στο κρανίο χαχαχα

Hawkins

Hawkins

οι cp-0 πιστρεφουν στο νησι για να πιασουν τον σαμπο μαλιστα...

Tcixlas

Tcixlas

θα το σκάσει ο σαμπουρας ρε λέτε να δούμε και σαμπο για να σώσει τον σαμπο? ή να είναι αρκετά ικανός να το σκάσει απο 3 cp-0 μαζί με κοαάλα και hack?

Hawkins

Hawkins

αν κρινουμε το οτι ειναι η πιο δυνατη μοναδα της κυβερνησης σε μια μαχη με αυτους δεν νομιζω να νικησει εξαλου ειναι και μονος του...η κοαλα και ο χακ ειναι σκαλες κατωτερη...για να ετοιμαζονται για μαχη οι cp-0 με σαμπο και τους αλλους επαναστατες ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο...βεβαια ο ποιο δυνατος τον cp-0 μπορει να μην ειναι στο νησι

Tcixlas

Tcixlas

ρε παιδί μου οι αντμιραλς δνε έιναι ανωτεροι απο cp-0?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης