Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Tcixlas

Tcixlas

χαχαχαχαχα και στο ροτζερ πάλι σχετικά πίσω κάνεις ότι δνε είναι σίγουρο ότι έιναι ξιφομάχος που έιναι το μόνο που έιμαι κάθετος... δεν είναι σίγουρο και όποιος λέει το αντίθετο ή πίπες στον όντα κάνει για να μαθει την αλήθεια ή δεν ξέρει τι λέει... αχαχαχαχα

τεσπά πλατιάσαμε... για τον καπόνε πως είσαι τόσο σίγουρος ότι είναι στο πλοίο της μαμ? κι ότι κυνηγάει το πλοίο των στρο χατ?

Santouryuu

Santouryuu

Χωκινς, εαν δεν σε ηξερα θα ελεγα οκ ισως και να εχει δικιο... αλλα εσυ καθε βδομαδα βγαζεις και απο καποια καινουργια θεωρια, κανεις εικασιες, ερμηνευεις καθε λεπτομερια χωρις απολυτως στοιχεια και μας λες το επομενο τσαπτερ ειναι γαματο και αν τελικα βγει κατι απο οοοοολα αυτα που λες αληθεια λες τα'λεγα εγω.... χα0χα0χα0χα0

Εσυ που εχεις βγαλει του κοσμου τις ακυρες, αβασιμες θεωριες δεν κανει να κριτικαρεις αλλους....

Τον ενελ που τον βρηκες παλι; χα0χα0χα0χα0

Hawkins

Hawkins

αν δεν ειδες της φωτο που σου εστειλα της ξαναστελνο και κοιτα με προσοχη
Σπόιλερ:
Σπόιλερ:

μαλιστα ειπε οτι πρεπει να πιασουν τον σεζαρ αν κρινουμε απο αυτο η ναμι με τους αλλους ξεφυγαν αλλα μπορει να ξεφυγαν λογο του σαντζι που θησιαστηκε για αυτους και πλεον ειναι αιχμαλοτος

Tcixlas

Tcixlas

μμμμ πριν δεν την εμφανιζε την πρώτη... ναι έξυπνο απο αυτό απο τον όντα αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρος δεν έχει μόνο ένα πλοίο η μαμα πιστεύω... είδωμεν αυτό ναι το επιχειρηματολόγησες σωστά....

Hawkins

Hawkins

1ον)ειπα εγω καθε τσαπτερ ειναι γαματω? στο ορο τζαξον το ανεφερε ρε γαμοτο...οκ την επομενη φορα δεν ξανα ανεβαζω τι βλεπω απο αυτο το σαιτ.
2ον) η θεωριες μου δεν εχουν αποδεχτει ακομα...ειναι μακροχρονιες τη ακυρη θεωρια εχω κανει και οταν λεω θεωρια εννοω να κατσω να γραψω ενα ολοκληρο κειμενο απο περιεργια για πες μου

Santouryuu

Santouryuu

Γτ ο κορλεονε να ειναι στο πλοιο της μαμ;

Hawkins

Hawkins

δες την εικονα...το πλοιο που επεμβενει ειναι ιδιο με το πλοιο που ηταν πισω απο το μεγαλο της μαμας

Santouryuu

Santouryuu

Το ιδιο πλοιο ειναι... απλα φαρδαινει στο πλαϊ

Hawkins

Hawkins

ναι μαλακια ειπα...νταξ ειναι πισω εγω αυτο καταλαβα το πισω μερος του πλοιου ειναι ιδιο με το πανελ που μας δειχνει σε ποιο πλοιο ειναι ο καπονε και με βαση αυτα που λεει ειναι κοντα στον σεζαρ

Santouryuu

Santouryuu

Δεν λεω, απο τη σημαια συμπεραινουμε οτι ειναι πλοιο προσκειμενα στη μαμ... αλλα αυτη ετσι κι αλλως κυνηγαει τον σιζαρ ο οποιος βρισκεται στο πλοιο τον μουγκιβαρα... οποτε αν η ιδια ειναι εκει τι τον θελει τον ρουκι τον καπονε; καλα, θα δουμε ποσοι ειναι στο πλοιο της!

Tcixlas

Tcixlas

μπορεί να έχει γίνει πιόνι σαν τον ντρεικ μπορεί να κόλλησε στο νησί πάνω εκεί που να ήταν δικιά της περιοχή και να τον έκανε πιονάκι χαχαχ

Santouryuu

Santouryuu

Φαινεται για πιονι.. πιστευω ειναι απο τους πιο αδυναμους ρουκις

Tcixlas

Tcixlas

πολύ άνετα έιναι απο τους πιο αδύναμους στην χειρότερη γενιά... επίσης αναρωτήθηκε κανείς απο ποιόν να έχασε ο ουρουζ??? αν είχε καμια μάχη με τον άλλο σιτσίμπουκαι και σκάσει μύτη και ο άλλος ο 7ος???? ή με τον άλλον αντμιραλ???

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker

Ασχετα εαν ειναι γτπ ο Caponne θεωρω οτι τον κραζετε απλα και μονο επειδη δεν σας αρεσει καθολου. :xD: :xD: Για να θεωρειται Supernova τοτε σημαινει οτι ειναι πολυ επικινδυνος συμφωνα με την WG.

Santouryuu

Santouryuu

Ετσι κι ετσι...

Tcixlas

Tcixlas

βασικά όχι φίλε μου... κοίτα πως το βλέπω εγώ...έχει ένα πολύ ωραίο ντεβιλ φρουτ με το σώμα του απο ότι έχουμε δει με τα λίγα που μπορεί να έιναι πολύ καλό για μια μάχη μου θυμίζει και λίγο δουρειο ίππο κτλπ... αλλά... φαίνεται αδύναμος χαρακτήρας δεν φαίνεται μπροστάρης και το φρούτο του δεν τον κάνει να ξεχωρίζει για κάτι συγκεκριμένο παρουσιάζεται ώς ο κλασικός μαφιόζος που έχει δύναμη αλλά στηρίζεται περισσότερο στο μυαλό του και την οικογένεια... και μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει την έκταση του μυαλού του... ούτε την οικογένεια... αλλά αν δεις τους άλλους εχουν εκτός του appo τρομερά φρούτα αν και του ουρουζ δεν το έχω καταλάβει τέλεια... ό appo λοιπόν είναι δυνατός αρκετά παρόλο που το φρούτο του δεν είναι και τόσο τρομερό απο ότι φαίνεται μέχρι στιγμής... δεν ξεχωρίζει λοιπόν ο καπόνε και γι αυτό θεωρώ ότι είναι ο πιο αδύναμος των σουπερ ρουκις... δεν μου αρέσει καθόλου ο appo και ο καπονε... συμπαθώ την μπονι πολύ και τον χοκινς και τον κιντ με το πρωτοπαλίκαρο του αλλά το πλήρωμα όλων μου φαίνεται αδιάφορο απο κει και πέρα εκτός του law

Santouryuu

Santouryuu

Και της μπονυ λιγο μαλακια φρουτο... για μαχες τουλαχιστον... εισαι ενας μ'εναν με τον αντμιραλ και λες εμπρος καλο μου φρουτο... και γινεσαι 5 χρονων... και ο αντμιραλ "οχι ρε γαμωτο που πηγε παλι και απο που ηρθε αυτο το νηπιο".... ουτε ο κιζαρου δεν θα το εχαπτε...

Tcixlas

Tcixlas

ρε μπορεί να μετατρέπει και τους άλλους... άντε τώρα να κάνει τον αντμιραλ πεντάχρονο και να του σκίσει τα υπάτα χαχαχα

Santouryuu

Santouryuu

Ο κιζαρου 5 χρονων ανετα νικαει την μπονυ...

Tcixlas

Tcixlas

μπαααα θα είναι τόσο τεμπέλης στα 5 που δν θα σηκώνει καν δάχτυλο να ρίξει beam χαχαχα

Santouryuu

Santouryuu

Ο,τι και να λες, το φρουτακι της ειναι παντελως λεϊμ

Tcixlas

Tcixlas

εμένα μου αρέσει χαχαχαχχα σε συνδυασμό με ένα καλό χάκι θα ήταν πολύ καλό

Hawkins

Hawkins

για τους σουπερνοβας κακα τα ψεμματα ο λουφη-λο-κιντ-ζορο και λογικα ντρεικ εχουν ξεφυγη σε δυναμη απλα ο καθε ενας απο τους σουπερνοβας θα παιξει εναν ρολο τωρα αυτη που ανεφερα θα γινουν τερατα δυναμης και δεν θα συγκρινονται με τους αλλους

Aldark

Aldark

οπ φρουτ της μπόννυ παιδιά...
επίσης , σαυτά που πε ο χόκινς , μακάρι να σκάσει ο ένελ (πάω να ξαναδιαβάσω το τσαπ btw) και ελπίζω ότι δε θα έχουν αιχμάλωτο τον σάντζι. ENOUGH IS ENOUGH! έτσι κι αλλιώς πιστεύω πως θα τα τακιμιάσουν με μπιγκ μαμ. του ματς 2 yonkou την ίδια στιγμή.

Santouryuu

Santouryuu

Ο σαντζι θα κλαιει σε καμια γωνια παλι

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης