Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Tcixlas

Tcixlas

οχι χοκ η αλήθεια είναι ότι ψόφησα κι εγώ και στο μυαλό μου το έβαλα με ήχο απο horny κοριτσόπουλο αυτο το kaidoοοοο-sama χαχαχα

Hawkins

Hawkins

χαχαχα εγω παλη σκεφτομουν τον τυπο με τα γυαλλια να λεει ολλο ανυσηχος καιντοοοο σαμααααααα και να ριχνει hate στην φτερου...
επεισης μου φενεται η οντα εδωσε hype για τον ποιο εμπερορ θα τα βαλει πρωτα ο λουφη? το λεω γιατι ειδαμε τον κιντ να λεει οτι στοχος του λουφη θα πρεπει να ειναι ο καιντο...οποτε πρεπει να ειναι και ο πρωτος εμπερορ που θα πεσει...οσο για κιντ ακυρο λαθος μεταφραση του μανγκα ριντερ ηταν δεν νικησε κανεναν συμμαχο του σανκς προς το παρον το μονο που κανανε ειναι να καθοντουσαν και να συζητανε...

Tcixlas

Tcixlas

ναι γαμώ τις μεταφράσεις τους... είναι μούλοι χαχαχαχα μας μπερδευουν

Hawkins

Hawkins

μακραν οι χειροτερη μεταφραση ''the warlonds doflamingo'' ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Εμένα πάντως με παραξένεψε πολύ το γεγονός ότι ο Αόκιτζι έδωσε χέρια με τον Blackbeard. Γιατί να το κάνει αυτό; Θέλω να πω ότι είναι άτομο που θέλει την δικαιοσύνη, δεν μπορεί απλά να έχει διαφθαρεί...

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Tcixlas

Tcixlas

εγώ γέλασα με αυτό που έλεγε ο σμοκερ ότι ήταν 2 χρόνια αντερκαβερ στην αλαμπαστα, αντί να λεει ότι πριν 2 χρόνια στην αποστολή στην αλαμπαστα χαχαχαχα

δεν είναι διεφθαρμένος ίσως το κάνει με τα δικά του μέσα για τους δικούς του σκοπούς να τον φάει εκ των έσω όπως περιμένουμε και απο τον x drake

Hawkins

Hawkins

ο μαυρογενης δεν ειναι χαζος κατι πρεπει να του ειπα ο αοκιτζι για να μπει στο πληρωμα του...ο ακαινου δεν μιλαγε οσοι ωρα η γκορουσι ελεγαν μαλακιες για τον αοκιτζι,ισως εχουν κανονηση κατι αυτοι οι δυο

Scarlet D.

Scarlet D.

Dr. Jimalicious έγραψε:Εμένα πάντως με παραξένεψε πολύ το γεγονός ότι ο Αόκιτζι έδωσε χέρια με τον Blackbeard. Γιατί να το κάνει αυτό; Θέλω να πω ότι είναι άτομο που θέλει την δικαιοσύνη, δεν μπορεί απλά να έχει διαφθαρεί...
δεν υπαρχει περιπτωση ρε, εγω πιστευω οτι ο blackbeard θελει πρωτα να τα βαλει με το ναυτικο(που ο aokiji πιστευει οτι ειναι διευθαρμενο). Οταν ξεπαστρεψουν το ναυτικο τοτε ο aokiji την κανει

http://www.onepiecegr.com/

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Χμμμ λες ε; Λογικό είναι. Θέλω να πω και ο Fujitora (Aokiji V.2, χωρίς να είναι κακό) φαίνεται να μην γουστάρει που είναι σε ΑΥΤΟ το ναυτικό. Πιστεύω ότι είδε την βρώμα μέσα και ξενέρωσε.

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Scarlet D.

Scarlet D.

και ο aokiji το ιδιο ειναι, ειδε την βρωμα και ξενερωσει, θυμησου το motto του

"ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΜΕ ΤΕΜΠΕΛΙΑ"

http://www.onepiecegr.com/

Hawkins

Hawkins

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 34 JCT885d

Tcixlas

Tcixlas

χαχαχα κλαιω με την εικόνα

Hawkins

Hawkins

tcixlas έγραψε:χαχαχα κλαιω με την εικόνα
και γαμω :xD:

Tcixlas

Tcixlas

προβλεψη?:

γιουσοπαρος

Hawkins

Hawkins

κατι που δεν προσεξα στο τσαπτερ ειναι οτι ο σμοκερ παει να βρει τον βεγκαπανκ.
ας επαναφερω την συζητηση γιατι επεσε νεκρα στο φορουμ....

γενικα τωρα που εχω κανει ξανα την αναγνωση του τσαπτερ για 100η φορα μπορω να πω οτι ο οντα μας εβαλε παρα πολλες πληροφοριες....

ολλα αυτα που ειδαμε σε αυτο το τσαπτερ δεν ειναι απλα για να τα δειξει...βλεπουμε πολλες ενδιαφερον πληροφοριες

100% ο ενελ αυτος που πηγε εκει που ειναι ο ουρουγκε
ο καπονε κυνηγαει το πλοιο του λουφη και συμμαχησε με μπιγκ μομ
ο γκαρπ κατευθηνετε με το πλοιο καπου λογικα μπορει στην ντρεσσροσα
και τελικα αυτη η εικονα που ειδαμε δεν ηταν του καιντο αν δειτε το πανω δεξια πανελ και μετα την σκιογραφια θα καταλαβετε τι εννοω

Tcixlas

Tcixlas

τόση σιγουρία για όλα? χαχα

Hawkins

Hawkins

βασικα αυτα εγιναν στο τσαπτερ δεν ειναι οτι κανω υποθεσης...εκτος του ουρουγκε

Tcixlas

Tcixlas

ειδες εσύ στο τσαπτερ τον καπονε να κυνηγαει το πλοιο των καπελάκηδων και εμείς όχι... επίσης είδες τον γκαρπ να πηγαίνει στην ντρεσροζα και μετά και τον ουρουγκε που παραδεχεσαι... σταμάτα να κάνεις υποθέσεις και να τις μεταφέρεις ως σίγουρα πράγματα που μόνο εσύ έχεις δει κάνε θεωρίες δώστες και να σου λέμε μπράβο τα πέτυχες μας το παίζει καθε φορά όντας και κομπλάρω λέω τι διάολο γκαβος έιμαι εγώ και δεν τα έχω δει? ψαχνω και πουθενα αυτά που λές

Hawkins

Hawkins

Για τον γκαρπ καταλαβα οτι ειναι αυτος γιατι μονο αυτος μιλαει με -chan στην tsuru και εχει γινει και inceptor μετα τον πολεμο...
για τον καπονε το καταλαβα γιατι κυνηγαει τον σεζαρ και ειναι στο πλοι της μαμας
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/11738061_10206625726073055_2930479260854923757_n.jpg?oh=274d56ebd379d0e036ae3e50584a37a5&oe=562A6B3A:
Σπόιλερ:
για τον ουρουγκε το καταλαβα γιατι ο οντα ειχε πει ο ενελ θα επιστρεψει και δεν βρισκω καλητερη ευκαιρια απο αυτην

Tcixlas

Tcixlas

εντάξει εγώ δεν ασχολούμαι άλλο με αυτές σου τις θεωρίες μακάρι να βγουν αληθινά και να λέμε αααα κόιτα ο χοκ είχε δίκιο αλλά αν είναι όλα παπαριές κτλ εεεε μετά θα σε χέσω όχι γιατί τα λές αλλά γιατί έχεις αυτό το ύφος του ξερόλα και το σκάστε όλοι ξέρω χαχαχαχα

Hawkins

Hawkins

ετσι μου λεγανε σε αυτο εδω το φορουμ οταν τους ελεγα οτι ο ντοφλαμινγκο ειναι τενριουμπιτο δεν με πιστευε κανενας...και με εχετε παρεξηγηση δεν ειμαι ξερολας απλα αμα κατι δεν το πιστευω δεν μου αλλαζεις γνωμη...αλλα για να μην πιστεψω κατι σημαινει οτι εχω και επιχηρημα και αυτο δεν εχετε καταλαβει εσεις που ουσιαστικα κανετε οτι και εγω προστατευετε την αποψη σας

Tcixlas

Tcixlas

ρε το θέμα είναι ότι έχεις επιχειρήματα που στέκουν μόνο στην φαντασία σου... εγώ δεν σου λέω ότι αυτά που λες για το τσαπ δεν μπορούν να γίνουν απλά εσύ τα παρουσιάζεις λες και είναι στανταρ και μόνο εσύ το ξέρεις ανάμεσα στους άλλους βλάκες... για να καταλαάβεις τί σου λεω... ο εγωισμός σε ένα επίπεδο είναι θεμιτός... αλλά όταν ξεπερνάει τα όρια κάνει τον ανθρωπο να φάινεται βλάκας... σταμάτα λοιπόν να είσαι εγωιστής και να νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα γιατί η ζωή έιναι σκληρή κια θα σου μάθει ότι δεν ξέρεις τίποτα... εγώ για να σου αποδείξω κάτι που λέω το βρίσκω γραμμένο ή το βρίσκω να φαινεται κάπου κτλπ... εσύ έχεις επιχειρήματα με υποθέσεις... επιχειρημματα του στυλ όχι έτσι είναι γιατι το λέω εγώ και ξέρω τον όντα... αυτό λέγεται πίπα... όχι επιχείρημα... και κάθομαι τόση ώρα και διαβάζω και απαντάω σε πίπες οπότε δεν θα συνεχίσω... παρεπιπτόντως συμφωνώ για γκαρπ δεν είμαι σίγουρος για καπονε και ουρουτζ αλλά θα δούμε αν γύρίσει ο ενελ θα έιναι γαμάτο... σταματα να έισαι τόσο σίγουρος να ξες χοκ αυτο θα σε φάει,...

Hawkins

Hawkins

δεν απανταω πραγματα με την φαντασια μου...σου μιλησα και με χρονολογια και ολλας στης θεωριες one piece απλα μερικους σας ενοχλει αυτο γιατι κατευθειαν λεω οτι δεν ισχυει κατι που πιστευετε εσεις αλλα τοση ωρα δεν εχετε καταλαβει οτι γινετε συζητηση και οπως προσπαθεις να πισεις εσυ εμενα οτι ο ροτζερ πιστευεις εχει το φρουτο του λουφη αλλο τοσο και εγω θελω να σε κανω να πιστεψεις οτι δεν το εχει... δεν παω με δικια μου λογικη...σας λεω οτι ο ροτζερ ειναι ξυφομαχος γιατι κουβαλαει σπαθι και το εβγαλε στην μαχη με τον σικι μου λες ομως οτι γιατι να ειναι ξυφομαχος αφου ειχε και οπλο τι σημαινει ειναι σκοπευτης...απλα μου φενεται θες να με κανεις να βγω λαθος επειδη σου την σπαει ο εγωισμος μου...που δεν ειμαι ετσι σαν ατομο αλλα επειδη ο γραπτος λογος παρεξηγη πολλες φορες ετσι σου φενεται εσενα...

Tcixlas

Tcixlas

δεν βγάζεις νόημα χαχα ξαναδιάβασε τι σου έγραψα απο πάνω εδώ σου απαντάω ξεχωρίστα απο ότι στις θεωρίες δνε τα μπλέκω... άλλο που έχεις τον ίδιο εγωισμό και στα δύο... και στα 2 κάνεις υποθέσεις που τις παρουσιάζεις σαν facts.... αυτό μόνο χαζομάρα μπορεί να δέιξει τίποτα άλλο... εγώ σου δίνω την πιθανότητα να έχεις δίκιο (όχι βαση επιχειρηματων) εσύ είσαι σίγουρος... αυτό μας έχει σπάσει τα νεύρα σε 2 θρεντς χαχα

Hawkins

Hawkins

με παρεξηγησες...μονο 2 φορες ημουν απολυτος σε κατι με ες και με ροτζερ gomu gomu no mi αυτα καλως η κακος δεν τα πιστευω παιδια σορρυ και ολλας και δεν μπορω να σου πω οτι μπορει κατι να υσχιει εφοσον δεν το πιστευω ουτε 0.1% (και εδω ερχετε οτι λεω πραγματα απο το μυαλλο μου :p) σε αυτο το τοπικ τωρα μονο για τον ενελ εκανα υποθεση αλλα αμα μου ερχοσουν εσυ και μου ελεγες οχι δεν ειναι ο ενελ ειναι οι straw hat που καταφεραν και ξεφυγαν στον ουρανο δεν θα ελεγα οχι ειναι ο ενελ ειμαι σιγουρος...αν θυμασαι ειχαμε διαφωνησει και ως προς το οτι ο σαμπο θα φαει τον ακαινου και οχι ο λουφη,εκει υποχωρισα για την ωρα γιατι τα επειχηρηματα σου ηταν κατα καποιον τροπο οκ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης