Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Aldark

Aldark

Γιατί μας το κανε αυτό ο Όντα δε το ξέρω , αλλά ενώ ξεκίνησε ΕΠΙΚ το αρκ και όλο και ανέβαινε νιώθω πολύ let down στα τελευταία τσάπτερ. Απ'τη μία βιάζεται απ'την άλλη το τραβάει πάλι xD

έχω τυφλή εμπιστοσύνη όμως και θα κάτσω μόλις τελειώσει και στο anime να το δω όλο. Πιθανά θα είναι το αγαπημένο μου αρκ έτσι κι αλλιώς.

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
http://www.mangapanda.com/one-piece/779

Ωραιο chapter αλλα εχουμε break την επομενη φορα. Αντε να δουμε πως θα εξελιχθει η μαχη. Και ελπιζω να μην εχουμε νεο nakama τον Bellamy.

orestis

orestis

ωραιο chapter. παει και ο bellamy. πεθανε ή επεζησε? οταν η violet λεει "and just this instant... another..." εννοει τον bellamy ή μηπως επεσε και ο trebol? ο mihawk θεικος που κοβει το ποτο στον zoro. το ιδιο επρεπε να κανει και ο rayleigh στον luffy με το κρεας :) ελπιζω να μην πεθανε ο law. θα ηταν πολυ fail μετα απο τοση μαχη και τοσα chapter flashback να τον φαει ο αλητης ο dofla.

Επισκέπτης

Anonymous

Επισκέπτης
ωραίο το chapter μ'άρεσε το κομμάτι με τον Mihawk.ΚΟ και ο Bellamy.Ελπίζω όχι νεκρός ο Law.Όχι μόνο λόγω ότι τον πάω με χίλια αλλά όχι και να τον πάρει τον Doffy μόνος του ο Luffy.

Santouryuu

Santouryuu

Παιζει να εχουμε το πρωτο rip μετα απο ace... αλλα κατι θα βρει ο οντα να μας ξενερωσει... κατι πολυ γελοιο, οπως θα αρχισει να κλαιει η τοντατα πρινσες και απο τα δακρυα θα ξαναζωντανεψει... δεν εχω πλεον καμια απαιτηση απο OP xD

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
GomuGomu no Luffy έγραψε:Παιζει να εχουμε το πρωτο rip μετα απο ace... αλλα κατι θα βρει ο οντα να μας ξενερωσει... κατι πολυ γελοιο, οπως θα αρχισει να κλαιει η τοντατα πρινσες και απο τα δακρυα θα ξαναζωντανεψει... δεν εχω πλεον καμια απαιτηση απο OP xD

Μου αρεσει που βαζεις και "emoticon". Θεωρω οτι αν ισχυει τελικα πως πεθανε ο Law, ετσι θα τον αναστησει ο Oda. :buhu:

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Το καλύτερο κομμάτι ήταν αυτό με τον Ζορο. Φαίνεται απίστευτα ότι με τον Luffy απλά το τραβάει για να μην τελείωσει. Δεν κουνήθηκε καθόλου τόσα τσαπς... Έπρεπε να έχει πέσει αυτό το πάτημα στο κεφάλι του Bellamy 5 επεισόδια τώρα...

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Aldark

Aldark

για κάποιο λόγο τώρα το διάβασα , τελειώνει επιτέλους! Έγινε ότι έπρεπε να γίνει με τον Μπέλλαμυ (next strawhat confirmed;) και τώρα Doflamingo επιτέλους. Αν ο Law μας άφησε χρόνους και αναστηθεί όπως είπε ο Σάντο θα ναι τέρμα γελοίο:xD: , ελπίζω πως όχι

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!! ΟΧΙ!!
Όχι να μου σκοτώσει και τον Law o Oda, όχι!!!
Το κάνω drop!!!...

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Λες να σκοτώσει 1 από τα μετρημένα στα δάκτυλα άτομα (που δεν είναι strawhat) και κρατάει το όλο manga; Εντάξει, πάω πάσο, το έκανε με τον Ace και τον Whitebeard, αλλά έπρεπε να γίνει κάτι δραστικό στον πόλεμο. Έπρεπε να υπάρχουν απώλειες, γιατί πόλεμος χωρίς απώλειες είναι σαν να μην έγινε.
Εδώ όμως είναι διαφορετική η κατάσταση. Εδώ είναι τα "καπρίτσια" του Φλαμίνγκο. Επίσης μην ξεχνάμε ότι ο Luffy χρωστάει την ζωή του στον Law, οπότε μάλλον θα έχουμε φάση που θα λέει ο Luffy "τώρα είμαστε πάτσι" ή κάτι τέτοιο.

Επισκέπτης

Anonymous

Επισκέπτης
Καλό chapter οι πιθανότητες αυξάνονται για τον θάνατο του Law(ελπίζω να διαψευθώ πανηγυρικά plz plz plz ).Η φωνή στο τέλος πάντως είναι του Law καθώς χρησιμοποιεί το -ya όταν απευθύνεται σε κάποιον.

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Απλά γιατί???? Η φωνή στο τέλος παίζει να είναι και από ανάμνηση του Luffy...
Oda πάλι μου σκότωσες το αγαπημένο μου husbando!!! cry me a river

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Και τι απαγορεύει στο Law να έχει κάνει την επέμβαση στον εαυτό του; Ξενέρα ναι, αλλά όπως είχα πει και πριν, είναι ο πιο ενδιαφέρων χαρακτήρας, αυτή τη στιγμή, στο One Piece. Και έχει φρούτο "χειρουργείου". Πραγματικά πιστεύω ότι θα κάνει κάτι με αυτό και το γεγονός ότι έχασε το χέρι του ήταν κόλπο. Είναι πολύ πιο έξυπνος από αυτό. Δεν θα έτρεχε κατάμουτρα στον Flamingo.

Αν πεθάνει, θα πρέπει να πεθάνει για κάποιο λόγο. Εδώ ο Ace και ο Whitebeard πέθαναν και κυριολεκτικά έγινε πόλεμος. Τώρα είναι κάπως "φλώρικος" ο θάνατος του. Όπως και να έχει, αμφιβάλλω ότι θα πεθάνει κάποιος εδώ πέρα, εκτός και αν πεθάνει ο Flamingo. (που και πάλι δεν νομίζω)

maggie

maggie

patty μην ξαναβρείς husbando από το one piece.

Σπόιλερ:

μα τέτοια ευστοχία ? 2/2 x3

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Σπόιλερ:

Aldark

Aldark

τι τσαπτεράρα ήταν αυτή ρε φίλε , για κάτι τέτοια το one piece είναι masterpiece και παρότι μας έπριξε όταν κάτσω και δω την Dressrosa ολοκληρωμένη σε κάνα χρόνο που θα τελειώσει και στο animu , είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα πρόκειται για ένα απ'τα τοπ αρκ!!!
Όσο για το ίδιο το έπικ τσάπτερ , Doflamingo - Law , badassιλίκια μέχρι τέλους aww aww , φοβεροί και οι δύο. Και ο Luffy στο τέλος έσπειρε.
Όσο για τη φωνή στο τέλος , προφανώς και είναι ο Λο . Όπως το σκέφτομαι , παίζει να μετέφερε την ψυχή του σε άλλο σώμα ή απλά να την έβγαλε εκτός του σώματός του; Πάντως έρχεται το τέλος του Ντοφλαμίνγκο.
Αυτό που μου αρέσει είναι πόσο ψυχωτικοί είναι ο Λο και ο Ντοφλαμίνγκο , ο ένας για τον άλλον. Είναι τρελαμένοι και οι δύο , τόσα χρόνια θέλουν να ξεκαθαρίσουν μεταξύ τους...Ο ένας θέλει τις δυνάμεις του Λο και ο άλλος θέλει να "βρει" την "κάθαρση" για τον Κόρα-σαν.

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Άσε ρε Maggie, πίκρα... πάω να φτιάξω τα κόλυβα!!
Καλα ναι το πιθανότερο είναι να μην τον ξεκάνει ο Όντα, αλλα την περιμένω καλού κακού την τρολιά.. φόρεσα και μαύρα να πενθήσω.. ellefson you is mean

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Yaoi.D.Luffy έγραψε:Άσε ρε Maggie, πίκρα... πάω να φτιάξω τα κόλυβα!!
Καλα ναι το πιθανότερο είναι να μην τον ξεκάνει ο Όντα, αλλα την περιμένω καλού κακού την τρολιά.. φόρεσα και μαύρα να πενθήσω.. ellefson you is mean

Και εγω δεν θελω να πεθανει ο Law αλλα ο Bellamy για να μην μπει στο πληρωμα των SHs.... plz plz plz :mueh:

Santouryuu

Santouryuu

Deathracer2009 έγραψε:
Yaoi.D.Luffy έγραψε:Άσε ρε Maggie, πίκρα... πάω να φτιάξω τα κόλυβα!!

Και εγω δεν θελω να πεθανει ο Law αλλα ο Bellamy για να μην μπει στο πληρωμα των SHs.... plz plz plz :mueh:

Αν μπει ο μπελαμυ θα εχω κανει προβλεψαρα! Χεχε

Εγω θελω να πεθανει ο λουφυ, τζορο για σεντσο!

Steve-O

Steve-O

Αν και θα ήθελα bartolomeo στο crew πιστεύω πως αυτός ο bellamy και ο cavendish θα συνεχίσουν μαζί.

mrfireoriginal

Παιδια εχει σκεφτεί κανεις σας (δεν τα διαβασα ολα) αν ο λο μήπως αλλαξε ψυχες με τον μπιχλιαρη?? Και αυτος που θα παιθανει στο σωμα του λο ειναι ο μπιχλας? :3 και στην τελικη η αλλη με το φρουτο θα του κανει heal ^_^ δεν θελω να παιθανει :(

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
http://www.mangapanda.com/one-piece/781

Καλο Chapter και αντε να ξεκινησει η τελικη μαχη.

Aldark

Aldark

χαχ , ποτέ δεν προβλέπεις τον Όντα. Αλλά κάντε ένα νερφάρισμα στον Law , και προς θεού έχει φάει μπιστολίδια 2 φορές , τον έχουν δείρει άλλες 3 , έχει μέσα σε 4-5 ώρες χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του χίλιες φορές και ακόμα μπορεί να μένει βράχος και να τα βάζει με τον Ντοφλαμίνγκο λόγω της αγάπης του για τον Κοραζόν; λολ
Ντοφλαμίνγκο ρησπέκτ , αλλά φεύγει εκτός σιγά σιγά...δυστυχώς...μπήκε στην τελική ευθεία , ξύπνησε και ο ο Λούφφαρος
όλα gg .

karamin

karamin

απιστευτο chapter!!!!!παμε για το τελος!!!!για να δουμε τι θα κανει ο Luffy....ειναι και ο sabo στο κολπο...λογικα θα αναλαβει τον μυξα!

Επισκέπτης

Anonymous

Επισκέπτης
Φανταστικό chapter και οδεύουμε προς το τέλος.Το highlight η στιγμή που ο Luffy σταματάει το πόδι του Doffy μ'αυτό το αποφασιστικό βλέμμα στο πρόσωπό του.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης