Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Επισκέπτης

Anonymous

Επισκέπτης
Βασικά δεν φταίει μόνο ο Oda.Χρειάζεται και λίγη ξεκούραση ο άνθρωπος αποδεκτό αν θέλει να κάνει διάλειμμα,ειδικά κι αν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.Στο κομμάτι του αρμέγματος όμως θα συμφωνήσω καθώς έχουμε δει και chapter που ουσιαστικά δεν γίνεται τίποτα απολύτως από πλευρά εξέλιξης της ιστορίας.Θα προτιμούσατε τον Togashi δηλαδή που τους γράφει όλους στα παλιά του τα παπούτσια και κάθεται και παίζει Dragon Quest αντί να τελειώσει(επιτέλους) το hunter x hunter?Όσο για το anime ο Oda επίσης έχει μερίδιο ευθύνης που δίνει δικαιώματα στην Τoei η οποία είναι μακράν η καλύτερη εταιρία στο να επιβραδύνει οποιαδήποτε σειρά (βλέπε DragonBall) και παρ'όλα αυτά σπάνια καταφέρνει να εντυπωσιάσει έχοντας σχεδόν πάντα άθλιο animation.Φανταστείτε το one piece να το'χε η MadHouse πόσο τέλειο anime θα'χε.

Τώρα όσο αναφορά το chapter χάλια παντελώς αδιάφοροι οι tontatta νόμιζα ότι έβλεπα παιδικό show μόνο ενδιαφέρον το heal heal no mi.

Elidor

Elidor

Avarga
Να σας πω και γω δυο λογια που διαβασα τσαπτερ 1 ετους μαζεμενα πριν 2 μερες. Λοιπον καταρχην το μισο πληρωμα ξεχασμενο, αν εγω που τα διαβασα σε περιοδο 2-3 ημερων το καταλαβα και με ενοχλησε φανταζομαι οσους διαβαζαν τσαπτερ τσαπτερ ανα βδομαδα ολο το χρονο πως θα τους φανηκε που απλα οι μισοι χαθηκαν εδω και τοσο καιρο.

Δευτερο προβλημα το σχεδιο του δε βελτιωθηκε ιδιαιτερα παλι επρεπε να βγαλω τα ματια μου καπου καπου να καταλαβω τι σκατα βλεπω αλλα τελος παντων δεν ηλπιζα κατι σε αυτο το τομεα.

Επισης κατα την αποψη μου δε μπορει να ανοιγεσαι σε τοσα μετωπα και να βγαζεις τοσο λιγο υλικο. Τι εννοω, 15 σελιδες ανα βδομαδα (και αν δεν αρρωστησεις) για να μας δειξεις 10 διαφορετικες μαχες και τι γινεται σε 10 διαφορετικα σημεια απλα κουραζουν. Ειναι σαν το αρκ με τον μεγαλο πολεμο ξανα, λιγο λιγο λιγο μεχρι να χασεις τελειως το ενδιαφερον σου. Εγω ετσι ενιωσα.

Κατα τα αλλα απο θεμα ιστοριας ολα ωραια και καλα, μονο που αν δεν διαβαζα οπ απο πιο παλια χρονια και επιανα αυτο το αρκ για να αρχισω, θα πιστευα οτι πρωταγωνιστης ειναι καποιος αλλος... Παντως οχι ο Λουφυ.. Ακομα και αυτος αισθανομαι ειναι παραμελημενος.

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Luffy-oug! έγραψε:Να σας πω και γω δυο λογια που διαβασα τσαπτερ 1 ετους μαζεμενα πριν 2 μερες. Λοιπον καταρχην το μισο πληρωμα ξεχασμενο, αν εγω που τα διαβασα σε περιοδο 2-3 ημερων το καταλαβα και με ενοχλησε φανταζομαι οσους διαβαζαν τσαπτερ τσαπτερ ανα βδομαδα ολο το χρονο πως θα τους φανηκε που απλα οι μισοι χαθηκαν εδω και τοσο καιρο.

Δευτερο προβλημα το σχεδιο του δε βελτιωθηκε ιδιαιτερα παλι επρεπε να βγαλω τα ματια μου καπου καπου να καταλαβω τι σκατα βλεπω αλλα τελος παντων δεν ηλπιζα κατι σε αυτο το τομεα.

Επισης κατα την αποψη μου δε μπορει να ανοιγεσαι σε τοσα μετωπα και να βγαζεις τοσο λιγο υλικο. Τι εννοω, 15 σελιδες ανα βδομαδα (και αν δεν αρρωστησεις) για να μας δειξεις 10 διαφορετικες μαχες και τι γινεται σε 10 διαφορετικα σημεια απλα κουραζουν. Ειναι σαν το αρκ με τον μεγαλο πολεμο ξανα, λιγο λιγο λιγο μεχρι να χασεις τελειως το ενδιαφερον σου. Εγω ετσι ενιωσα.

Κατα τα αλλα απο θεμα ιστοριας ολα ωραια και καλα, μονο που αν δεν διαβαζα οπ απο πιο παλια χρονια και επιανα αυτο το αρκ για να αρχισω, θα πιστευα οτι πρωταγωνιστης ειναι καποιος αλλος... Παντως οχι ο Λουφυ.. Ακομα και αυτος αισθανομαι ειναι παραμελημενος.

O πρωταγωνιστης ειναι o Doflamingo και οχι ο Luffy. whistle Εγω παντως κατα τη διαρκεια του arc δεν αναζητησα ποτε το υπολοιπο πληρωμα. Στην αρχη και μετα ξεχαστηκαν. :xD:

Santouryuu

Santouryuu

Μονο ο τζορο αξιζει...

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker

http://www.mangapanda.com/one-piece/775

Καλυτερο απο το προηγουμενο αλλα και παλι δεν μου αρεσε...

orestis

orestis

ωραιο chapter. μια-μια η μαχες τελειωνουν. και ο frankyland πολυ ωραιος :) και αναρωτιομουν γιατι ηταν ετσι γελοια ντυμενος ο senior pink. aaaaaah! παλι break την αλλη βδομαδα? καθε τρεις και λιγο η ιδια δουλεια

Santouryuu

Santouryuu

orestis έγραψε:ωραιο chapter. μια-μια η μαχες τελειωνουν. και ο frankyland πολυ ωραιος :) και αναρωτιομουν γιατι ηταν ετσι γελοια ντυμενος ο senior pink.  aaaaaah!  παλι break την αλλη βδομαδα? καθε τρεις και λιγο η ιδια δουλεια

GomuGomu no Luffy έγραψε:Θα σου πω εγω... γιατι ο οντα ειναι ενας καραγκιοζακος... ερχεται σε τρελη αντιφαση με τον εαυτο του... θελει να συνεχισει τον ΟΡ για αλλη μια δεκαετια για τα γιεν (να αρμεξει τα φαν μποϊς κανονικοτατα δηλαδη), απο την αλλη ομως βαριεται απιστευτα να σχεδιασει...γι'αυτο και εχουμε συνεχεια μπρεϊκ, χιατους, λειψα τσαπς... και επειδη παει με βημα χελωνας, τρωμε και στη μαπα αθλια επεισοδια στο ανιμε... φιλλερ στο φιλλερ... εδω πριν κατι επεισοδια εβλεπες τον φρανκυ να πυροβολαει επι τρια λεπτα στον αερα και αλλα 5 να διαλεξει μαλλι... και ολα αυτα επειδη το ανιμε τον εφτασε τον τεμπελαρο... ολοκληρο αρκ προβαδισμα ειχε και τα σκατωσε!

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Παει και ο πρωτος top executive....

http://www.mangapanda.com/one-piece/776

Επισκέπτης

Anonymous

Επισκέπτης
Καλύτερο chapter από τα 2 προηγούμενα αλλά μέχρι εκεί.Μείνανε ο μύξας και ο πέτρας.Άρα σε 2 chapter γυρνάμε στο luffy law vs doflamingo trebol εκτός αν φάει ολόκληρο chapter για τον Bellamy (μακάρι όχι)

410Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 17 Empty Thunder Bastard Σαβ 14 Φεβ 2015, 13:03

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Oda you bastard....  gj!

A football goal scored usually from long-range with high degrees of velocity and power.

Επισκέπτης

Anonymous

Επισκέπτης
Nah,τίποτα σπουδαίο δεν έγινε.

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
http://www.mangapanda.com/one-piece/777

Ωραιο ηταν το συγκεκριμενο chapter αν και δεν συνεβη κατι τρομερο. Λογικα ο Pica θα αποτελει παρελθον στο επομενο chapter.

orestis

orestis

ωραίο chapter. μου αρέσει το "plan e". καλά μπορεί να πετάξει και ο zoro? ελπίζω να μην κάνει τίποτα fail ειδικά αφότου φόρεσε την μπαντανα γιατί θα ξενερώσω. ο god-usopp δοκιμάζει το scary-face εναντίον του pika :)

Santouryuu

Santouryuu

Zoro = epic

karamin

karamin

ωραιο chapter!στο επομενο θα δουμε μια badass επιθεση απο τον Zoro!αναμενεται μεγαλο chapter!!!με τον admiral και τον sabo τι να εγινε αραγε;;;τον ειδα σε καλη κατασταση τον admiral!

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
karamin έγραψε:ωραιο chapter!στο επομενο θα δουμε μια badass επιθεση απο τον Zoro!αναμενεται μεγαλο chapter!!!με τον admiral και τον sabo τι να εγινε αραγε;;;τον ειδα σε καλη κατασταση τον admiral!

Δεν ιδρωσε ο fujitora διοτι απλα επαιζε με τον Sabo...

Επισκέπτης

Anonymous

Επισκέπτης
KO και ο Pica επιτέλους γυρνάμε στον Doffy

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Badass Zoro returns!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aww aww

Aldark

Aldark

Deathracer2009 έγραψε:
karamin έγραψε:ωραιο chapter!στο επομενο θα δουμε μια badass επιθεση απο τον Zoro!αναμενεται μεγαλο chapter!!!με τον admiral και τον sabo τι να εγινε αραγε;;;τον ειδα σε καλη κατασταση τον admiral!

Δεν ιδρωσε ο fujitora διοτι απλα επαιζε με τον Sabo...

μα δεν πάλεψαν καν με όλη τους τη δυναμη. Συν ότι ο Σάμπο έχει μια φρέσκια ικανότητα και ακόμα δεν την έχει ξεκλειδώσει φουλ!!!

Στο σημερινό τσαπ έφυγε εκτός και ο Πίκα. Στο επόμενο λογικά τελειώνει και ο Τρέμπολ και τελειώνουμε σιγά σιγά με το arc. Ευελπιστώ σε 2 μήνες να χει τελειώσει το arc επιτέλους aww

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Το βρίσκω λίγο βαρετό τώρα το arc. Στην αρχή ήταν αρκετά promising, αλλά τώρα έγινε απλά βαρετό.

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Luffy the Duckman έγραψε:Το βρίσκω λίγο βαρετό τώρα το arc. Στην αρχή ήταν αρκετά promising, αλλά τώρα έγινε απλά βαρετό.

Ειχε πολλα μετωπα η μαχη στην Dressrosa και καποια στιγμη κουρασε. Θα προτιμουσα να ειχαμε μονο SH Vs Doflamingo executives. Εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι οταν τελειωσουν και με τον Doflamingo να μην φαει πολλα chapters στην Dressrosa και να πανε στον επομενο προορισμο. Εκτος και αν κραταει πολλες αποκαλυψει ο Oda ακομα.

orestis

orestis

η αλήθεια είναι ότι αυτό το arc τράβηξε πολύ αλλά τελειώνει σιγά σιγά. 1 chapter για τον bellamy, 1-2 για τον τρεμπολ, 3-4 για dofla και κανα 2-3 για να τα πουν με sabo, να ξεφύγουν από fuji, να επιστραφεί η χώρα στον προηγούμενο βασιλιά και να φύγουν για το zou. οπότε καμιά 10αρια chapter ακόμη. ανυπομονώ για luffy vs dofla καθώς και για το τι έκανε τελικά ο sanji

Santouryuu

Santouryuu

Οντα = ντεκαβλε

Εγω περιμενα να με πωρωσει ο τζορο, αλλα χαλαρα πραγματα... τιποτα το εντυπωσιακο :(

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Πιστεύω ότι το αρκ θα έπρεπε να έχει κάνα 2-3 τσαπς ακόμα και όχι άλλα 10. Ή έστω να δείχνει κάτι επικό και όχι μέτρια πράγματα.

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Shikkoku

Shikkoku

Βασικά 1 chapter για Trebol, 1 για τον Bellamy, 2-3 για Mingo, 2-3 για να κλείσει το arc (να χαιρετήσουν King Riku, Kyros, Rebecca, Bartolomeo, Sabo και να τους "αφήσει" ο Fuji) και πολύ του είναι...

Επιτέλους...
vatomouros fav why you..!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης