Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Santouryuu

Santouryuu

Το ειδα, αλλα παλι... τιποτα το εξωφρενικο

Tcixlas

Tcixlas

πάλι τίποτα το τρελό σκέψου οτι ούτε τα μάτια δεν με εξιτάρουν γιατί όλα αυτα τα περίμενα απο το προηγούμενο τσαπ που το έκανε όλο ένα φανμποισμ ρισπεκτ στον λουφυ απο τον γκατζ....

Hawkins

Hawkins

Σπόιλερ:

Aldark

Aldark

Δεν το είδα πουθενά αλλού αυτό που έγραψες. Μακάρι να γίνει βέβαια. Περιμένω καιρό.
Τα σπόιλερ πριν βγει το τσαπ παρακαλώ να παραμείνουν σε σπόιλερ ταγκ...

Hawkins

Hawkins

εγω δεν ξερω καν αν υσχιει xD απλα το ειδα απο ενα παιδι και το ποσταρα τωρα μπορει να ειναι και φεικ

Aldark

Aldark

αύριο το πρωί θα έχουμε το τσάπτερ , λετ'ς γουέητ!

Tcixlas

Tcixlas

περιμένω πως και πως να το δω αυτό... αλήθεια είναι ίσως το μόνο που με σκάει μαζί με το αν είναι εντάξει οι σαντζαίοι γιατι έχουν περάσει και 1.5 χρόνος απο όταν τους είδαμε και στο δικό τους κόσμο μάξιουμ 3ωρο χαχαχαχαχα

karamin

karamin

μακαρι να δειξει καιντο!!!

Tcixlas

Tcixlas

δεν θα τον δέιξει πίστευω απλά θα δέιξει κάποια πράγματα για καινυο πληροφορίες ίσως ή υποθέσεις ή ένα τηλ απο καιντο χαχα

Hawkins

Hawkins

το τηλ ειναι απο ακαινου

Tcixlas

Tcixlas

γιατί ρε επειδή έδειξε ένα ντεντεν μουσι θα είναι ένα μόνο τηλ? είναι αποκομμένοι για ώρες λογικα τα τηλ θα σπάσουν χαχαχαχ

Hawkins

Hawkins

βαζεις στοιχημα?

Tcixlas

Tcixlas

πολύ κόντρα μου πας σήμερα χααχαχαχαχαχαχα αν χτυπήσει πάνω απο ένα ντεντεν μουσί τι κερδίζω? κι αλλιώς τι χάνω? η απλό στοιχημα?

Santouryuu

Santouryuu

Μη σποιλαρετε... ειλικρινα δεν ξερω τι παθατε... δηλαδη και να'ναι απο ακαινου οπως λετε τι εγινε; θα αλλαξει ολο το one piece; ελα χριστε κι παναγια κατι κολληματα!

Tcixlas

Tcixlas

δεν είναι σποιλ ρε εικασίες είναι χαχαχαχα σιγα.... ρε εγώ απλά λέω ότι θα σπάσουν τα τηλέφωνα αυριο γιατί είναι φυσικό μετά το cage που σπάει να αρχίσει να πιάνει σήμα και να αρχίζουν να χτυπάνε τα τηλ δεν με νοιάζει ποιός θα πάρει αλλά θεωρώ ότι θα πάρει ο καιντο δεν γίνεται να το αφήσει ετσι

Hawkins

Hawkins

αν δουμε να χτυπαει πανω απο ενα den den muchi αυριο τοτε δεν θα μπω τσατ για 2 μερες το ιδιο και το αντιθετο για εσενα

μεσα?

Santouryuu

Santouryuu

Με αυτο το ακαουντ ή γενικα;

Hawkins

Hawkins

γιατι μπαινουμε και με αλλο? :xD:

Tcixlas

Tcixlas

χαχαχαχαχαχαχα ωραία τσατ όμως γιατί το φόρουμ μου ζητας πολλάς χαχαχα μέσα το στοίχημα αλλά μόνο για τσατ χαχαχαχαχ

Hawkins

Hawkins

στην αρχη εγραψα φορουμ αλλα λεω αστο γιατι ειναι χοντρο.

Tcixlas

Tcixlas

χαχαχαχ εεε ναι το παραχόντρυνες χαχααχχαχα λοιπόν πάει το στοίχημα... λοιπόν με βάση το τελυταιο επίσης που δεν έδειξε τίποτα θέλω στο επόμενο αύριο το πρωί να δω να έχει τουλάχιστον 2 συνταρακτικές ειδήσεις για να μου καλύψει το φειλ του προηγούμενοι στο ελάχιστο

karamin

karamin

Επισκέπτης

Anonymous

Επισκέπτης
Κρατάω την σκηνή του Sabo και την συγγνώμη του Fujitora.Δεν αντέχω άλλο τον King Riku.

Tcixlas

Tcixlas

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 28 Sov5g1

τι έχεις να πεις τώρα αγαπητέ χοκ που βγαίνω αληθινός και τα den den mushi δεν σταματάνε να χτυπάνε?? επίσης δεν ήταν ο ακαινου χαχαχχαχ τα σποιλς του τσαπτερ τα μισα δεν ήταν καν εντός χαχα

άλλο ένα κάτω του μετρίου τσαπτερ για να κερδίσει χρόνο 14 σελιδούλες με βλακείες

το μόνο καλό είναι με τον σαμπο και τον fuji όπως είπε κι ο απο πάνω και δεν φτάνουν για να κρατήσουν ψηλά ένα τσαπτερ

karamin

karamin

ουτε εμενα μου αρεσε το chapter....δεν εδειξε καν τα ματια του Φλαμινγκο!!!οτι να ναι....μονο η σκηνη με τον Sabo ηταν καλη....αντε παλι μια εβδομαδα υπομονη μπας και δουμε κατι...να πω την αληθεια ομως,αυτα τα επεισοδια,θα αναλωθουν,κλασικα,σε διαδικαστικα πραγματα,ερχεται το ναυτικο να παρει τους εγκληματιες,η χωρα προσπαθει να μπει παλι σε μια τροχια...κ.τ.λ.....κ.τ.λ...αλλα 2 το πολυ και θα δουμε καλα πραγματα πιστευω!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης