Το ειδα, αλλα παλι... τιποτα το εξωφρενικο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
677 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 01 Ιουλ 2015, 16:51
Tcixlas
πάλι τίποτα το τρελό σκέψου οτι ούτε τα μάτια δεν με εξιτάρουν γιατί όλα αυτα τα περίμενα απο το προηγούμενο τσαπ που το έκανε όλο ένα φανμποισμ ρισπεκτ στον λουφυ απο τον γκατζ....
678 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 01 Ιουλ 2015, 17:14
Hawkins
- Σπόιλερ:
- ρε αλανια θα εχουμε εμφανιση καιντο τι σας χαλαει?
679 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 01 Ιουλ 2015, 18:15
Aldark
Δεν το είδα πουθενά αλλού αυτό που έγραψες. Μακάρι να γίνει βέβαια. Περιμένω καιρό.
Τα σπόιλερ πριν βγει το τσαπ παρακαλώ να παραμείνουν σε σπόιλερ ταγκ...
Τα σπόιλερ πριν βγει το τσαπ παρακαλώ να παραμείνουν σε σπόιλερ ταγκ...
680 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 01 Ιουλ 2015, 18:22
Hawkins
εγω δεν ξερω καν αν υσχιει xD απλα το ειδα απο ενα παιδι και το ποσταρα τωρα μπορει να ειναι και φεικ
681 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 01 Ιουλ 2015, 18:22
Aldark
αύριο το πρωί θα έχουμε το τσάπτερ , λετ'ς γουέητ!
682 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 01 Ιουλ 2015, 18:36
Tcixlas
περιμένω πως και πως να το δω αυτό... αλήθεια είναι ίσως το μόνο που με σκάει μαζί με το αν είναι εντάξει οι σαντζαίοι γιατι έχουν περάσει και 1.5 χρόνος απο όταν τους είδαμε και στο δικό τους κόσμο μάξιουμ 3ωρο χαχαχαχαχα
683 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 01 Ιουλ 2015, 21:49
karamin
μακαρι να δειξει καιντο!!!
684 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 01 Ιουλ 2015, 22:01
Tcixlas
δεν θα τον δέιξει πίστευω απλά θα δέιξει κάποια πράγματα για καινυο πληροφορίες ίσως ή υποθέσεις ή ένα τηλ απο καιντο χαχα
685 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 01 Ιουλ 2015, 22:33
Hawkins
το τηλ ειναι απο ακαινου
686 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 01 Ιουλ 2015, 22:34
Tcixlas
γιατί ρε επειδή έδειξε ένα ντεντεν μουσι θα είναι ένα μόνο τηλ? είναι αποκομμένοι για ώρες λογικα τα τηλ θα σπάσουν χαχαχαχ
687 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 01 Ιουλ 2015, 22:39
Hawkins
βαζεις στοιχημα?
688 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 01 Ιουλ 2015, 22:41
Tcixlas
πολύ κόντρα μου πας σήμερα χααχαχαχαχαχαχα αν χτυπήσει πάνω απο ένα ντεντεν μουσί τι κερδίζω? κι αλλιώς τι χάνω? η απλό στοιχημα?
689 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 01 Ιουλ 2015, 22:45
Santouryuu
Μη σποιλαρετε... ειλικρινα δεν ξερω τι παθατε... δηλαδη και να'ναι απο ακαινου οπως λετε τι εγινε; θα αλλαξει ολο το one piece; ελα χριστε κι παναγια κατι κολληματα!
690 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 01 Ιουλ 2015, 22:48
Tcixlas
δεν είναι σποιλ ρε εικασίες είναι χαχαχαχα σιγα.... ρε εγώ απλά λέω ότι θα σπάσουν τα τηλέφωνα αυριο γιατί είναι φυσικό μετά το cage που σπάει να αρχίσει να πιάνει σήμα και να αρχίζουν να χτυπάνε τα τηλ δεν με νοιάζει ποιός θα πάρει αλλά θεωρώ ότι θα πάρει ο καιντο δεν γίνεται να το αφήσει ετσι
691 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 01 Ιουλ 2015, 22:52
Hawkins
αν δουμε να χτυπαει πανω απο ενα den den muchi αυριο τοτε δεν θα μπω τσατ για 2 μερες το ιδιο και το αντιθετο για εσενα
μεσα?
μεσα?
692 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 01 Ιουλ 2015, 22:55
Santouryuu
Με αυτο το ακαουντ ή γενικα;
693 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 01 Ιουλ 2015, 22:55
Hawkins
γιατι μπαινουμε και με αλλο? :xD:
694 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 01 Ιουλ 2015, 23:06
Tcixlas
χαχαχαχαχαχαχα ωραία τσατ όμως γιατί το φόρουμ μου ζητας πολλάς χαχαχα μέσα το στοίχημα αλλά μόνο για τσατ χαχαχαχαχ
695 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 01 Ιουλ 2015, 23:09
Hawkins
στην αρχη εγραψα φορουμ αλλα λεω αστο γιατι ειναι χοντρο.
696 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 01 Ιουλ 2015, 23:15
Tcixlas
χαχαχαχ εεε ναι το παραχόντρυνες χαχααχχαχα λοιπόν πάει το στοίχημα... λοιπόν με βάση το τελυταιο επίσης που δεν έδειξε τίποτα θέλω στο επόμενο αύριο το πρωί να δω να έχει τουλάχιστον 2 συνταρακτικές ειδήσεις για να μου καλύψει το φειλ του προηγούμενοι στο ελάχιστο
698 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 02 Ιουλ 2015, 11:30
Επισκέπτης
Κρατάω την σκηνή του Sabo και την συγγνώμη του Fujitora.Δεν αντέχω άλλο τον King Riku.
699 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 02 Ιουλ 2015, 11:33
Tcixlas
τι έχεις να πεις τώρα αγαπητέ χοκ που βγαίνω αληθινός και τα den den mushi δεν σταματάνε να χτυπάνε?? επίσης δεν ήταν ο ακαινου χαχαχχαχ τα σποιλς του τσαπτερ τα μισα δεν ήταν καν εντός χαχα
άλλο ένα κάτω του μετρίου τσαπτερ για να κερδίσει χρόνο 14 σελιδούλες με βλακείες
το μόνο καλό είναι με τον σαμπο και τον fuji όπως είπε κι ο απο πάνω και δεν φτάνουν για να κρατήσουν ψηλά ένα τσαπτερ
700 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 02 Ιουλ 2015, 12:08
karamin
ουτε εμενα μου αρεσε το chapter....δεν εδειξε καν τα ματια του Φλαμινγκο!!!οτι να ναι....μονο η σκηνη με τον Sabo ηταν καλη....αντε παλι μια εβδομαδα υπομονη μπας και δουμε κατι...να πω την αληθεια ομως,αυτα τα επεισοδια,θα αναλωθουν,κλασικα,σε διαδικαστικα πραγματα,ερχεται το ναυτικο να παρει τους εγκληματιες,η χωρα προσπαθει να μπει παλι σε μια τροχια...κ.τ.λ.....κ.τ.λ...αλλα 2 το πολυ και θα δουμε καλα πραγματα πιστευω!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης