Ο Σάμπο πάντως χωρίς γρατζουνιά τον έδειρε τον άλλον
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
701 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 02 Ιουλ 2015, 12:22
Σκληρός Καριόλης
702 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 02 Ιουλ 2015, 12:27
Santouryuu
Που ειναι το τηλεφωνημα ου ακαινου που θα αλλαζε το ρου του ουαν πις;
703 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 02 Ιουλ 2015, 12:30
Hawkins
13 σελιδες μονο και κλασικα μας εφαγε 5-6 σελιδες στον ελιζαμπελο και τον κοσμο αν ειναι δυνατον
πρωσοπικα το μονο ενδιαφερον πραγμα που βρηκα ειναι οτι εμαθε ολλο το new world τωρα οτι ο ντοφλας εχασε ωποτε απο το επομενο μεθεπομενο πιστευω θα εχουμε νεα απο καποιον
πρωσοπικα το μονο ενδιαφερον πραγμα που βρηκα ειναι οτι εμαθε ολλο το new world τωρα οτι ο ντοφλας εχασε ωποτε απο το επομενο μεθεπομενο πιστευω θα εχουμε νεα απο καποιον
704 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 02 Ιουλ 2015, 12:54
Tcixlas
αυτό δείχνει ότι ο σαμπο είναι τούμπανος μέχρι αηδίας... καθίστε να δείτε που είναι θεριό ο σαμπος και θα τα κάνει όλα ταναπου...
χοκ γιατί δεν απαντάς σε μένα και τον σαντο? :p έξω απο το τσατ κουφάλα για 2 μέρες χαχαχα
εγώ πιστεύω ότι το άφησαν να μαθευτεί για να μπορέσει να δικαιολογήσει τα new bounties μετά τη ντρεσροζα
χοκ γιατί δεν απαντάς σε μένα και τον σαντο? :p έξω απο το τσατ κουφάλα για 2 μέρες χαχαχα
εγώ πιστεύω ότι το άφησαν να μαθευτεί για να μπορέσει να δικαιολογήσει τα new bounties μετά τη ντρεσροζα
705 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 02 Ιουλ 2015, 13:01
Hawkins
δεν απαντησα γιατι εχω νευρα με τον οντα και την βαρεμαρα που τον εχει πιασει
βαζει που βαζει 13 σελιδες τουλαχιστον να ειναι ποιοτικες!!!!δυλαδη ο μανγκακα του φερι τειλ τι να πει που βγαζει 3 μανγκα την εβδομαδα?
βαζει που βαζει 13 σελιδες τουλαχιστον να ειναι ποιοτικες!!!!δυλαδη ο μανγκακα του φερι τειλ τι να πει που βγαζει 3 μανγκα την εβδομαδα?
706 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 02 Ιουλ 2015, 13:07
Tcixlas
τραβάει μακριά την βαλίτσα κι αυτό θα τον φαει τον όντα... βάζει ανούσια τσαπς ετσι απλα για να γεμίσει πράγματα που θα μπορούσε να τα δέιξει στα γρήγορα σε 4 σελίδες τα κάνει 20 και μέσα σε 2 βδομάδες
707 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 02 Ιουλ 2015, 13:12
Patty D.Luffy
Πφφφφ τσάμπα περίμενα μια βδομάδα..
708 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 02 Ιουλ 2015, 13:16
Tcixlas
γαμώ θέλω να δω τα κωλόματα του ντοφλα... τον περιμένω ένα πραγμα σαν τον λιονταριχελώνα στο fishman island
709 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 02 Ιουλ 2015, 13:20
Hawkins
με μια δευτερη αναγνωση ειδα οτι τελικα τον βουτηξαν οι μαρινς τον ντοφλα,ωποτε παει και αυτος impel down
710 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 02 Ιουλ 2015, 13:45
Tcixlas
όλους τους βούτηξαν... εγώ είχα πει ότι κάπως θα την γλιτώσει ενώ θα τον μεταφέρουν impel down σε προηγούμενη θεωρία μου και θεωρώ ότι θα επέμβει ο καιντο για να τον σκοτώσει απλά ο ίδιος ή να τον ελευθερώσει χαχαχα
711 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 02 Ιουλ 2015, 13:56
Aldark
Απογοήτευση....συνέλαβαν τον πιο hype ανταγωνιστή του One Piece...
Βέβαια στο τσάπτερ αυτό συνάντησα πολλές φορές το op που αγάπησα. Στη συνομιλία Burgess-Sabo, είδα το κλασικό "cocky" ύφος του κακού που προσπαθεί να εξοργίσει τον ήρωα. Τις έφαγε. Κλισέ <3
Ύστερα είχαμε διαλόγους με το βασιλιά "που αναπτερώνεται το ηθικό του" και επιστρέφει , ενώ τον παρακαλάνε όλοι...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ. WOWWWWW!
Την άλλη εβδομάδα θα είμαι διακοπές , ελπίζω να το διαβάσω κάπως. Ακόμα περιμένω τον Σάντζι. ΦΦς
Α και η μετάφραση του μάνγκα πάντα δε ξέρω πώς λέγεται είναι απλά για τα σκουπίδια.
Βέβαια στο τσάπτερ αυτό συνάντησα πολλές φορές το op που αγάπησα. Στη συνομιλία Burgess-Sabo, είδα το κλασικό "cocky" ύφος του κακού που προσπαθεί να εξοργίσει τον ήρωα. Τις έφαγε. Κλισέ <3
Ύστερα είχαμε διαλόγους με το βασιλιά "που αναπτερώνεται το ηθικό του" και επιστρέφει , ενώ τον παρακαλάνε όλοι...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ. WOWWWWW!
Την άλλη εβδομάδα θα είμαι διακοπές , ελπίζω να το διαβάσω κάπως. Ακόμα περιμένω τον Σάντζι. ΦΦς
Α και η μετάφραση του μάνγκα πάντα δε ξέρω πώς λέγεται είναι απλά για τα σκουπίδια.
712 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 02 Ιουλ 2015, 14:12
Tcixlas
ξερεις ιαπωνικά??? χαχαχα τι περιμένεις ρε αν δεν μεταφράζει συνέχεια ο ίδιος αλλά πολλοί μαζί που παλεύουν εκεί χαχαχα
713 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 02 Ιουλ 2015, 14:29
Santouryuu
Αλ, δωσε μας τη σωστη μεταφραση... εγω δυστυχως μονο μιλαω ιαπωνεζικα, δεν εχω ακομα μαθει να τα διαβαζω!
714 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 02 Ιουλ 2015, 14:46
Tcixlas
εγω κάνω συχνα τον κινέζο σας κάνω???? χαχαχ
λοιπόν την άλλη βδομάδα στο τσαπτερ αν δεν δείξει τουλάχιστον 3 σημαντικά scenes θα κάνω δημοψήφισμα για τον βασανισμό του oda sensei
λοιπόν την άλλη βδομάδα στο τσαπτερ αν δεν δείξει τουλάχιστον 3 σημαντικά scenes θα κάνω δημοψήφισμα για τον βασανισμό του oda sensei
715 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 02 Ιουλ 2015, 14:56
Aldark
Ως γνωστόν η καλή μετάφραση βγαίνει μετά , δεν είδατε ότι έλεγε πχ "Fire Gun Ace" και κάτι τέτοια; ffs
(λίγα για Oda τσιχλέητορ!)
(λίγα για Oda τσιχλέητορ!)
716 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 02 Ιουλ 2015, 14:58
Tcixlas
χαχαχαχαχα γιατί ρε??? πλάκα με κάνεις??? μας έχει πεθάνει στην κοροιδία ο τύπος πόσο καιρό τώρα... λοιπόν αν δεν κάνει σωστό τσαπ θα τον βασανίζουμε μέχρι να ξανακάνει τ ουαν πις όπως το αγαπήσαμε
717 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 02 Ιουλ 2015, 19:20
Santouryuu
Οταν ελεγα εγω για τρελο yaoi με κοροιδευατε...
718 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 02 Ιουλ 2015, 19:33
Tcixlas
το θες εσύ το ανωμαλιάρικο μου φάινεται για να σε ευχαριστήσει εσένα αν δεν δεις τον ζορο να ζαχαρώνει λούφυ και το σαντζι law δεν φτίαχνει εεε?
719 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 03 Ιουλ 2015, 08:05
Deathracer2009
Aldark έγραψε:Απογοήτευση....συνέλαβαν τον πιο hype ανταγωνιστή του One Piece...
Βέβαια στο τσάπτερ αυτό συνάντησα πολλές φορές το op που αγάπησα. Στη συνομιλία Burgess-Sabo, είδα το κλασικό "cocky" ύφος του κακού που προσπαθεί να εξοργίσει τον ήρωα. Τις έφαγε. Κλισέ
Γενικα το mangapanda κανει τραγικη μεταφραση αλλα δεν γινεται να περιμενουμε 24ωρο επιπλεον μεχρι να βγουν οι σωστες μεταφρασεις. Εδω δεν αντεχω ειδικα οταν εχω φαει και τα spoiler... :xD:
Το Chapter ηταν μετριο και το εσωσε λιγακι ο Sabo με τον Burgess. Ελπιζω να δουμε καμια σημαντικη πληροφορια στα επομενα διοτι αμα ειναι να δουμε 2-3 chapters ακομη στη Dressrosa οπου θα γλεντανε και θα πινουν χωρις να γινεται χαμος απο αποκαλυψεις κλπ., θα εκνευριστω αγρια.
720 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 03 Ιουλ 2015, 08:08
Tcixlas
εεε τυχερός έισαι που σου άρεσε έστω λίγο φίλε μου κια δεν έχεις εκενυριστεί ακόμα χαχαχαχα
721 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 03 Ιουλ 2015, 15:39
Scarlet D.
κατι ελεγε το σημερινο αλλα ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑΜΙΝΓΚΟ ΧΩΡΙΣ ΓΥΑΛΑ...ερ χεμ, παντως ξυγημενος ο fujitora οχι σαν τα υπολοιπα καθηκια τους admiral που θα ηταν σε φαση "εκανα την δουλεια μου και σας εσωσα"
722 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 03 Ιουλ 2015, 15:46
Aldark
Ναι και μου κάνει εντύπωση που είναι προσωπική επιλογή του Ακαίνου (νομίζω) ή τουλάχιστον επιλογή της νέας τάξης πραγμάτων στην κυβέρνηση/ναυτικό. Πρσεβεύει το "η δικαιοσύνη είναι τυφλή". Μου αρέσει που παίζει με αυτά το Ουάν Πης...
723 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 03 Ιουλ 2015, 16:22
Hawkins
και εμενα μου εκανε εντυπωση οτι ηταν επιλογη του ακαινου και το οτι τοσο καιρο ηταν στο στρατο ξηρας που πολεμουσε τους επαναστατες...αφου εχει αυτη την αποψη γιατι δεν πηγε με το μερος τον επαναστατων? χμμμμ νομιζω εχουμε να μαθουμε πολλα για φουτζιτορα ακομα
724 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 03 Ιουλ 2015, 16:36
Patty D.Luffy
Και εγω τον πάω τον Φουτζι-τσου..
Γενικα πολυ καλος και σαν χαρακτηρας και σαν σχεδιασμος σαν Αντμιραλ!!
Και εγω νομιζω εχουμε ακομα να μαθουμε πολλα
Γενικα πολυ καλος και σαν χαρακτηρας και σαν σχεδιασμος σαν Αντμιραλ!!
Και εγω νομιζω εχουμε ακομα να μαθουμε πολλα
725 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 03 Ιουλ 2015, 17:45
Scarlet D.
αργα η γρηγορα θα μαθουμε για ολους τους admirals, ο oda δεν σκοτωνει κανεναν πριν μαθουμε την ιστορια της ζωης του XD
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης