Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Ο Σάμπο πάντως χωρίς γρατζουνιά τον έδειρε τον άλλον

Santouryuu

Santouryuu

Που ειναι το τηλεφωνημα ου ακαινου που θα αλλαζε το ρου του ουαν πις;

Hawkins

Hawkins

13 σελιδες μονο και κλασικα μας εφαγε 5-6 σελιδες στον ελιζαμπελο και τον κοσμο αν ειναι δυνατον
πρωσοπικα το μονο ενδιαφερον πραγμα που βρηκα ειναι οτι εμαθε ολλο το new world τωρα οτι ο ντοφλας εχασε ωποτε απο το επομενο μεθεπομενο πιστευω θα εχουμε νεα απο καποιον

Tcixlas

Tcixlas

αυτό δείχνει ότι ο σαμπο είναι τούμπανος μέχρι αηδίας... καθίστε να δείτε που είναι θεριό ο σαμπος και θα τα κάνει όλα ταναπου...

χοκ γιατί δεν απαντάς σε μένα και τον σαντο? :p έξω απο το τσατ κουφάλα για 2 μέρες χαχαχα

εγώ πιστεύω ότι το άφησαν να μαθευτεί για να μπορέσει να δικαιολογήσει τα new bounties μετά τη ντρεσροζα

Hawkins

Hawkins

δεν απαντησα γιατι εχω νευρα με τον οντα και την βαρεμαρα που τον εχει πιασει

βαζει που βαζει 13 σελιδες τουλαχιστον να ειναι ποιοτικες!!!!δυλαδη ο μανγκακα του φερι τειλ τι να πει που βγαζει 3 μανγκα την εβδομαδα?

Tcixlas

Tcixlas

τραβάει μακριά την βαλίτσα κι αυτό θα τον φαει τον όντα... βάζει ανούσια τσαπς ετσι απλα για να γεμίσει πράγματα που θα μπορούσε να τα δέιξει στα γρήγορα σε 4 σελίδες τα κάνει 20 και μέσα σε 2 βδομάδες

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Πφφφφ τσάμπα περίμενα μια βδομάδα.. daaamn!

Tcixlas

Tcixlas

γαμώ θέλω να δω τα κωλόματα του ντοφλα... τον περιμένω ένα πραγμα σαν τον λιονταριχελώνα στο fishman island

Hawkins

Hawkins

με μια δευτερη αναγνωση ειδα οτι τελικα τον βουτηξαν οι μαρινς τον ντοφλα,ωποτε παει και αυτος impel down

Tcixlas

Tcixlas

όλους τους βούτηξαν... εγώ είχα πει ότι κάπως θα την γλιτώσει ενώ θα τον μεταφέρουν impel down σε προηγούμενη θεωρία μου και θεωρώ ότι θα επέμβει ο καιντο για να τον σκοτώσει απλά ο ίδιος ή να τον ελευθερώσει χαχαχα

Aldark

Aldark

Απογοήτευση....συνέλαβαν τον πιο hype ανταγωνιστή του One Piece...
Βέβαια στο τσάπτερ αυτό συνάντησα πολλές φορές το op που αγάπησα. Στη συνομιλία Burgess-Sabo, είδα το κλασικό "cocky" ύφος του κακού που προσπαθεί να εξοργίσει τον ήρωα. Τις έφαγε. Κλισέ <3
Ύστερα είχαμε διαλόγους με το βασιλιά "που αναπτερώνεται το ηθικό του" και επιστρέφει , ενώ τον παρακαλάνε όλοι...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ. WOWWWWW!
Την άλλη εβδομάδα θα είμαι διακοπές , ελπίζω να το διαβάσω κάπως. Ακόμα περιμένω τον Σάντζι. ΦΦς
Α και η μετάφραση του μάνγκα πάντα δε ξέρω πώς λέγεται είναι απλά για τα σκουπίδια.

Tcixlas

Tcixlas

ξερεις ιαπωνικά??? χαχαχα τι περιμένεις ρε αν δεν μεταφράζει συνέχεια ο ίδιος αλλά πολλοί μαζί που παλεύουν εκεί χαχαχα

Santouryuu

Santouryuu

Αλ, δωσε μας τη σωστη μεταφραση... εγω δυστυχως μονο μιλαω ιαπωνεζικα, δεν εχω ακομα μαθει να τα διαβαζω!

Tcixlas

Tcixlas

εγω κάνω συχνα τον κινέζο σας κάνω???? χαχαχ

λοιπόν την άλλη βδομάδα στο τσαπτερ αν δεν δείξει τουλάχιστον 3 σημαντικά scenes θα κάνω δημοψήφισμα για τον βασανισμό του oda sensei

Aldark

Aldark

Ως γνωστόν η καλή μετάφραση βγαίνει μετά , δεν είδατε ότι έλεγε πχ "Fire Gun Ace" και κάτι τέτοια; ffs  
(λίγα για Oda τσιχλέητορ!)

Tcixlas

Tcixlas

χαχαχαχαχα γιατί ρε??? πλάκα με κάνεις??? μας έχει πεθάνει στην κοροιδία ο τύπος πόσο καιρό τώρα... λοιπόν αν δεν κάνει σωστό τσαπ θα τον βασανίζουμε μέχρι να ξανακάνει τ ουαν πις όπως το αγαπήσαμε

Santouryuu

Santouryuu

Οταν ελεγα εγω για τρελο yaoi με κοροιδευατε...

Tcixlas

Tcixlas

το θες εσύ το ανωμαλιάρικο μου φάινεται για να σε ευχαριστήσει εσένα αν δεν δεις τον ζορο να ζαχαρώνει λούφυ και το σαντζι law δεν φτίαχνει εεε?

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Aldark έγραψε:Απογοήτευση....συνέλαβαν τον πιο hype ανταγωνιστή του One Piece...
Βέβαια στο τσάπτερ αυτό συνάντησα πολλές φορές το op που αγάπησα. Στη συνομιλία Burgess-Sabo, είδα το κλασικό "cocky" ύφος του κακού που προσπαθεί να εξοργίσει τον ήρωα. Τις έφαγε. Κλισέ oh my love!
Ύστερα είχαμε διαλόγους με το βασιλιά "που αναπτερώνεται το ηθικό του" και επιστρέφει , ενώ τον παρακαλάνε όλοι...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ. WOWWWWW!
Την άλλη εβδομάδα θα είμαι διακοπές , ελπίζω να το διαβάσω κάπως. Ακόμα περιμένω τον Σάντζι. ΦΦς
Α και η μετάφραση του μάνγκα πάντα δε ξέρω πώς λέγεται είναι απλά για τα σκουπίδια.

Γενικα το mangapanda κανει τραγικη μεταφραση αλλα δεν γινεται να περιμενουμε 24ωρο επιπλεον μεχρι να βγουν οι σωστες μεταφρασεις. Εδω δεν αντεχω ειδικα οταν εχω φαει και τα spoiler... :xD:

Το Chapter ηταν μετριο και το εσωσε λιγακι ο Sabo με τον Burgess. Ελπιζω να δουμε καμια σημαντικη πληροφορια στα επομενα διοτι αμα ειναι να δουμε 2-3 chapters ακομη στη Dressrosa οπου θα γλεντανε και θα πινουν χωρις να γινεται χαμος απο αποκαλυψεις κλπ., θα εκνευριστω αγρια.

Tcixlas

Tcixlas

εεε τυχερός έισαι που σου άρεσε έστω λίγο φίλε μου κια δεν έχεις εκενυριστεί ακόμα χαχαχαχα

Scarlet D.

Scarlet D.

κατι ελεγε το σημερινο αλλα ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑΜΙΝΓΚΟ ΧΩΡΙΣ ΓΥΑΛΑ...ερ χεμ, παντως ξυγημενος ο fujitora οχι σαν τα υπολοιπα καθηκια τους admiral που θα ηταν σε φαση "εκανα την δουλεια μου και σας εσωσα"

http://www.onepiecegr.com/

Aldark

Aldark

Ναι και μου κάνει εντύπωση που είναι προσωπική επιλογή του Ακαίνου (νομίζω) ή τουλάχιστον επιλογή της νέας τάξης πραγμάτων στην κυβέρνηση/ναυτικό. Πρσεβεύει το "η δικαιοσύνη είναι τυφλή". Μου αρέσει που παίζει με αυτά το Ουάν Πης...

Hawkins

Hawkins

και εμενα μου εκανε εντυπωση οτι ηταν επιλογη του ακαινου και το οτι τοσο καιρο ηταν στο στρατο ξηρας που πολεμουσε τους επαναστατες...αφου εχει αυτη την αποψη γιατι δεν πηγε με το μερος τον επαναστατων? χμμμμ νομιζω εχουμε να μαθουμε πολλα για φουτζιτορα ακομα

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Και εγω τον πάω τον Φουτζι-τσου..
Γενικα πολυ καλος και σαν χαρακτηρας και σαν σχεδιασμος σαν Αντμιραλ!!
Και εγω νομιζω εχουμε ακομα να μαθουμε πολλα

Scarlet D.

Scarlet D.

αργα η γρηγορα θα μαθουμε για ολους τους admirals, ο oda δεν σκοτωνει κανεναν πριν μαθουμε την ιστορια της ζωης του XD

http://www.onepiecegr.com/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης