Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Tcixlas

Tcixlas

είσαι μεγάλος παπαρας χαχαχαχαχαχα παίζει να ήταν τυχαίο... δεν ξέρω αν 2 τσαπτερ πριν θα έβγαινε τέτοια βρώμα χααχαχα

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
tcixlas έγραψε:εσύ μας έλεγες για το προηγούμενο... εγω ζήτησα 2-3 πράγματα για να με ικανοποιήσει και τα είχε όλα στο μέγιστο... πραγματικά είμαι χαρούμενος χαχαχα

Βγηκε σωστος αλλα κανεις δεν το πιστευε.... :haha: :

Hawkins έγραψε:μαγκες πληροφοριες λενε πως το επομενο τσαπτερ θα ειναι αρκετα καλο
κατι τετοιο αγουγετε στα φορουμ οτι και καλα το ειπε ο εντιτορ

runcry: Maggie :) Maggie :) Maggie :)

Aldark

Aldark

πού έπεσες μέσα;; Μας είπες θα εμφανιατεί ο Κάιντο...
αααα όταν λέω ότι ο όντα είναι ο θεός κοροιδεύετε....
τώρα όμως....ουάου , τα λόγια είναι περιττά για το τσαπ...μόνο Σάντζι και Κάιντο να μου δειξει και ειμαι ικανοποιημενος

Hawkins

Hawkins

οχι δεν ηταν στην τυχη το ιδιο ειχα πει και 3 μερες πριν εμφανιστη ο σαμπο

ειπα εγω οτι θα εμφανιστη ο καιντο? μια υποθεση εκανα επειδη ακουσα αυτο

Tcixlas

Tcixlas

χαχαχα κάνει προβλέψεις και στην υπογραφή χρησιμοποιώντας θεωρίες αλλων χαχαχαχαχαχ

λοιπόν κοιτάχτε να κάνω εγώ μια ερώτηση σε σποιλ και απαντήστε μου σε σποιλ για να μην χαλάμε το τσαπτερ σε όσους δεν το διάβασαν ακόμα...

Σπόιλερ:

N_G

N_G

Φοβερό τσάπτερ.. Το χρώσταγε ο Όντα και το έδωσε..!!
Έχω μερικές απορίες με τη μετάφραση οπότε θα περιμένω καλύτερη και θα σχολιάσω μετά.!

Edit : Πάντως 2 πράγματα μου έκαναν εντύπωση.
1) Ο Αοκίτζι είναι με ΒΒ - λίγο πολύ το ψιλιαζόμασταν.
2) Puppets of the World Nobles. ?????

Υ.Γ. Δεν τα βάζω σε σπόιλερ. Από τη στιγμή που έχει βγει όσοι δεν το έχουν διαβάσει ακόμα απλά ας μην μπαίνουν στα σχόλια και σποιλάρονται.

Hawkins

Hawkins

πραγματικα γιατι τοσο ειρωνια? θελετε να με βγαλετε λαθος με το ζορι λεγοντας πραγματα που ουτε καν τα ειπα...εκτος και αμα το κανετε για πλακα και παω πασο...

τσιχλα που την ειδες εσυ την θεωρια? ειχα πει και παλιοτερα οτι το επομενο μπαουντι του λουφη θα ξεπερναει κατα πολυ λιγο του ες και ετυχε να ακουσω οτι η μαχητες ηταν 556 ωποτε το πηρα ως hype...
και αν γινετε κοφτετο αυτο που κανετε επειδη ειδα και τι υποθηκε στο τσατ τοτε ημουν 16 χρονων παιδι και ηθελα να κανω την πλακα μου...και εβλεπα τον ελιντορ ας πουμε να μου την λεει ολλη την ωρα για την ορθογραφια μου λογικο ειναι μετα να αρχισω να τον δουλευω και εγω...επισης εχω παψει να τρολλαρο οπως βλεπετε και τα 200 ακ δεν υσχιουν καν το μονο ακ που μπαινω ετσι για την πλακα μου ειναι το ειμαστε οτι νιοθουμε το λεω γιατι καποιοι δεν εχουν καταλαβει οτι σταματισα να κανω τετοιες μαλακιες και με ζαλιζαν επι 2 μερες οτι ημουν ο νικος ενω σας ελεγα δεν ειμαι εγω και σας το αποδειξα και ολλας με ενα εκατομμυριο δικαιολογιες αλλα εσεις εκει ειχατε κολησει,κοντεψα να φαω μπαν και να αποκλειστω απο το παιχνιδι και για ποιον λογο? γιατι προσπαθησα να φερω νεα παιδια να παιξουν για να γινει πιο διασκεδαστικο το παιχνιδι

Tcixlas

Tcixlas

δεν ειναι εδώ η ώρα για την συζήτηση το τσατ έχει αρχείο... ξέρουμε όλοι ότι μπορείς να τα δεις δεν λέγονται κρυφά απο σένα... αλλιώς θα τα λεγα σε πμ... παλιά ήσουν αρχιδάκι απο αυτά που μαθαίνω χαχαχαχα αλλα ακόμα και τώρα δεν είσαι τοσο σοβαρος ρε... όπως δεν έιμαι κι εγώ εδώ μεσα γιατί παρεξηγούνται οι σοβαρότητες δες πόσες φορές μου το χει πει ο αλ να μην σοβαρεύω χαχαχαχα

απο κει και πέρα για την θεωρία με το bountie είναι του animefantalk αν θυμάμαι καλά και είναι κανα 2 μηνών τουλάχιστων... εκεί γύρω στο gear 4th λίγο πιο πριν κι εσύ την εμφανισες πριν κανα 2βδομαδδο συνολικά και απλά τωρα την στηρίζεις... δεν είναι ότι δεν συμφωνώ κι εγώ την πιστεύω απλά μην την καρπευεσαι ώς δικιά σου ξέρεις χαχαχα εγώ όταν είναι να πω θεωρία λέω ότι μπορέι να την έχει πει κι άλλος γιατί ποτε δεν είσαι σίγουρος... αυτό εννοώ εγώ... τώρα για το τι έχεις με άλλους χέστηκα εγώ να σε τσιγγλίσω θέλω χαχαχα

Hawkins

Hawkins

δεν ημουν αρχιδακι απλα για ενα διαστημα μονο τρολλαρα στην αρχη ειχα ερθει με αγνες διαθεσης
επισης ειμαι σοβαρος οταν πρεπει αμα δω οτι τρολλαρετε τρολλαρο και εγω....επισης αυτα δεν λεγονται 2 μηνες αλλα εδω και 1.5 χρονο...και δεν ειπα ποτε οτι ειναι δικια μου αν δεις οταν το ειπα αυτο ειπα οτι ''ας πω και κατι αλλα πραγματα που ακουγονται'' η κατι τετοιο γιατι δεν θυμαμαι...επισης σου ειχα πει και παλιοτερα οτι δεν μου αρεσει να βαζω θεωριες αλλον γιατι το 99% βγαινουν λαθος οποτε μυαλλο εχω και βγαζω ολοκληρες θεωριες μονος μου δεν διαβαζω τον αλλον...αυτο με τα 556 που λεω το στιριζω εδω και πααααρα πολυ καιρο εφορμη για αυτη την επικυρηξη ειναι αλλος αλλα εγω ελεγα θα εχει καπου στα 560 γιατι στην ιδια ηλικια ο ες ειχε 550...και η θεωρια που εκανα για τον καιντο αν την διαβασες πριν 20 μερες περιπου ηταν αποκληστηκα δικια μου οπως και για τον ντοφλα που δεν ειναι θεωρια απλα ειπα την αποψη μου ως προς το φλασμπακ του που δεν μου αρεσε

Tcixlas

Tcixlas

ρε μιλάω για το συγκεκριμένο... όλοι κάνουμε θεωρίες εμένα μου αρέσει να τις συζητάω απλα το συγκεκριμένο το 556 ακριβώς είναι άλλου.. χχαχα όλοι καρπευονται θεωρίες δεν σε κατηγορώ απλά επειδή το γράφεις στην υπογραφή σου το σχολίασα ότι θα έρθεις μετά να πεις ααα το είχα πει... ναι εσύ και το μισό one piece κοινό χχαχαχαχα ξεκόλλα τώρα μην το συνεχίζεις άλλο ρε μαλάκα.. χαχαααχα απο προχτές τα έχεις μαζεμένα που πέσαμε πάνω σου όλοι και ξεσπάς τώρα... το θέμα έιναι ότι όταν είσαι φημισμένος για τέτοιες μαλακίες φυσικό είναι να την πατας εστω μία φορά χαχαχα....

Hawkins

Hawkins

εννοειτε πως θα πω να το ελεγα γιατι σχεδον κανενας δεν πιστευει οτι θα ειναι το επομενο μπαυντι του αλλα μου φενεται θα βγω ο μαλακας της υποθεσης γιατι ο οντα στανταρ θα ακουσε οτι καποιοι λενε 556 και για αυτο το λογο θα το αλλαξει λογο εγωισμου...τεσπα οπως ειπα και πριν ειχα πει οτι ειναι αλλου...αλλα μην το συνεχιζουμε.
Περιμενω μεταφραση manga stream γιατι το παντα την εκανε πολυ ασχημα και τωρα δεν μπορω να εκφερω μια αποψη για αυτα που εγιναν γιατι καποια δεν εβγαζαν καν νοημα

Tcixlas

Tcixlas

όντως κάνει αθλια μετάφραση το ε΄χει πει και ο αλ και ττρολάραμε την άλλη φορα... απλά δεν μπορώ να περιμένω γαμώτο όταν βγει θέλω να το διαβάσω αμέσως... στην ερώτηση μου παραπάνω στο σποιλ δεν απάντησε κανεις καθόλου...

Hawkins

Hawkins

δεν απαντησα γιατι περιμενω καλητερη μεταφραση

μου φανηκε περιεργο που ο φουτζι υποστιριζε τον λουφη και μετα του λεει ο ακαινου φερε μου τον λουφη με τον λο και αυτος λεει ακριβως αυτο ηθελα να ακουσω you failed,sir. κατι αλλο παιζει περιμενε μεχρι το απογευμα την μεταφραση και μετα ας γεμισουμε εκατο σελιδες εδω

Tcixlas

Tcixlas

οκκκ περιμένω να κάνουμε συζήτηση χαχαχα

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Επιτέλους πήρε μπρος ο Όντα!!!

Tcixlas

Tcixlas

περιμένω να δω τι θα πει ο σαντο χαχαχα είναι ο μεγιστος χειτερ χαχα

Santouryuu

Santouryuu

Ο τζορο θα αναλαβει φουτζι...

Hawkins

Hawkins

Santouryuu έγραψε:Ο τζορο θα αναλαβει φουτζι...

αυτο σκεφτομουνα να ενας λογος που ο ζορο  δεν ειχε ουτε μια γρατζουνια ντρεσσροσα,θα παλευε με αντμιραλ και χρειαζοτανε ολλες της δυναμης του...ενταξει ομως θα βοηθηση να δραπετευσουν δεν θα νικηση ολοκληρο αντμιραλ ακομα...ολλα αυτα αν ισχυει η αθλια μεταφραση που διαβασα
επισης προσεξα κατι στο τσαπτερ που μπορει να μην το ειδατε αλλα θα μιλησω μετα

Santouryuu

Santouryuu

Τζορο σε αντμιραλ λεβελ... πωωω

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Και εγω περιμενω ζορο με φουτζι! whistle

Santouryuu

Santouryuu

Καλο τσαπτερακι... και η συμμαχια θα γαμησει σανκς... αϊ νοου ιτ... εντυπωση μοθ εκανε αοκιτζι με μπλακμπιρντ... τζορο, ο επομενος σου αντιπαλος μετα τον φουτζι :D

Hawkins

Hawkins

βγηκε απο manga stream επιτελους καταλαβα τι παιζει

θελω να αναφερθω στα varius island.Βλεπουμε τον urouge να ειναι στον ουρανο και να γιατρευεται απο μια μαχη που εδωσε και να του λενε οι δικοι του οτι καποιος ερχετε και εκεινος να λεει μα πως αφου ειμαστε στα συννεφα? λετε να ειναι ο ενελ? δεδομενο οτι ο οντα ειχε πει οτι θα επιστρεψει...δεν νομιζω να υπαρχει καλητερη ευκαιρια απο τωρα...κατι ποιο ενδιαφερον ειναι οτι ειδαμε τον καπονε να λεει οτι πρεπει να πιασουν τον σεζαρ...λετε να ειναι hype αυτο στο οτι ο σεζαρ τελικα ξεφυγε μαζι με τους straw hats? ισως ο καπονε να εχει συμμαχηση με μαμα...μαθαμε οτι ο κιντ εβαλε ταργκετ τον σανκς(το ποιο ενδιαφερον σε ολλο το τσαπτερ)
και προσεξτε αυτη την εικονα
Σπόιλερ:
φενεται στο τελος μια σκια ενος μεγαλο πλασματος λετε να ειναι ο καιντο? επισης ενας πειρατης του καιντο λεει οτι ο καιντο θα θυμωσει τοσο πολυ που θα φυσηξη κρυο αερα?! κατι παιζει με αυτον σε συνδιασμο με το οτι και τα δυο νησια που πηγε ο ντρεικ ειναι και τα δυο στο χιονι...για το τελος τι ακριβως εννουσε ο φουτζιτορα δεν ξερω στο τελος ειναι 50-50 αν προσπαθηση να πιασει τον λουφη

uchiha1991

uchiha1991

πολυ ωραιο τσαπτερ...επιτελους..
1)τωρα καταλαβα ακριβως γιατι δεν ειχε εμπλακει καθολου ο φουτζι στη μαχη με φλαμινγκο..
2)εκεινο το κοριτσακι που τρωει την πιτσα η μπονυ δεν ειναι?θυμιστε μου λιγο αυτη δεν την ειχαν πιασει?
3)πολυ ενδιαφερον αυτο με τον κιντ vs σανκς.Αν και δεν ξερω θα ξενερωσω πολυ ασχημα αν ο σανκς τελικα χασει απο τη συμμαχια του κιντ. αν καποιος για μενα ειναι να κερδισει τον σανκς (επειδη αναγκαστικα πρεπει να χασει για το καλο της ιστοριας) ας ειναι τουλαχιστον αυτος ο ΒΒ..
4)εντυπωση μου κανει επισης για τον αοκιτζι που πηγε στους ΒΒ pirates.Γιατι αραγε?
5)απο τη μεταφραση του mangastream καταλαβαινω ακριβως το αντιθετο απο το mangareader,mangapanda..οτι τελικα ο φουτζι δεν θα κυνηγησει τον λο και το λουφυ.αλλα δεν ειμαι σιγουρος ...

Scarlet D.

Scarlet D.

δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο το ευχαρηστηθηκε οταν ειδα την ζημια που εκανε στο κεφαλι του akainu ο Aokiji!πραγματικα σηκωθηκα απ την καρεκλα και του πα, ΠΑΡ ΤΑ ΚΑΘΗΚΗ, ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΣΟΥ ΕΕΕΕ?

http://www.onepiecegr.com/

Tcixlas

Tcixlas

χαχαχαχα το παρατήρησα και λέω μπα δεν παίζει χαχαχα αυτό είναι του ματς...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης