Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Tcixlas

Tcixlas

δηλαδή ποιός άλλος θα μπορούσε να ξέρει???

εσύ που το ξέρεις αυτό??? υποτίθεται ότι μόνο εγώ και ο οντας το ξέραμε χαχαχα

Hawkins

Hawkins

tcixlas έγραψε:ναι και καλά χαχαχαχ λολ εντάξει εδώ έχω ακούσει ιστορίες και ιστορίες για τα τσαπτερ και το τι λέει ο οντας στην ξαδέρφη  του μπατζανάκη του θειού του περιπτερά...
αυτο ειναι μια αληθεια αλλα αμα σας ενοχλει τοσο δεν ξανα ανεβαζω τιποτα απο αυτα που ακουω απλα επειδη ειδα την λεξη εντιτορ και συγκεκριμενα εκεινο το φορουμ ειχε ξανα μιληση για το οτι ο εντιτορ οταν ειδε το τσαπτερ με την εμφανιση του σαμπο δεν αντεξε και το σχολιασε πριν καν βγει λεγοντας πως ''θα εχουμε εμφανιση νεου χαρακτηρα'' οποτε κρινωντας απο αυτο το ποσταρα

Santouryuu

Santouryuu

ωχ... θα ειναι πολυ ονανι τσαπ τοτε :Ρ

Tcixlas

Tcixlas

ρε απλά σε πειράζουμε μην ζορίζεσαι μην σκας...

σαντο ονανι φουλ.... θα με δείχνει να αμολάω σε κάθε μαλάκα χαρακτήρα και ειδικά στον ντοφλα και στον ακαινου... χαχαχχαχα μονο τον κροκο μποι θα αφήσω χαχαχα και τον ζόρο γιατί μπορεί να μου τον κόψει χαχαχ

Aldark

Aldark

Επειδή ύστερα από δικό μου λασκάρισμα πολύ σπαμμάραμε , στο επόμενο οφφ-τόπικ αρχίζω και διαγράφω , πάμε λοιπόν στο οφτοπικ , στο ονάνι θρεντ και στα πμς nice!

usopp the sogeking

Παιδιά άσχετο... αλλά τι θα λέγατε με την άποψη ότι ο Fuji είναι κρυφός πράκτορας των επαναστατών;

Hawkins

Hawkins

usopp the sogeking έγραψε:Παιδιά άσχετο... αλλά τι θα λέγατε με την άποψη ότι ο Fuji είναι κρυφός πράκτορας των επαναστατών;
κοιτα δεν ξερω αν μπορω να σου απαντησω εδω αλλα αφου τα λεγομενα σου εχουν σχεση με το τελευταιο τσαπτερ ας απαντησω
δεν ειναι γιατι θα τον ηξερε ο σαμπο που ειναι δευτερος σε ιεραρχια στο ναυτικο
αλλα τετοιος χαρακτηρας απο το πουθενα δεν γινετε να ηρθε...πιστευω πως τον πηρε ο ακαινου απο τον στρατο ξηρας που πολεμαει τους επαναστατες

Aldark

Aldark

Μάλλον αυτό ισχύει ή ήταν ένας τούμπανος ξέμπαρκος γέρος που του δώσανε και φρούτο.
Δε νομίζω να είναι κατάσκοπος , γιατί ο Ακαίνου είναι πολύ καλά πληροφορημένος και δικτυωμένος. Αυτός που 90% είναι κατάσκοπος ήδη είναι ο Κούμα. Και ότι θέλει ας προκύψει. 

Αν είναι να επεκταθούμε ΠΟΛΥ , ας πάμε και σε αυτό το θέμα πάντως: https://onepiecegr.forumgreek.com/t16p540-topic

Tcixlas

Tcixlas

να πω εγώ κάτι??? τι πιστεύετε ότι μπορεί να έχει το επόμενο τσαπ??

δεν νομίζω και πάλι ότι θα έχει σαντζι...
πιστεύω ότι θα έχει αντιδράσεις γύρω απο το λόυφυ που θα κοιτάνε να τον γιατρέψουν κτλπ
πανηγύρια κτλπ...
ελπίζω να δέιξει επιτέλους το πρόσωπο του ντοφλά αφού του βάλουν τα kairoseki τα νουμπια τα ναυτάκια...
και πιστεύω επίσης ότι θα δούμε κάποια αναγνώριση για τον luffy και την βελτίωση του απο πολλούς και αντιδράσεις στο νεο κόσμο...

Hawkins

Hawkins

το θεμα ειναι τι θα γινει και με τον μπεργκες που βγηκε οφ απο τον σαμπο? θα τον πιασει το ναυτικο η θα τον αφησουν για να μην τα βαλουν με εμπερορ? αλλα νομιζω το δευτερο γιατι το εχει πει και ο σενγκοκου οτι δεν θημωνεις εναν εμπερορ στα καλα καθουμενα αν και με το νεο ναυτικο τωρα για να αποδειξουν την δυναμη τους μπορει και να τον πιασουν...στο επομενο τωρα πιστευω πως ηρθε η ωρα ή να μαθουμε τη γινετε στο νεο κοσμο με αντιδρασεις ή να μαθουμε τι στο καλο επαθε ο σαντζι 1.5 χρονο εχει να τον δειξει κατι πρεπει να μαθουμε επιτελους...και αν γινετε ας αφησει της βλακειες που δειχνει συνεχεια τον λαο...ποσο μαλλον τωρα που στα 3 τελευταια τσαπτερ τα εχει κανει με λιγοτερες σελιδες

Tcixlas

Tcixlas

συμφωνώ σε αυτό αλλά δνε ξέρω αν θα δείξει σαντζι ακόμα ρε έχει προτεραιότητες άλλες... άσε που πρέπει κάπως να ξενερώσει το μέγα φαν μποι του τον αλδαρκ χαχαχαχαχ πιστεύω ότι τον μπαρτζες θα τον πιάσουν πλέον επι ακαινου

Aldark

Aldark

δεν πιστεύω ότι θα πιάσει κανείς τον Μπέρτζες.
Χαχαχα κοίτα , ο Σάντζι ή θα εμφανιστεί να παίρνει τηλέφωνο ή θα του αφιερώσει ένα ολόκληρο μικρό αρκ πιστεύω εγώ. Μιας και το ουάν πης πάει μπροστά πάντα , δε ξέρω αν θα δείξει κιόλας τι ακριβώς έγινε με τη Μεγάλη Μαμά...Πιθανά να μας δείξει απλά τι έγινε και πως πάνε στη Ζου ή ότι άλλο.
Αυτή την εβδομάδα θα είμαι διακοπές οπότε ίσως και να μη το διαβάσω το τσάπτερ :xD:

Tcixlas

Tcixlas

ωραία θα ξέρω να μπω στο φβ σου πρώτο πράγμα το πρωί και να σου κάνω σποιλ χαχαχαχα

Aldark

Aldark

ωραία θα ξέρω να μπω στο φόρουμ πρώτο πράγμα την άλλη εβδομάδα και να σου δώσω μπαν gj!

Tcixlas

Tcixlas

χαχαχαχα είσαι εκβιαστής πρέπει να σου αναιρέσουμε τα δικαιώματα mod

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Chapteeeeeeer...... επιτελους εχουμε εξελιξεις!!!!!

http://www.mangapanda.com/one-piece/793

aww

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
ΩΩ
ωραίο ήταν.

Θέλω ξύλο της συμμαχίας των supernova με shanks

Hawkins

Hawkins

τσαπτεραρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ειμαι πολυ συγκινημενος αυτη την στιγμη που δεν μπορω να σχολιασω

Επισκέπτης

Anonymous

Επισκέπτης
Επιτέλους είδαμε αντιδράσεις απ'όλο τον κόσμο.

Santouryuu

Santouryuu

Θα το δω μετα... μη σπο8λαρετε πολυ :Ρ

Hawkins

Hawkins

ο τσιχλας πηγε να το διαβασει εδω και κανα 20λεπτο για να μην εχει επιστρεψει πρεπει να πεθανε απο την ηδονη

Tcixlas

Tcixlas

ο τσίχλας το διαβασε και το ξαναδιαβάζει επιτέλους όσα ζήτησα όλα σε ένα τσαπτερ.... γιιιιχααααααααααααααα επιτέλους ένα καλο τσαπτερ φακ γεααααααααα είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα.... careless run

Hawkins

Hawkins

ειναι απιστευτο πως σου ανεβαζει το οπ την διαθεση που τωρα μου εχει εκτοξευθει....
και ενας νεος κυκλος με θεωριες απο σημερα αρχισε με ενα μονο τσαπτερ...
μιλαμε διαβαζα μια σελιδα και η καρδια μου πηγαινε να σκασει...τετοια αγωνια ουτε με το oberyn vs mountain
ακομα δεν ειμαι ψυχολογικα ετοιμος να σχολιασω κατι
αλλα οταν σας ελεγε ο χοκινς οτι το τσαπτερ θα ηταν κορυφη εσεις με κοροιδευατε

Tcixlas

Tcixlas

εσύ μας έλεγες για το προηγούμενο... εγω ζήτησα 2-3 πράγματα για να με ικανοποιήσει και τα είχε όλα στο μέγιστο... πραγματικά είμαι χαρούμενος χαχαχα

Hawkins

Hawkins

για αυτο σας ειπα οτι ακουγοτε φημες οτι το ειπε ο εντιτορ και επεσα μεσα...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης