ο μπαρτολομεο στο τελευταιο μανγκα κουβαλαει μια βαλιτσα με το αυτοκολλητο hazard πανω!!που τι βρηκε και ηταν στο hazard πιο πριν?μηπως εχει κανα φρουτο μεσα?τι λετε?εμενα μου κανει για broker ο τυπος!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
542 Απ: Γενικη Συζητηση περι Οne Piece Manga... Τετ 10 Ιουλ 2013, 21:41
Tony Tony Chopper
Το ότι λέει Hazard δεν σημαίνει ότι είναι από το Punk Hazard. Hazard είναι ο κίνδυνος. Εγώ λέω ότι θα έχει καμιά μπόμπα.
543 Απ: Γενικη Συζητηση περι Οne Piece Manga... Τετ 10 Ιουλ 2013, 21:45
petrikios
Η τιποτα αλλο το πολυ επικινδυνο θα ναι εκει μεσα...
544 Απ: Γενικη Συζητηση περι Οne Piece Manga... Τετ 10 Ιουλ 2013, 22:09
Tony Tony Chopper
Ο Σάμπος θα είναι μέσα.
545 Απ: Γενικη Συζητηση περι Οne Piece Manga... Πεμ 11 Ιουλ 2013, 01:29
Aldark
merge με τη γενική συζήτηση , Hawk ρε συ αν έχεις απορείες κτλ , έλα και ρώτα εδώ μην κάνεις θέματα για τη βαλίτσα του μπαρτολομέο xD (που εγώ ούτε καααν την πρόσεξα :haha:)
546 Απ: Γενικη Συζητηση περι Οne Piece Manga... Πεμ 11 Ιουλ 2013, 01:38
Scopper Gaban
Λες να μοιράζουν αναμνηστικά αυτοκολλητάκια στο μαγαζάκι με τα δώρα στο punk hazzard? Γιατί όμως να πει πως η ιστορία μαζί του πάει πιο βαθιά; Λες να έχει καμιά σχέση με Dragon?
547 Απ: Γενικη Συζητηση περι Οne Piece Manga... Πεμ 11 Ιουλ 2013, 02:05
????????
για να λεει ''κυνδινος''μονο καλο δεν ειναι μεσα...
548 Απ: Γενικη Συζητηση περι Οne Piece Manga... Τετ 30 Ιουλ 2014, 16:10
Aldark
Λοιπόν , ως γνωστόν μες στον Αύγουστο θα βγει ένα σπέσιαλ...Σύμφωνα με πληροφορίες , ο Oda αποκάλυψε διάφορα σχετικά με αυτό , αλλά και με το τι είναι το One Piece!! Τις παραθέτω όπως τις βρήκα στο mangafox....
- Σπόιλερ:
the author of the series “Chibi Maruko-chan” -Momoko Sakura- published a Mook to celebrate the 30th anniversary of her becoming a manga artist.
The Mook was released on July 22, 2014 and featured several interviews, drawings,… as well as a write-up of Oda’s visit to Momoko Sakura’s house and how the two of them first got in touch with each other.
According to the write-up, Oda and Sakura first got in touch through a mutual acquaintance working for Fuji Television who had told Sakura about Oda’s daughters being big fans of her series “Chibi Maruko-chan“. Sakura, who had stopped reading manga since she entered the business (after coming to Tôkyô she became to busy and didn’t find the time to read manga anymore), didn’t know about One Piece until a few years earlier when she heard from several friends about One Piece. She started reading the manga herself and quickly got hooked! (Apparently her favorite manga characters is Silvers Rayleigh).
After drawing a signed drawing for Oda’s daughters, which their mutual contact handed over to them, Sakura received a signed drawing from the One Piece creator himself and they exchanged email addresses and started frequently exchanging emails after a while. (Apparently Sakura wrote to Oda using the honorific “sensei” which Oda found a bit awkward coming from Sakura so he asked her to use Odacchi instead to which Sakura insisted he’d use Momo-chan in exchange).
After I’m done with this manuscript, I’m off to go and have a talk with Momo-chan. It’s gonna be a feast apparently. Even though it’s an interview.
After a while, the two of them had thought of coming together and actually meeting face to face which ended up happening a few months ago when Oda announced it in WSJ issue #19′s Author Comments section. Oda brought along his wife, two daughters and former editor Takeru Isaka and they went to Sakura’s house for a dinner party.
Upon asking Oda whether the ending of One Piece was already determined, Oda answered:
Oda: Yes, I already decided on how it’s going to end. Should I tell you now?
Sakura: …. Well, I want to know, but I probably shouldn’t. BUT, the One Piece, it’s not something like “the growth your heart went through”, right?
Oda: Hahaha, no no, I won’t be pulling off some kind of Wizard of Oz thing like that. After having gone through an adventure like that, it wouldn’t be fair to not actually give them a reward.
So I guess now we can all rest assured that the One Piece ISN’T “a dream”, or “the bonds created among the straw hat crew” etc.
LUFFY NEW POWERS AND 3D2Y
Could One Piece fans ask for more? Aside from the manga's current, action-packed Dressrosa Arc which might be nearing its conclusion, Mangaka Eiichiro Oda confirmed an anime special is in full steam ahead which will cover the two year time skip!
The One Piece television anime series is getting a two-hour special next month as part of the show's 15th anniversary celebrations. The "One Piece '3D2Y' Ace no Shi wo Koete! Luffy Nakama to no Chikai" (One Piece '3D2Y' Overcome Ace's Death! The Oath With Luffy's Crewmates) special will air on August 30 from 9 p.m. to 11:10 p.m. on Fuji TV stations.
According to Anime News Network, The "mysterious episode" will be a completely new work that will have content not previously shown in the anime or the manga. The special will focus on the "3D2Y" code that Luffy's crewmates must decipher, and will take place during the Straw Hat crew's two-year training period. The special will also feature Luffy's secret haki training with Rayleigh.
Toei Animation producer Hiroyuki Sakurada said that the special will not just include Rayleigh and Hancock, but also Buggy, Mr. 3, Mihawk, Perona, and Admiral Sakazuki (Akainu), among others. Original manga creator Eiichiro Oda will design a new enemy character, Bandy World, who will have the ability of the "Moa Moa" fruit. Bandy World escaped from the sixth level of Impel Down during the Marineford battle, and he is now shocking the world with his former crew by taking out Marine battleships and prominent pirates one by one. The World Government summons the Seven Warlords to take care of World, but he manages to capture them. Now World has his sights set on Boa Hancock. Oda also provided a comment on the new special, nothing that at the end of the special, "a must-see surprise for fans is waiting."
Since Luffy's haki training was mentioned, Oda was asked if fans will finally get to see the much awaited gear fourth, if there's actually any. He simply stated with a smile "it's for you to find out".
It is worth noting that Gear Second was actually first introduced in the fifth movie. He even mentioned that he's been saving it for a while and was eager to test it out. By the events of CP 9 Luffy has already mastered Gear 3rd. and was about to go into gear 3rd while fighting Bueno but soon realized he didn't need to. But it wasn't until Luffy saw the CP9 using their techniques that he learned (from watching their movements) that he could apply their techniques to his Gear 2nd form, making it more useful.
As of writing, Luffy is about to face Doflamingo. It is plausible that in two months, fans will get to see Luffy's much-awaited new technique without the special spilling any beans.
from : http://www.forumpiece.com/threads/ei...in-3d2y.18055/
549 Απ: Γενικη Συζητηση περι Οne Piece Manga... Πεμ 31 Ιουλ 2014, 01:39
Deathracer2009
Ποιος περιμενει μεχρι τελη Αυγουστου; Επισης θετικο το γεγονος οτι ανεφερε για το τελος οτι δεν θα ειναι κατι πολυ περιεργο και δεν θα μεινουμε μακακες οπως εγινε με το τελος του Lost.
550 Απ: Γενικη Συζητηση περι Οne Piece Manga... Πεμ 31 Ιουλ 2014, 20:37
The Red-Haired
Ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα η καινούργια ταινία! Προφανώς αφαιρεί επεισόδια από το manga και το anime, γιατί σίγουρα θα έπρεπε κάποια στιγμή να μάθουμε τί έγινε στο time skip.
Όσο για το gear 4 ... ελπίζω να μην έχει και πέμπτη ταχύτητα γιατί θα μοιάζει με αμάξι:P
Θα ήθελα να δω training Zoro από Mihawk και τη μάχη μεταξύ των δυο admirals -το δεύτερο χλωμό το βλέπω, μάλλον πάει για αργότερα-. Πάντως όσο η σειρά πλησιάζει προς το τέλος οι εύκολες μάχες θα είναι όλο και θα λιγοστεύουν ... οπότε μην γκρινιάζετε τα καλύτερα έρχονται!
Όσο για το gear 4 ... ελπίζω να μην έχει και πέμπτη ταχύτητα γιατί θα μοιάζει με αμάξι:P
Θα ήθελα να δω training Zoro από Mihawk και τη μάχη μεταξύ των δυο admirals -το δεύτερο χλωμό το βλέπω, μάλλον πάει για αργότερα-. Πάντως όσο η σειρά πλησιάζει προς το τέλος οι εύκολες μάχες θα είναι όλο και θα λιγοστεύουν ... οπότε μην γκρινιάζετε τα καλύτερα έρχονται!
552 Απ: Γενικη Συζητηση περι Οne Piece Manga... Παρ 01 Αυγ 2014, 01:14
Aldark
^βρήκες πορν και με τη χάνκοκ;; :xD:
Lion D. Man , δεν είναι ταινία , αλλά σπέσιαλ επεισόδιο , οστώσω ναι αφαιρεί επεισόδια και καλύτερα που γίνεται έτσι τελικά! Θέλω να δω προπόνηση Λούφφυ-Σάντζι-Ζόρο κυρίως και μετά τι έκανε ο Φράνκυ και αν η Ρόμπιν συνάντησε τον Ντράγκον!! (Γιατί την Κοάλα και τον Sabo (no spoil , manga section είμαστε) τους ήξερε καλά απ'ότι είδαμε).
Μάχη Αοκίτζι-Ακαίνου δε νομίζω να δούμ ακόμα , αν και ένα teaser θα ταν ωραίο χεχεχε
Lion D. Man , δεν είναι ταινία , αλλά σπέσιαλ επεισόδιο , οστώσω ναι αφαιρεί επεισόδια και καλύτερα που γίνεται έτσι τελικά! Θέλω να δω προπόνηση Λούφφυ-Σάντζι-Ζόρο κυρίως και μετά τι έκανε ο Φράνκυ και αν η Ρόμπιν συνάντησε τον Ντράγκον!! (Γιατί την Κοάλα και τον Sabo (no spoil , manga section είμαστε) τους ήξερε καλά απ'ότι είδαμε).
Μάχη Αοκίτζι-Ακαίνου δε νομίζω να δούμ ακόμα , αν και ένα teaser θα ταν ωραίο χεχεχε
553 Απ: Γενικη Συζητηση περι Οne Piece Manga... Κυρ 28 Ιουν 2015, 20:59
Santouryuu
Ποτε βγαινει το νεο σπεσιαλ;
554 Απ: Γενικη Συζητηση περι Οne Piece Manga... Δευ 29 Ιουν 2015, 02:23
Aldark
τέλη Αυγούστου όπως πάντα. 22 Αυγούστου για την ακρίβεια!
555 Απ: Γενικη Συζητηση περι Οne Piece Manga... Τετ 01 Ιουλ 2015, 11:39
Santouryuu
Θενξ
μεχρι και εντιτ κανω, για να μην γινεται νταμπλ ποστ
λοιπον ελεγα οτι ο κροκο μιλαγε απο αλαμπαστα τι ειναι το αγουεκενινγκ, και ο φιλτατος N_G συμφωνησε....
αυτα!
υ.γ. κροκο <3
μεχρι και εντιτ κανω, για να μην γινεται νταμπλ ποστ
λοιπον ελεγα οτι ο κροκο μιλαγε απο αλαμπαστα τι ειναι το αγουεκενινγκ, και ο φιλτατος N_G συμφωνησε....
αυτα!
υ.γ. κροκο <3
556 Απ: Γενικη Συζητηση περι Οne Piece Manga... Τετ 30 Σεπ 2015, 02:05
Aldark
το ποστάρω εδώ να υπάρχει , το βρήκα από ένα ποστ του Κααζ στο φβ!
557 Απ: Γενικη Συζητηση περι Οne Piece Manga... Τετ 30 Σεπ 2015, 19:07
Scarlet D.
βασικα νομιζω το χουμε ξαναπει. Τελος παντων για μενα ο akainu δεν μοιαζει με αυτον που λεει
558 Απ: Γενικη Συζητηση περι Οne Piece Manga... Τετ 30 Σεπ 2015, 20:36
uchiha1991
εννοεις ποστ στο λογαριασμο του qaaz η εχουμε καμμια ομαδα του φορουμ στο φβ?Aldark έγραψε:το ποστάρω εδώ να υπάρχει , το βρήκα από ένα ποστ του Κααζ στο φβ!
559 Απ: Γενικη Συζητηση περι Οne Piece Manga... Τετ 30 Σεπ 2015, 20:52
Scarlet D.
στο λογαριασμο του qazz αλλα εχουμε και ομαδα στο facebook. Θα την βρεις αν πατησεις εδώ. Τελος παντων μην ξεφευγουμε. Ο oda εχει πει οτι βγαζει manga μπροστα απ την ωρα τους και δεν τα δημοσιευει για να τα φυλαει, ξερω γω εμεις ειμαστε στο 801 πχ αυτος μπορει να εχει φτιαξει μεχρι και το 807-808. Ξερει κανεις ποση ειναι η διαφορα ?
560 Απ: Γενικη Συζητηση περι Οne Piece Manga... Τετ 30 Σεπ 2015, 20:57
Deathracer2009
Έστειλα αίτημα να γίνω μέλος στην ομάδα. Κανονίστε να με βγάλετε στην απεξω
561 Απ: Γενικη Συζητηση περι Οne Piece Manga... Τετ 30 Σεπ 2015, 21:10
Qaaz
Crimson Viper έγραψε:βασικα νομιζω το χουμε ξαναπει. Τελος παντων για μενα ο akainu δεν μοιαζει με αυτον που λεει
Καθολου?
Crimson Viper έγραψε:στο λογαριασμο του qazz αλλα εχουμε και ομαδα στο facebook. Θα την βρεις αν πατησεις εδώ. Τελος παντων μην ξεφευγουμε. Ο oda εχει πει οτι βγαζει manga μπροστα απ την ωρα τους και δεν τα δημοσιευει για να τα φυλαει, ξερω γω εμεις ειμαστε στο 801 πχ αυτος μπορει να εχει φτιαξει μεχρι και το 807-808. Ξερει κανεις ποση ειναι η διαφορα ?
3
Οταν εμεις διαβαζουμε το 800 τυπωνουν το 801 και τελειωνει το γραψιμο του 802 ωστε να μπορουν να ειναι στην ωρα τους στα ραφια για να πουληθουν.
Θα κανω καποια μερα ενα σχετικο thread
562 Απ: Γενικη Συζητηση περι Οne Piece Manga... Κυρ 11 Οκτ 2015, 18:06
Aldark
ομάδα υπάρχει , αλλά είναι ανενεργή και άτυπη ουσιαστικά ;ρ (σόρρυ φορ δε λέητ ρηπλάυ) , αυτό που σου έδειξε ο Βάηπερuchiha1991 έγραψε:εννοεις ποστ στο λογαριασμο του qaaz η εχουμε καμμια ομαδα του φορουμ στο φβ?Aldark έγραψε:το ποστάρω εδώ να υπάρχει , το βρήκα από ένα ποστ του Κααζ στο φβ!
εσύ είσαι ο Νίκος Για******* ; (για λόγους ιδιωτικότητας δε βάζω το φουλ νέημ :xD: )Deathracer2009 έγραψε:Έστειλα αίτημα να γίνω μέλος στην ομάδα. Κανονίστε να με βγάλετε στην απεξω
και για να μην είμαι άκυρος , ποστάρω εδώ ένα ποστ που έκανα σε λάθος θέμα
- Κώδικας:
Λογικά θα μπει ο Τζινμπέι στο πλήρωμα...τι να πω , αυτό με το παιδάκι με το 10 είναι τρελό χιντ.
Όμως , για να μπει πρέπει να του αφιερωθεί ολόκληρο αρκ και να χεις μέσα και Μπιγκ Μαμ , μυστικά για το φισμαν Άηλαντ (ΠΑΛΙ) και άλλα όμορφα πράγματα.
Πραγματικά έτσι όπως είναι η ιστορία , έχει τόσα potential σενάρια , που δεν ξέρεις ποια τι μπορεί να γίνει.
Έχουμε Wano , έχουμε Kaido (αυτά μπορεί να πάνε μαζί κάπως) , έχουμε Μεγάλη μαμά , έχουμε KHA alliance , έχουμε Weeble , έχουμε Marco , Revolutionairies vs Μαυρογένηδες...
Ο Jinbei λοιπόν φαντάζει πιο πολύ side story.
Oda-sensei , κατέπληξέ μας και βάλτα όλα αυτά σε ΕΝΑ ΑΡΚ :haha:
(το πόσταρα σε λάθος θέμα πριν , απλά για να μη χαθεί , το χώνω εδώ)
563 Απ: Γενικη Συζητηση περι Οne Piece Manga... Κυρ 11 Οκτ 2015, 18:59
Deathracer2009
Παιζει να εισαι ο πρωτος που μου αλλαζει ονομα.... απο που και ως που Νικος;
Αμα δεις καποιον να γραφει Heisenberg... τοτε ειμαι εγω.... λογικα
Αμα δεις καποιον να γραφει Heisenberg... τοτε ειμαι εγω.... λογικα
564 Απ: Γενικη Συζητηση περι Οne Piece Manga... Κυρ 11 Οκτ 2015, 19:02
Aldark
α ναι ισχύει , Δημήτρη σε λένε...κόλλησε το μυαλό μου.
Δε σε βρήκα στη σελίδα , γι'αυτό ρώτησα ;ρ
Heisenberg;;; Εγώ κυκλοφορώ με αυτό το όνομα!!!
SAY MY NAME!!!!!!
(έντιτ γιατί το ψάρι βρωμάει απ'το κεφάλι: Είδα ότι έχω πέσει έξω στις θεωρίες μου πάντως , έλεγα ότι Μπάρτο,Ρεμπέκα,Βιόλα είναι πιθανοί candidates. I suck :xD: )
Δε σε βρήκα στη σελίδα , γι'αυτό ρώτησα ;ρ
Heisenberg;;; Εγώ κυκλοφορώ με αυτό το όνομα!!!
SAY MY NAME!!!!!!
(έντιτ γιατί το ψάρι βρωμάει απ'το κεφάλι: Είδα ότι έχω πέσει έξω στις θεωρίες μου πάντως , έλεγα ότι Μπάρτο,Ρεμπέκα,Βιόλα είναι πιθανοί candidates. I suck :xD: )
565 Απ: Γενικη Συζητηση περι Οne Piece Manga... Κυρ 11 Οκτ 2015, 19:03
Deathracer2009
Dimitris Heisenberg.... ταδε! Τι διαολο σε αλλη ομαδα εχω μπει;!!!!!!!!!! :xD:
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης