Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

????????

Anonymous

Επισκέπτης
24 θα ειναι επεισοδιο που περνανε μεσα απο τη θαλασσα.... μετα διακοπη.. φιλλερ αρκ με τον ζ , στις 15 η ταινεια και μετα εχει ο θεος(Οντα)

????????

Anonymous

Επισκέπτης
δηλαδη για να καταλαβω γιατι μπερδευτικα το επεισοδιο αυτην την κυριακη δεν θα ειναι φιλλερ?

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Οχι..

Μπαινουμε υποτιθεται στο καινουριο αρκ που αμα δεν διαβαζεις μανγκα λεγεται Punk Hazard

Θα εχουμε και καινουριο Οπενινγκ κατα πασα πιθανοτητα plz plz plz plz plz plz plz plz plz plz plz plz plz plz plz oh my love! oh my love! oh my love! oh my love! aww3 aww3 aww3 pingpingeyes pingpingeyes pingpingeyes

????????

Anonymous

Επισκέπτης
διαβαζα μανγκα μεχρι
Σπόιλερ:
απο εκει και περα δεν ξερω τι γινετε
αλλα και εγω περιμενω το οπενινγκ!!! x3

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Ελπιζω να ειναι παααρα πολυ καλο και να μην μας απογοητευσει.... το we go ειναι πραγματικα καλο .. ετσι περιμενω κατι ανταξιο

Giorgos

Giorgos

ξερω οτι σας ξενερωνω,αλλα νομιζω το νεο οπενινγκ θα ειναι στο 575....

????????

Anonymous

Επισκέπτης
:haha: :haha: :haha:

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ

Orman D Kurohige

Orman D Kurohige

εχει βγει κ το επεισοδειο της ναμι μεταφρασμενο στο watchop(δεν ξερω αν με εχουν προλαβει και το ανεφεραν).....
http://www1.watchop.com/watch/one-piece-episode-of-nami-special/

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ελα ρε γαμμωτο ελεος ειθελα να το δω αυτην την κυριακη...μα γιατι ωμος απο οτι εχω δει στο μανγκα φταννουν νεο κοσμο στο προσεχος!!!

Giorgos

Giorgos

τι εγινε χοκινς;;δεν καταλαβα...

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Giorgos έγραψε:τι εγινε χοκινς;;δεν καταλαβα...
ειπες οτι στο 575 εχει νεο οπενινγκ εγω βαριεμε να περιμενω 2 βδομαδες!!!ηθελα στο 574 να εχει νεο οπενινγκ γιατι φτανουν νεο κοσμο στο 574

Giorgos

Giorgos

καταλαβα...ξερω γω...εχω διαβασει σε αλλα φορουμ οτι θα ναι στο 575....

????????

Anonymous

Επισκέπτης
plz plz plz

Giorgos

Giorgos

υπομονη!!ολοι το περιμενουμε το οπενινγκ πώς και πώς!! plz plz plz

FlameBoy

FlameBoy

Giorgos έγραψε:υπομονη!!ολοι το περιμενουμε το οπενινγκ πώς και πώς!! plz plz plz
Οτα λες ολοι ελπίζω να μην εννοείς ολοι ολοι γιατι εγω προσωπικά δεν το περιμένω.... ετσι και αλλιώς ποτε δεν τα άκουγα...

Giorgos

Giorgos

εισαι απ τις λιγες εξαιρεσεις πιστευω....οκ,παντως... gj!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Παιδια βγηκε το επεισοδιο της Ναμι στους yibis

http://www.yibis.com/index.php?topic=3482.0

Monkey.D.Monkey

Monkey.D.Monkey

παίδες δεν ξέρω για το νέο opening πιο είναι και ποτέ θα βγει παντός στην ταινία του one piece z θα έχει αυτό το τραγούδι https://www.youtube.com/watch?v=1cQh1ccqu8M ......αυτό το διάβασα σε πολλά άρθρα που έλεγαν ότι ο όντα ήθελε αυτό το τραγούδι........αλλά δεν νομίζω να είναι στο opening της ταινίας αλλά σε καπια σκηνή .....

????????

Anonymous

Επισκέπτης
αχαχαχχα ελεος ρε τι λες
κριμα και νομιζα θα παιξει το νεο χιτ του πιτμπουλ!!!! :xD:

Monkey.D.Monkey

Monkey.D.Monkey

http://www.guardian.co.uk/music/2012/oct/23/avril-lavigne-nickelback-cover-fiance?newsfeed=true για να δεις οτι μιλαω με αποδειξεις

????????

Anonymous

Επισκέπτης

βαζεις ενα ταλιρο στοιχιμα??? :xD: :xD: :xD:

Orman D Kurohige

Orman D Kurohige

θα το χασεις το στοιχημα....!εχει επισημοποιειθει εδω και καιρο οτι θα ειναι αυτο και ενα αλλο τραγουδι(bad reputation) που θα τα τραγουδαει η avril lavigne!!!!:P γραψε στο συσιφωνι αν δεν πιστευεις nice! :haha:

Monkey.D.Monkey

Monkey.D.Monkey

is there trouble? i win

????????

Anonymous

Επισκέπτης
δεν γινετε ρε συς να βαλει για οπενινγκ το "μια σουβλα κοκορετσι" :xD: :xD: :xD:

ZisAkiS

ZisAkiS

μπηκααααν!!

LABOOONN!! :xD:

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης