Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Santouryuu

Santouryuu

ο καημενος ο τσοπερ... παντα τον αποκαλουν κατοικιδιο. xD

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Του εχει βγει το ονομα...

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Tanuki Chan

soulis8

soulis8

Xrhstos D. Kol έγραψε:Θα γινει πανικος εκει...
Εχεις δει η εχεις ακουσει κατι ή απλα κάνεις υποθεσεις? Ξερω πως το μανγκα ειναι πιο μπροστα αλλα επειδη δεν διαβαζω ρωταω :xD:

Santouryuu

Santouryuu

Σσσσσσσσσσσσσστ.......

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Θα τα δεις ολα οταν ερθει η ωρα...

Giorgos

Giorgos

Ταιριαζει ομως το ονομα... :ρ Μπορει να μην εχει σχεση φυσικα....Αμα δουν τον τσοπερ σε Monster Point να δουμε μετα πώς θα τον λενε... :xD:

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Xrhstos D. Kol έγραψε:Θα γινει πανικος εκει...

Oh Yeah!!!!!!!!!!!!!! gj! :mueh: knife

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Αντε να δουμε αυριο τιποτα καλο

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Καλο το σημερινο επεισοδιο. Ιδεα μου ειναι η το τρεχουν λιγακι το anime; Το σημερινο για πραδειγμα θα μπορουσε καλλιστα να ηταν 2 επεισοδια αν λαβουμε υποψη πως τραβηξαν το Fishman Island. Μακαρι να μην το τραβηξουν τοσο το PH οχι οτι ειναι μαπα το arc αλλα να δειτε για ποιο λογο ειναι ενα απο τα καλυτερα.

Καταλαβατε γιατι ειναι κομμενος ο samurai; Μην μου πειτε οτι δεν πηρατε χαμπαρι ποιος το εκανε; knife

Giorgos

Giorgos

Και μενα μ'αρεσε το σημερινο λογω των πολλων νεων προσωπων που ειδαμε καθως και το αλλο μισο του νησιου που εχει χιονι...Ολα αυτα κρυβουν ενα μυστηριο απο πισω που ειναι πολυ ενδιαφερον.... ντεθ εγω καταλαβα νομιζω.... :mueh:

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Giorgos έγραψε:Και μενα μ'αρεσε το σημερινο λογω των πολλων νεων προσωπων που ειδαμε καθως και το αλλο μισο του νησιου που εχει χιονι...Ολα αυτα κρυβουν ενα μυστηριο απο πισω που ειναι πολυ ενδιαφερον.... ντεθ εγω καταλαβα νομιζω.... :mueh:

Koιτα και το νησι ετσι οπως ειναι καταλαβαινεις τι συνεβη ακριβως. Και θελω σε spoiler την απαντηση για να δω αμα σκεφτεσαι μπροστα..... :haha:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Καλο το σημερινο αν και κοψανε απ το επομενο το ραψαν στο σημερινο αλλα και κοψαν απο το σημερινο και μαλλον θα το βαλουν στο επομενο. Απορω γιατι απλα δεν ακολουθουν το μανγκα να μην κουραζονται και οι ιδιοι..?? :haha:

ZisAkiS

ZisAkiS

ρε σεις.. ηταν λιγο random το επισοδειο? απο το ενα μερος στο αλλο και ολα ασχετα μεταξυ τους! αυτο το one piece ειναι που γαμαει!
επισεις τρ εχω νεο αγαπημενο γελιο..
ΣΙΡΟΝΟΝΟΝΟΝΟ!!!! :xD:

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
ZisAkiS έγραψε:ρε σεις.. ηταν λιγο random το επισοδειο? απο το ενα μερος στο αλλο και ολα ασχετα μεταξυ τους! αυτο το one piece ειναι που γαμαει!
επισεις τρ εχω νεο αγαπημενο γελιο..
ΣΙΡΟΝΟΝΟΝΟΝΟ!!!! :xD:

Αντι για ν βαλε λ. ΣΙΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟ!!! whistle

ZisAkiS

ZisAkiS

ε αυτοι ετσι το λενε... engrish :xD:

Giorgos

Giorgos

Κοριτσια και αγορια αυριο περιμενω ενα ακομα ενδιαφερον επεισοδειο....

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Giorgos έγραψε:Κοριτσια και αγορια αυριο περιμενω ενα ακομα ενδιαφερον επεισοδειο....

Εγω περιμενω νεο opening...

Giorgos

Giorgos

εγω επαψα να περιμενω...ολο με απογοητευουν εκει στην ΤΟΕΙ....όποτε το βγαλουν.....

Santouryuu

Santouryuu

προχωρησε αρκετα η ιστορια σημερα. δεν ειχε πολυ μπλα μπλα.

ZisAkiS

ZisAkiS

εμενα μου αρεσε το επισοδειο.. αν και δεν ειχαμε νεο openig και με χαλασε αρκετα αυτο... παντως :

1. μαθαμε τι παιχτηκε στο νησι.
2. ειδαμε τα γαμιαδικα lazer του Franky.
3. μαθαμε ενα απο τα βιτσια της Nami ( να φοραει μαγιο)
4. ειδαμε Pandaman.
5. αυτο που ειπε ο santoryu απο πανω.
6. και τελος με προβληματισε αυτο το "CC" .. τωρα δηλαδη θα μπλεχτουν και lelouch και britannia και δεν συμαζευεται??

Σπόιλερ:

Santouryuu

Santouryuu

Σπόιλερ:

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

θελω να δω smoker εν δραση πρεπει να ειναι πολυ τουμπανο αλλα τωρα που παιζονται και haki δν θα ειναι μονοπλευρη μαχη.......

????????

Anonymous

Επισκέπτης
den kserw an to katalavate aalla simera eixe 1.5 chapteeeeeeeeer

Giorgos

Giorgos

Πολυ καλο επεισοδειακι το σημερινο για τους προαναφερθεις λογους....Τον Πανταμαν δεν ειδα μονο.... :xD: Γενικα με φαινεται οτι προχωραει γρηγορα η ιστορια σ'αυτο το αρκ....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης