Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

ZisAkiS

ZisAkiS

Giorgos έγραψε:Πολυ καλο επεισοδειακι το σημερινο για τους προαναφερθεις λογους....Τον Πανταμαν δεν ειδα μονο.... :xD: Γενικα με φαινεται οτι προχωραει γρηγορα η ιστορια σ'αυτο το αρκ....

βασικα δεν ηταν ο Pandaman αυτοπροσωπος... μια κουκλα Pandman εδειξε στο δωματιο με τα "παιδακια" Pandman ownz

Giorgos

Giorgos

ααα οκ!!

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Toni D. Kellis έγραψε:θελω να δω smoker εν δραση πρεπει να ειναι πολυ τουμπανο αλλα τωρα που παιζονται και haki δν θα ειναι μονοπλευρη μαχη.......

Θα δεις smoker να ριχνει ξυλο αλλα και να τις τρωει κιολας....εγω πιστευω πως ο συγκεκριμενος τον κραταει ο Oda για κατι καλο. Εκτος και προοριζοταν ο Smoker για κατι λιγο αλλα εγινε αρκετα δημοφιλης οποτε τον αναπτυξει ακομα περισοοτερο στην πορεια.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
genika eimai polu eutixismenos pou proxorise toso grigora i ploki
ara sto epomeno..
ginete kati gamato pou tha sas afisi me anixto to stoma...

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Καλα προχωραει η πλοκη. Ελπιζω στο επομενο να δουμε και κατι πιο εξτριμ τωρα που φτανει και ο Σμοκερ

Giorgos

Giorgos

λογικα ντιμι με τον ερχομο του Σμοκερ στο νησι θα γινει χαμος...αντε ρε χοκινς!!μακαρι να γινει αυτο το γαματο στο επομενο!! plz plz plz

ZisAkiS

ZisAkiS

δεν εχω δωσει πολυ σημασια στο ποσο μεγαλα ειναι τα chapter στο manga, αλλα οντως φαινεται να προχωραει σχετικα γρηγορα... σε σχεση με το ψαρονησι.... που για να παντε απο το ενα κτηριο στο αλλο κανανε 3 επισοδεια...

Giorgos

Giorgos

ναι καμια σχεση με το ψαρονησι...δεν μας απογοητευουν μεχρι στιγμης σ'αυτο το αρκ που ειναι απ τα καλυτερα,συμφωνα με τους μανγκα readers...

????????

Anonymous

Επισκέπτης
katarxin sorry pou grafw sta greeklish alla dn m douleuoune to shift me to alt :p
kata deuteron pisteuw pos auto to kanane mono gia to psaronisi gia na ksefigi ligo to manga gia na min baloun filler

Giorgos

Giorgos

ναι παιζει....

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Καλα το πανε προς το παρον... Μακαρι να συνεχισουν ετσι...

Giorgos

Giorgos

Τι δουλεια λετε να εχουν τα παιδια εκει περα;; Εγω πιστευω τα απαγαγουν,γιατι ο σαμουραϊ ειπε οτι πηγε να σωσει τον γιο του...Μετα τα υποβαλλει σε πειραματα αυτος ο ροζ και τα κανει κατι σαν μισα ζωα-μισα ανθρωπους...Βλεπε την αρπια και τους αλλους 2,τους τιγρε...

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Ναι ισχυει καλη σκεψη γιωργο. Μπορει και να ειναι ετσι. Full metal alchemist θυμιζει :xD:

Giorgos

Giorgos

Βγαζει νοημα Χρηστο....Αϊ να δουμε....Συγγνωμη για το οφ-τοπικ αλλα μπορειτε να με βοηθησετε να αλλαξω εικονα;;Εξαφανιστηκε εδω και καιρο και δεν εχω....

Santouryuu

Santouryuu

Giorgos έγραψε:Βγαζει νοημα Χρηστο....Αϊ να δουμε....Συγγνωμη για το οφ-τοπικ αλλα μπορειτε να με βοηθησετε να αλλαξω εικονα;;Εξαφανιστηκε εδω και καιρο και δεν εχω....

https://onepiecegr.forumgreek.com/profile?mode=editprofile&page_profil=avatars

Giorgos

Giorgos

θενκς ρε Ζορο!! :ρ Ηταν πανευκολο τλκ...Την 1η φορα ειχα δει κατι οδηγιες να μπω σε ενα αλλο σαϊτ για να γινει καποια επεξεργασια της εικονας,κατι τετοιο και δεν το θυμομουν..... Να μαι λοιπον...!! :xD:

Santouryuu

Santouryuu

that's my job :P

Giorgos

Giorgos

gj!

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Giorgos έγραψε:Τι δουλεια λετε να εχουν τα παιδια εκει περα;; Εγω πιστευω τα απαγαγουν,γιατι ο σαμουραϊ ειπε οτι πηγε να σωσει τον γιο του...Μετα τα υποβαλλει σε πειραματα αυτος ο ροζ και τα κανει κατι σαν μισα ζωα-μισα ανθρωπους...Βλεπε την αρπια και τους αλλους 2,τους τιγρε...

Εισαι κατα το ημισυ σωστος τωρα σε ποιο δεν σου λεω.... :haha:

Giorgos

Giorgos

χαχα!! :xD: Και το μισο καλο ειναι!!Απ'το τιποτα... gj!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Giorgos έγραψε:χαχα!! :xD: Και το μισο καλο ειναι!!Απ'το τιποτα... gj!
pos antexeis re file kai dn diabazis mangaaaa na mathis pios einai o sichibukai kai pios auto to aerioooo

Giorgos

Giorgos

Χααχαχ!!Ειμαι εγκρατης!! :xD: Κοιτα χοκινς το 1ο το ξερω μαλλον....Σποϊλαριστηκα καταλαθος....Αν και πλεον ειναι προφανες ποιος ειναι....Στο επεισοδειο που φτασαμε δλδ....Για το 2ο δεν καιγομαι και τοσο....Ειμαι βεβαια περιεργος,αλλα οκ....

Santouryuu

Santouryuu

απο ποτε εχετε να δειτε το πρωτο επεισοδιο;;;; :xD:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Giorgos έγραψε:Χααχαχ!!Ειμαι εγκρατης!! :xD: Κοιτα χοκινς το 1ο το ξερω μαλλον....Σποϊλαριστηκα καταλαθος....Αν και πλεον ειναι προφανες ποιος ειναι....Στο επεισοδειο που φτασαμε δλδ....Για το 2ο δεν καιγομαι και τοσο....Ειμαι βεβαια περιεργος,αλλα οκ....
apo oti katalaves gia na min koroideuomaste ksereis pios einai..:p
alla einai plu badass i isodos tou opos kai to bounty tou whistle
alla min se xalaei p emathes pios einai gt auto to ark einai to kalitero ark pou bgike sto one piece kai to exou pei oloi apo to forum,opote exeis na deis akoma...!!!

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

καλα ο shichibukai κανει μπαμ ποιος ειναι δν χρειαζεται να το μαθεις απο σποιλ για να καταλαβεις ποιος ειναι.....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης