Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
core έγραψε:Παράκληση στους manga funs να μην κάνουν spoiler!!!!!!

To τελευταίο επεισόδιο ήταν χάσιμο χρόνου…
Το μόνο που άξιζε είναι ότι είδαμε και κάτι ακόμα που έχουν κοινό ο Luffy με τον Roger, και ήταν η τηλεπάθεια!
Αν και πιστεύω ότι κάτι θα έχει να κάνει με το Voice of the things που είχε αναφέρει ο Rayleigh…

Και φυσικά το τέλος όπου ήταν όλα τα λεφτά που του λέει ο Luffy να μπει στο πλήρωμα…
Προσωπικά εμένα θα με ευχαριστούσε πάρα πολύ και αυτό ήθελα από την αρχή να γίνει….
Μακάρι να μπει…

Υπενθυμίζω μην μας ξενερώσετε με Spoiler….!!!!!!

O φαλαινοκαρχαριας εχει μεγαλυτερο bounty απο τον Luffy. Oι πιθανοττητες να μπει ειναι ελαχιστες ως καθολου..... nice!
Και το λεω και το πιστευω οτι θα μπει γκομενα σαν επομενος nakama... :plz2: :plz2: :plz2:

core

core

Νομίζω το ίδιο bounty έχουν και οι δύο, από όσο έχει δείξει τουλάχιστον…..
400.000.000 Beli

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
core έγραψε:Νομίζω το ίδιο bounty έχουν και οι δύο, από όσο έχει δείξει τουλάχιστον…..
400.000.000 Beli

Και αν εχουν και το ιδιο ειναι παλι δυσκολο διοτι εχουν την ιδια δυναμη περιπου. Θα ξερει και haki οποτε νομιζω οτι ειναι υπερβολικα δυνατος για να μπει. Εχουμε το monster trio. Στην πορεια δεν το αποκλειω να μπει αλλα τωρα δεν το βλεπω...

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

εγω δεν θελω να μπει στο κρου ο τζινμπε γιατι χαλαει το μαστερ τριο...
και κατα την γνωμη μου δεν ειναι στον χαρακτηρα του κρου,εγω μυλησα πριν εναν χρονο στο τσαπτερ για αυτο το επεισοδιο και θα το ξανα πω!ο επομενος νακαμα θα ειναι ο μπον-τσαν ειναι στανταρ για εμενα

Giorgos

Giorgos

Δεν θα μ αρεσε να μπει....Δεν ταιριαζει στα ματια μου να μπει στο πληρωμα....ΕΙναι επισης και αυτο που λετε....Ειναι αρκετα δυνατος.....Να μου πειτε βεβαια στο New World χρειαζονται πολυ δυνατοι πειρατες....Θα ηθελα να δω μια γυναικα ακομα στο πληρωμα και γω....... plz plz plz

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Bon-chaaaaaaan!!! oh my love! oh my love!

core

core

Ε όχι ρε παιδιά και Okama στο πλήρωμα…. Αυτός και αν δεν ταιριάζει….
Δεν νομίζω πάντως να μπει αυτός γιατί ο Sanji εκπαιδευτικέ από τους Okama οπότε δεν νομίζω να μπει κάποιος που να είναι από το ίδιο νησί που έχει εκπαιδευτεί κάποιος……
Ένας Fishman θα μου πήγαινε πιο πολύ στο πλήρωμα ώστε να έχουν και μεγάλη δύναμη κάτω από το νερό….

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Εγω πιστευω οτι ο Jinbe δεν θα ζησει να δει τους fishmen πανω απο το νερο. θα παει να βρει τον Tiger.(Δεν ξερω πως μου εχει κολησει αυτο αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου)

Σπόιλερ:

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Dimis έγραψε:Εγω πιστευω οτι ο Jinbe δεν θα ζησει να δει τους fishmen πανω απο το νερο. θα παει να βρει τον Tiger.(Δεν ξερω πως μου εχει κολησει αυτο αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου)

Σπόιλερ:

Παιζει αυτο που λες....

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Εγω θα ηθελα να μπει ο τζινμπε γιατι οπως εχουμε πει και παλιοτερα λειπει ενας φισμαν. Εχουμε ρομποτ, εχουμε ζωο, λειπει ενας ψαρανθρωπος. Τωρα αν θα μπει τωρα η αργοτερα η και καθολου θα το δουμε. Επιπλεον μπορει το κρου να ταυτιστει με το πληρωμα του ντραγκον και ετσι οπως εχει ο ντραγκον τον ιβανκοβ που ειναι οκαμα γιατι και οχι να εχει και ο λουφι τον μπον!!!

Giorgos

Giorgos

ενας ψαρανθρωπος θα βοηθουσε,ναι...και μαλιστα ενας πολυ δυνατος οπως ο Τζινμπεϊ,αλλα δεν εχει αυτο το κωμικο ο χαρακτηρας του και δεν θα μ'αρεσε γι'αυτο να μπει στο πληρωμα....

core

core

Dimis έγραψε:Εγω πιστευω οτι ο Jinbe δεν θα ζησει να δει τους fishmen πανω απο το νερο. θα παει να βρει τον Tiger.(Δεν ξερω πως μου εχει κολησει αυτο αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου)

Σπόιλερ:

Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι θα πεθάνει;;
Από τι;
Φαίνεται να είναι πολύ δυνατός πλέον για να ηττηθεί από κάποιον, τουλάχιστον εκεί…..

(δεν έχω ανοίξει το spoiler σου, απαντάω σε αυτά που έχεις γράψει φανερά)

????????

Anonymous

Επισκέπτης
core έγραψε:

Σπόιλερ:

Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι θα πεθάνει;;
Από τι;
Φαίνεται να είναι πολύ δυνατός πλέον για να ηττηθεί από κάποιον, τουλάχιστον εκεί…..

(δεν έχω ανοίξει το spoiler σου, απαντάω σε αυτά που έχεις γράψει φανερά)

Δεν ξερω απο τι. Αλλα μου εχει κολησει. Μπορει απλα να πεθανει απο καποιον εχθρο.Δεν θα αναφερω για να μην σποιλαρω αλλα σιγουρα κατι θα παιξει με τον Τζινμπε

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

ρε ντιμι μην τους μπερδευεις εγω βλεπω μανγκα και δεν εχει αναφερει καν τον τζινμπε οποτε ηρεμιστε

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Τοτε δεν κοιταξες καλα τα τελευταια 10 εξωφυλλα

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

ναι τα κοιταξα δεν ηταν τιποτα το σπουδαιο για να παιθανει! :xD:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Εγω μιλαω για την απαντηση σου πιο πανω που λες οτι δεν τον εχει αναφερει καν. Ο θανατος ειναι απλα μια θεωρια.

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

και εγω για την θεωρια σε μιλω που εκανες

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ε αμα με μιλας ενταξει παρεξηγηση

whistle

Δεν καταλαβα

Roronoa Zoro5

Roronoa Zoro5

Αμα μπει και ο jinbei στο πλήρωμα τότε οι straw hats θα ναι πολύ δυνατοί...λογικά όμως στο επόμενο arc θα δυσκολευτούν αρκετά οι fish-men ήταν για ...προπόνηση!

http://kamikaze5.blogspot.gr

souidos

souidos

δεν χρειαζεται να κανεται υποθεσεις π δεν γνωριζεται με το τι θα γινει...!

http://watchop.com

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Μα γι αυτο γραφουμε, για να κανουμε υποθεσεις αλλιος δεν υπαρχει λογος υπαρξης του φορουμ.

Roronoa Zoro5

Roronoa Zoro5

Έχει δίκιο ο Χρήστος αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι σε τέτοιες συζητήσεις (άσχετα αν ο Oda θα μας αφήσει άφωνους πάλι:P)

http://kamikaze5.blogspot.gr

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

souidos έγραψε:δεν χρειαζεται να κανεται υποθεσεις π δεν γνωριζεται με το τι θα γινει...!
αστους ρε σουιδε να κανουν υποθεσης με διασκεδαζουν.
Κανενας απο εσας δεν μπορει να σκεφτει τι θα γινει στο επομενο αρκ!
για να λεμε και εμεις οι μανγκα reader οτι ειναι καλητερο απο το μαρινφορντ!

core

core

Xrhstos D. Kol έγραψε:Μα γι αυτο γραφουμε, για να κανουμε υποθεσεις αλλιος δεν υπαρχει λογος υπαρξης του φορουμ.

Απόλυτα σωστός…… gj!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης