Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Santouryuu

Santouryuu

φςςςςςςς, τι κωλοφαρδια ηταν αυτη.... ειχα να δω op κατι βδομαδες και σημερα ειδα 7 επεισοδια στη σειρα και κατα τυχη εληξαν και οι μαχες αυτη τη βδομαδα.... τελος η βαρεμαρα!!!!!!!!!!!!!

yupi yupi yupi angel1 angel1 angel1

core

core

NoLaw κάνεις που κάνεις spoiler είσαι και μήνες πίσω…….

Santouryuu σε καταλαβαίνω…. Εγώ πριν το καλοκαίρι (όταν απουσίαζα και από το Forum) είδα 5-6 μαζεμένα και είχα πωρωθεί τρελά….

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Εγώ παιδιά έχω να δω από τις αρχές του αρκ... παρακολουθώ μόνο το μάνγκα...
Φανταστείτε πόσο θα πορωθω με 50 επεισόδια μαζεμμένα :xD: :xD:

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Εγω καθε κυριακη ειμαι παρον στο watchop

core

core

Patty D Luffy έγραψε:Εγώ παιδιά έχω να δω από τις αρχές του αρκ... παρακολουθώ μόνο το μάνγκα...

Καλά δεν ξέρω και αν θα τρελαθείς τόσο γιατί όπως λέτε δεν είναι και το καλύτερο arc ειδικά για εσάς που διαβάζετε manga και το επόμενο arc είναι γαμάτο…

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

core έγραψε:
Patty D Luffy έγραψε:Εγώ παιδιά έχω να δω από τις αρχές του αρκ... παρακολουθώ μόνο το μάνγκα...

Καλά δεν ξέρω και αν θα τρελαθείς τόσο γιατί όπως λέτε δεν είναι και το καλύτερο arc ειδικά για εσάς που διαβάζετε manga και το επόμενο arc είναι γαμάτο…
το επομενο ειναι το καλυτερο αρκ που εχει βγει μεχρι τωρα

Giorgos

Giorgos

και γω καθε βδομαδα βλεπω...μπορει καποιος να πει που μπορουμε να δουμε τα επεισοδεια σε πολλη καλη ποιοτητα;;;

core

core

κοίτα εγώ στο gogoanime που τα βλέπω έχει διάφορους player...
μερικοί μου φαίνεται ότι έχουν καλύτερη ποιότητα από άλλους.
έχει και έναν player ο οποίος είναι από το youtube και έχει επιλογή για καλύτερη ανάλυση. οπότε μπορείς να τα δεις από εκεί ή να τα κατεβάσεις από την σελίδα του greek nakama όπου αναρτούνται κάτι links με ελληνικούς υπότιτλους κιόλας. κατέβασα πρόσφατα εγώ ένα και ήταν σε πολύ καλή ποιότητα...

Giorgos

Giorgos

ευχαριστω κοουρ!! :)

core

core

Δεν κάνει τίποτα Giorgo….
Any time….. here and there

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Giorgos έγραψε:και γω καθε βδομαδα βλεπω...μπορει καποιος να πει που μπορουμε να δουμε τα επεισοδεια σε πολλη καλη ποιοτητα;;;

Μπορεις να τα δεις εδω http://kousei-fansubs.com/ αφου κατεβασεις το επεισοδιο που θελεις.τα βγαζουν καμια ωρα μετα αφου ανεβουν στο watchop

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

ντιμι ωραια φωτο εχεις ως αβαταρ!

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

μετα την δικια μ η καλυτερη geek

Giorgos

Giorgos

να στε καλα παιδια!! :) Αυριο να δουμε τι θα παιχτει....

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

σκατα ειναι και το επομενο και το μεθεπομενο και το μεθεμεθεπομενο....
μονο το μεθεμεθεμεθεμεθεπομενο ειναι γαμηστερο!

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
:conf:

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker

Ρε μας κοροιδευουν εκει οι σχιστοματιδες; Το επομενο επεισοδιο φαινεται σαβουρα....απλα ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!! red card,outa tha ga aaaaaah! OMFG?! WTF?!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Xrhstos D. Kol έγραψε:ντιμι ωραια φωτο εχεις ως αβαταρ!

TΣΣΣΣ καλα τωρα ...

aww3 aww3 aww3 aww3 aww3 aww3

Giorgos

Giorgos

Επεισοδειο 568.....Μετριο προς καλο....Το τελος βεβαια ηταν πολυ ωραιο κατα τη γνωμη μου,οπου ο Τζινμπεϊ δινει το αιμα του στον Λουφυ...Και φυσικα η προταση του να μπει στο πληρωμα...

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Εμενα μου αρεσε μονο αυτο με τους σι κινγκς οπου λενε οτι ο λουφι τους ακουγε οπως και ο ροτζερ, αν και νομιζω αυτο δεν υπηρχε στο μανγκα.

GomuRumeninge

GomuRumeninge

NoLaw_NakamaLaw έγραψε:σκατα ειναι και το επομενο και το μεθεπομενο και το μεθεμεθεπομενο....
μονο το μεθεμεθεμεθεμεθεπομενο ειναι γαμηστερο!

Hawkins-ception..... :conf: :conf: :conf: :conf: :conf: :conf: :conf: :conf: :conf: :conf: :conf: :conf: :conf:

Xrhstos D. Kol έγραψε:Εμενα μου αρεσε μονο αυτο με τους σι κινγκς οπου λενε οτι ο λουφι τους ακουγε οπως και ο ροτζερ, αν και νομιζω αυτο δεν υπηρχε στο μανγκα.

Και ομως υπηρχε στο manga....

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Α δεν θα το θυμωμουνα εγω τοτε σρυ

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

τι λετε θα γινει ο jinbei ο 10ος nakama ή οχι????

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ SPOILER ~~~ ANIME VIEWERS ONLY

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Toni D. Kellis έγραψε:τι λετε θα γινει ο jinbei ο 10ος nakama ή οχι????

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ SPOILER ~~~ ANIME VIEWERS ONLY

Δεν σου λεω............. :haha: :haha: :haha: :haha:

ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ............ plz plz plz plz plz plz plz plz plz

core

core

Παράκληση στους manga funs να μην κάνουν spoiler!!!!!!

To τελευταίο επεισόδιο ήταν χάσιμο χρόνου…
Το μόνο που άξιζε είναι ότι είδαμε και κάτι ακόμα που έχουν κοινό ο Luffy με τον Roger, και ήταν η τηλεπάθεια!
Αν και πιστεύω ότι κάτι θα έχει να κάνει με το Voice of the things που είχε αναφέρει ο Rayleigh…

Και φυσικά το τέλος όπου ήταν όλα τα λεφτά που του λέει ο Luffy να μπει στο πλήρωμα…
Προσωπικά εμένα θα με ευχαριστούσε πάρα πολύ και αυτό ήθελα από την αρχή να γίνει….
Μακάρι να μπει…

Υπενθυμίζω μην μας ξενερώσετε με Spoiler….!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης