Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Xrhstos D. Kol έγραψε:Χαλια επεισοδιο... βαρεθηκα να βλεπω mugiwara και κατι αλλο, ο τσοπερ 3 λεπτα μπορει να εχει αυτη τη μορφη ενω αυτος την εχει 2 επεισοδια...

Υποτιθεται οτι τα γεγονοτα διαδραματιζονται τοσο γρηγορα ασχετως οτι εμεις τα βλεπουμε σε επεισοδια... :xD: :xD: :xD:

Giorgos

Giorgos

χαχα...τον joy boy τον ειχε αναφερει και η ρομπιν οταν διαβαζε την poneglyph στο ψαρονησι...ΠΡΟΣΟΧΗ μη σποϊλαρει κανεις!!!!!οσον αφορα την υποσχεση και γω νομιζω στον ρεϊλι!! gj!

Gol D Roger

Gol D Roger

εμενα μου αρεσε το επισοδειο αν και καποια στιγμη βαρεθηκα με ολα αυτα τα mugiwara...εγω νομιζω πως μιλαει για την υποσχεση που εδωσε στον fukaboshi gj!

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Παναγια μου ο pirate king ειναι απο πανω μου!!

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Xrhstos D. Kol έγραψε:Παναγια μου ο pirate king ειναι απο πανω μου!!

Μην κανεις ετσι κανενας impostor θα ειναι. Εξαλλου κοιτα και το bounty του ειναι μονο 50 beli. :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD:

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Θα φωναξω τον sentomaru να τον μαζεψει!

Giorgos

Giorgos

χαχαχα!!

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

πολυ γρηγορο το elephant χωρις καν gear second...δεν συμφωνειτε?...ερε τι εχει να γινει με gear second!:P

core

core

Γενικά σαν επεισόδιο δεν έλεγε και πολλά….
Η απότομη αλλαγή στην σκηνή που σταματάει το Elephant Gatling Gun και εμένα με ξενέρωσε…
Αυτό με τα Sea Kings το περίμενα εξάλλου γιατί κάποιος μέσα από το forum είχε φροντίσει να το μάθω………………………………………..
Ο Joy Boy και εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση για το ποιος είναι αλλά δεν μπήκα στον κόπο να ψάξω στο internet γιατί θα έτρωγα spoiler σίγουρα….
Η υπόσχεση που έδωσε αναφέρετε στον Fucaboshi!
Το μόνο που με προβληματίζει είναι γιατί η μάντισσα βλέπει συνέχεια τον Luffy να έρχεται μέσα από τις φλόγες…

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
core έγραψε:Γενικά σαν επεισόδιο δεν έλεγε και πολλά….
Η απότομη αλλαγή στην σκηνή που σταματάει το Elephant Gatling Gun και εμένα με ξενέρωσε…
Αυτό με τα Sea Kings το περίμενα εξάλλου γιατί κάποιος μέσα από το forum είχε φροντίσει να το μάθω………………………………………..
Ο Joy Boy και εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση για το ποιος είναι αλλά δεν μπήκα στον κόπο να ψάξω στο internet γιατί θα έτρωγα spoiler σίγουρα….
Η υπόσχεση που έδωσε αναφέρετε στον Fucaboshi!
Το μόνο που με προβληματίζει είναι γιατί η μάντισσα βλέπει συνέχεια τον Luffy να έρχεται μέσα από τις φλόγες…

Mπαααα δεν εχει και πολλες πληροφοριες και δεν λενε και πολλα. Το εψαξα εχτες για αυτο.
Γιατι ειναι ηλιθια. :xD: :xD:

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

και εμενα με προβληματιζει αυτο για τον λογο οτι η μαντισα μεχρι σημερα δεν ειχε κανει ποτε λαθος οπωτε μαλλον θα επειστρεψη στο νυση ο λουφη...
οσοι εχετε παραπονα επειδη ειναι χαλια τα επεισοδια (μονο αυτο κανετε εδω και εναν χρονο)σε 4 επεισοδια γινετε κατι πραγματικα απιστευτο!!οσοι εχετε σποιλαριστη καταλαθος θα καταλαβενετε τι ενοω gj! gj! gj! gj! gj!

core

core

Άντε για να περιμένουμε και αυτά τα 4 επεισόδια να δούμε τι θα γίνει…..

????????

Anonymous

Επισκέπτης
O luffy θα το καταστρεψει το fishman island οταν θα ανεβουν οι fishmen να ζησουν με τους ανθρωπους στην επιφανεια.....

heh look at that heh look at that heh look at that heh look at that heh look at that heh look at that heh look at that heh look at that heh look at that

core

core

Έχει καμιά σχέση με την Freezer??? :xD: :xD: :xD:

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Το επομενο επεισοδιο θα ειναι φοβερο!! Be there!

Giorgos

Giorgos

Α ναι...Μπορει να ειναι και στον φουκαμποσι η υποσχεση...ταιριαζει....Οντως και μενα με προβληματιζει αυτο για την μαντισσα.Λετε να εχει κανει λαθος;;;Τωρα αυτο που λετε για τα 4 επεισοδεια δεν το ξερω....Αλλα καταλαβαινω οτι θα ειναι κατι πολυ καλο.... gj! Αϊ να δουμε...1 μηνας ειναι...

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

κανενας δεν μπορει να φανταστη τη επυφηλαζη η μοιρα στον λουφη aww3 θα το μαθετε σε 4 επ

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Άνε βρε, άντε βρεεεεεεεεεεεε!~!!!!! :xD:

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

σε εμενα το ειπες αυτο? erk

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Όχι στον διπλανό σου.. whistle whistle

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

ααααααααααα :xD: στον μανουλο μανουλο λο ενωις? :xD: :inlove: :inlove: :inlove:

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

εχετε δει μια εικονα στο ιντερνετ που δημοσειευσαι ο οντα?
δειχνη 11 σουπερνοβας μετα απο 2 χρονια ομολογο οτι ολλοι ιδιες φατσες εχουν :haha: εκτος απο κιντ που ειναι με κομενο χερι

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Μην ξαναλέμε τα ίδια... ellefson is an idiot

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

γιατι ποτε τα ξανα ειπαμε τα ιδια

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Η εικόνα είναι εδώ και ένα χρόνο :xD:

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης