Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

core

core

Από ότι κατάλαβα το ενδιαφέρον αυτού του arc τελείωσε…..
Άντε με το καλό να ξεκινήσει το άλλο μπας και δούμε τίποτα….

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
core έγραψε:Από ότι κατάλαβα το ενδιαφέρον αυτού του arc τελείωσε…..
Άντε με το καλό να ξεκινήσει το άλλο μπας και δούμε τίποτα….

To punk hazard ειναι τιγκα στις αποκαλυψεις και ειναι απο τα καλυτερα arc. Βεβαια δεν εχει δειξει και πολλα οσον αφορα μαχες αλλα το θεωρω καλυτερο απο το fishman island.

core

core

Άντε με το καλό να ξεκινήσει….
Να αποκτήσει και πάλι ενδιαφέρον….

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Βασικα και το φισμαν εχει λιγο ενδιαφερον ακομα...

core

core

Μακάρι να δούμε κάτι καλό ακόμα….

souidos

souidos

δν εχει τπτ το ενδιαφερον περα απο μια διαμαχη π εχει ο luffy... το punk hazard ειναι το αρκ π συνεχιζει την πλοκη κ σ λεει ποσο λουκι ειναι στον νεο κοσμο σχετικα απο μαχες και τετοια δν εχει πολυ αλλα η πλοκη τ ειναι το καλητερο μεχρι στιγμης πολλυ σατανικο και παραλιλα μαφιοζικο!

http://watchop.com

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

E ναι αυτη τη διαμαχη λεω...

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Xrhstos D. Kol έγραψε:E ναι αυτη τη διαμαχη λεω...

Aρχισες να διαβαζεις manga; :mueh: :mueh:

Giorgos

Giorgos

Εγω εχω διαβασει οτι τα καλα στο ψαρονησι ειναι μετα τις μαχες...Τωρα τι μπορει να ειναι αυτα.....θα δουμε.....Προσδοκω πολλα απο το επομενο αρκ γιατι εχω διαβασει παρα πολυ καλα σχολια....

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

ναι μετα της μαχες γινετε κατι ενδιαφερον......

Giorgos

Giorgos

Αί να δουμε....

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

ελπιζω να μην ειναι σποιλερ η υπογραφη μου here and there για το τι ακολουθη,εχει κατι περιεργο η εικονα..και δεν ενωο τον λο :haha:

Giorgos

Giorgos

δεν θα την προσεξω για να μην κανω σποϊλερ στον εαυτο μου... :ρ αλλαξε την μην κανεις σε κανεναν αλλον που θα την προσεξει... :)

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

souidos έγραψε:δν εχει τπτ το ενδιαφερον περα απο μια διαμαχη π εχει ο luffy... το punk hazard ειναι το αρκ π συνεχιζει την πλοκη κ σ λεει ποσο λουκι ειναι στον νεο κοσμο σχετικα απο μαχες και τετοια δν εχει πολυ αλλα η πλοκη τ ειναι το καλητερο μεχρι στιγμης πολλυ σατανικο και παραλιλα μαφιοζικο!
ελα τωρα εχει δηξει μαχες οχι παρα πολλες αλλα εχει δειξη χορταστικα θα ελεγα.....τωρα χιλιες φορες για μενα να εχει πλοκη καλη παρα ξυλο καλο.....τωρα θα γινει γαματο που ερχετε στο νυσι η ......... και ο .......... aww

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

Giorgos έγραψε:δεν θα την προσεξω για να μην κανω σποϊλερ στον εαυτο μου... :ρ αλλαξε την μην κανεις σε κανεναν αλλον που θα την προσεξει... :)
και να τηνν προσεξης δεν θα το καταλαβης ουτε αυτη που διαβαζουν μανγκα δεν προκειτε να καταλαβουν τι περιεργο εχειι η εικονα whistle whistle

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
NoLaw_NakamaLaw έγραψε:
Giorgos έγραψε:δεν θα την προσεξω για να μην κανω σποϊλερ στον εαυτο μου... :ρ αλλαξε την μην κανεις σε κανεναν αλλον που θα την προσεξει... :)
και να τηνν προσεξης δεν θα το καταλαβης ουτε αυτη που διαβαζουν μανγκα δεν προκειτε να καταλαβουν τι περιεργο εχειι η εικονα whistle whistle

Εδω εχει δικιο.....δεν καταλαβαινω που ειναι το spoiler..... daaamn! daaamn! daaamn!

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

Deathracer2009 έγραψε:
NoLaw_NakamaLaw έγραψε:

Εδω εχει δικιο.....δεν καταλαβαινω που ειναι το spoiler..... daaamn! daaamn! daaamn!
χαχαχα κοιτα πιο προσεκτικα

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Οχι δεν διαβαζω μανγκα. Λιγα πραματα ισα να ξερω τι συμβαινει... Ουτε εγω καταλαβα.

lolasgtp

gt na einai sta agglika elinika den exei ??? plz plz plz

N_G

N_G

εγώ στην εικόνα το μόνο που παρατηρώ είναι ότι στο ταττου στα δαχτυλα δεν εχει το Α - DE(A)TH...αλλά αυτό δεν είναι κάτι...είναι απλά ένα λάθος...ακόμα και στο Sabaody το ταττου ήταν σωστο...

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

lolasgtp έγραψε:gt na einai sta agglika elinika den exei ??? plz plz plz
φιλε ολλα τα επεισοδια του ειναι μεταφρασμενα μεχρι και αυτα που βγαινουν καθε βδομαδα

Ν_G ΠΡΩΣΕΞΕ καλητερα :xD:

Giorgos

Giorgos

ε δεν θελω να ρισκαρω,αστο... :ρ Αλλα ανυπομονω για New World ρε γαμωτο....!!! plz plz plz

core

core

NoLaw_NakamaLaw πρόσεχε λίγο με τα spoiler….
Θα έρθει ο…… και η……….
Δεν θέλουμε να μάθουμε την συνέχεια!!! Θέλουμε να εκπλησσόμαστε κάθε φορά και όχι να περιμένουμε κάτι να γίνει και να ξέρουμε τι είναι αυτό ή με τι έχει να κάνει…..

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

και εγω ξενερωσα λιγο που τα διαβαζω καθε βδομαδα γιατι τωρα θα περιμενω εναν χρονο να φυγουν απο πανκ χαζαρντ αλλα οταν φτασουν στον νεο κοσμο στο ανιμ τοτε θα σταματισω το μανγκα

core

core

Εντάξει δεν χρειάζεται όμως να ξενερώνουμε και εμείς μαζί σου.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης