Από ότι κατάλαβα το ενδιαφέρον αυτού του arc τελείωσε…..
Άντε με το καλό να ξεκινήσει το άλλο μπας και δούμε τίποτα….
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
core έγραψε:Από ότι κατάλαβα το ενδιαφέρον αυτού του arc τελείωσε…..
Xrhstos D. Kol έγραψε:E ναι αυτη τη διαμαχη λεω...
ελα τωρα εχει δηξει μαχες οχι παρα πολλες αλλα εχει δειξη χορταστικα θα ελεγα.....τωρα χιλιες φορες για μενα να εχει πλοκη καλη παρα ξυλο καλο.....τωρα θα γινει γαματο που ερχετε στο νυσι η ......... και ο ..........souidos έγραψε:δν εχει τπτ το ενδιαφερον περα απο μια διαμαχη π εχει ο luffy... το punk hazard ειναι το αρκ π συνεχιζει την πλοκη κ σ λεει ποσο λουκι ειναι στον νεο κοσμο σχετικα απο μαχες και τετοια δν εχει πολυ αλλα η πλοκη τ ειναι το καλητερο μεχρι στιγμης πολλυ σατανικο και παραλιλα μαφιοζικο!
και να τηνν προσεξης δεν θα το καταλαβης ουτε αυτη που διαβαζουν μανγκα δεν προκειτε να καταλαβουν τι περιεργο εχειι η εικοναGiorgos έγραψε:δεν θα την προσεξω για να μην κανω σποϊλερ στον εαυτο μου... :ρ αλλαξε την μην κανεις σε κανεναν αλλον που θα την προσεξει... :)
NoLaw_NakamaLaw έγραψε:και να τηνν προσεξης δεν θα το καταλαβης ουτε αυτη που διαβαζουν μανγκα δεν προκειτε να καταλαβουν τι περιεργο εχειι η εικοναGiorgos έγραψε:δεν θα την προσεξω για να μην κανω σποϊλερ στον εαυτο μου... :ρ αλλαξε την μην κανεις σε κανεναν αλλον που θα την προσεξει... :)
χαχαχα κοιτα πιο προσεκτικαDeathracer2009 έγραψε:NoLaw_NakamaLaw έγραψε:και να τηνν προσεξης δεν θα το καταλαβης ουτε αυτη που διαβαζουν μανγκα δεν προκειτε να καταλαβουν τι περιεργο εχειι η εικοναGiorgos έγραψε:δεν θα την προσεξω για να μην κανω σποϊλερ στον εαυτο μου... :ρ αλλαξε την μην κανεις σε κανεναν αλλον που θα την προσεξει... :)
Εδω εχει δικιο.....δεν καταλαβαινω που ειναι το spoiler.....
φιλε ολλα τα επεισοδια του ειναι μεταφρασμενα μεχρι και αυτα που βγαινουν καθε βδομαδαlolasgtp έγραψε:gt na einai sta agglika elinika den exei ???
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης