Επιτελους αρχιζει το αληθινο One Piece τωρα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση
652 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 25 Νοε 2012, 14:37
Orman D Kurohige
δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα το τοπιο/σκηνη με τα πλοια του ναυτικου το διχνει στο opening που πολεμανε με κατι πλοια του ναυτικου...λογικα ετσι θα αρχισει η εισοδος στον νεο κοσμο...με αυτη την μαχη....αντε βλεπω και το animation να γινεται καλυτερο...οποτε απο νεα χρονια new wooorld!!!! :haha:
653 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 25 Νοε 2012, 14:57
????????
οχι ρε ορμαν μην μπερδευεις τα παιδια δεν γινετε ποτε αυτο...
τεσπα...
στο επομενο θα εχει punk hazard ωποτε βγει... :xD:
τεσπα...
στο επομενο θα εχει punk hazard ωποτε βγει... :xD:
654 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 25 Νοε 2012, 16:04
????????
Ωραιο επεισοδιο. Θα του εβαζα 7. Απογοητευτικα γιατι περιμενα νεο οπενινγκ
655 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 25 Νοε 2012, 16:21
Orman D Kurohige
οντος στο μανγκα δεν γινεται ποτε αυτο.....αλλα στο μανγκα δεν ειδαν και ποτε εναν στολο απο πλοια του ναυτικου
656 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 26 Νοε 2012, 11:54
Barbossa elD
Δεν μου αρεσε καθόλου το επεισόδιο ειδικα αυτο με τον λαμπουν(για το αν ειναι η δεν ειναι ο λαμπουν αυτος τους πήρε μισό επεισόδιο...ελεος)...Τουλάχιστον στο προηγούμενο επεισοδιο (που ήταν επίσης βαρετό) μας έδειξε λίγο τον μάγκα τον SMOKER . Εχω στηρίξει όλες τις ελπίδες μου στην καινούργια ταινία(που αποκλείεται να είναι τοσο καλή όπως η STRONG WORLD αλλα ελπίζω να έχει εντυπωσιακές μάχες)
657 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 26 Νοε 2012, 15:01
Toni D. Kellis
φημες λενε οτι η καινουργια ταινια ειναι η καλυτερη ever.....θα δειξει ομως
658 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 26 Νοε 2012, 16:28
Giorgos
Μπηκαμε Νεο Κοσμο ρεεεεε!!! Επιτελουυυς!!
659 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 26 Νοε 2012, 19:26
????????
η μαλακια ειναι οτι στο μανγκα εδειξε οτι η θαλασσα εβγαζε φωτιες ενω τωρα οχι
660 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 26 Νοε 2012, 22:14
Giorgos
3 ερωτησεις για το τελευταιο επεισοδειο:
1)Τι ηταν αυτο για το "Russian Doll'';
2)δεν καταλαβα αυτο που ειπε ο ουσοππ οτι δεν θα χωραει ο Λαμπουν απο την τρυπα της Red Line.
3)Δηλαδη αυτες οι φαλαινες ετυχε να εχουν τα ιδια σημαδια με τον Λαμπουν;; Ειναι συγγενεις του τλκ;;
Ειδα λιγο φευγαλεα το επεισοδειο.....
1)Τι ηταν αυτο για το "Russian Doll'';
2)δεν καταλαβα αυτο που ειπε ο ουσοππ οτι δεν θα χωραει ο Λαμπουν απο την τρυπα της Red Line.
3)Δηλαδη αυτες οι φαλαινες ετυχε να εχουν τα ιδια σημαδια με τον Λαμπουν;; Ειναι συγγενεις του τλκ;;
Ειδα λιγο φευγαλεα το επεισοδειο.....
661 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 26 Νοε 2012, 22:30
????????
Ηταν λιγο κουφο αυτο οτι δεν θα χωραει μιας και δεν χρειαζεται να χωρεσει πουθενα για να φτασει στον νεο κοσμο.Ουτε εγω το καταλαβα αλλα λογικα απροσεξια
662 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 26 Νοε 2012, 22:34
Orman D Kurohige
μαλλον ειναι οι γονεις του λαμπουν....τωρα αυτο για την τρυπα ουτε εγω το καταλαβα.....δεν θυμαμαι να περασαν απο καποια τρυπα στο ψαρονησι....ξερεις κατι κουκλες που μπαινει η μια μεσα στην αλλη(μπαμπουσκες)? με αυτο παρομιασε τα ψαρια ο ζορο η ο σαντζι νομιζω...!
κοιτα ποιο προσεκτικα....δεν εβγαζε φωτιες....ειναι ακριβως το ιδιο με το μανγκα.....ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΑΒΑΤΑΡ .......αηδιασα βραδιτικα :conf:Real Hawkins έγραψε:η μαλακια ειναι οτι στο μανγκα εδειξε οτι η θαλασσα εβγαζε φωτιες ενω τωρα οχι
663 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 26 Νοε 2012, 23:02
Giorgos
α τις μπαμπουσκες εννοουσε;!!δεν το σκεφτηκα...ο λαμπουν απεκτησε τα σημαδια επειδη χτυπιοταν στην Red Line...Εγω καταλαβα οτι αυτες τα ειχαν απο την γεννηση τους...Ειναι τετοιο το ειδος...Τεσπα...Το αλλο με την τρυπα ισως να ναι και καη μεταφραση.... Ευχαριστω παντως παιδια!!! :)
664 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τρι 27 Νοε 2012, 00:16
????????
θα ποσταρω σεινεχια για να το βλεπεις..!!!!Orman D Kurohige έγραψε:μαλλον ειναι οι γονεις του λαμπουν....τωρα αυτο για την τρυπα ουτε εγω το καταλαβα.....δεν θυμαμαι να περασαν απο καποια τρυπα στο ψαρονησι....ξερεις κατι κουκλες που μπαινει η μια μεσα στην αλλη(μπαμπουσκες)? με αυτο παρομιασε τα ψαρια ο ζορο η ο σαντζι νομιζω...!κοιτα ποιο προσεκτικα....δεν εβγαζε φωτιες....ειναι ακριβως το ιδιο με το μανγκα.....ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΑΒΑΤΑΡ .......αηδιασα βραδιτικα :conf:Real Hawkins έγραψε:η μαλακια ειναι οτι στο μανγκα εδειξε οτι η θαλασσα εβγαζε φωτιες ενω τωρα οχι
665 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τρι 27 Νοε 2012, 00:21
Patty D.Luffy
^ :xD: :xD: :xD: :xD:
666 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τρι 27 Νοε 2012, 18:50
????????
τρολολολο :xD:
667 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 02 Δεκ 2012, 22:49
????????
καλα εε γαματω επειδοιο πςςςςςςςςςςς
δεν περιμενα να το πω για φιλλερ ποτε :haha:
τωρα με γεμισε με αποριες αυτο το επεισοδιο..
στα τελευταια 2 λεπτα στο προηγουμενο επεισοδιο βγαινουν απο το νερο και βλεπουν το ναυτικο και ωπος ειδαμε σημερα μας εξηγησε τον λογο...αρα η απορια μου ειναι αυτη
οταν σταματησουν τα φιλλερ θα δηχνη το ναυτικο??????ή θα ξανα φτιαξουν το επεισοδιο...γιατι ωπος ξερουμε απο το μανγκα η θαλασσα ειχε φωτιες
δεν περιμενα να το πω για φιλλερ ποτε :haha:
τωρα με γεμισε με αποριες αυτο το επεισοδιο..
στα τελευταια 2 λεπτα στο προηγουμενο επεισοδιο βγαινουν απο το νερο και βλεπουν το ναυτικο και ωπος ειδαμε σημερα μας εξηγησε τον λογο...αρα η απορια μου ειναι αυτη
οταν σταματησουν τα φιλλερ θα δηχνη το ναυτικο??????ή θα ξανα φτιαξουν το επεισοδιο...γιατι ωπος ξερουμε απο το μανγκα η θαλασσα ειχε φωτιες
668 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 02 Δεκ 2012, 23:43
????????
Απλα θα σαλπαρουν απο το νησι που θα ειναι ο Ζ και θα φτασουν σε μια περιοχη στη θαλασσα οπου θα εχει παρει φωτια και..........................................................................................
669 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 03 Δεκ 2012, 02:54
N_G
εγώ να κάνω μια ερώτηση... από τη στιγμή που γουστάρετε να έχετε τέτοια avatar γιατί σχολιάζετε στο άνιμε; μαλακία δεν είναι;
670 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 03 Δεκ 2012, 14:53
Monkey.D.Monkey
φοβερό επεισόδιο ειδικά για φίλλερ μ'αρεσε και η σοβαρή στάση του λluffy
671 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 03 Δεκ 2012, 15:34
????????
N_G έγραψε:εγώ να κάνω μια ερώτηση... από τη στιγμή που γουστάρετε να έχετε τέτοια avatar γιατί σχολιάζετε στο άνιμε; μαλακία δεν είναι;
Με αυτη την Λογικη αμα μπει στο σεκτιον του ανιμε και εχει δει μεχρι το 50 επεισοδιο ολα σποιλ θα ειναι. Οποτε Οχι δεν ειναι μαλακια εφοσων δεν ειναι τραγικο το σποιλ του αβαταρ
672 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 03 Δεκ 2012, 15:47
????????
συμφωνω δεν εβαλα και κανα τραγικο σποιλερ ετσι και αλλιως ολλοι εχετε δει πως ειναι ο κιντ μετα απο 2 χρονια απο μια αφισα του οντα που δημοσιευσαι
673 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τρι 04 Δεκ 2012, 16:27
Giorgos
Ωραιο το επεισοδειο,αν και φιλλερι!! Περιμενα μονο νεο οπενινγκ,αλλα τελικα θα πρεπει να περιμενουμε κι αλλο..
674 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τετ 05 Δεκ 2012, 00:45
????????
Απο το 2013 θα δουμε νεο οπενινγκ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης