Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

razor1911

razor1911

Επιτελους αρχιζει το αληθινο One Piece τωρα

Orman D Kurohige

Orman D Kurohige

δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα το τοπιο/σκηνη με τα πλοια του ναυτικου το διχνει στο opening που πολεμανε με κατι πλοια του ναυτικου...λογικα ετσι θα αρχισει η εισοδος στον νεο κοσμο...με αυτη την μαχη....αντε βλεπω και το animation να γινεται καλυτερο...οποτε απο νεα χρονια new wooorld!!!! :haha: yahoo

????????

Anonymous

Επισκέπτης
οχι ρε ορμαν μην μπερδευεις τα παιδια δεν γινετε ποτε αυτο...
τεσπα...
στο επομενο θα εχει punk hazard ωποτε βγει... :xD:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Ωραιο επεισοδιο. Θα του εβαζα 7. Απογοητευτικα γιατι περιμενα νεο οπενινγκ

Orman D Kurohige

Orman D Kurohige

οντος στο μανγκα δεν γινεται ποτε αυτο.....αλλα στο μανγκα δεν ειδαν και ποτε εναν στολο απο πλοια του ναυτικου

Barbossa elD

Barbossa elD

Δεν μου αρεσε καθόλου το επεισόδιο ειδικα αυτο με τον λαμπουν(για το αν ειναι η δεν ειναι ο λαμπουν αυτος τους πήρε μισό επεισόδιο...ελεος)...Τουλάχιστον στο προηγούμενο επεισοδιο (που ήταν επίσης βαρετό) μας έδειξε λίγο τον μάγκα τον SMOKER . Εχω στηρίξει όλες τις ελπίδες μου στην καινούργια ταινία(που αποκλείεται να είναι τοσο καλή όπως η STRONG WORLD αλλα ελπίζω να έχει εντυπωσιακές μάχες)

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

φημες λενε οτι η καινουργια ταινια ειναι η καλυτερη ever.....θα δειξει ομως

Giorgos

Giorgos

Μπηκαμε Νεο Κοσμο ρεεεεε!!! gj! Επιτελουυυς!!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
η μαλακια ειναι οτι στο μανγκα εδειξε οτι η θαλασσα εβγαζε φωτιες ενω τωρα οχι why me

Giorgos

Giorgos

3 ερωτησεις για το τελευταιο επεισοδειο:

1)Τι ηταν αυτο για το "Russian Doll'';
2)δεν καταλαβα αυτο που ειπε ο ουσοππ οτι δεν θα χωραει ο Λαμπουν απο την τρυπα της Red Line.
3)Δηλαδη αυτες οι φαλαινες ετυχε να εχουν τα ιδια σημαδια με τον Λαμπουν;; Ειναι συγγενεις του τλκ;;
Ειδα λιγο φευγαλεα το επεισοδειο..... here and there

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Ηταν λιγο κουφο αυτο οτι δεν θα χωραει μιας και δεν χρειαζεται να χωρεσει πουθενα για να φτασει στον νεο κοσμο.Ουτε εγω το καταλαβα αλλα λογικα απροσεξια

Orman D Kurohige

Orman D Kurohige

μαλλον ειναι οι γονεις του λαμπουν....τωρα αυτο για την τρυπα ουτε εγω το καταλαβα.....δεν θυμαμαι να περασαν απο καποια τρυπα στο ψαρονησι....ξερεις κατι κουκλες που μπαινει η μια μεσα στην αλλη(μπαμπουσκες)? με αυτο παρομιασε τα ψαρια ο ζορο η ο σαντζι νομιζω...!
Real Hawkins έγραψε:η μαλακια ειναι οτι στο μανγκα εδειξε οτι η θαλασσα εβγαζε φωτιες ενω τωρα οχι why me
κοιτα ποιο προσεκτικα....δεν εβγαζε φωτιες....ειναι ακριβως το ιδιο με το μανγκα.....ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΑΒΑΤΑΡ OMFG?! WTF?! .......αηδιασα βραδιτικα :conf: Maggie :)

Giorgos

Giorgos

α τις μπαμπουσκες εννοουσε;!!δεν το σκεφτηκα...ο λαμπουν απεκτησε τα σημαδια επειδη χτυπιοταν στην Red Line...Εγω καταλαβα οτι αυτες τα ειχαν απο την γεννηση τους...Ειναι τετοιο το ειδος...Τεσπα...Το αλλο με την τρυπα ισως να ναι και καη μεταφραση.... Ευχαριστω παντως παιδια!!! :)

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Orman D Kurohige έγραψε:μαλλον ειναι οι γονεις του λαμπουν....τωρα αυτο για την τρυπα ουτε εγω το καταλαβα.....δεν θυμαμαι να περασαν απο καποια τρυπα στο ψαρονησι....ξερεις κατι κουκλες που μπαινει η μια μεσα στην αλλη(μπαμπουσκες)? με αυτο παρομιασε τα ψαρια ο ζορο η ο σαντζι νομιζω...!
Real Hawkins έγραψε:η μαλακια ειναι οτι στο μανγκα εδειξε οτι η θαλασσα εβγαζε φωτιες ενω τωρα οχι why me
κοιτα ποιο προσεκτικα....δεν εβγαζε φωτιες....ειναι ακριβως το ιδιο με το μανγκα.....ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΑΒΑΤΑΡ OMFG?! WTF?! .......αηδιασα βραδιτικα :conf: Maggie :)
θα ποσταρω σεινεχια για να το βλεπεις..!!!!

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
^ :xD: :xD: :xD: :xD:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
τρολολολο :xD:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
καλα εε γαματω επειδοιο πςςςςςςςςςςς aww
δεν περιμενα να το πω για φιλλερ ποτε :haha:
τωρα με γεμισε με αποριες αυτο το επεισοδιο..
στα τελευταια 2 λεπτα στο προηγουμενο επεισοδιο βγαινουν απο το νερο και βλεπουν το ναυτικο και ωπος ειδαμε σημερα μας εξηγησε τον λογο...αρα η απορια μου ειναι αυτη

οταν σταματησουν τα φιλλερ θα δηχνη το ναυτικο??????ή θα ξανα φτιαξουν το επεισοδιο...γιατι ωπος ξερουμε απο το μανγκα η θαλασσα ειχε φωτιες

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Απλα θα σαλπαρουν απο το νησι που θα ειναι ο Ζ και θα φτασουν σε μια περιοχη στη θαλασσα οπου θα εχει παρει φωτια και..........................................................................................

N_G

N_G

εγώ να κάνω μια ερώτηση... από τη στιγμή που γουστάρετε να έχετε τέτοια avatar γιατί σχολιάζετε στο άνιμε; μαλακία δεν είναι; e?

Monkey.D.Monkey

Monkey.D.Monkey

φοβερό επεισόδιο ειδικά για φίλλερ μ'αρεσε και η σοβαρή στάση του λluffy

????????

Anonymous

Επισκέπτης
N_G έγραψε:εγώ να κάνω μια ερώτηση... από τη στιγμή που γουστάρετε να έχετε τέτοια avatar γιατί σχολιάζετε στο άνιμε; μαλακία δεν είναι; e?

Με αυτη την Λογικη αμα μπει στο σεκτιον του ανιμε και εχει δει μεχρι το 50 επεισοδιο ολα σποιλ θα ειναι. Οποτε Οχι δεν ειναι μαλακια εφοσων δεν ειναι τραγικο το σποιλ του αβαταρ

stubborn stubborn stubborn stubborn stubborn stubborn stubborn stubborn

????????

Anonymous

Επισκέπτης
συμφωνω δεν εβαλα και κανα τραγικο σποιλερ ετσι και αλλιως ολλοι εχετε δει πως ειναι ο κιντ μετα απο 2 χρονια απο μια αφισα του οντα που δημοσιευσαι

Giorgos

Giorgos

Ωραιο το επεισοδειο,αν και φιλλερι!! Περιμενα μονο νεο οπενινγκ,αλλα τελικα θα πρεπει να περιμενουμε κι αλλο.. daaamn!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Απο το 2013 θα δουμε νεο οπενινγκ

????????

Anonymous

Επισκέπτης
γαμω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης