Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Orman D Kurohige

Orman D Kurohige

ο hawkins απ οτι εχω καταλαβει ηταν καποιος χρηστης στο παρελθον που σποιλαρε συνεχεια επιτηδες τους υπολοιπους(χαρακτηριστηκο γνωρισμα του ειναι ορθογραφικα λαθη που "γκαριζουν").....ετσι ο λογαριασμος του διαγραφηκε...........απο τοτε εχει κανει 2 περιπου λογαριασμους ακομα,............ αντε μπορει και 5.................αντε ας πουμε οτι εκανε και 10,..................το πολυ να εκανε 20 λογαριασμους για τον συγγεκριμενο σκοπο(να σποιλαρει)................τωρα δεν ξερω αν εχει κανει και 40 διαφορετικους λογαριασμους στο συγγεκριμενο φορουμ..................καταληγοντας θελω να πω οτι δεν αποκλειεται να εχει φτασει στους 60 λογαριασμους..............
Σπόιλερ:

(πλακα κανω....γινομαι λιγο υπερβολικος....χαχαχαχα whistle )

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Εναν Νακαμα λο ειχε φαει μπαν για σποιλ αλλα δεν ξερω τωρα οπως λεει και ο ορμαν πρεπει ναχε κανει καμια δεκαρια λογαριασμους.....

Τεσπα επειδη βγηκαμε εκτος θεματος ας επανελθουμε :haha:

Monkey.D.Monkey

Monkey.D.Monkey

:haha: :haha: :haha:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
χα0χαχ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχα0χ παιδια τοσο καιρο παρακολουθουσα της συζητησης σας στο σκοταδι....απο τοτε που με μπαναραν χωρις λογο ειχα ξενερωση ειδικα διοτι ειχα φτασει 600 ποστ και υθελα να μπω στους τοπ 20 ποστερς like maggies fav και εφαγα μια ξενεραααα τελευτεα επισκεψη με ακαουντ στο φορουμ ηταν πριν 8 μηνες περιπου...ωποτε οτι και να εγινε σε αυτους τους 8 μηνες δεν ειμουν εγω γιατι κατι διαβαζω...εφτιαξα ακαουντ γιατι ειμουν εγω το θεμα της συζητησης ωποτε ....ας μπω να πω κατι...
Υ.Γ αν δεν πιστευετε πως ειμε ο πρωτοτηπως ρωτηστε με οτι θελετε που να σχετιζετε με εμενα

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Εγω σε πιστευω μαγκα μου γιατι μονο εσυ χρησιμοποιεις αυτο το emoticon :p
με το δικαστικο σφυρι εννοω

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
HAWKINS!!!! oh my love! oh my love! oh my love!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Σου γιαλισε εσενα :xD:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
o gohs o john o gohs o john o gohs o john o gohs o john o gohs o john o gohs o john
Patty D Luffy έγραψε:HAWKINS!!!! oh my love! oh my love! oh my love!

N_G

N_G

ένας που να γνωρίζει από πληροφορική να κάτσει να ψάξει από διευθύνσεις ip παίζει να βρει 5-6 λογαριασμούς ίδιους....τέλος πάντων...ας μην το συνεχίσουμε... καθένας πράττει όπως θέλει....φιλικά πάντα...!!!

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Αυτό θα μπορούσαν να το κάνουν οι admins, νομίζω μπορούν να δουν τις IP μας ouf Αλλα δεν θέλει και πολυ προσπάθεια να μάθουμε την αλήθεια :xD:
(εκτός αν επίτηδες αλλάζει την ΙΡ του :xD: )

????????

Anonymous

Επισκέπτης
δεν καθομαι να το συζητησω αλλο οτι ειχα να πω το ειπα..

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Ναι γιατι νομιζεις μπορουν να δουν τις ιπ?
εδω αυτοι δεν ξερουν ποιος εχει τους κωδικους για το forum pro org
εδω εφτιαξα ενα banner για το site γιατι αυτο με τον Φρανκυ εχει παλιωσει και ειναι και ψιλοασχετο. Το εχω στειλει σε 2-3 ο ενας δεν ξερει, ο αλλος δεν εχει ιδεα και ο αλλος δεν απανταει

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Αααααα... τόσο καλα!!! :xD: :xD:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
3 πουλακια καθονται...

Giorgos

Giorgos

Παιδια αυριο τελευταιο επεισοδειο του ψαρονησιου....Παμε γι'αλλα,καλυτερα!!

Natsu

Natsu

αχχ που να διαβασεις και μανγκα Γιωργο, παμε για αλλα ΠΟΛΥ καλυτερα απο τους Καπτεν Ιγκλο

????????

Anonymous

Επισκέπτης
το καπτεν ιγκλο δεν το καταλαβα e?

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

οπως καθε closing arc episode ξεκιναει με γελιο μετα ολα τα μελοδραματικα γιαπωνεζικου στυλ και στο τελος το epic flasback, τα μαθαμε πια.......

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Κατι κανανε οι κιτρινιαριδες σημερα....

Giorgos

Giorgos

καλο το σημερινο...οπως ειπατε ηταν κλασσικο τελευταιο επεισοδειο ενος αρκ,αλλα ηταν ωραιο...Μ'αρεσε η νεα Log Pose....Τελος το ψαρονησι!!!Αντε,παμε Νεο Κοσμο!!!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Ναι περιμενε...... μετα τις 15

Giorgos

Giorgos

ξερω ντιμι... gj!

ZisAkiS

ZisAkiS

δυλαδη τρ θα μπορουν να διαλεξουν νησι? παντως κατι μου λει οτι ο luffy θα διαλεγει το επικυνδινο...
Σπόιλερ:

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
ZisAkiS έγραψε:δυλαδη τρ θα μπορουν να διαλεξουν νησι? παντως κατι μου λει οτι ο luffy θα διαλεγει το επικυνδινο...
Σπόιλερ:

Θες να σου πω σε ποιο θα πανε; pingpingeyes

Natsu

Natsu

Real Hawkins έγραψε:το καπτεν ιγκλο δεν το καταλαβα e?

Ψαροκροκετες κοινως το ψαρονησι sigh sigh

Dimis έγραψε:Ναι περιμενε...... μετα τις 15

Γιατι 15?? αφου στο watchop λεει 24:e?:e?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης