Vice Admiral Ζησακη... :xD: εγω ξερω θα εχει 2-3 επεισοδεια-προμο για την ταινια...αυτο εννοεις φιλλερ αρκ; για το χρημα τι εννοεις;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση
577 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 11 Νοε 2012, 19:23
ZisAkiS
ναι αυτο εννοουσα.. filler θεωρουνται τα επισοδεια που δεν υπαρχει εξεληξη.. και αφου αυτο θα ειναι promo.... οσο για το χρημα, o oda πρεπει να το εβαλε βαθια στην τσεπη το χερι... τοσο promo δεν ειχε πεσει σε καμια αλλη ταινια... αλλα και τα εσοδα που θα πεσουν θα ειναι τεραστια...
578 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 11 Νοε 2012, 19:49
Natsu
Επεισοδιάρα το σημερινό μου άρεσε πολύ, αλλα ρε παίδεις οι manga readers
πείτε μου λιγο στο manga δεν τα έλεγε λιγο διαφορετικά ή ειναι ίδεα μου;;;
Οσο για τις διακοπές που θα πάει αυτή η βαλίτσα ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ πότε είμαι σιγούρος, πάνω που χαιρόμουν οτι θα μπόυν New World με τις ΚΑΡΑ-επικ επεισοδιάρες.
πείτε μου λιγο στο manga δεν τα έλεγε λιγο διαφορετικά ή ειναι ίδεα μου;;;
Οσο για τις διακοπές που θα πάει αυτή η βαλίτσα ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ πότε είμαι σιγούρος, πάνω που χαιρόμουν οτι θα μπόυν New World με τις ΚΑΡΑ-επικ επεισοδιάρες.
579 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 11 Νοε 2012, 20:04
Giorgos
καταλαβα...Παιδια Χριστουγεννα πιστευω να μπουμε Νεο Κοσμο...Ελπιζω και πιστευω οτι θα γινει της ποπης... :mueh:
580 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 11 Νοε 2012, 20:07
Orman D Kurohige
παντα ετσι ειναι αν ενοεις για τα λογια.....ειναι λιγο διαφορετικα στο ανιμε και στο μανγκα.....σπανια ειναι ακριβως τα ιδια....πολλες φορες αλλαζουν και τις σκηνες!!!!!
γιωργο μαλλον 22 δεκεμβριου πατανε στο πανκ χαζαρντ.....και για να ξερεις.....εχει να γινει και της ποπης και της καλλιοπης και της πηνελοπης!!!!!!!
γιωργο μαλλον 22 δεκεμβριου πατανε στο πανκ χαζαρντ.....και για να ξερεις.....εχει να γινει και της ποπης και της καλλιοπης και της πηνελοπης!!!!!!!
581 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 11 Νοε 2012, 20:31
Giorgos
χαχαχα...ελιωσα ορμαν!! :xD:
582 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 11 Νοε 2012, 21:38
Natsu
Ναι για τις σκηνές μιλάω, μου φάνηκαν αρκετά διαφορετικές ειδικά εκει με τον JInbei και τα οσα ειπε...
Οπως και να έχει συμφωνώ ορμαν
Οπως και να έχει συμφωνώ ορμαν
- Σπόιλερ:
- Punk Hazard οεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοε
583 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 11 Νοε 2012, 22:08
????????
Προσωπικα δεν ξερω, θυμηστε μου.. το ανιμε και το μανγκα κανουν διακοπη για Χριστουγεννα ε? Αλιως αμα δεν κανουν... θα πεσει ενα λιωσιμοοο :mueh:
584 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 11 Νοε 2012, 23:28
Toni D. Kellis
ρ σιγουρα New World θα πατησουν με τον Νεο Χρονο πια (ειρωνια) :P
ειμαι σιγουρος οτι το καναν ετσι επιτηδες οι animators λογικα για να εχει σασπενς (και για να μας τα πρηξουν εννοειται)
οποτε παιδες εγω το βλεπω απο του χρονου πια να μπαινουν New World.....
ειμαι σιγουρος οτι το καναν ετσι επιτηδες οι animators λογικα για να εχει σασπενς (και για να μας τα πρηξουν εννοειται)
οποτε παιδες εγω το βλεπω απο του χρονου πια να μπαινουν New World.....
585 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 11 Νοε 2012, 23:42
Monkey.D.Monkey
λογικά δεν θα έχουν διακοπεί τα χρηστούγεννα αφού δεν τα γιορτάζουν επισειμος................άντε να δούμε και τη ταινία one piece z .... παιδιά οπιος ενδιαφέρεται φτιάχνω ένα wikia για το one piece στα ελληνικά .....οπιος θέλη μπορεί να γράφει τα άρθρα ......http://el.one-piece.wikia.com/wiki/ONE_PIECE_Wiki
586 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 12 Νοε 2012, 23:57
????????
Εχει διαγραφει
587 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τρι 13 Νοε 2012, 00:00
Monkey.D.Monkey
οχι ανοιχτο ειναι
588 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τρι 13 Νοε 2012, 01:43
O M G
μαμησε το νεο επεισοδιο αντε να δουμε και το καινουργιο οπενινγκ
589 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τρι 13 Νοε 2012, 01:46
Giorgos
Το νεο οπενινγκ το περιμενουν πολλοι...μεσα σ'αυτους και γω...
590 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τρι 13 Νοε 2012, 02:20
O M G
τα τελευταια οπενινγκεινε χαλια πιστευω γιατι δεν σε βαζει καθολου στο συγκεκριμενο αρκ που βαδηζη εκκεινην την στιγμη
591 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τρι 13 Νοε 2012, 15:07
O M G
γιωργο και παττυ τσακαρετε τα pm σας
592 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τετ 14 Νοε 2012, 02:07
Patty D.Luffy
O M G έγραψε:γιωργο και παττυ τσακαρετε τα pm σας
Δεν έχω pm, και ποιος είσαι ρε OMG-Hawkins??? :xD: :xD: :xD:
593 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τετ 14 Νοε 2012, 03:12
O M G
οχι λαθος ατομο
και δεν καταλαβα τι εννωεις
594 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τετ 14 Νοε 2012, 13:25
Patty D.Luffy
Καλα γράψε λάθος
Πάντως εγώ δεν έχω pm
Πάντως εγώ δεν έχω pm
595 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τετ 14 Νοε 2012, 23:16
uchiha1991
O M G έγραψε:οχι λαθος ατομο
σιγουρα λαθος ατομο? :haha: (ελα πλακα κανω...κ αμα δεν εισαι ο χοκινς σορι..)
παντως εγω τωρα που ειδα τα επεισοδια του φισμαν πρωτη φορα κ ολα μαζεμενα μπορω να πω οτι δεν μ φανηκε τοσο χαλια οσο λεγατε η οσο το φανταζομουν...ενταξει ηξερα απο το μανγκα οτι το φισμαν δεν ειναι κ η καλυτερη ιστορια του οντα αλλα οταν τα βλεπεις ολα μαζι δεν σε πειραζει το οτι υπαρχουν μερικα επεισοδια που δεν γινεται τιποτα η καμμια φορα η πλοκη παει αργα...αλλα σε ολα σχεδον τα αρκ υπαρχουν τετοια ανουσια επεισοδια ...απλα πιστευω τα παλια αρκ τα ειχαμε δει μαζεμενα κ δεν μας ενοχλουσε ενω το να τα βλεπεις ενα ενα ειναι οτι χειροτερο ...ειδικα αν η ιστορια δεν ειναι πολυ καλη βαριεσαι...
596 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Πεμ 15 Νοε 2012, 00:44
Orman D Kurohige
σωστοοοοος.....και γω την ιδια γνωμη εχω αλλα βαριομουνα να την γραψω...!!!! το κυριως κομματι που με χαλασε στο ψαρονησι ειναι το animation......uchiha1991 έγραψε:O M G έγραψε:οχι λαθος ατομο
σιγουρα λαθος ατομο? :haha: (ελα πλακα κανω...κ αμα δεν εισαι ο χοκινς σορι..)
παντως εγω τωρα που ειδα τα επεισοδια του φισμαν πρωτη φορα κ ολα μαζεμενα μπορω να πω οτι δεν μ φανηκε τοσο χαλια οσο λεγατε η οσο το φανταζομουν...ενταξει ηξερα απο το μανγκα οτι το φισμαν δεν ειναι κ η καλυτερη ιστορια του οντα αλλα οταν τα βλεπεις ολα μαζι δεν σε πειραζει το οτι υπαρχουν μερικα επεισοδια που δεν γινεται τιποτα η καμμια φορα η πλοκη παει αργα...αλλα σε ολα σχεδον τα αρκ υπαρχουν τετοια ανουσια επεισοδια ...απλα πιστευω τα παλια αρκ τα ειχαμε δει μαζεμενα κ δεν μας ενοχλουσε ενω το να τα βλεπεις ενα ενα ειναι οτι χειροτερο ...ειδικα αν η ιστορια δεν ειναι πολυ καλη βαριεσαι...
ααααα και ελεος ρε παιδια....μην λετε καθε καινουριο μελος "hawkins" .....δεν σποιλαρε κανεναν το παιδι!!!!!!μα τι εχει κανει αυτος ο ανθρωπος....ψυχολογικα σας εχει δυμιουργησει, εχετε αποκτησει συνδρομο καταδιωξης??????
597 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Πεμ 15 Νοε 2012, 01:40
N_G
όταν μπαίνουν νέα άτομα σχετικά συχνά και κάνουν ακριβώς τα ίδια ορθογραφικά λάθη και έχουν ΣΧΕΔΟΝ το ίδιο μοτίβο γραψίματος να μην υποψιαστείς; εγώ από νέα μέλη τώρα τελευταία έχω κόψει 2 με 3 να είναι ο χόκινς....
598 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Πεμ 15 Νοε 2012, 02:46
uchiha1991
χαχαχαχαχαχα.....κ γω μια απο τα ιδια...σε σημειο που νομιζω οτι ολοι οι καινουριοι που κανουν ορθογραφικα ειναι ο χοκινς...ειδικα οταν βλεπω καινουρια μελη να μιλανε μεταξυ τους νομιζω οτι μιλαει με τον εαυτο του(ισως να ειμαι κ γω υπερβολικος βεβαια)...τεσπα σορι για το οφ τοπικ...
χοκινς φιλικα παντα ετσι ..ελπιζω να μην παρεξηγησαι ευκολα...κ πιστευω οτι το φορουμ θα ηταν πιο βαρετο χωρις εσενα
χοκινς φιλικα παντα ετσι ..ελπιζω να μην παρεξηγησαι ευκολα...κ πιστευω οτι το φορουμ θα ηταν πιο βαρετο χωρις εσενα
599 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Πεμ 15 Νοε 2012, 11:50
Patty D.Luffy
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες!!! :xD:
Εγώ πλέον δεν ξεχωρίζω ονόματα και εικόνες, όλους Hawkins τους λέω!! :xD:
HAWKINS FTW!!!
Εγώ πλέον δεν ξεχωρίζω ονόματα και εικόνες, όλους Hawkins τους λέω!! :xD:
HAWKINS FTW!!!
600 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Πεμ 15 Νοε 2012, 14:56
O M G
αχχαχαχαχα ελεος αλλα τι ακρινως το κανετε λιγο πιο λιανα γιατι δεν εχω καταλαβη πληρος...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης