Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

θεωριες one piece

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

576θεωριες one piece - Σελίδα 24 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 00:24

Hawkins

Hawkins

τωρα ομως που ειπαμε για κομπι ξερουμε οτι θα γινει τερας δυναμης επιπεδου αντμιραλ αλλα πως γινετε την ωρα που ειναι captain μετα το ταιμσκιπ? μονο αν γινει και αλλο ταιμσκιπ θα δουμε κομπι τουμπανο η αν παρει αποτομα δυναμη π.χ φαει κανα πολυ δυνατο φρουτο
εδιτ---ο γκαρπ ειχε κολλημα με τον ροτζερ ηθελε να τον συλλαβη και τον ειχε στριμωξει πολλες φορες αλλα καπως παντα ξεφευγε ο ροτζερ δυλαδη οτι ακριβως και ο σμοκερ με λουφη...ωποτε ποιος μας μενει? ο σενγκοκου-κομπι οπου και οι δυο εχουν μεγαλο παθος για την δικαιοσηνη

577θεωριες one piece - Σελίδα 24 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 00:29

Tcixlas

Tcixlas

κι εγώ πιστέυω ότι ο κόμπι είναι ο γκαρπ

578θεωριες one piece - Σελίδα 24 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 00:33

Hawkins

Hawkins

μην τα πετας ετσι αυτα :xD:

579θεωριες one piece - Σελίδα 24 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 00:37

Tcixlas

Tcixlas

ρε ο γκαρπ είχε σε ταιράστια εκτίμηση τον λούφυ πάντα πολεμούσε τον ροτζερ στα ίσα απλά φανηκε λίγο κατώτερος τον περιστάσεων το ίδιο πάνε να κάνουν και με τον κόμπι... ο ροτζερ έχει πει ότι τον εμπιστευόταν περισσότερο απο τους συντρόφους του τον γκαρπ... σκέψου αυτό

580θεωριες one piece - Σελίδα 24 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 00:39

Hawkins

Hawkins

και ο ιδιος ο οντα εχει πει οτι ο λουφη με σμοκερ ειναι οτι ο ροτζερ με γκαρπ...

581θεωριες one piece - Σελίδα 24 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 01:32

Tcixlas

Tcixlas

δεν το έχω δει ποτέ κάνω απλα συγκρίσεις αν πάει με το τι είχε ακούσει ο καθένας ότι είχε πει ο όντα, άκουσα πρόσφατα απο έναν οτι ο όντα είχε πει ότι θα εχει μουστάκι ο λούφυ σαν τον τοτζερ άκου ποσο γελοίο είναι και πες μου αν πιστέυεις οτι και να το σχεδίαζε ο όντα αν θα το έλεγε... φήμες πολλές η αλήθεια? αγνωστη

582θεωριες one piece - Σελίδα 24 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 01:54

Hawkins

Hawkins

σε sbs το εχω δει,δεν χρειαστηκε καν να το πει για να το καταλαβεις ομως οτι λουφη-σμοκερ...μονομαχησαν απειρες φορες γκαρπ-ροτζερ,δραπετευσε ο ροτζερ πολλες φορες,επισης ειχε κολλημα με τον ροτζερ επειδη δεν μπορουσε να το πιασει οπως ο σμοκερ με λουφη.Νομιζω σε καλυψα απλα ανοιξε τα ματια και δες...ο κομπι δεν πολεμησε καν με τον λουφη που αν πολεμησουν ποτε ειναι οταν θα εχει γινει γιονκο λβλ ο λουφη...επισης ο γκαρπ με τον ροτζερ ηταν ιση αλλο που τον περασε ο ροτζερ μετα απο καποια στιγμη...και απλα αυτο τον εχει σε εκτυμηση υσχιει και για τον σμοκερ ωπου νομζιε οτι οι πειρατες ειναι ολλοι κακοι αλλα μετα ειδε τον λουφη και ειχε ενα προαισθημα πως ηταν καλος και θα δεις οτι οι σχεση τους θα εξεληχθη παρα πολυ

583θεωριες one piece - Σελίδα 24 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 01:58

Tcixlas

Tcixlas

ο σμοκερ είναι απόλυτος όπως ο sengoku ενώ ο coby είναι πιο ανοιχτός απέναντι σε πειρατές όταν μπορεί να υπάρξει εκτίμηση ακόμα και φιλία όπως ο garp, και τονίζω την φιλία και την εκτίμηση γιατί ίσως έιναι το σημαντικότερο μήνυμα του one piece άποψη μου και δικιά σου... θα δούμε ποιός έχει δίκιο σε κανα 500άρι επεισόδια χαχα

584θεωριες one piece - Σελίδα 24 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 02:04

Hawkins

Hawkins

εγω σου ποσταρω και γεγονοτα δεν γινετε να μου λες μονο αυτα,επισης δεν χρειαζεται να αποδειξουμε τιποτα ο ιδιος ο οντα το ειχε πει οταν εμφανιστικε ο σμοκερ ωποτε ακυρο.

585θεωριες one piece - Σελίδα 24 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 03:11

Aldark

Aldark

Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό , είσαι ο πρώτος που μου το επιβεβαιώνει 100% , κι εγώ πιστεύω ότι Smoker-Luffy θα έχουν αυτή την σχέση , ενώ ο Coby θα αναπτύξει μία άλλη σχέση. Πιστεύω μάλιστα πως εκείνος θα παίξει το ρόλο του Sengoku στην όλη ιστορία (κάπως) και θα γίνει και fleet admiral (πιθανότατα μετά τα γεγονότα της κύριας ιστορίας). Έχω ικανό τον Smoker να γίνεται Admiral κάποια στιγμή , αλλά ακόμα και να φεύγει από το ναυτικό όταν βλέπει πόσο διεφθαρμένο και σάπιο είναι το σύστημα που υπηρετεί!
Όπως και να χει θα είναι ενδιαφέρον!

586θεωριες one piece - Σελίδα 24 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 03:15

Scarlet D.

Scarlet D.

tcixlas έγραψε:ο σμοκερ είναι απόλυτος όπως ο sengoku ενώ ο coby είναι πιο ανοιχτός απέναντι σε πειρατές όταν μπορεί να υπάρξει εκτίμηση ακόμα και φιλία όπως ο garp, και τονίζω την φιλία και την εκτίμηση γιατί ίσως έιναι το σημαντικότερο μήνυμα του one piece άποψη μου και δικιά σου... θα δούμε ποιός έχει δίκιο σε κανα 500άρι επεισόδια χαχα
σε κανα 500αρι επισοδεια που θα χει μπει και η monet εννοεις? ερ χεμ aww

παντως εχουμε πολυ καιρο να τον δουμε τον μουργο, θελω να δω πως παει το χακι του

http://www.onepiecegr.com/

587θεωριες one piece - Σελίδα 24 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 03:24

Aldark

Aldark

ο Smoker; εμείς έχουμε πολύ καιρό να τον δούμε , αλλά ο λούφφυ έχει να τον δει 1 βδομάδα :xD: (sad realisation ότι 2 χρόνια για μας ήταν απλά μία μέρα για το one piece)

588θεωριες one piece - Σελίδα 24 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 09:09

Tcixlas

Tcixlas

Ειδωμεν... Χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα η μονετ θα μπει γιατί την αγαπά ο τσίχλας και το ξερετε

589θεωριες one piece - Σελίδα 24 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 10:45

Santouryuu

Santouryuu

Ωπα γιατι εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας... ο χοκινς λεει οτι για να γινει ο κομπι αντμιραλ θα πρεπει να γινει ταϊμ σκιπ... για να γινει ο σμοκερ δεν θελει ταϊμ σκιπ; σακος του μποξ ηταν στο πανκ χαζαρντ, δεν ειναι σε καμια περιπτωση αντμιραλ λεβελ... τωρα ερχεται ο αλνταρκ και λεει οτι ο κοπμι οχι μονο θα γινει αντμιραλ, αλλα φλιτ αντμιραλ (χωρις ταϊμ σκιπ)... τι να πιστεψω; ο σμοκερ γερασε, δεν εχει περιθωρια βελτιωσης... ο κομπι απο την αλλη συνεχεια εξελισσεται... μπορει να φτασει σε ενα επιπεδο που θα μπορει να κοντραρει τον λουφι... για τον σμοκερ το πλοιο εχει σαλπαρει... και στο καταρτι πετουνε οι γλαροι

590θεωριες one piece - Σελίδα 24 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 12:34

Hawkins

Hawkins

και ομως οι νεοι αντμιραλ θα ειναι κομπι,χελμεπο,σμοκερ να το θυμηθης αυτο που σου λεω και ο κομπι καποτε θα γινει fleet
δεν ξερω αν χρειαζεται νεο ταιμ-σκιπ για λιγο καιρο παλι σε αυτο ειμαι λιγο διχασμενος γιατι εχω μπερδευτει...αν δεν γινει ταιμ-σκιπ ο κομπι με ενα τροπο μπορει να ανεβει σε δυναμη...με το να φαει ενα φρουτο και πιστευω πως ο αοκιτζι θα παιθανει απο τον blackbeard οταν μαθει οτι τον κατασκοπευει (ο κατασκοπος παντα παιθενει στης ταινιες) και καπως να φτασει το φρουτο στον κομπι και να το φαει και καπως ετσι να κληρονομηση το will του αοκιτζι και γενικα του ταιριαζει το φρουτο του παγου του κομπι εμενα ετσι μου φενεται...οσο για τον σμοκερ μην τα παραλετε δεν ειναι τοσο αδυναμος απο τον λο εχασε λογο του οτι ο λο εχει περιεργο φρουτο,απο τον βιργκο της εφαγε επιτηδες για να βρει ανοιγμα ο λο να παρει τις καρδιες,και απο τον ντοφλαμινγκο εχασε τοσο ευκολα γιατι την ωρα που η παντοφλα παει να σκοτωσει τους στρατιωτες του g5 εκεινος μπηκε στην μεση και εφαγε ολλο το damage

591θεωριες one piece - Σελίδα 24 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 12:48

Tcixlas

Tcixlas

ρε σοβαρά τώρα για κάποιο λόγο σχολίασα και δεν μου το εμφάνισε κάτι παίζει με το σαιτ απο εκεί και πέρα...

ο σμοκερ είναι ένας τεράστιος σακος του μποξ...
ο φλαμίνγκος τον έστειλε για βρούβες και απο τον λο έχασε απίστευτα ευκολα
και βλέποντας τον λούφυ χωρις το g4 τον έχει τον σμοκερ στο νερό
απο κει και πέρα ο κόμπι έχει πολύ αναπτυξη μπροστά του και συμφωνώ με το θιορι με το φρούτο το εχω δει
επίσης απο δω και πέρα ο σμοκερ χάνει απο το φλαμίνγκο άνετα... οπότε είναι σαν να μου λέτε ότι οι κατώτεροι του ροτζερ τότε θα έριχναν ξυλίκι στον γκαρπ έναν επίσης πολύ δυνατό vice admiral και χωρίς φρούτο...
θα με τρελάνετε.. πες τα ρε σαντο

592θεωριες one piece - Σελίδα 24 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 12:56

Hawkins

Hawkins

σου εξηγησα παπαραπω γιατι εφαγε ξυλο και τι σημαινει αυτο που λες οτι και ο γκαρπ εφαγε ξυλο 1ον)σιγουρα εφαγε ξυλο δεν γινετε να γενηθηκε μαμαο ταο απο την κουνια 2ον) μην συγκρυνης σε ολλα γκαρπ με σμοκερ αλλη ιστορια ο ενας αλλη ιστορια ο αλλος...ο οντα σε ενα κομματι τους παρουσιαζει ιδιους αυτο.

593θεωριες one piece - Σελίδα 24 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 13:22

Santouryuu

Santouryuu

Ο γκαρπ κοντραρε τον ροτζερ οταν ηταν παϊρετ κινγκ, οχι στο ξεκινημα οταν ηταν ρουκι... ο σμοκερ δεν εχει πιθανοτητες... γι'αυτο ενω ειναι τοσα χρονια στους μαρινς εμεινε βαϊς αντμιραλ, ενω αντμιραλς εγιναν δυο εντελως ασχετοι με τους μαρινς εως τωρα... ειναι χαρακτηριστικο. Επισης ανεφεες τον αοκιτζι... αυτος δεν ειναι πλεον αντμιραλ και ηδη καποιος εχει παρει την θεση του... και να πεθανει δεν αλλαζει η συνθεση των μαρινς

594θεωριες one piece - Σελίδα 24 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 13:29

Tcixlas

Tcixlas

αλλάζει το φρούτο του που θα πάει απο ότι λέει σε θεωρία στον κόμπι... είναι απλά μια θεωρία... λόγω του ότι επίσης ο κόμπι ντύνεται στο μπλε σαν τον αοκιτζι

595θεωριες one piece - Σελίδα 24 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 13:41

Hawkins

Hawkins

GomuGomu no Luffy έγραψε:Ο γκαρπ κοντραρε τον ροτζερ οταν ηταν παϊρετ κινγκ, οχι στο ξεκινημα οταν ηταν ρουκι... ο σμοκερ δεν εχει πιθανοτητες... γι'αυτο ενω ειναι τοσα χρονια στους μαρινς εμεινε βαϊς αντμιραλ, ενω αντμιραλς εγιναν δυο εντελως ασχετοι με τους μαρινς εως τωρα... ειναι χαρακτηριστικο. Επισης ανεφεες τον αοκιτζι... αυτος δεν ειναι πλεον αντμιραλ και ηδη καποιος εχει παρει την θεση του... και να πεθανει δεν αλλαζει η συνθεση των μαρινς
1)ο γκαρπ κοντραρε τον ροτζερ για 10 χρονια πριν γινει καν pirate king
2)δεν ειναι ''τοσα χρονια'' στους μαρινς...πριν 2 χρονια που τον ειδαμε ηταν captain και εφτασε να ειναι vice admiral τωρα
3)λογικο να μπηκαν αυτοι για αντμιραλς κανενας απο αυτους δεν εχει τα σκιλλς να γινει αντμιραλ ακομα και αν πιστευεις οτι δεν θα δεις τον σμοκερ πιο δυνατο εισαι γελασμενος.

επισης καποια στιγμη στο τελος του οπ θα μπουν αποκλιστηκα καλη χαρακτηρες στης υψηλες θεσης τον μαρινς,δεν μπορω να βρω αλλους εκτος απο κομπι,χελμεπο,σμοκερ και ισως τασιγκι(θα ειναι γαματο αν καταφερει να γινει αντμιραλ) αυτοι που ανεφερα φενεται οτι τους εξεληζη συνεχεια ο οντα δεν μενουν στασιμη οπως οι αλλοι μαρινς που δεν ανεβενουν θεσης.Αυτους τους συγκεκριμενουςμου φενεται πρεπει να περιμενουμε πολλα πραγματα εκει το παει ο οντα

596θεωριες one piece - Σελίδα 24 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 13:45

Tcixlas

Tcixlas

ρε παιδί μου συμφωνώ απλά ο ο σμοκερ δεν μπορεί να εξελιχθεί πολύ ακόμα θα αρχίσει την κατιούσα μαξιμουν να φτάσει το λεβελ αντμιραλ ο γκαρπ είναι υψηλότερος απο αντμιραλ ακόμα και γέρος που είναι σχετικά πιο αδύναμος

597θεωριες one piece - Σελίδα 24 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 13:53

Hawkins

Hawkins

ο σμοκερ ειναι νεος ακομα 36 χρονων
ο κιζαρου ξερουμε οτι μεχρι τα 46 ηταν vice admiral και εφτασε σε ενα επιπεδο που τον κανανε αντμιραλ και δεν καταλαβενω γιατι ο σμοκερ δεν μπορει να εξελυχθη και μπορουσε ο κιζαρου σε τετοια ηλικια

598θεωριες one piece - Σελίδα 24 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 14:03

Aldark

Aldark

Βαριέμαι να διαβάσω τα τελευταία 3-4 ποστ. Μίλησα εγώ ποτέ για Κόμπυ φλητ άντμιραλ χωρίς τάιμ σκηπ; Λέω ότι μετά την κύρια ιστορία πιθανά να γίνει κάτι τέτοιο. Και σίγουρα ο Smoker θα χρειαστεί χρόνο και ίσως ένα time-skip για να φτάσει στην κορυφή της πυραμίδας (όχι μόνο για τον τίτλο του Ναυάρχου αλλά και για τις δυνάμεις του). Πιστεύω ότι δεν είναι σάκος του μποξ  , απλά μπλέχτηκε με λάθος άτομα. Law=OP , Doflamingo=IMBA , Vergo=πολλά περισσότερα χρόνια εμπειρίας στο Νέο Κόσμο. Δεν είχε τον κατάλληλο χρόνο να αναπτυχθεί και τον παρουσίασε ως λίγο αδύναμο , αλλά πιστεύω θα επανέλθει. ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ.

599θεωριες one piece - Σελίδα 24 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 14:11

Tcixlas

Tcixlas

τι τουμπανος μωρε? δες ανάπτυξη σμοκερ που έχει και ένα logia φρούτο σε 2 χρόνια με ανάπτυξη κόμπι χωρίς φρούτο απο το μηδεν ξεκάθαρα... ο ένας έχει τεράστια φόντα ανάπτυξης και ο άλλος απλά θα οδηγηθεί σε ένα καλό σημείο αλλά μέχρι εκεί... γκαρπ δεν είναι

600θεωριες one piece - Σελίδα 24 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 14:13

Santouryuu

Santouryuu

Καταρχην 36 ειναι τεραστια ηλικια για ΟΡ... ο λουφι ειναι δεν ειναι 20... ο,τι εκανε ο σμοκερ το εκανε... επειτα το οτι ο κιζαρου εγινε στα 46 αντμιραλ, δεν σημαινει απαραιτητα οτι πριν απο αυτο ηταν νουμπας, μπορει απλα τοτε μονο να ανοιξε η θεση του αντμιραλ... ο σμοκερ ειναι απλα αδυναμος, μαζευει ξυλο απο παντου, δεν εχει τα φυσικα προσοντα να γινει αντμιραλ και δεν βλεπω τον τροπο να ανεβασει αποδοση

Επισης ναι, ο γκαρπ κυνηγουσε τον ροτζερ 10 χρονια ΠΡΙΝ αυτος γινει βασιλιας τον πειρατων, αλλα τον κυνηγουσε και ΑΦΟΥ γινει... ο σμοκερ ΗΔΗ δεν μπορει να τα βαλει με τον λουφι, ποσο μαλλον οταν γινει kaizoku-O. Τον σμοκερ τον ακολουθουμε μονο 2-3 χρονια, αλλα ποσα χρονια ηταν στη λογκταουν πριν φυγει απο εκει; θες δεν θες, ειναι χρονια στους μαρινς και την προοδο που εχει ο κομπι δεν την εχει.

Και οτι στα 36 του δεν εχει τα σκιλλς ακομα να γινει αντμιραλ και πρεπει οι μαρινς να φωναξουν ατομα απο εκτος, μονο υπερ του ΔΕΝ μιλανε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης