Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

θεωριες one piece

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

601θεωριες one piece - Σελίδα 25 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 14:19

Tcixlas

Tcixlas

άντε επιτέλους πες τα ρε σαντο

602θεωριες one piece - Σελίδα 25 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 14:24

karamin

karamin

παιδια κατι ασχετο....ο sanji εινα μαζι με την nami;εννοω την στιγμη που μας εδειξε οτι τους βρηκε το καραβι της big mama....

603θεωριες one piece - Σελίδα 25 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 14:24

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Noobάκι Smoker... θεωριες one piece - Σελίδα 25 533790749

604θεωριες one piece - Σελίδα 25 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 14:28

Tcixlas

Tcixlas

ναι usopp fan friend :p είναι όλοι μαζί στο πλοίο... σμοκερ νουμπι σμοκερ νουμπι σμοκερ νουμπι

605θεωριες one piece - Σελίδα 25 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 14:31

Santouryuu

Santouryuu

tcixlas έγραψε:άντε επιτέλους πες τα ρε σαντο

Εσενα σε παω ετσι κι αλλιως... μονο κι μονο που γουσταρεις κροκονταϊλ, τελοςςς

karamin έγραψε:παιδια κατι ασχετο....ο sanji εινα μαζι με την nami;εννοω την στιγμη που μας εδειξε οτι τους βρηκε το καραβι της big mama....

Σαντζι, τσοπερ, μπρουκ, ναμι... ειναι στο πλοιο και δερνουν μπιγκ μαμ

606θεωριες one piece - Σελίδα 25 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 14:34

Tcixlas

Tcixlas

χαχαχα έτσι κρόκο τιμ και πάμε μόνοι μας κι όλοι τους... άντε και παττυ γιατί σέβεται τον κρόκο σαν pimp χαχαχα

607θεωριες one piece - Σελίδα 25 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 14:37

Hawkins

Hawkins

οιοιοι πως γινετε να ειναι τεραστια ηλικια για το οπ 36 χρονων? την ωρα που γερος στο κοσμο του οπ ειναι καποιος που ειναι πανω απο 150 χρονων? επισης θες δεν θες ολλοι αντμιραλ γινανε σε μεγαλητερη ηλικια απο τον σμοκερ(στο λεω αυτο) και μου απαντας με το μπορει τοτε να ηταν free η θεση και να πηγε,το μπορει καλητερα να το αφησουμε στην ακρη εγω σου μιλαω με γεγονοτα και μου απαντας με μπορει angel2

608θεωριες one piece - Σελίδα 25 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 14:37

Santouryuu

Santouryuu

P.I.M.P

609θεωριες one piece - Σελίδα 25 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 14:42

Tcixlas

Tcixlas

λοιπόν σου λέει οτι ο κιζάρου ήταν πολύ δυνατότερος σαν vice admiral κι απλά αργησε ίσως γιατί η θέση ήταν πιασμένη απο πριν και όταν ελευθερωθηκε μπήκε... o smoker θέλει πολύ ακόμα για admiral level και δεν έχει την ηλικία μπροστά του να αναπτυχθεί πολύ αυτό λέμε ότι συνήθως πιάνεις την μέγιστη δύναμη γύρω στα 40 μαξιμουμ και ο κόμπι κοντέβει ξέρω γω στα 19 να φτάσει το επίπεδο σμοκερ

610θεωριες one piece - Σελίδα 25 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 14:46

karamin

karamin

εχω μια θεωρια,πιθανον να την εχουν πει και αλλοι γιατι δεν ειναι και πολυ τραβηγμενη....πιστευω οτι στο πλοιο της big mama,ειναι η κορη της, που την ειδαμε στο thriller bark (δεν θυμαμαι το ονομα της),να δει την ναμι και να τα πουμε λιγο....αν θυμαστε,αυτες οι δυο τα ειχαν βρει τοτε....οποτε να γλιτωσουν για την ωρα οι strawhats!

611θεωριες one piece - Σελίδα 25 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 14:47

Santouryuu

Santouryuu

Ο,τι ειπε ο τιτανοτεραστιος τσιχλας...

Οι θεσεις των αντμιραλς ειναι μονο τρεις... και ο τριφων σαμαρας να εισαι, αν δεν ανοιξει μια απο τις τρεις, δε γινεσαι αντμιραλ... δεν ειναι βαϊς αντμιραλ, να γινονται απειροι

Τα 36 δεν ειναι μεγαλη ηλικια αυτη καθ'αυτη... βλεπε ασπρογενη... αλλα σε συνδιασμο με την νουμποσυνη κανει διαφορα, πως να το κανουμε τωρα

612θεωριες one piece - Σελίδα 25 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 14:49

Tcixlas

Tcixlas

το έχουν ξαναπει και είναι βασική θεωρία αν και επειδή θα πήγαινε για το δικό της ταξίδι δεν ξέρω αν θα είναι εκεί η λόλα ή απλά θα γίνει κάτι με τον vivre card κι απλά θα την γλιτώσουν

χαχαχαχα σαντο έτσι υποστηριξη γιατί προσπαθούν να μας κολλήσουν στην γωνία αλλά με τα νούμπια που υποστηρίζουν που να μας κολλήσουν... καταρχήν τι περιμένεις απο άτομα που βλέπουν το ζορο κατώτερο απο σαντζι

613θεωριες one piece - Σελίδα 25 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 14:49

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Την Λόλα λες... whistle
και θα μπω να γράψω πιο μετα.. no worries :xD:

614θεωριες one piece - Σελίδα 25 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 14:54

Hawkins

Hawkins

και εγω με την σειρα μου σου λεω οτι αυτο που λες ειναι απλα μια αποψη και οχι η αληθεια επισης ως σμοκερ φαν μποι πρεπει να τον υπερασπιστω ♥
ο κιζαρου ηταν απο την ηλικια του σμοκερ vice-admiral αυτο δεν σημαινει οτι απο την στιγμη που εγινε vice-admiral ηταν σε αντμιραλ επιπεδο περασε 10 ολοκληρα χρονια vice-admiral που σε εκεινα τα 10 χρονια λογικο να εξεληχθηκε σε δυναμη και να ειναι vice-admiral σε admiral level...αυτο σας λεω και για τον σμοκι που δεν ειναι πολυ καιρο σε αυτη την θεση και βαλθηκατε να τον κραζεται και να τον λετε νουμπα

615θεωριες one piece - Σελίδα 25 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 14:55

Santouryuu

Santouryuu

tcixlas έγραψε:το έχουν ξαναπει και είναι βασική θεωρία αν και επειδή θα πήγαινε για το δικό της ταξίδι δεν ξέρω αν θα είναι εκεί η λόλα ή απλά θα γίνει κάτι με τον vivre card κι απλά θα την γλιτώσουν

χαχαχαχα σαντο έτσι υποστηριξη γιατί προσπαθούν να μας κολλήσουν στην γωνία αλλά με τα νούμπια που υποστηρίζουν που να μας κολλήσουν... καταρχήν τι περιμένεις απο άτομα που βλέπουν το ζορο κατώτερο απο σαντζι

Τοσα ξερουν... ο σαντζι ειναι χαλαρα ο πιο επιπεδος χαρακτηρας των sh... θελει να βρει το ολ μλπου... σαν τον ζακ ιβ κουστω ενα πραμα...και να παρει το φρουτο του αμπσαλομ για να παιρνει ματι... γινε αντρας ρε φρυδια... παλιο λιγουρη

616θεωριες one piece - Σελίδα 25 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 14:57

karamin

karamin

Patty D.Luffy έγραψε:Την Λόλα λες... whistle
και θα μπω να γράψω πιο μετα.. no worries :xD:

περιμενω!!

617θεωριες one piece - Σελίδα 25 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 15:00

Tcixlas

Tcixlas

καταρχήν όλοι γύρισαν σαφως βελτιωμένοι και ο άλλος κόντεψε να πεθάνει απο περίοδο στη μύτη... στραβα φρύδια αρκετά μεγάλα να καλύπτουν τα αρχίδια που δεν έχει...

κύριε χοκ λοιπόν γιατί υποστηρίζεις κάτι με αερα...

ο κιζάρου όταν ο τζίμπε τότε πολέμησε με τον vice admiral με τα μαλλιά ουρανοξύστη τον έσκισε και μετά ο αρλονγκ κόντεψε να πεθάνει 20 φορές απο έναν κιζαρου επίσης vice admiral με διαφο΄ρα δύναμης πολλών επιπέδων... ο κιζαρου τότε ηταν άνετα admiral level ο σμοκερ όχι απλά δεν είναι αλλά είναι χιλιόμετρα μακρια απο αντμιραλ λεβελ... δεν φτάνει καν το επίπεδο ενός νεου warlord τι μου λες τώρα και είναι και logia έλεος με τον φλώρο....

618θεωριες one piece - Σελίδα 25 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 15:04

Hawkins

Hawkins

ρε με τον αρλονγκ παλεψε που ειχε bounty 20.000.000 χααχα τι μου λες τωρα xD αυτο ελειπε ενας vice admiral να μην μπορει να βαρεσει τον αρλονγκ
επισης ο ουρανοξυστης ηταν ο strawberry που νομιζω τοτε ηταν μια θεση κατω απο vice admiral

edit-τρια ποστ σημερα τα εχουμε γραψει ιδια στιγμη με σαντο

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Hawkins στις Τετ 01 Ιουλ 2015, 15:05, 1 φορά

619θεωριες one piece - Σελίδα 25 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 15:04

Santouryuu

Santouryuu

Ο σμοκερ ειναι ο αγαπημενος μου μαριν, αλλα τις τρωει απο παντου... βεργκο, λο, ντοφλα... καμια αντισταση... ουαν χιτ

620θεωριες one piece - Σελίδα 25 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 15:07

Tcixlas

Tcixlas

ο αγαπημένος μου μαριν ήταν ο αοκιτζι βασικά τώρα είμαι αναμεσα σε σμοκερ και κομπι αλλά πραγματικά για την θέση του τον σμοκερ τον θεωρώ άχρηστο καμάι σχεση με τους άλλους 2.... που για τις θέσεις τους ήταν υπεραρκετοι....

editη διαφορα δύναμης τζιμπε αρλονγκ τότε ήταν σχετικά μικρή... o strawberry ήταν vice admiral αλλά ο κιζάρου επίσης σε ίδια θέση τον έσκισε για πλάκα τον άλλον που σημαίνει ότι έσκιζε χαλαρά και τζιμπε

621θεωριες one piece - Σελίδα 25 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 15:12

Hawkins

Hawkins

κοιτα και εγω σκαλωσα! περιμενα τον σμοκερ ισας δυναμηκοτητας με τον λουφη μετα το ταιμ-σκιπ αλλα μιλαμε ο λουφη δερνει και τον παντοφλα μετα το ταιμσκιπ και αν κρινουμε απο τα λεγομενα του οντα οτι ο ζορο με τον λουφη ειναι σχεδον ιση τοτε ο ζορο ειναι σε δυναμη ακριβως οσο ο ντοφλαμινγκο αυτο δεν το περιμενα μετα το ταιμσκιπ αλλα θα ερθει η στιγμη που ο σμοκερ θα κανει ταιραστιο power up θα δειτε.

622θεωριες one piece - Σελίδα 25 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 15:14

Tcixlas

Tcixlas

τι να πω ρε χοκ δεν το νομίζω θεωρώ ότι απλά ο σμοκερ θα είναι ο αντίστοιχος κιζάρου μαξιμουμ.... δηλαδή άντε να γίνει αντμιραλ και μέχρι εκεί

623θεωριες one piece - Σελίδα 25 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 15:21

Hawkins

Hawkins

μα και εγω μεχρι αντμιραλ τον λογιζω αλλα επιπεδου κιζαρου οχι γκαρπ!!!

624θεωριες one piece - Σελίδα 25 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 16:50

Tcixlas

Tcixlas

δηλαδή ακόμα πιστεύεις ότι θα είναι γκαρπ στη θέση του γκαρπ/? γιατί με μπέρδεψες στο τελευταίο

625θεωριες one piece - Σελίδα 25 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 17:13

Hawkins

Hawkins

δεν σημαινει οτι επειδη εχουν αυτη την σχεση θα γινει οσο δυνατος ο γκαρπ ή ισως γινει αλλα δεν το νομιζω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης