δεν έχω στοιχεία απλά βλέπω να αναπτύσσεται ο κύκλος που ασχολείται με op και νομίζω το παρατηρείς κι εσύ αυτό
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
777 Απ: θεωριες one piece Τετ 08 Ιουλ 2015, 03:24
Santouryuu
Πολλοι θα βαρεθουν οτι ειναι ονγκοϊνγκ... επισ κανεις δεν προκειται να το ξεκινησει πλεον... ποιος θα κατσει να δει τοσα επεισοδια
778 Απ: θεωριες one piece Τετ 08 Ιουλ 2015, 03:25
Tcixlas
ξέρεις πόσοι το ξεκινάνε σε πληροφορώ??? εγώ έβαλα 2 φιλαράκια χαχαχα
779 Απ: θεωριες one piece Τετ 08 Ιουλ 2015, 03:26
Patty D.Luffy
Απο που το συμπεραινεις αυτο?? Γτ ας πουμε οταν ειμουν λυκειο, ολοι οι συμμαθητες μου βλεπαν ανιμε, τωρα τα εχουν παρατησει ολοι, οπως και το op. Αντιστοιχα ηρθαν νεοτερα παιδια. Δεν σημαινει πως οσοι ξεκινησαν να βλεπουν ασχολουνται ακομα..
780 Απ: θεωριες one piece Τετ 08 Ιουλ 2015, 03:27
Santouryuu
Καημενοι! Εγω στο παιδι μου θα πω δες αλλο...
781 Απ: θεωριες one piece Τετ 08 Ιουλ 2015, 03:28
Tcixlas
σε αυτό έχεις ΄δικιο... με φαγατε μωρέ και οι 2 .... χαχαχαχαχα
782 Απ: θεωριες one piece Τετ 08 Ιουλ 2015, 03:29
Patty D.Luffy
Απο που το συμπεραινεις αυτο?? Γτ ας πουμε οταν ειμουν λυκειο, ολοι οι συμμαθητες μου βλεπαν ανιμε, τωρα τα εχουν παρατησει ολοι, οπως και το op. Αντιστοιχα ηρθαν νεοτερα παιδια. Δεν σημαινει πως οσοι ξεκινησαν να βλεπουν ασχολουνται ακομα..
784 Απ: θεωριες one piece Τετ 08 Ιουλ 2015, 03:35
Patty D.Luffy
Ηδη βαρεθηκε ο κοσμος τις μαλακιες του Οντα...
Bring Romance Dawn back!!!
Bring Romance Dawn back!!!
785 Απ: θεωριες one piece Τετ 08 Ιουλ 2015, 03:40
Tcixlas
αυτό κι αν ισχύει χαχαχαχα αλλά είπαμε ο οντας απευθύνεται σε 15χρονα αγοράκια κι εμείς μεγαλώσαμε και στα παπαρια του χαχαχα
786 Απ: θεωριες one piece Τετ 08 Ιουλ 2015, 03:45
Santouryuu
Χαζος... πιο πολλα ατομα ειναι ανω των 15 :Ρ
787 Απ: θεωριες one piece Τετ 08 Ιουλ 2015, 03:47
Tcixlas
συμφωνώ αλλά αν αυτό το κλίμα και κοινό θέλει να κρατήσει τι να του πει κανείς ρε... αυτό σοβαρα το έχει πει σε συνέντευξη του ήταν γραμμένο στην σελίδα του χοκ με τις συνεντεύξεις που έλεγε και έτος και που κτλπ
788 Απ: θεωριες one piece Τετ 08 Ιουλ 2015, 03:50
Patty D.Luffy
To op έπρεπε να γίνει πιο σκοτεινο, πιο βιαιο, πιο αιματηρο, πιο σοκαριστικο μετα το ταιμ σκιπ. Εφοσον ο Οντα κολησε στα παουερ απγκρεντς και αφησε ολα τα αλλα στην τυχη τους το εχασε το παιχνιδι.
789 Απ: θεωριες one piece Τετ 08 Ιουλ 2015, 03:52
Tcixlas
γιατί πιο βίαιο ρε??? δεν ξέρω ναι πιο σκοτεινό με ίντριγκα και αποκαλύψεις αλλά δνε θέλω παραπ'ανω βιαιότητα αν γίνει ξέρω γω ατακ ον ταιταν δεν θα μου αρέσει χαχαχα
790 Απ: θεωριες one piece Τετ 08 Ιουλ 2015, 03:58
Patty D.Luffy
Ρε πλακα κανεις? Παλια ηταν χαρντκοριλα. Δεν μιλαω για φυσικη βια. Σκεψου τους Σελεστιαλ Ντραγκονς, σκεψου Αρλονγκ, σκεψου Κροκο, γενικα θελω σαδισμο. Ο Ντοφλας κατι εκανε, αλλα μας το γαμησε με τους νανους και το ολο κονσεπτ της Ντρεσροσα.
791 Απ: θεωριες one piece Τετ 08 Ιουλ 2015, 04:04
Tcixlas
αλλο βίαιο άλλο χαρντκορίλα ρε.... ξέρω γω αν δω να κοβονται ποδια απο δω κι απο κει να υπάρχουν λίμνες αίματος παντού κτλπ δεν θα μου αρέσει... άλλο να δέιχνει πιο ανθρώπινες πολλές μάχες κτλπ απλά φυσικό έιναι όσο σκληραίνουν και μεγαλώνουν και δυναμώνουν να μην πληγώνονται και τόσο πολύ ακόμα χαχα
792 Απ: θεωριες one piece Τετ 08 Ιουλ 2015, 04:05
Santouryuu
Ο τσιχλας θελει τοϋ φακτορι... αν εχει κανα σκοτωμο δεν μπορει να κοιμηθει το βραδυ :Ρ
793 Απ: θεωριες one piece Τετ 08 Ιουλ 2015, 04:10
Tcixlas
δεν είναι αυτό ρε απλά δεν θα είναι το one piece που μου αρέσει... ούτε τώρα είναι απλά αν το χαλάσει κι αλλο θα ξενερώσω τέρμα αχααχα
794 Απ: θεωριες one piece Τετ 08 Ιουλ 2015, 04:27
Patty D.Luffy
- Σπόιλερ:
Eγω παλι θελω και αλλο αιμα, και αλλον πονο, και αλλο κλαμα, και αλλες τργικες μοιρες, και αλλο εξεφτελισμο, και αλλη απανθρωπια και αλλη σαπιλα. Απο τα πρωτα επισοδια ηταν ετσι το ορ και ετσι το θελω και τωρα..
795 Απ: θεωριες one piece Τετ 08 Ιουλ 2015, 04:31
Tcixlas
ρε αυτά δεν είναι σκοτεινά αυτό λέω... αυτα μου αρέσουν κι εμένα αλλά το σκοτεινό και άρρωστο που λές το βίαιο και τραγικό δεν θα μου αρέσει χαχαχα αυτά που βάζεις είναι απλα για ne piece world
796 Απ: θεωριες one piece Τετ 08 Ιουλ 2015, 04:43
Patty D.Luffy
Aυτα βρηκα αυτα εβαλα. Απλα σου λεω σαν παραδειγμα. Και ακροτηριασμους να δειξει δεν θα ειναι gore, απλα δεν βλαπτει να δειξει λιγο πιο πολυ βια. Περιμενω να δω στο ανιμε την μαχη με Ντοφλα γιατι εως τωρα δεν εχω ικανοποιηθει. :xD:
797 Απ: θεωριες one piece Τετ 08 Ιουλ 2015, 11:41
Tcixlas
ναι στην μάχη με ντόφλα έχει έναν ακρωτηριασμό και το ξέρεις... το θέμα έιναι άλλο....ότι έχουμε δει ακρωτηριασμό στον σανκς απο ένα τέρας και ήταν οκ θα δούμε αυτό στον λο και θα είναι οκ.... μην το πάρουμε κολάι και αρχίσουμε μάζη και κόβουμε ποδι και χέρι χαχαχαχα
798 Απ: θεωριες one piece Τετ 08 Ιουλ 2015, 12:21
Santouryuu
Το χερι του λο επεστρεψε... μεσω οξυγονοκολησης
799 Απ: θεωριες one piece Τετ 08 Ιουλ 2015, 12:28
Tcixlas
αυτό με χαλάει... ότι επειδή δεν μπορείς να κάνεις το ουαν πις βασικό με δεκανίκια και μπρούτζο στο χέρι με γατζο.... οπότε θα αρχίσουν οι τρελές θεωρίες επαναφοράς των ακρωτηριασμένων μελών και θα γίνεται του σώσε...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης