Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

θεωριες one piece

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

876θεωριες one piece - Σελίδα 36 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 01:56

Scarlet D.

Scarlet D.

ουτε A υπαρχει
Aokiji joining confirmed

εχω την εντυπωση οτι εχουμε εξαντλησει το thread τοσο πολυ που για να βρουμε θεμα λεμε μ@λ@κ!#ς XD

http://www.onepiecegr.com/

877θεωριες one piece - Σελίδα 36 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 12:19

Santouryuu

Santouryuu

Δεν μου απαντησατε... λετε το γκομου γκομου νο μι να ηταν το φρουτο του ροτζερ;

878θεωριες one piece - Σελίδα 36 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 12:42

Hawkins

Hawkins

ο ροτζερ δεν ειχε φρουτο μαλιστα με ενα σπαθι τον βλεπουμε οποτε θα ηταν ξυφομαχος,αλλωστε αμα ειχε το φρουτο του λουφη ολλο και καποιος θα το αναγνωριζε οτι εχει το φρουτο του pirate king δεν γινετε σε ολλο το ταξιδη του να μην τα καταλαβε κανενας

879θεωριες one piece - Σελίδα 36 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 12:48

Santouryuu

Santouryuu

Ουτε το ψαθινο καπελο αναγνωρισαν αν το παμε ετσι...

880θεωριες one piece - Σελίδα 36 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 13:12

Hawkins

Hawkins

το καπελο ο ροτζερ το εδωσε στον σανκς πολυ πριν γινει pirate king και το αναγνωρησαν οτι το φορουσε ο σανκς

οσο για το φρουτο σου ξανα λεω δεν εχει λογικη ειχε σπαθη....ηταν ξυφομαχος κανενας στο πληρωμα του δεν εχουμε δει να ειχε φρουτο εκτος απο τον μπαγκυ που το εφαγε καταλαθος...δεν γινετε να μην ηξερε κανενας το φρουτο του pirate king οπως ξερανε ολλοι το φρουτο του ασπρογενη ετσι θα ξερανε ολλοι και το φρουτο του ροτζερ...σε καλυψα?"

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Hawkins στις Κυρ 12 Ιουλ 2015, 13:14, 1 φορά

881θεωριες one piece - Σελίδα 36 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 13:14

Santouryuu

Santouryuu

Περιεργο που το ειχε ο σανκς το γκομου... ηταν χαλαρα του ροτζερ

882θεωριες one piece - Σελίδα 36 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 13:29

Hawkins

Hawkins

κοιτα εκατσα και σου εξηγησα για ποιο λογο δεν ειναι του ροτζερ....ειχε σπαθη ηταν ξυφομαχος ακομα και ο μεγαλητερος εχθρος του απο τους πειρατες ο σικι ο χρυσος λεων ηταν και αυτος ξυφομαχος (τον whitebeard τον βγαζω δεν ηταν ακριβως εχθρος) μην με κανεις να απαναλαμβανομαι καποιος θα του ελεγε τοσο καιρο για αυτο ποσο μαλλον ο ρειλι που θα του μαθενε τα μυστικα του φρουτου μιας και ο ροτζερ το ειχε τελειωποιηση αλλα ο ρειλι ενθουσιαστηκε οταν ο λουφη του ειπε οτι ανακαλυψε νεα τεχνικη gear fourth και τον ρωταγε ο ρειλι τι ειναι αυτο...τωρα εσυ εχεις κολησει επειδη το ειχε ο σανκς και εγω σου απανταω οτι ειναι απολυτα λογικα να εχει ο σανκς τετοιο φρουτο...αν ηταν του ροτζερ νομιζεις θα το ειχε φατσα φορα στο μπαρ? δεν θα το ειχε φυλαξει καπου...? βαλε οτι ο λουφη πηγε στο μαρινφορντ που ολλοι απο εκει ζησανε τον ροτζερ δεν γινετε καποιος να μην ειπε οτι αυτο το παιδι εχει το φρουτο του βασιλια των πειρατων...εδω ο ασπρογενης θυμηθηκε τον μπαγκυ δεν θα θυμωταν το φρουτο?

883θεωριες one piece - Σελίδα 36 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 13:41

Santouryuu

Santouryuu

Ουτε το ουαν πις του ειπε που ειναι ο ρεϊλι... δε σημαινει οτι ο,τι ξερει το ξερναει στον λουφι...

884θεωριες one piece - Σελίδα 36 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 14:17

Hawkins

Hawkins

Santouryuu έγραψε:Ουτε το ουαν πις του ειπε που ειναι ο ρεϊλι... δε σημαινει οτι ο,τι ξερει το ξερναει στον λουφι...
santo θα μου καψεις τον εγκεφαλο με τα τρομερα επειχηρηματα σου :p
λογικο ειναι να μην του πει που ειναι το one piece αλλο το ενα αλλο το αλλο και σου ξανα λεω ο ρειλι δεν ηξερε καν τη κανει το φρουτο του λουφη...σου εδωσα επειχηρηματα τρανταχτα δεν γινετε να πιστευεις ακομα αυτο...ωραια θα σου πω και κατι αλλο...γιατι να ειχε ο σανκς το φρουτο του ροτζερ την ωρα που δεν ηταν καν 18 χρονων? θα αφηνε το φρουτο του ροτζερ ο ρειλι στα χερια του σανκς η θα το επερνε εκεινος μιας και ειχε ιδιαιτερες σχεσης με ροτζερ και ηταν και αρκετα δυνατος και θα προστατευε το φρουτο...ξερεις τι θα γινοταν αν ο ροτζερ ειχε φρουτο? θα παλευανε να το βρουν θα γινοντουσαν ολοκληρη πολεμη για να βρεθει...ο ρετζερ δεν ειχε φρουτο deal with it

885θεωριες one piece - Σελίδα 36 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 14:19

Scarlet D.

Scarlet D.

OBJECTION, ο ray οντως θα ελεγε που ειναι το one piece στον luffy αλλα ο luffy τον σταματησε επειδη αν τα χε ολα ετοιμα δεν θα ταν περιπετεια, το ιδιο και με την robin, θα τις ελεγε για το void century αλλα αυτη προτιμησε να ανακαλυψη μονη της και να μην μαθει

http://www.onepiecegr.com/

886θεωριες one piece - Σελίδα 36 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 14:28

Hawkins

Hawkins

δεν θα του ελεγε που ειναι το one piece αλλα αν υπαρχει για το void century ειναι σωστο αυτο που λες...και ο ροτζερ ειπε στον ασπρογενη οτι αμα θες σου λεω που ειναι το one piece και πας αλλα ο ασπρογενης δεν ενδιαφερθηκε...να πω και κατι αλλο...δεν γινεσε pirate king αμα βρεις το one piece που με αυτα που θα του ελεγε ο ρειλι θα εβρησκε πολυ νωριτερα το ραφτελ αλλα βασιλιας γινεσε αν κατακτησης ΟΛΛΟΙ την grand line...ετσι εγινε ο ροτζερ βασιλιας των πειρατων...οποτε απο αυτο βγαζουμε συμπερασμα οτι ο λουφη θα κατακτηση ολλο το new world

887θεωριες one piece - Σελίδα 36 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 14:44

Santouryuu

Santouryuu

Ειπες πολλα επιχειρηματα, αλλα κανενα δεν αναιρει οτι μπορει να ειναι του ροτζερ... ηταν μια εποχη που οι ανθρωποι δεν ηξεραν πολλα για τα φρουτα του διαβολου... οποτε δεν συνδιασαν τα γεγονοτα... θα δειτε και δεν θα πιστευετε στα ματια σας... και τοτε θα λετε, τα'λεγε ο σαντο αλλα εμεις λεγαμε μαλακιες :Ρ

888θεωριες one piece - Σελίδα 36 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 14:53

Hawkins

Hawkins

κοιτα....ολλα τα επιχειρηματα μου το αναιρουν....και τι εννοεις δεν ξερανε για τα φρουτα τοτε? δες ξανα one piece εχεις ξεχασει πραγματα μια χαρα τα ξερανε τα φρουτα τοτε στην μεγαλη γραμμη...αλλα στο east/south/north/west blue δεν τα πιστευανε μερικοι γιατι νομιζαν οτι ηταν μυθος οπως το νομιζουν και τωρα σε αυτες τις θαλασσες...επισης επειδη σε βλεπω το υποστιριζεις πολυ πρεπει να εχεις και καποια επειχηρηματα που να αναιρουν τα δικα μου αν γινετε να μου δωσεις μερικες εξηγησης σε αυτα που σου εδωσα ως απαντηση γιατι μου φενεται οτι με γραφεις και απλα λες το δικο σου angel1

889θεωριες one piece - Σελίδα 36 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 15:13

Santouryuu

Santouryuu

Ο ροτζερ ηταν απο τους λιγους που εφυγαν για την γκραντ λαϊν... μετα το ουαν πις εγινε ο χαμος... δεν πιστευω να ειδαν πολλοι τον ροτζερ στα ματια τους, ποσο μαλλον το φρουτακι του...

Θα τριβετε τα ματια σας λεμεεεε

890θεωριες one piece - Σελίδα 36 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 15:39

Hawkins

Hawkins

το οτι υπαρχουν περισσοτεροι πειρατες τωρα ειναι αληθεια...το οτι δεν τον ειδαν πολυ στη μεγαλη γραμμη μεγα λαθος...κατεκτησε ολλη την μεγαλη γραμμη ολλοι τον ειδαν οπως και τις μαχες που εδωσε που παντα εβγαζε το σπαθι του....επεισης ξερουμε οτι ειχε πολυ τρομαχτικο χακι....βασικα τι καθομαι και λεω τωρα η ιδια η σειρα εχει δειξει οτι ηταν ξυφομαχος με τρομερο χακι...xD δηλαδη φαντασου τον λουφη να πηγαινε στο μαρινφορντ και να ειχε το φρουτο του whitebeard ολλοι για αυτο θα μιλαγανε δεν εχει λογικη αυτο που λες δεν γινετε ολλοι αυτοι στο μαρινφορντ να μην προσεξαν οτι ο λουφη ειχε το φρουτο του ροτζερ ποσο μαλλον οι γκαρπ σεγκοκου κιζαρου και μαι γρια που μου διαφευγη το ονομα της που ειναι οι πιο παλιοι μαρινς

891θεωριες one piece - Σελίδα 36 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 15:47

Santouryuu

Santouryuu

Τι διαδρομη θα παρεις εξαρταται αποκλειστικα απο το λογκ ποτ... το μονο μερος οπου ο ροτζερ ηταν εκτος απο τον λουφι ηταν η σκαϊπια... και η λογκταουν, το μερος οπου γεννηθηκε ο ροτζερ... ολοι οι αλλοι δεν ηξεραν χριστο!

892θεωριες one piece - Σελίδα 36 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 16:26

Tcixlas

Tcixlas

λοιπόν επειδή διαβάζω απο τον χοκ τεράστιες μπαρούφες θα απαντήσω...
πιστέυω ότι ναι το φρούτο το έιχε ο ροτζερ.. επίσης για τα φρούτα δεν γνώριζαν πολλά και δεν στηρίζονταν τόσο σε αυτά παλιά... επίσης ο ρότζερ ίσως στο τέλος δεν χρησιμοποιούσε το φρούτο του γιατί το χρησιμοποιούσε όπως ο λούφυ πολύ μικρός και του έβγαλέ κάποια προβλήματα υγείας όπως εικάζεται ότι θα γίνει και στο λούφυ στο τέλος... κι είδαμε ότι δεν γιατρεύονταν...
απο κει και πέρα δεν τον έχω δει πουθενά να παλεύει με σπαθί άρα ξεκάθαρα ξιφομάχος δεν ήταν...http://el.onepiece.wikia.com/wiki/Gol_D._Roger
δες και βρες μου εσύ κάπου να λέει ότι έιναι ξιφομάχος και θα το δεχτώ γιατί φαντασία έχεις τεράστια αλλά επιχειρήματα μηδεν κάποιες φορε΄ς... επίσης τον έχουμε δει να κρατάει σπαθί σε φωτογραφία όπως έχει κρατήσει και ο λούφυ και πολλοί άλλοι δεν είναι απαραίτητο να έιναι ξιφομαχος για να κρατήσει σπαθί αν δεν τον δεις να πολεμάει με αυτό...

απο κει και πέρα εχουμε δει ότι όταν είχανε βρει το φρούτο του διαβόλου του μπαγκι είχε πει ο ροτζερ ότι όποιος το θέλει μπορέι να το φάει σαν να μην τον νοιάζει καθόλου... και στο πλήρωμα αποφεύγανε να το φάνε κτλπ και όταν είπε ο μπαγκι ότι θα το φάει ο ροτζερ είπε ότι αυτοί οι νέοι δεν σκέφτονται κτλπ....
εμένα αυτό μου βγάζει ένα πράγμα σαν να λέει δεν βλέπετε τι έπαθα εγω κτλπ? αλλά δεν το χρησιμοποιώ σαν επιχείρημα απλά επειδή το σκέφτηκα...

βασικό το ότι ο σανκς το είχε σε κουτί κτλπ και το είχε μαζί του αλλιώς θα το άφηνε με τους άλλους θησαυρούς αυτός επέλεξε να το έχει κοντά του να το προστατεύει και καλά...
εγώ είμαι πεπεισμένος ότι ακολουθεί σχεδόν όλα τα βήματα του roger ο luffy και γι αυτό θα είχε και το φρούτο... και ίσως ο όντα το κρατάει για να δημιουργήσει έξτρα συναισθήματα αργότερα... μην ξεχνάς ότι είδαμε τον σαμπο να πεθαίνει παιδί και μετά τον είδαμε ξανα μεγάλο... δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται υποθέσεις κάνεις...
εσύ είσαι ο μόνος που είσαι σίγουρος λες και κάθε βραδυ τον φερμαρεις στον όντα και σου λέει τα μυστικά...

893θεωριες one piece - Σελίδα 36 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 16:40

Hawkins

Hawkins

στο βικιπαιδια που μου εστειλες λεει οτι για οπλα ο ροτζερ κρατουσε ενα πιστολι και ενα σπαθη και εξηγησε μου εσυ γιατι να κραταει ενα σπαθι απο την στιγμη που δεν ειναι ξυφομαχος....και οταν πολεμησε με τον σικι εβγαλε το σπαθι του μου φενεται εσυ λες μπαρουφες...

δες εδω το πληρωμα του ροτζερ δεν ειχε ιδεα για τα φρουτα...πως γινετε να εχεις εναν καπετανιο με φρουτο και να λες τετοια πραγματα? αν διαβασες ολλα τα ποστ μου σου ξανα λεω καποιος στο μαρινφορντ θα το καταλαβενε...και τοτε υπηρχαν πολυ devil fruit users και οι ψαγμενοι και ΙΔΙΕΤΕΡΑ το ναυτικο ηξερε για αυτα...πριν πεις οτι λεω μαλακιες ψαξου λιγο δεν τα βγαζω απο το μυαλλο μου

894θεωριες one piece - Σελίδα 36 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 16:42

Santouryuu

Santouryuu

Πεστα φιλε τσιχλα, γιατι ο χωκινς καθε βδομαδα βγαζει και νεα θεωρια λες και μιλαει στο τηλεφωνο με τον οντα και τωρα μας το παιζει υπερανω!

895θεωριες one piece - Σελίδα 36 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 16:46

Hawkins

Hawkins

πφφφ οκ παω πασο θα δειτε που θα βγω σωστος γιατι σας εχω δωσει πολλα επιχηρηματα
τι εννοεις καθε βδομαδα βγαζω νεα θεωρια? δεν σας το πεζω υπερανω η μονες φορες που διαφωνησαμε ηταν με τον ες και εδω περα.

896θεωριες one piece - Σελίδα 36 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 16:50

Tcixlas

Tcixlas

λεει ότι κρατάει και όπλο ρε χοκ γαμω το φελέκι μου δεν σημαίνει ότι έιναι και σκοπευτής... κι ο λούφυ έχει παπαρια αλλά τα γαοια τα κάνει εκει... δεν σημαίνει επειδή έχουν κάτι ότι αυτό δείχνει την δύναμη τους... εμείς όλοι για τον ροτζερ δεν ξέρουμε τίποτα κι εσύ έρχεσαι παντογνώστης ρε φίλε... αν στα λέει κρυφά εσένα ο όντα να μας το πεις... λέμε ότι είναι πιθανό να έιχε το φρούτο ότι πιστεύουμε βάση της λογικής του ουαν πις κι εσύ βάση της δικής σου λογικής προσπαθείς να αποδείξεις ότι έιναι σίγουρο ότι δεν το είχε... και μετά μας λές ότι εμείς λέμε μπαρούφες τράβα διάβασε κανα αρλεκιν να στρώσεις...

καταρχήν για τον καπετάνιο δεν ξέρουν όλα τα μέλη του πληρώματος τα πάντα... εδώ ο ζόρο κόντεψε να πεθάνει και άφησε 1 οικοδομικό τετράγωνο αίμα και οι άλλοι δεν έμαθαν τίποτα... κάποια πράγματα δεν μπορούν να τα ξέρουν όλοι... αν το πάμε έτσι οι ανακρίβειες στην σειρά έιναι πολλές... εδώ ο όντα είχε πει ότι απο την γκραντ λαιν για να βγεις μπορέις μόνο απο την καλμ μπελτ που μόνο το ναυτικό έχει την τεχνολογία κτλπ να το κάνει και μετά θυμάσαι ότι ο ζόρο και μιχόκ και το άλλο το πυρόβλημα ο ντον κριγκ βγαίνανε χαλαρα ξέρω γω... μας κοροιδεύεις?? τα κενά στην ιστορία έιναι πάρα πολλά ένα μυαλό έχει και όσα γράφουν δεν ξεγράφουν οπότε προσπαθεί με μικρές αλλαγές να κάνει μεγάλες προσθήκες που του έρχονται στο μυαλό... οπότε ποτέ δεν ξέρεις....

εκτός κι αν είσαι ο χοκ...

897θεωριες one piece - Σελίδα 36 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 17:07

Santouryuu

Santouryuu

Ο μπλακμπιρντ σκοτωσε τον ουαϊτμπιρντ με πιστολι... αρα ειναι σκοπευτης και πιστολερο.... χαχαχα

898θεωριες one piece - Σελίδα 36 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 17:10

Hawkins

Hawkins

και σου ξανα λεω δεν βγαζω τιποτα απο το μυαλλο μου...αλλο το απλο οπλο αλλο το σπαθι τσιχλα δεν στεκει αυτο που λες...με σπαθη πολεμανε απειρη στο οπ και μαλιστα το εβγαλε οταν ηταν ετοιμος για μαχη με τον σικι γιατι να το κανει αυτο? επεισης επειδη ειπες οτι μπορει να το ειχε οταν ηταν μικρος και μετα σταματησε να το χρισημοποιη γιατι αρρωστησε αυτο οκ...ειιναι ενα νορμαλ επειχηρημα αλλα νομιζω οτι ο λουφη δεν ειναι σαν τους λογκια δεν γινετε να κανει το σωμα του κανονικο...αν και να ξεκινησε σαν gomu gomu no χρηστης και μετα να εγινε ξυφομαχος που ακουγεται αρκετα κουτσο...επεισης ξερουμε οτι ο ροτζερ λιγο πριν γινει pirate king αρωστησε βαρια και πηγε καπου στην μεγαλη γραμμη(δεν θυμαμαι που) για να του παρατηνει τα χρονια λιγο περισσοτερο ο κροκους μεχρι να πετυχει τον στοχο του.Αν τα αιτια ηταν απο το gomu gomu fruit σημαινει οτι το χρησιμοποιουσε και στην ηλικια που πηγε στον κροκους(5-6 χρονια πριν πεθανει νομιζω) οποτε οσο πολεμουσε στο grand line χρησιμοποιουσε το φρουτο του...με την δικια μου λογικη τωρα αν ηταν ετσι σημαινει οτι ολλοι ξερουν οτι το gomu gomu no mi ειναι του ροτζερ και ολλος τυχαιος κανενας δεν το αναφερε στο ταξιδι του

899θεωριες one piece - Σελίδα 36 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 17:38

Tcixlas

Tcixlas

ρε ξέρεις κανέναν άλλο πρωην χρήστη φρουτου εκτος απο τον εις??? γιατί εγώ δεν ξέρω... δεν μας έχει δώσει τετοιες πληροφορίες γενικά και πιστεύω ότι ο όντα το κάνει για το hype... επίσης σου είπα ότι αν το χρησιμοποιούσε για καιρό και μετά όταν ωρίμασε και έμαθε για το χάκι σταμάτησε να επικεντρώνεται εκεί και να ασχολείται με αυτό και μπήκε στην γκραντ λαιν ξέροντας χακι κτλπ?? τίποτα δεν ξέρουμε ακόαμ υπθέσεις κάνουμε... εσύ είσαι σίγουρος και όχι βαση λογικής ουαν πις αλλά βάση λογικής δικιάς σου... δεν νομίζω ότι είσαι ο όντας γ αυτό φάε ένα σνικερς..

τον είδες απλά να δείχνει με το σπαθί στην μάχη δηλαδή αν κρατούσε ένα λάβαρο θα ήταν σημαιοφόρος και θα παλευε με σημαία??? λες παπαριές ρε...

δες τον κιζαρου αν τον έβλεπες θα έλεγες δεν είναι ξιφομάχος αλλά τον έχεις δει να παλεύει με σπαθί και καλά κιόλας... το ουαν πις δεν είναι το μυαλό σου αλλά το μυαλό του όντα...

900θεωριες one piece - Σελίδα 36 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 17:55

Hawkins

Hawkins

οκ...μετα οταν εβγαλε το σπαθι του ο ροτζερ το εβγαλε ετσι για την καυλα μετα το εβαλε ξανα μεσα και πολεμησε με μπουνιες :pppppp κοιτα ας το παμε λιγο αλλιως....μπορει ο οντα να ηθελε τον pirate king να τον κανει να φενεται κανονικος πειρατης ετσι οπως στην πραγματικοτιτα και για αυτο να του εδωσε τετοια φατσα τετοιο μουστακι τετοια ρουχα και ενα οπλο με ενα σπαθι...οκ καταλαβενω μπορει να του εδωσε σπαθι και οπλο μονο για να φενεται πειρατης και η δυναμη του να ειναι αλλοι...μεχρι εδω ειναι ολλα οκ...το gomu gomu no mi δεν μου κολαει ομως τι να κανουμε ειναι πολλα πραγματα lame και μου φενεται οτι δεν θα το εκανε ο οντα ποτε γιατι υπαρχουν πολλα ερωτηματικα που δεν γινετε να τα καλυψης

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης