Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

θεωριες one piece

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

901θεωριες one piece - Σελίδα 37 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 18:08

Tcixlas

Tcixlas

όσα είπες μέχρι την τελευταία πρόταση είναι αυτά που προσπαθώ να σου πω τόση ώρα τώρα χαχαχα

το γκομου νο μι είναι απλά μια θεωρία μια υπόθεση για να υπάρξει μια σύνδεση μεταξύ του ροτζερ και του λούφυ και στο επίπεδο της δυναμης.... αυτό είναι το θέμα... και επειδή έχουμε δει στο ουαν πις ότι σχεδόν τίποτα δεν είναι τυχαίο... πιστεύω ότι δεν ήταν τυχαίο που ο λουφυ έφαγε το φρούτο του λαστιχου... επίσης επειδή δεν έχουμε δει ποτέ τον ροτζερ σε νερό ποτέ όμως έχω την άποψη ότι μπορεί και να έχει φάει φρούτο κι απλά δεν θέλει ο όντας να μας το δέιξει ακόμα, οπότε μας αφήνει να μην ξέρουμε τίποτα για τον ροτζερ και να μας τα ξεφουρνίσει μετά... επίσης ίσως το ξέρουν πολλοί και απλά δεν το λένε για να μην δώσουν στο λούφυ αυτό που λέμε το να καβαλήσει το καλάμι χαχαχα ποτέ δεν ξέρεις με τον όντα και εκεί στηριζόμαστε και κα΄νουμε την θεωρία και κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος

902θεωριες one piece - Σελίδα 37 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 18:17

Hawkins

Hawkins

τι να κανουμε καποιος επρεπε να υποχωρηση :p

κοιτα γενικα παντως στο style του ροτζερ δεν ταιριαζει το γκομου γκομου νο μι φαντασου τον να γινετε φουσκα :xD:

κατανοω οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο στο οπ αλλα ως ενα σημειο...επισης υπαρχουν χρονολογικα γεγονοτα που δεν κολλανε με το οτι ο ροτζερ να εφαγε το φρουτο...

επισης δεν ειναι απαρετητο οτι ηταν ο ροτζερ να ειναι και ο λουφη...ειχαν καποια παρομοιοτυπα πραγματα οπως no fear αλλα γενικα σε μερικα πραγματα ηταν τελειως διαφορετικη...ο ροτζερ αμα ελεγε καποιος κατι για νακαμα του τονξ σκοτωνε επι τοπου...ειχε καταστρεψει ολοκληρη χωρα για αυτο το λογο...

επισης εχει σφαξει και ολλο το πληρωμα του squard πραγματα που δεν θα τα εκανε ο λουφη

903θεωριες one piece - Σελίδα 37 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 18:23

Tcixlas

Tcixlas

ανάλογα τι είχε κάνει ο σκουαρντο και ο λούφυ αν του θιγανε ξερω γω τον τζόρο θα έκοβε κώλους μεχρι τη δευτέρα παρουσία χαχααχαχα θα βύθιζε τη mariejois για χάρη του σαντουκου....

τεσπά πιστεύω ότι δεν χρειάζεται ο ρότζερ να το χρησιμοποιούσε με τον ίδιο τρόπο και ούτε τόσο βασικά σου είπα πιστεύω ότι είχε άλλη χρήση στο φρούτο και καταπονούσε το σώμα του πάρα πολύ... γι αυτό και ο ρειλιφ δεν του είπε του λουφυ το πως για να τον προστατέψει... ή ίσως και να του έχει πει κάτι και να το μάθουμε σε φλαςμπακ αργότερα... ποτέ δεν ξες με το One piece αυτό είναι το γαμάτο

904θεωριες one piece - Σελίδα 37 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 13 Ιουλ 2015, 01:52

Santouryuu

Santouryuu

Ο σκουαρντο ειναι αυτος που μαχαιρωσε ουαϊτμπιρντ πισωπλατα; καλα να παθει... επρεπε κι αυτος να ψοφησει

905θεωριες one piece - Σελίδα 37 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 13 Ιουλ 2015, 02:36

Scarlet D.

Scarlet D.

μερικοι λενε οτι ο ροτζερ ειχε το mera mera no mi οπως και ο ace και μαλιστα πριν τον θανατο του το χε εξελιξει τοσο πολυ που χε φτασει σε κατασταση awakened, γι αυτο ακριβως οταν ο roger μιλουσε με τον garp, εκει που το φαναρι πηγε να σβησει, ξαναναψε οταν μιλησε ο roger

http://www.onepiecegr.com/

906θεωριες one piece - Σελίδα 37 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 13 Ιουλ 2015, 09:41

Tcixlas

Tcixlas

κι αυτό είναι πιθανό πάλι.... ήταν το δευτερο πιθανό φρούτο που σκεφτόμουν ότι μπορεί να είχε... γιατί κάποια πράγματα τα κληροδότησε στον λουφυ και κάποια στον ace και οι 2 κάνανρ για pirate king και γι αυτό ο ace έπρεπε κάπως να φύγει για να αδειάσει και η θέση χαχαχα

907θεωριες one piece - Σελίδα 37 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 13 Ιουλ 2015, 18:03

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Πάλι στα λόγια μου έρχεσαι τσίχλα..
Ace haters gonna hate!! whistle

908θεωριες one piece - Σελίδα 37 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 13 Ιουλ 2015, 19:18

Tcixlas

Tcixlas

ρε δεν είμαι εις χειτερ ίσα ίσα όταν πέθανε δάκρυσα χαχαχαχα κι εγώ δεν έχω δακρύσει με άλλα κι άλλα χαχαχαχαχα σκέψου ντρεπόμουν μετά έλεγα τι σκατά έχω πάθει??? απλά μέχρι και τώρα τον θεωρώ υπερεκτιμημένο για το επίπεδο του τότε... θεωρώ ότι τώρα ο λούφυ είναι ανώτερος απο τον εις τότε σε συνολικό επίπεδο κι απλά ο είς τότε είχε περισσότερη σωματική δύναμη ξεκάθαρα αο τον λούφυ τώρα και ένα πιο op φρούτο... εσείς τον έχετε θεό...

edit: επίσης γαμάτο το θιορι απο τον τύπο στο βίντεο γιατί είναι καλά διατυπωμένο χοκ παίρνε μαθήματα χαχαχα αυτά είανι επιχειρήματα

909θεωριες one piece - Σελίδα 37 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 13 Ιουλ 2015, 23:21

Hawkins

Hawkins

noobas τα μισα απο αυτα που ειπε τα ειπα και εγω...αλλα νουμπας ειναι γιατι πιστευει ο καποτε θα ριξει την μαμα

910θεωριες one piece - Σελίδα 37 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 13 Ιουλ 2015, 23:28

Tcixlas

Tcixlas

εγώ λέω συγκεκριμένα για το θέμα του καπόνε και το big jim και big mam... αυτό μου άρεσε περισσότερο και αφού ο καπόνε πήρε την θέση του big jim απο μέσα έτσι πιστεύω ότι μπορεί να κάνει και ο καπόνε σε συνεργασία με κάποιον άλλον

911θεωριες one piece - Σελίδα 37 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 13 Ιουλ 2015, 23:34

NikosV20

NikosV20

και το gomu gomu no mi ποιος λέτε να το είχε πριν τον λουφυ ??

912θεωριες one piece - Σελίδα 37 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 13 Ιουλ 2015, 23:40

Tcixlas

Tcixlas

χαχαχαχαχα είχαμε πει για τον ροτζερ αλλά αν δεν είναι ο ροτζερ πιστεύω ότι μπορεί να το είχε κανένας άλλος μεγάλος δεν νομίζω να το έιχε κανας τυχαίος και ίσως να το δούμε

913θεωριες one piece - Σελίδα 37 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 13 Ιουλ 2015, 23:41

Hawkins

Hawkins

το φρουτο του λουφη δεν νομιζω να το ειχε καποιος στο προσφατο παρελθον...ισως στον κενο αιωνα

914θεωριες one piece - Σελίδα 37 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 13 Ιουλ 2015, 23:46

NikosV20

NikosV20

Καλά δεν είναι και σίγουρο να το είχε αναγκαστικά κάποιος άλλος !!! :/

915θεωριες one piece - Σελίδα 37 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 14 Ιουλ 2015, 00:00

Tcixlas

Tcixlas

έχω ακούσει και θεωρία ότι το είχε ο joy boy και μεταφέρει ο λούφυ το δικο του will με κάποια κομμάτια και του roger και γι αυτό αρκετά κομμάτια του roger τα είχε ο ace... οπότε εκεί ήταν που έλεγε ότι ο ροτζερ είχε το μερα μερα νομι αλλά δεν ξέρω αν ισχύεί ή αν είναι μπαρούφα χαχαχα

916θεωριες one piece - Σελίδα 37 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 14 Ιουλ 2015, 00:53

Scarlet D.

Scarlet D.

το ιδιο ειπα κι εγω με το μερα μερα τεσπα

Αλλο ενα πραγμα που μου κανει τρομερη εντυπωση ειναι οτι ειπαν οτι Υπαρχουν ΔΥΟ φρουτα απο το καθε ειδος στον κοσμο, πως και δεν εχουμε δει καποιον δευτερο που εχει το mera mera η το gomu gomu κτλ.

917θεωριες one piece - Σελίδα 37 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 14 Ιουλ 2015, 07:45

Tcixlas

Tcixlas

αλήθεια τώρα? εγώ νόμιζα ότι είναι μοναδικά... για βρες μου μία που το έχει πει αυτό

918θεωριες one piece - Σελίδα 37 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 14 Ιουλ 2015, 11:26

Scarlet D.

Scarlet D.

ακυρο μαλακια ειπα, το μετεφρασα λαθος, ελεγε οτι τα abilities ενως φρουτου μπορουν να υπαρξουν πανω απο μια φορα αλλα οχι παραπανω απο μια φορα στον ιδιο χρονο, πρεπει πρωτα να πεθανει αυτος που το χει

919θεωριες one piece - Σελίδα 37 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 14 Ιουλ 2015, 12:19

Tcixlas

Tcixlas

ααα λέω κι εγώ... αχαχαχα με τρέλανες τώρα

920θεωριες one piece - Σελίδα 37 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 14 Ιουλ 2015, 15:19

Scarlet D.

Scarlet D.

πραγματικα θυμαμε στο Anime που ελεγε ο doflamingo για το φρουτο ace και αν θυμαμε καλα ειπε "Υπαρχουν φυο φρουτα του ιδιου ειδους σε ολοκληρο τον κοσμο και αν πεθανεις αυτος που το χε φαει, το κοντινοτερο φρουτο που υπαρχει στην περιοχη θα παρει την μορφη του, και οποιος το φαει θα εχει ξανα την ιδια δυναμη" Πραγματικα πρεπει να ξαναβρω αυτον τον μονολογο

921θεωριες one piece - Σελίδα 37 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 14 Ιουλ 2015, 16:15

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Crimson Viper έγραψε:πραγματικα θυμαμε στο Anime που ελεγε ο doflamingo για το φρουτο ace και αν θυμαμε καλα ειπε "Υπαρχουν φυο φρουτα του ιδιου ειδους σε ολοκληρο τον κοσμο και αν πεθανεις αυτος που το χε φαει, το κοντινοτερο φρουτο που υπαρχει στην περιοχη θα παρει την μορφη του, και οποιος το φαει θα εχει ξανα την ιδια δυναμη" Πραγματικα πρεπει να ξαναβρω αυτον τον μονολογο

Πρεπει να κανεις λαθος στο πρωτο κομματι διοτι καθε φρουτο ειναι μοναδικο και οταν πεθανει αυτος που το εχει φαει τοτε ξαναβγαινει στο κοντινοτερο φρουτο.

Παντως στο wiki αναφερει οτι καποιος "certain professor" θα εξηγησει την πολυπλοκοτητα των φρουτων. Aρα ο Vegapunk θα πει λεπτομερειες!

922θεωριες one piece - Σελίδα 37 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 14 Ιουλ 2015, 17:51

Scarlet D.

Scarlet D.

το ξερω οτι εκανα λαθος αυτο εξηγω παραπανω.

ο Vegapunk θα ειναι σιγουρα εχει κανει επαναστασεις με τα φρουτα του, εχει ταϊσει φρουτο zoan σε κανονι φαντασου.Αυτο που θελω να μαθω εγω ειναι οτι αμα τον συναντησει θα ειναι καλος η κακος αραγε? ο Franky θελει να του πει ευχαριστω αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο πιστο σκυλακι της κυβερνησης

923θεωριες one piece - Σελίδα 37 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 14 Ιουλ 2015, 21:05

Tcixlas

Tcixlas

εγω πιστέυω ότι γι αυτό ετοιμάζεται να μπει ο vegapunk για να εξηγήσει τα περίεργα τα τεχνολογικά

924θεωριες one piece - Σελίδα 37 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 14 Ιουλ 2015, 21:11

Scarlet D.

Scarlet D.

καλα αυτο το ¨ετοιμαζεται" που ειπες θα ναι μαλλον πολυ μελλον, εχουνε πρωτα να πανε wano kingdom

925θεωριες one piece - Σελίδα 37 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 14 Ιουλ 2015, 21:14

Tcixlas

Tcixlas

μπα πιστέυω ότι πριν το wano για να καθυστερήσει το wano θα μας δείξει το vegapunk

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης