Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

θεωριες one piece

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

851θεωριες one piece - Σελίδα 35 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 01:48

Hawkins

Hawkins

Santouryuu έγραψε:ο χωκινς θα φερει τα νικς του και θα αποτελειωσει σανκς

χαχαχα μετα θα με μισησετε ολλοι

852θεωριες one piece - Σελίδα 35 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 01:49

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
χαχαχαχχαα ελεος :xD: :xD: :xD:

853θεωριες one piece - Σελίδα 35 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 01:57

Hawkins

Hawkins

μαγκες εγω προσωπικα εχω καψει τον εγκεφαλο μου δεν μπορω να σκεφτω με τιποτα ποιο ειναι το επομενο αρκ και τι στο καλο θα γινει με αυτους τους εμπερορ μιλαμε ο λουφη εχει ανοιξει μετωπο με μαυρογενη μαμα καιντο ο κιντ παει για σανκς και γενικα δεν μπορω να σκεφτω τι σκατα μπορει να γινει

854θεωριες one piece - Σελίδα 35 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 03:01

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker

Aπο Facebook

we got the confirmation that when the WG says "jump", even akainu can just answer with "how tall?" :teme: :teme:

855θεωριες one piece - Σελίδα 35 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 08:48

Tcixlas

Tcixlas

χαχαχαχαχαχα πόσο γαμάτο.... αυτό ήταν πολύ badass για gorosei

856θεωριες one piece - Σελίδα 35 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 12:48

Scarlet D.

Scarlet D.

εχω νεα θεωρια, αμα δειτε στο manga οταν ο aokiji παγωσε τον saul χρησιμοποιησε μια επιθεση η οποια δεν την εχουμε ξαναδει απο τοτε, η επιθεση λεγοταν Ice capsule, οπως ξερουμε η καψουλα ειναι για να διατηρει κατι μεσα παγωμενο(μπορει στο χρονο), ετσι η θεωρια λεει οτι τον saul ο aokiji τον παγωσε μονο επιφανιακα ετσι ωστε να διατηρηθει και μετα αφου ελιωσε ο παγος ηταν ζωντανος

http://www.onepiecegr.com/

857θεωριες one piece - Σελίδα 35 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 13:08

Tcixlas

Tcixlas

αφού το νησί βομβαρδίστηκε.... ασε που είδαμε ότι ο πάγος όπως και να είναι δεν σε σκοτώνει... εδώ την εβγαλε καθαρή ο μπαγκις χαχαχα με λίγο νεράκι θα ήταν κομπλέ κι ο σαουλ

858θεωριες one piece - Σελίδα 35 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 13:30

Scarlet D.

Scarlet D.

το νησι βομβαρδιστικε αλλα μπορει να ηταν τοσο σκληρο το κελυφος απο παγο που να αντεξε τις βομβες, ασε που δεν βομβαρδιστικε οοοοολη μα οοοολη η ο'χαρα, σιγα μην βομβαρδιζαν και τις παραλιες

859θεωριες one piece - Σελίδα 35 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 13:37

Tcixlas

Tcixlas

τι να σου πω όχι ότι δεν πιστεύω ότι μπορέι να ζει απλά τιν θεωρω άχρηστο για τώρα, είναι απλά ένας ρόλος που και να έρθει δεν θα συμπληρώσει κενά που δνε βγαίνουν με φλασμπακ

860θεωριες one piece - Σελίδα 35 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 13:49

Scarlet D.

Scarlet D.

ουτε ο laboon αλλα παρ ολα αυτα θα τον ξαναδουμε να ξανασυναντα τον brook, anyway αυτο που μπορει να φερει ειναι μια λιμνη δακρεια στην robin XD

861θεωριες one piece - Σελίδα 35 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 14:11

Tcixlas

Tcixlas

θεωρία πρόχειρη δεν την έχω στηρίξει καλά και δεν είναι απο τις πιο σίγουρες πιθανότατα αποτυχημένη θα βγει χαχα αλλά να κρατάτε ημερομηνία 10/07/2015

θα δούμε τον κόμπι να ξετινάζει κι αυτός έναν δυνατό πειρατή σύντομα για να αρχίσει να ανεβαίνει σε καταταξη στο ναυτικό...

862θεωριες one piece - Σελίδα 35 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 14:54

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Εγώ νομίζω ότι ο Κόμπυ θα παλέψει με Luffy και θα χάσει, αλλά όχι τόσο εύκολα. Φανταστείτε τον Κόμπυ να μπει στο πλήρωμα του Luffy XD

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

863θεωριες one piece - Σελίδα 35 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 14:56

Scarlet D.

Scarlet D.

μπααα με τιποτα , αυτος ειναι γεννημενο σκυλακι του ναυτικου XD αλλα ναι συμφωνο με την trident μαλλον ετσι θα γινει

864θεωριες one piece - Σελίδα 35 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 15:19

Tcixlas

Tcixlas

όλοι θα συμφωνήσετε μαζί μου στο τέλος

865θεωριες one piece - Σελίδα 35 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 15:32

Hawkins

Hawkins

tcixlas έγραψε:όλοι θα συμφωνήσετε μαζί μου στο τέλος
αν νομιζεις οτι ο φουτζι θα νικηση ωριστε η απαντηση σου.ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΠΟΙΛΕΡ για την συνεχεια
Σπόιλερ:

866θεωριες one piece - Σελίδα 35 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 16:53

Scarlet D.

Scarlet D.

δηλαδη εκτος απο το υποφαινομενο, μας λες οτι ο akainu θα αλλαξει το ονομα του σε Kuroinu (μαυρος σκυλος). Πραγματικα απιστευτο, που το εμαθες αυτο? :P

867θεωριες one piece - Σελίδα 35 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 23:58

Santouryuu

Santouryuu

Η τιγρης χασμουριεται... τιποτα δεν θα νιωθει η κακομοιρα :(

868θεωριες one piece - Σελίδα 35 Empty Απ: θεωριες one piece Σαβ 11 Ιουλ 2015, 02:51

Aldark

Aldark

πολύ πιθανό Θανάση φίλε να συμβεί αυτό με τον Κόμπυ! Πιστεύω όπως σας έχω πει ότι ίσως μετά το τέλος της ιστορίας βρεθεί στο κορυφαίο σκαλί των Μαρίνς και τους καθαγιάσει...

869θεωριες one piece - Σελίδα 35 Empty Απ: θεωριες one piece Σαβ 11 Ιουλ 2015, 12:06

Scarlet D.

Scarlet D.

μπορει επεισης να βρει λογο ο akainu να τον σπασει στο ξυλο και να τον σκοτωσει και μετα να το μαθει ο luffy και να του φαει το τρικι τρικι

870θεωριες one piece - Σελίδα 35 Empty Απ: θεωριες one piece Σαβ 11 Ιουλ 2015, 18:37

Tcixlas

Tcixlas

αλ επιτέλους συμφωνείς κι εσύ σε κατι πιθανών μαζί μου ααχαχαχα ελπιζω να γινει ετσι και να με αποπληρώσει για το μίσος μου σε ακαινου

871θεωριες one piece - Σελίδα 35 Empty Απ: θεωριες one piece Σαβ 11 Ιουλ 2015, 19:35

Hawkins

Hawkins

προσεξε κανενας οτι τα αρχικα του ονοματος καθε μελλους των straw hat εχει διαφορετικο γραμμα?

872θεωριες one piece - Σελίδα 35 Empty Απ: θεωριες one piece Σαβ 11 Ιουλ 2015, 19:40

Tcixlas

Tcixlas

γι αυτό κι ο jimbei θα μπει και η monet γιατί δεν υπάρχουν χαχαχα

873θεωριες one piece - Σελίδα 35 Empty Απ: θεωριες one piece Σαβ 11 Ιουλ 2015, 19:41

Hawkins

Hawkins

πως σου ηρθε η μονετ?

874θεωριες one piece - Σελίδα 35 Empty Απ: θεωριες one piece Σαβ 11 Ιουλ 2015, 22:33

Santouryuu

Santouryuu

Ουτε καπα υπαρχει... αρα θα μπει κιζαρου

Υ.γ. ρορονοα
ρομπιν

875θεωριες one piece - Σελίδα 35 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 12 Ιουλ 2015, 01:40

Hawkins

Hawkins

επιθετο dude

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης